ESports iværksættere drevet af Blockchain

Digitaliseringen af ​​både økonomien og underholdningsindustrien i løbet af de sidste 10 år har givet tech-iværksættere muligheder for at imødekomme kundebehov, der ikke eksisterede indtil for nylig – og de potentielle fordele er enorme.

På den ene side er online underholdningssektoren drevet af en revolution inden for spil, der har set populariteten af ​​forfølgelsen skyrocket for sent. Over to tredjedele af amerikanske husstande har en næste generations spilkonsol, og omkring halvdelen af ​​amerikanerne spiller regelmæssigt, ifølge Entertainment Software Association.

Tilføj dertil mængden af ​​indtægter og transaktioner, der strømmer gennem denne sektor, og du kan begynde at se, hvilket stort marked det er. Sofistikeret køb og salg af markeder for online varer omgiver næsten ethvert spil, hvor nogle varer sælges for hundreder af tusinder af dollars. Onlineaktiver er en stor forretning i spilverdenen.

Par dette med den nylige cryptocurrency-revolution, der muliggør nye betalingsformer, og situationen er moden til innovation. På mange måder er Blockchain-teknologi ideelt placeret til at forstyrre spilindustrien: udnyttelse af et digitalt oprindeligt finansielt system som kryptoer (sammen med deres indbyggede funktioner i sikkerhed og uforanderlighed) er en no-brainer.

Den globale spilindustri er mere end 100 milliarder dollars værd, og det er klart, at den vil se udbredt kryptooptagelse i den nærmeste fremtid. Der er dog nogle unikke udfordringer. Et Blockchain-projekt, VOKS (forkortelse for Worldwide Asset eXchange) håber, at det kan løse disse problemer og blive standardplatformen til handel med onlineaktiver.

Problemer i spilaktivets økosystem

På trods af at det er teknologibaseret, er den verdensomspændende markedsplads for spilgenstande mere et segmenteret landskab end et sømløst marked.

Dette landskab er uventet endnu længere bag andre kanaler som online shopping; forskellige spil har forskellige valutaer, og markederne for disse spil er ofte regionsspecifikke, hvilket giver en spredning af platforme, når der i virkeligheden kun er behov for et system.

Først og fremmest skaber dette åbenlyse problemer med bekvemmeligheden. Kundernes valg er stærkt begrænsede eller forhindrede, når de handler med brugere i andre regioner. Betalinger og prissammenligninger er vanskelige og kræver til tider flere mellemmænd. Dette burde være overraskende for de fleste, i betragtning af mængden af ​​digitalisering, der naturligvis er involveret.

Oven i dette plager det virkelige spørgsmål om gennemsigtighed og sikkerhed disse markeder. Brugere oplever ofte bedrageri ved at modtage ufuldstændige varer eller total manglende leverance fra sælgerens side.

Disse sikkerhedsproblemer er en del af grunden til, at der findes så mange formidlere. Men i en verden med så betydelig fraktionering kan spørgsmål som valutakurser gøre nogle transaktioner uoverkommeligt vanskelige. Til gengæld driver dette brugere væk fra platformene og forværrer udbud og efterspørgsel.

For dem, der er involveret i videospilindustrien, bør dette være desto mere frustrerende i lyset af både brugervenligheden og de ekstra funktioner i krypto. Crypto-brugere kan benytte sig af smarte kontrakter, de kan handle let over hele verden, og de kan kontrollere deres midler sikkert. Så hvorfor kan ikke spillere gøre det samme?

Oprettelse af markedet for spillere

Med disse vanskeligheder i tankerne skal du overveje, hvor meget værdi WAX-løsning kan levere. For eksempel i stedet for at skulle gå til en separat handelsplatform efter at have set et interessant element i spillet, der bruges af en eSports-afspiller, de følger, kan en person hurtigt og nemt købe den førnævnte vare i realtid uden at skulle stoppe med at se begivenhed.

Dette er en stor forbedring af, hvad der i øjeblikket er tilgængeligt, og er muliggjort af WAX Token og understøttende teknologi. Denne teknologi gør det muligt for sælgere nemt at tilføje en simpel “sælge” -widget til deres stream eller site og sælge direkte til WAX-tokens.

Dette er også bedre i slutningen af ​​brugeren på grund af den lette valutaveksling og den decentraliserede karakter af kryptokurver. I stedet for at skulle hoppe gennem bøjler med flere mellemled og de deraf følgende ventetider, kan en bruger simpelthen fylde deres WAX-tegnebog på en børs med fiat eller andre kryptokurver og derefter bruge penge med det samme, næste gang de ser deres yndlingsspiller på Twitch eller under en af ​​deres egne spil-sessioner.

Anvendelse af erfaring til den næste udfordring

Holdet bagved VOKS ser dette som det næste skridt i deres allerede vellykkede rejse for at gøre spilbranchen nemmere at arbejde med for professionelle og spillere.

De havde stor succes med deres OPSkins-platform, som hjalp med at løse nogle af de ineffektiviteter, der blev nævnt tidligere på det fragmenterede spilmarked verden over.

Holdet har betydelig erfaring inden for alle aspekter af tech-iværksætteri, idet de tidligere har rejst store mængder kapital. Det ser ud til, at hvis et hold er i stand til at løse udfordringerne i rummet, vil OPSkins-oplevelsen gå langt. Nogle kraftige hitters i venturekapitalindustrien, herunder Pantera Capital og Hyperchain Capital, understøtter deres indsats inden salg.

Det WAX-token-præ-salg starter onsdag den 18. oktober forud for et bredere salg den 1. november.

– Eoghan Gannon, gæsteforfatter

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map