Kryptobetalingsselskab ønsker at føre Afrika ind i en ny digital tidsalder

Et firma, der leverer Bitcoin-betalinger, siger, at det sigter mod at føre Afrika ind i en ny digital tidsalder og levere et overbevisende alternativ til fiat-valutaer.

Patricia, en virksomhed inden for finansielle løsninger med base i Lagos, Nigeria, startede som en ligetil start af e-handel. Nu er platformen blevet global, og virksomheden vurderer, at mere end 300.000 mennesker bruger sine tjenester til at imødekomme deres daglige behov. Virksomheden har også kontorer i Ghana, Storbritannien og USA.

Holdet bagved Patricia bruger styrken i kryptokurver og blockchain-teknologi til at skabe alternative løsninger til eksisterende finansiel infrastruktur, der gør det muligt for forbrugere at købe og sælge BTC til hvad de hævder er de bedste priser i Afrika uden skjulte gebyrer. Derefter kan digitale aktiver gemmes i Patricias “sikre, sikre og fleksible tegnebog”, og brugerne har friheden til at foretage konverteringer mellem Bitcoin og fiat-valuta den nigerianske Naira, når de måtte ønske det.

Grundlægger Fejiro Hanu Agbodje for nylig fortalte The Guardian: ”Jeg havde en onkel, der besøgte Nigeria, som plejede at give mig et iTunes-gavekort. Jeg ejede ikke en iPhone, så jeg havde bogstaveligt talt ingen brug for det, så jeg forsøgte at finde, hvor jeg kunne veksle dette til rigtige penge. Jeg kunne ikke finde nogen lokal virksomhed, der gjorde det, og det endte med at jeg blev snydt for kortet. På det tidspunkt indså jeg, at jeg havde snublet over noget særligt. ”

Nu trives Patricia – og det har udviklet sig til noget endnu større end Agbodje først forestillede sig.

Gør Bitcoin anvendelig

Selvom mange ser Bitcoin som et spekulativt aktiv eller en butik af værdi, mener Patricia, at dette går glip af pointen: Et stort antal mennesker ønsker at bruge verdens største kryptokurrency til at foretage dagligdagse køb, betale deres regninger, forny abonnementer og så meget mere.

Et af virksomhedens flagskibsprodukter er et debetkort, der kan tilpasses, der giver Bitcoin-indehavere mulighed for at trække kontanter på enhver pengeautomat. Køb kan også foretages hos utallige forhandlere over hele verden.

I et skub for økonomisk integration kan en øjeblikkelig bankkonto åbnes inden for få minutter, og Patricia siger, at den leverer nogle af de laveste overførselsgebyrer på markedet. Alt dette hjælper med at beskytte en kundes kontanter, hvilket betyder, at høje priser ikke spiser folks hårdt tjente penge.

Andre funktioner inkluderer muligheden for at købe og sælge gavekort overalt i verden, med topmærker inklusive Google Play, Amazon og iTunes tilgængelige. De, der med succes sælger deres gavekort, kan derefter hurtigt få adgang til deres kontanter.

Flere indsigter fra Patricia her

Derefter er der Patricia Refill, som giver kunderne mulighed for at købe lufttid til større mobiltelefonnetværk direkte fra Bitcoin-tegnebøger samt databonnementer. Endnu bedre, overskydende udsendelse kan konverteres tilbage til kontanter – en ny funktion, der sjældent ses andre steder.

Kernen i dette fintech-selskabs tilbud er en app, hvor alle disse tjenester kun er et tryk væk. Softwaren er tilgængelig i Apples App Store og på Google Play-platformen.

Uddannelse af brugere

For nogle forbrugere kan kryptovalutaverdenen være en stejl indlæringskurve. Derfor har Patricia oprettet en dybdegående læringsportal, der uddanner brugere om, hvordan alle dens funktioner fungerer. Der leveres også ligefremme guider, der forklarer, hvad en kryptotegnebog er, og som beskriver fordelene ved Bitcoin.

Patricia er godt positioneret til at udnytte den stadigt voksende efterspørgsel efter mobilbetalinger i Nigeria og over hele verden. Ifølge tal offentliggjort af landets interbankafregningsordning er sådanne transaktioner steget med 391% siden maj 2019, og de mængder penge, der overføres, er også steget.

Virksomheden har modtaget masser af reklame, også fra nogle af Afrikas største publikationer. For eksempel har The Guardian avis i Nigeria regelmæssigt holdt øje med Patricias fremskridt og markeret, hvordan Fejiro Hanu Agbodje har udviklet brandet til et multimillion-naira selskab i løbet af kun tre år.

Lær mere om Patricia

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map