‘Kraftfuld, intuitiv’ app tilbyder central hub til DeFi-handel

En kryptoplatform positionerer sig selv som et centralt knudepunkt for DeFi-handel og markedsanalyse – med sit økosystem, der tilbyder kraftfuld aggregering, der leverer opdaterede data og hjælper brugerne med at udnytte de seneste bevægelser inden for decentral finansiering.

DEXTools forbedrer Uniswap, en af ​​verdens største decentraliserede børser, ved at tilbyde en pool explorer, der gør det muligt for investorer at opdage nye handelspar. Ud over at fremvise lovende nye projekter fremhæver dette værktøj også højrisikosvindel. En parforsker gør det også muligt for brugere at kontrollere realtidsanalyser, mens Wallet Info-værktøjet gør det muligt at spore adresser og følge dem.

Appen afslørede for nylig en Community Trust-funktion, der giver betalende brugere mulighed for at stemme på par – advarende samfundet om falske par, mens de promoverer legitime.

Ifølge DEXTools, det kæmper for en æra med “smart handel”, der visualiserer store mængder information i realtid – hvilket giver brugerne en konkurrencemæssig fordel og giver dem mulighed for at udnytte pludselige udsving på markederne.

Som et manifest, der beskriver projektet, forklarer: ”Vores definition af succes er herfra at give vores brugere en oplevelse, der er så omfattende, så stærk og så intuitiv, at deres indtryk af decentral handel ikke længere vil være en udfordring, snarere en mulighed tilgængelig for alle. ”

DEXTools-teamet tilføjede, at deres mål er at opbygge pålidelig infrastruktur, der står tidstesten – i stedet for at forfølge kortsigtede funktioner eller hoppe på vognen til den nyeste trend i rummet.

En intuitiv app

DEXTools-appen er lydhør og fungerer på enhver enhed – hvilket giver crypto-entusiaster friheden til at bruge deres desktop, tablets og mobiltelefoner. Handlende kan også gemme deres data sikkert og få adgang til dem fra enhver enhed, så de kan komme ind og ud af positioner på farten. I betragtning af hvordan DeFi-verdenen aldrig sover – med bølger og nedbrud, der sker dag og nat – kan live-underretninger aktiveres, så brugerne altid er i viden.

Flere indsigter fra dextools her

Der tilbydes tre niveauer af abonnementer på DEXTools. Den første er gratis og leverer Uniswap-analyser i realtid sammen med en pool- og parforsker. Brugere, der har 20.000 DEXT, modtager alle disse grundlæggende funktioner sammen med større niveauer af transaktionsoplysninger, prisalarmer og eksklusive frynsegoder inklusive begrænsningsordrer og handelsbots. Sidst men ikke mindst er et premium-medlemskab tilgængeligt for dem, der har 100.000 DEXT. I betragtning af, hvordan den cirkulerende forsyning af DEXT kun ligger på 100 millioner tokens, vil dette øverste niveau af service kun være tilgængeligt for et lille antal brugere.

Støtter samfundet

DEXTools afslørede for nylig DEXTForce Ventures, som har til formål at hjælpe de nye DeFi-projekter med at sikre den tidlige fase finansiering, de har brug for til at udvikle og fremme deres platform.

Denne division sigter mod at håndplukke “højt forskede, unikt placerede og velstyrede projekter, hvor sandsynligheden for succes er høj” – at levere økonomisk støtte samt den opmuntring og rådgivning, som iværksættere har brug for for at nå deres fulde potentiale.

DEXTools siger, at det i øjeblikket har mere end 90.000 aktive brugere om dagen på sin app – hvilket betyder, at startups, der deltager i dets initiativ, vil drage fordel af høj synlighed. Ifølge SimilarWeb er dets websted rangeret 639. i kategorien finans og investering. DEXTools siger også, at det spiller en nøglerolle i at drive trafik til Uniswap og Etherscan.

Nye funktioner tilføjes løbende til DEXTools. I slutningen af ​​december debuterede en Token News-tjeneste, der gør det muligt for kryptoorganisationer at informere handlende om kritiske projektopdateringer – med de nyeste historier fremtrædende sammen med realtids handelspar.

Ledere er afhængige af en flydende køreplan med fleksible tidslinjer, der leverer niveauer af smidighed og lydhørhed, som ikke ses i andre områder af branchen. DEXTools siger, at dens tilgang betyder, at udviklere let kan tilpasse sig “industriens, teknologiske og samfundsmæssige behov” – og mange af de funktioner, der i øjeblikket er i pipeline for udvikling, er baseret på anmodninger fra sine brugere.

Bare nogle af DEXTools ‘partnere inkluderer 1inch, Ferrum Network, Fera Strategies og SushiSwap.

Lær mere om DEXTools

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map