En decentraliseret tvistbilæggelsesplatform dukker op på Blockchain

Smarte kontrakter bliver en af ​​de mest populære innovationer på Blockchain. Det finder adoption i næsten alle sektorer og implementeres af både små og store organisationer. Uanset hvor interessant konceptet ser ud, med automatisering af processer og udførelse, opstår behovet for voldgift under tvister.

Eksisterende systemer er mangelfuld

I traditionelle systemer, når forretningsforhold udfordres eller mislykkes, kan parter søge retfærdighed og beskyttelse af deres interesser ved voldgiftsretter og private forlig.

Dette nødvendiggør udvikling og implementering af retlige processer, der fortolker kontraktvilkår og finder måder at løse sådanne tvister på.

Hastigheden for teknologisk udvikling har gjort traditionelle retssystemer for langsomme og ofte utilstrækkelige til at løse mange problemer, især da smarte kontrakter bliver fremtrædende. Ulemper som høje servicepriser, langvarig sagsbehandlingstid, forsinket fuldbyrdelse af dom blandt andre tilbageslag gør disse traditionelle processer uforenelige med nutidens systemer.

For at løse disse problemer, Jury online opretter en protokol til interaktion mellem dommere og parterne, der skal behandles, samt en gennemsigtig, sikker og praktisk platform til at indgå aftaler ved hjælp af Blockchain og moderne kryptografiske systemer.

En funktionel platform bygget af eksperter

Jury.Online er grundlagt af Alexander Shevtsov, en matematiker og højt kvalificeret specialist i kryptografi, med baggrund i abstrakte og teoretiske områder af matematik. Alexander er forfatter til adskillige uddannelsesartikler såsom “Advanced encryption standard” og “Hash Algorithms”. En Blockchain-udvikler og entusiast, Shevtsov skriver også smarte kontrakter om Ethereum.

Han siger:

“Først og fremmest er jeg interesseret i Blockchain, fordi især denne teknologi og kryptografi er en af ​​de meget få områder inden for abstrakt matematik med dens uovertrufne skønhed og elegance, der kan anvendes i den virkelige verden.”

Alexander Shevtsovs idé er at digitalisere nogle livssfærer, som ikke var beregnet til at blive digitaliseret. Dette har givet ham ry for en “romantisk matematiker, der ser verden i nuller og ens”.

Konstantin Kudriavtsev er projektets CTO og har en grad i teknisk cybernetik. Konstantin har arbejdet med nogle af verdens største banker, f.eks. PrivatBank, Alfa Bank og UBS London Bank. Han har også arbejdet i udviklingen af ​​fejltolerante, højt belastede informationssystemer. I 2008 etablerede Kudriavtsev et firma, der er fuldt oprettet med alle arbejdsgange, mobilapplikationer, IoT og fejltolerante, højt belastede informationssystemer.

”Generelt var alle teknologierne separat (p2p-protokol, kryptering osv.) Kendt. Ved at kombinere dem sammen har den tekniske verden modtaget Blockchain-teknologi som et gennembrud, som ingen har råd til at gå glip af. ”

Konstantin Kudriavtsev er populært beskrevet som en Blockchain-entusiast, der ønsker at udvikle aktuelle løsninger, så de kan anvendes til Blockchain-standarder.

Sikker og gennemsigtig voldgift

Jury online tilbyder en platform til genopfindelse af tilbud, hvor tvister kan løses meget hurtigt med minimale besvær.

Bygget på Blockchain er alle oplysninger på platformen åbne og tilgængelige for enhver computer, der er forbundet til netværket, derfor er kontrakt- og voldgiftssager gennemsigtige, sikre og uforanderlige.

Det Jury.Online platform skaber arbejdspladser, hvor voldgiftsmænd fra hele verden kan deltage og give den pris, som de er villige til at arbejde for. Modparter foretager deres valg af voldgiftsmænd til en fastlagt servicepris, og juryens beslutning løser tvisten.

Platformen er et decentraliseret voldgiftsmarked, hvor alle kan ansøge om at være en voldgiftsmand inden for eller uden en pool for Jury.Online-projekt med en baggrunds- og erfaringsbeskrivelse og få en chance for at blive en professionel dommer.

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map