Da regulatorer bliver hårde, opfordres krypto-udvekslinger til at prioritere overholdelse

Et blockchain-analysefirma opfordrer kryptovirksomheder til at gøre overholdelse til en topprioritet, da regulatorer øger kravene til udbydere af virtuelle aktiver..

Bitcoins bullish 2020 har udløst en tilstrømning af kryptovirksomheder med banebrydende produktfunktioner, der kommer på markedet – sammen med nye blockchains, tokens og DeFi-protokoller. Alle disse nystartede virksomheder skal overholde lovgivningen i det land, hvor de baserer deres forretning. 

Crystal Blockchain siger, at 2021 udformes til at blive et vigtigt år – og rådgiver kryptotjenestevirksomheder om at indføre overholdelsesforanstaltninger, der opfylder lovgivningsmæssige og due diligence krav. Alt dette kommer efter, at Financial Action Task Force (FATF) udgav indikatorer for rødt flag for udbydere af virtuelle aktiver i september.

Disse advarselsskilte er designet til at hjælpe VASP’er med at identificere ulovlig aktivitet, der involverer kryptokurver – og inkluderer brugere med en usædvanlig profil, der pludselig deltager i usædvanlig aktivitet såsom store transaktioner eller overførsler opdelt i mange klumper lige under rapporteringstærskler.

Mange verdensomspændende jurisdiktioner og udvekslinger har været langsomme med at vedtage FATF-retningslinjerne – hvilket har fået nogle eksperter til at advare om, at overholdelse i hele branchen kan være år væk. Dette skyldes delvis tekniske udfordringer, der er knyttet til deres implementering. Der findes dog værktøjer, der sigter mod at gøre processen enklere for VASP’er.

Krystal siger, at dets crypto compliance-software understøtter alle missionskritiske funktioner til det nuværende marked, hvilket betyder, at røde flag hurtigt kan identificeres. Det kan prale af beskyttede algoritmer, der knytter risikoscore til transaktioner i realtid, selv før en blok er bekræftet af et netværk. Dette betyder, at betalinger, der afventer validering i en mempool, også kan undersøges. Virksomhedens produkt overvåger også konstant ændringer i reguleringen, undersøger crypto-hacks og svindel og sporer automatisk internationale fondsstrømme 24/7.

Holde VASP’er informeret

Virtuelle aktivtjenesteudbydere, der bruger Crystal’s infrastruktur, får en liste med titusinder af sortlistede adresser, der hjælper med at sikre, at plettet krypto – og de konti, der gemmer den – identificeres, når de kommer i kontakt med kompatible økosystemer.

Ifølge virksomheden er dets sporingssystem til kryptokurrencyundersøgelser verdens første. Dette værktøj registrerer automatisk punkter med kryptolikvidering og identificerer alle overgangsadresser, der blev brugt undervejs. Crystal tilføjede, at denne funktion er især nyttig for efterforskere, der forsøger at udføre dybdegående undersøgelser af, hvor stjålne mønter er havnet – og dem, der prøver at finde håndgribelige links til virkelige institutioner.

Flere indsigter fra Crystal Blockchain her

Efterretningsfirmaet siger, at dets hovedprioritet har været at levere en række produkter, der er konkurrencedygtige og lette at bruge, på trods af de avancerede funktioner, der tilbydes. Der er foretaget konstante forbedringer af dets værktøjer i løbet af de sidste to år. Ifølge ledere modtager Crystal Expert – dets flagskibsabonnementspakke – jævnligt ros for at være brugervenlig med stor eftertanke lagt i at fjerne overflødige og klodsede funktioner.

“Alle disse værktøjer sammen med fantastisk kundesupport gør Crystal Blockchain til den foretrukne analyseplatform for crypto compliance-officerer og til risikostyring for tjenesteudbydere,” tilføjede virksomheden.

Opbygning af en bedre industri

I oktober sagde Crystal, at det nu tilbyder dækning i 70 lande for mere end 2.500 tjenesteudbydere. Ud over at tilbyde en tjeneste, der kan hjælpe VASP’er med at opfylde de lovgivningsmæssige krav, der er fastsat af FATF, giver det europæiske platforme mulighed for at opfylde de forpligtelser, der er fastsat i EUs 5. direktiv om bekæmpelse af hvidvaskning af penge.

En bred vifte af kryptokurver og tokens understøttes af Crystal – inklusive Bitcoin, Bitcoin Cash, Tether, Litecoin, Ethereum, ERC-20 og ERC-721 tokens og XRP. Efter en produktopdatering i slutningen af ​​oktober er Crystal i stand til at understøtte mere end 1.500 ERC-20 tokens. Dette inkluderer over 60 kendte DeFi-tokens – længes efter finans, Uniswap og Wrapped Bitcoin blandt dem.

Crystal frigiver regelmæssigt rapporter, der også kaster lys over den aktuelle tilstand i kryptosektoren. I maj afslørede virksomheden, at dollarværdien af ​​Bitcoin, der blev overført mellem darknet-enheder og andre organisationer, steg med 65% i 1. kvartal 2020 sammenlignet med året før..

Branchen modnes, og de lovmæssige forpligtelser for VASP’er er stigende. Finansielle institutioner, der ikke følger med de nyeste krav, kan ende med at blive efterladt.

Lær mere om Crystal Blockchain

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map