Nyt iværksætterprogram på mission for at øge Crypto Awareness

Peer-to-peer-markedsplads Paxful har netop meddelt, at det lancerer et verdensomspændende iværksætterprogram, der vil tilbyde uddannelse og unikke fordele for dem, der tilmelder sig, samt veje til vækst i samfundet.

Paxful-markedet har været i drift siden 2015 og har til opgave ikke kun at sprede bevidsthed om Bitcoin, men også gøre det til en levedygtig økonomisk mulighed for underbankede og ikke-bankerede over hele verden. For at gøre dette muligt understøtter tjenesten over 300 forskellige betalingsmetoder, herunder kredit / debet, kontanter, online tegnebøger, bankoverførsler, gavekort og andre digitale valutaer. Dette er muligt på grund af det faktum, at tjenesten matcher købere med sælgere og fungerer som deponering for at sikre ærlighed.

Siden lanceringen har platformen oplevet en stigning i brugen over hele verden, senest med en stigning på 2.800% i handelsvolumen i Sydafrika. Imidlertid ville Paxful gøre mere. Ikke indhold, der bare spredte bevidsthed om kryptokurrency, teamet ønskede at finde nye ledere inden for det eksisterende samfund. Dette har ført til lanceringen af Paxful Peer Program – en ny måde for brugere at hjælpe med virksomhedens mission og få fordele undervejs.

Tre succesniveauer

Paxful Peer-programmet er et internationalt iværksætterinitiativ, som alle kan ansøge om. Hvis man accepterer, bliver man en officiel Paxful Peer. Dette er dog kun det første af tre niveauer, der hver tilbyder nyt ansvar og fordele. Som peer inkluderer ansvar at oprette paxfult indhold på sociale medier, bringe nye klienter til platformen og give feedback om brugeroplevelse. Til gengæld for dette kan peers forvente sådanne frynsegoder som et officielt badge tilføjet til deres profil, adgang til eksklusive webinarer, invitationer til officielle firmaarrangementer og mere.

KONTROLLER DET PAXFULLE PER-PROGRAM HER

Succesrige jævnaldrende kan til sidst rejse sig til at blive ambassadører. På dette niveau begynder brugerne at skabe dybtgående indhold såvel som at organisere Paxful-møder. De forventes også at fremme deres forbindelser i samfundet, herunder at bringe nye jævnaldrende ind. For deres indsats får ambassadører adgang til mere eksklusiv swag, sponsorater på op til $ 500 til Paxful-møder og bonusser, hvis disse begivenheder lykkes. Efter at en ambassadør har bragt mindst en ny peer ind, kan de opgradere til det højeste niveau, Associate.

Associerede virksomheder betragtes som eksperter på Paxful-platformen. Dette niveau kommer med nye muligheder for at ind- og uddanne peers, beskytte Paxful mod hackere, besøge virksomhedskontorer og endda potentialet til at blive en faktisk medarbejder på markedet. Associerede tjener også en lille månedlig kompensation for deres arbejde, da ansvaret for dette niveau er det mest krævende.

Opbygning af et stærkere Bitcoin-samfund

På grund af vægten på sociale medier er dette tilbud ideelt for dem, der allerede har nogle solide forbindelser både inden for og uden for kryptovalutaverdenen. Det giver også influencere en chance for at udvide deres cirkel yderligere ved at bringe nye mennesker nysgerrige efter digitale aktiver ind. For dem der er mere interesserede i at oprette forbindelse til mennesker i den virkelige verden, tilbyder Paxful meetups en ny chance for netværk.

Paxful Peer-programmet tilbyder muligheder for dem, der ønsker at hjælpe med at sprede økonomisk frihed til ikke-bankede borgere over hele verden og giver belønninger for medlemmernes indsats. Initiativet er en fantastisk måde for dem, der brænder for platformen, at skabe nye forbindelser, både personlige og professionelle. Som Ray Youssef, administrerende direktør og medstifter af Paxful, sagde:

”Paxful Peer-programmet er det næste skridt til at udvikle vores samfund og give dem en vej til iværksætteri. Vi er begejstrede for at være i stand til at forbedre samfundet med et hidtil uset niveau af viden omkring handel med kryptokurrency og Bitcoin, og endnu mere begejstrede over at kunne give vækstmuligheder til det samme samfund. ”

Lær mere om Paxful

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map