Ny protokol bringer nonfungible tokens til den digitale modebranche

Nonfungible tokens er en af ​​de største tendenser i kryptoverdenen. Og nu kommer NFT’er til verdens mest trendy industri: mode.

DIGITALAX siger, at den har lanceret verdens første digitale mode NFT-protokol – og opstarten er overbevist om, at den kan drive disse banebrydende digitale aktiver til mainstream.

Det selvfinansierede projekt adresserer kerneproblemer omkring programmerbar knaphed og den decentrale digitale modeforsyningskæde. Dens værktøjer og teknologi giver designere og udviklere mulighed for at samarbejde og udvikle digitale materialer, mønstre og interoperabelt spil og VR-modeaktiver.

DIGITALAX markedsplads tilbyder en grænseflade for designere til at auktionere deres kreationer – og disse virtuelle beklædningsgenstande kan endda satses.

Mere end 30 talentfulde fagfolk er kommet sammen for at danne et Global Designer Network med medlemmer med base i Europa, USA og Afrika. Sammen skaber de hyperrealistiske 3D-skind og virtuel kosmetik, som alle kan købe.

Den innovative model betyder, at designere af glamourøse tøj kan modtage royalties, hver gang nogen køber deres produkter – og NFT-teknologi hjælper også med at beskytte intellektuel ejendom kombineret med DIGITALAXs Open Digital Fashion License, hvilket giver købere mulighed for at få fuld IP-tildeling af enhver købt vare.

DIGITALAX håber også, at dets nye tilgang til NFT’er vil genoplive verdener af spil og virtual reality – industrier, der samlet er værd at trillioner dollars – hvilket giver lidenskabelige skabere.

Projektet er baseret på Ethereum-platformen. Nogle af DIGITALAXs hovedmål inkluderer opnåelse af nye industristandarder omkring digitale varer, åbne digitale licenser, automatisering af forsyningskæden og adressering af kerneproblemer omkring likviditet og stabilitet i ikke-svampelige tokens.

Tre typer tokens styrer platformen – ERC-721, ERC-1155 og ERC-20 – som kan bruges til at deltage i auktioner, stemme om regeringsspørgsmål og modtage indtægter fra markedsplatformen. De baner også vejen for nye forretningsmodeller, såsom fraktioneret beklædningsejerskab.

Et nytårsaften at huske

Når lande over hele verden indfører hårde nye restriktioner, der dækker jul og nytårsperioden, vil millioner af mennesker overalt i verden ikke være i stand til at byde velkommen i 2021 med deres venner og familie.

DIGITALAX har meddelt, at de planlægger at udnytte sin teknologi til god brug – og samarbejder med den førende Silicon Valley-virtuelle verdensapp Youcan som en officiel kryptopartner til at afholde et nytårsaften, der er vært af Amanda Cerny med verdensberømte kunstnere, herunder Farina og Toosii. 

Flere indsigter fra digitalax her

Heldige deltagere på “årets virtuelle koncert” kan få eksklusiv VIP-adgang til et virtuelt rum, hvor de kan vælge deres egen avatar, netværk med andre og markere det nye år med stil.

Når festlighederne er forbi, vil DIGITALAX-brugere have mulighed for at købe deres helt egen personlige virtuelle verden – og de vil endda være i stand til at bære nogle af de NFT’er, der er købt via dens auktionsplatform.

Skalerbarhed og bæredygtighed

Ifølge DIGITALAX skal der oprettes nyttige applikationer, der er skalerbare og bæredygtige, hvis NFT’er har nogen chance for at blive bredt accepteret og omfavnet af modeverdenen.

Nogle af verdens mest luksuriøse mærker, herunder Louis Vuitton og Christian Dior, er allerede begyndt at omfavne blockchain-teknologi i de senere år. Ved siden af ​​Microsoft har de bygget en platform, der giver forbrugerne mulighed for at kontrollere ægtheden af ​​avancerede varer.

NFT’er er ved at blive det næste logiske skridt for sektoren, og snesevis af store sportshold er allerede begyndt at tokenisere deres stjernespillere – med et sjældent ikke-svampeligt tegn på Paris Saint-Germain fodboldstjerne Kylian Mbappé, der for nylig solgte for $ 65.000.

DIGITALAX annoncerede sit partnerskab med Youcan tidligere i december – med Youcan at acceptere DIGITALAX NFT’er i sin virtuelle verdensapp. Dette er blevet beskrevet som en kæmpe milepæl for NFT-industrien såvel som det bredere kryptorum.

Projektet blev grundlagt af Emma-Jane MacKinnon-Lee, den 22-årige administrerende direktør. Med tiden planlægger platformen at positionere sig som et digitalt modehus og platform til det bredere 3D-indholdsmarked på tværs af spil- og VR-applikationer.

Lær mere om DIGITALAX

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsråd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map