One-stop-shop for DeFi for at gøre indsatsen let, tilgængelig og overkommelig

Et nyt decentraliseret økosystem for finansielle tjenester sigter mod at levere større interoperabilitetsniveauer – i en verden, hvor hundredvis af blockchains ikke kan tale med hinanden. 

One-Stop DeFi Interoperable Solution (kendt som TosDis for kort) tilbyder white-label-løsninger – der giver projekter mulighed for at tilbyde tjenester som staking, rendyrket landbrug og likviditetsstaking til deres brugere til en overkommelig pris og sikkert. Dette hjælper med at eliminere tekniske barrierer såvel som de høje omkostninger, der ofte kan være forbundet med udvikling.

TosDis muliggør også overførsel på tværs af kæder og væskeudskillelse, der kan udføres sikkert og uden tillid. En EasyStake-funktion betyder, at brugerne modtager et 1: 1-aktiveret token til gengæld for deres indsatte aktiver – krypto, der derefter kan handles og bruges som sikkerhed.

I en hvidbog med udgangspunkt i deres ambitioner skrev ledere: “TosDis vil gøre det muligt for ethvert PoW- og PoS-projekt at oprette en indsamling af deres tokens, så deres samfund kan levere indsatser som en service på en decentral måde.”

En af de største udfordringer forbundet med at blive involveret i Ethereum 2.0 har været kravet om at satse 32 ETH for at blive validator – men ikke alle har $ 34.000, der ligger rundt, som de kan låse. Gennem TosDis får brugerne chancen for at deponere mindre beløb, mens de undgår risikoen for tab på grund af “softwarefejl, ondsindede tredjeparter og markedsvolatilitet.”

Andre tjenester leveret af opstarten inkluderer TosDex, som vil fungere som en inkubator for nye og kommende projekter.

”Vi skaber et decentraliseret økosystem for finansielle tjenester – en åben markedsplads, hvor mennesker uden adgang til det traditionelle bankøkosystem kan købe og sælge digitale aktiver lige så let som institutionelle investorer,” tilføjede hvidbogen.

Nye P2P-udlånsmodeller

En anden karakteristisk egenskab ved TosDis platform involverer en “meget effektiv, sikker P2P-udlånsmodel”, der er baseret på Ethereum-baserede smarte kontrakter. Med tiden håber man, at dette vil frigøre hurtig og bekvem adgang til lån for låntagere over hele verden – samt give långivere adgang til højere renter.

”Vores mål er at opbygge et globalt tilgængeligt digitalvalutalånetværk. Enhver person med internetadgang kan hurtigt og praktisk optage et lån eller få adgang til en række finansielle tjenester, ”tilføjer hvidbogen.

Flere indsigter fra TosDis her

Med tiden håber man, at TosDis bliver en platform, der kan imødekomme alle en kryptoentusiasters DeFi-behov – bringe staking, yield-landbrug og likviditetslandbrug under ét tag. Tjenesten vil også være overkommelig, og ledere hævder, at deres infrastruktur er 70% billigere end hvad konkurrenter leverer.

TosDis vil være en decentraliseret autonom organisation, hvilket betyder, at medlemmer af samfundet vil være i stand til at sige deres mening i vigtige beslutninger om, hvordan platformen skal fungere.

Ryster DeFi

Et nyt ERC-20-token kaldet DIS er oprettet til platformen med et offentligt salg, der starter den 11. januar. Dette kryptoaktiver har en samlet forsyning på 100.000 DIS – hvoraf 35% sælges i Polkastarter den 18. januar..

Da 2020 sluttede, blev en række milepæle for udvikling nået. Hacken udførte en uafhængig revision af TosDis smarte kontraktkode. Staking-as-a-service er klar til lancering til ERC-20-tokens efter salg.

I første kvartal af 2021 planlægger TosDis at rulle SaaS ud for Binance Smart Chain og Polkadot og levere flydende indsats for et større antal PoS-mønter. Udlåns- og lånetjenester forventes at følge i andet kvartal af året.

Virksomheden mener, at blockchain-teknologi vil blive mere og mere almindelig i finansielle kredse i de kommende år – hvilket peger på, hvordan JPMorgan og Deutsche Bank er blandt de institutioner, der udfører forskning og udvikling på denne teknologi..

Understreger det “store løfte”, som blockchain har, tilføjede TosDis-teamet: “Det er allerede klart, at den finansielle sektor skal forberede sig på betydelige ændringer.”

Lær mere om TosDis

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsråd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map