Decentral app, der giver sociale medier ny betydning ved at belønne virkelige interaktioner

Kan du huske nøjagtigt, hvad du gjorde på sociale medier for 10 dage siden?

Sikkert ikke. Dage kan blandes sammen, når du går i gang med en uendelig søgen efter at kunne lide indlæg og dele memer.

Sociale medier kan også have en skadelig virkning på vores mentale helbred – med advarsel om velgørenhedsorganisationer de kan være særligt skadelige, hvis vi sammenligner de billed-perfekte, filtrerede billeder, der er sendt af vores venner, med vores egne liv.

Selvom disse netværk spiller en vigtig rolle i vores daglige liv – med forskning, der antyder vi bruger nu 135 minutter om dagen på at gennemsøge og sende på sådanne websteder – en blockchain-baseret social platform forsøger nu at sprede mening i de interaktioner, vi har online ved at muliggøre fysiske møder og venskaber.

Kuende beskriver sig selv som et “hybrid online-offline socialt netværk”, og dets vigtigste målmarked er årtusinder (i alderen 22 til 37) og Generation Z (i øjeblikket mellem 13 og 23 år).

Målet er at forbinde mennesker med lignende interesser og gamify socialisering i den virkelige verden i håb om, at brugerne “vil skabe sunde, virkelige forbindelser uden omkostninger.” Forklaring af dets mål, Kuende siger, at det vil have hotspots i lokalsamfundet og lokale virksomheder til at spille en hovedrolle i at arrangere disse udfordringer – hvilket eliminerer behovet for overdreven annoncer.

Understøttet af kerneværdier

Kuende siger, at det er fast besluttet på at få en positiv indvirkning og give folk en spændende chance for at finde og udtrykke sig på måder, der måske ikke havde været åbne for dem før. Virksomheden har til hensigt at gøre en forskel, mens den forbliver underholdende sin brugerbase.

“Vores mission voksede ud af at se en verden fuld af teenagere, der tillod digitale interaktioner at erstatte reelle, hvilket skabte betydelig personlig skade,” forklarede virksomheden.

Virksomheden har illustreret sine fremskridt gennem en række statistikker. Det har hidtil modtaget 2,6 millioner dollars i investering og siger, at det har formået at levere produkter til tiden i de sidste tre år. Ifølge Kuende lukkede virksomheden deres soft cap på 2 millioner dollars til ICO inden for få dage. Kuende-applikationer til websteder og smartphones er tilgængelige, og virksomhedens apps er blevet downloadet mere end 20.000 gange – og dets software til Android har i øjeblikket en 4,8-vurdering i Google Play Butik. I alt har den mere end 60.000 registrerede brugere uden en marketingkampagne.

Charlie Shrem

I september annoncerede Kuende, at Charlie Shrem – en kryptovaluta-mester og tidlig adopterer af Bitcoin, som den beskriver som “en martyr for årsagen til decentraliseret valuta” – havde tilsluttet sig sit rådgivende udvalg. Pavel Antohe, administrerende direktør og grundlægger af Kuende, beskrev mødet som ”vellykket langt ud over hvad jeg kunne have forestillet mig,” tilføjede: “En perfekt kemi dannet mellem hans vision om, hvordan blockchain ændrer verden og vores vision. Det var klart, hvordan det vil hjælpe os med at gøre vores mikroøkonomi gennemsigtig og sikker for at belønne vores bruger og hjælpe og støtte masseadoptagelsen af ​​blockchain. ”

Antohe forklarede i blogindlægget, at Shrem var lidenskabelig for Kuende på grund af virksomhedens erfarne team, der inkluderer Google-veteraner. Det faktum, at det sociale netværk allerede var i gang, omend med planer om at opgradere appen og dens gamifikationsplaner gennem et indledende møntudbud, vakte også hans interesse.

Forretningsplanen

Ifølge Pavel er Shrem også begejstret for Kuendes “realistiske og opnåelige kontrolpunkter hvert kvartal.” Dens oprindelige møntudbud finder sted i øjeblikket, og i resten af ​​dette år vil svigbekæmpelsesmekanismer, sikkerhedsrevisioner, dusørkampagner, blockchain-integration og forbedringer af dets udfordringsrammer finde sted.

Kuende planlægger først at erhverve brugere på det asiatiske marked og siger, at flere lokale regeringer på kontinentet tilskynder til lignende offlineadfærd, der passer perfekt til dets vision. Det vil udvikle sin egen blockchain ved hjælp af Tendermint-teknologi til Cosmos-økosystemet. Dette giver Kuende mulighed for at tilbyde “privatliv, sikkerhed og ydeevne uden kompromiser”, og det vil gøre det muligt for brugere uden nogen teknisk erfaring at deltage i blockchains styring. Virksomheden siger, at det vil være den første alt-i-en-platform for sociale medier i Cosmos-hubben, med hovedbogen, der baner vejen for et “frit markedsinternet af blockchains.”

En hvidlisteproces finder sted indtil 15. oktober, og dette efterfølges af et offentligt salg, der løber fra 19. oktober til 2. november. Det meste af provenuet går til markedsføring af platformen ud over forskning og udvikling.

Kuende siger, at det tilbyder en unik bonusstruktur for offentligt salg takket være den støtte, den modtog fra de private rundeinvestorer og fra deres nuværende partnere, herunder Sirin Labs, Bancor, Civic, Stox eller IPSX.

ETH til atom

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map