Decentraliseret Cloud 3.0 for at gøre lager hurtigere, mere sikker og billigere

En blockchain-platform siger, at big data har et stort problem – og har lanceret banebrydende noder, der sigter mod at løse de problemer, der er forbundet med eksisterende lagerløsninger.

SINOVATE, en decentraliseret cloud-datalagringsudbyder, der understøttes af blockchain-teknologi, har skabt Deterministic Infinity Nodes (kendt som DIN) for at levere niveauer af sikkerhed og skalerbarhed bedre end hvad der tilbydes af rivaler.

Ifølge platformen står store cloud computing-netværk i øjeblikket over for millioner af uautoriserede loginforsøg, hvoraf nogle er vellykkede. Databrud har også resulteret i, at følsomme data er kompromitteret – undergrave forbrugernes tillid og skade virksomheder, både velrenommeret og økonomisk.

Men SINOVATE siger, at problemerne ikke ender her. Langsomme transaktioner og netværksbelastning er almindelige – især hvis slutbrugere er langt væk fra et datacenters placering. Data ender også med at blive kontrolleret af tredjeparter, og centraliserede servere tiltrækker ofte høje driftsomkostninger, der overføres til forbrugerne.

Via DIN er data sikret på eksterne noder – med redundansforanstaltninger i det usandsynlige tilfælde, at en enkelt node skulle gå ned. Data er sikret med en offentlig nøgle, hvilket betyder, at brugerne skal angive et transaktions-id og deres private nøgle for at få adgang til deres filer.

SINOVATE siger, at de data, der uploades til sit netværk, også kan have forskellige beskyttelsesniveauer. Indhold kan overhovedet uploades uden kryptering, hvilket betyder, at det vil være tilgængeligt for alle brugere, mens sikker envejskryptering betyder, at slutbrugeren og ingen andre kan få adgang til data..

Karakteristiske træk

I decentraliseringsniveauer, som kun få andre cloud-datalagringsudbydere kan matche, siger SINOVATE, at mere end 1.450 noder kontinuerligt er forbundet til sin blockchain til enhver tid. “Forbedret e-forvaltning” er på plads for at lægge magt i brugernes hænder og give dem en stemme om de funktioner, som de gerne vil se i fremtiden. Og for at sikre, at Sinovate fortsætter med at yde konstant, når efterspørgslen vokser, er infrastrukturen fuldt skalerbar.

Nodeoperatører modtager belønninger som anerkendelse af deres involvering, hvor platformens hvidbog tilføjer: ”På samme måde som andre blockchains fungerer, er den vigtigste SIN-blockchain afhængig af hundredvis af noder spredt over hele kloden uden bekymring for grænser eller jurisdiktion. Hver node er vært for en replikeret kopi af den vigtigste SIN-blockchain. ”

Flere indsigter fra sinovate her

Hver operatør forpligter sig også til at understøtte netværkets levetid ved at låse og brænde SIN-mønter i en uendelig knude i 12 måneder – hvilket begrænser udbuddet af mønter i omløb og reducerer salgstrykket.

Indførelsen af ​​DIN markerer et skift væk fra traditionelle masternoder – leverer en mere sikker, effektiv netværksprotokol og en strømlinet netværksoplevelse, der kræver mindre CPU-udnyttelse og netværkskommunikation. Alt dette resulterer i “uforbrydeligt og ubrydeligt” datalagring, der er sikret ved en Schnorr-baseret multi-signatur-ordning.

Decentraliseret Cloud 3.0

SINOVATEs blockchain understøttes også af uforgængelig datalagring i det, der beskrives som Decentralized Cloud 3.0. Filer kan nemt gemmes til fremtidig hentning og kan sendes på en peer-to-peer-basis anonymt. SIN Messenger-applikationen leverer også private meddelelser uden data gemmes på Sinovates servere.

SINOVATE-holdet siger, at de fortsætter med at udvikle deres teknologi – hvilket skaber et overbevisende alternativ til lignende som Dropbox til en lav pris.

SIN-koden forbedres konstant for at sikre pålidelighed, sikkerhed og effektivitet ved at integrere brugerdefinerede og nye teknologier i blockchain, ved at opbygge en intern stacking-algoritme eller ved at udvide skyens skalerbarhed.  

SINOVATE siger, at dets mål er at levere ytringsfrihed og eliminere censur, alt imens det giver brugerne en langt mere retfærdig aftale end hvad de får i øjeblikket. Projektet mener også, at blockchain-teknologi kan spille en stærk rolle i at hjælpe med at bevise legitimitet og ejerskab af dokumenter, herunder fødsels- og vielsesattester, retssager, ansættelseskontrakter og andre juridiske aftaler..

I betragtning af de mangler, der findes i skyopbevaring lige nu, håber SINOVATE, at regeringer, uddannelsesinstitutioner, medicinske faciliteter og økonomiske platforme vil omfavne sin teknologi som et bedre alternativ til status quo.

Lær mere om SINOVATE

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map