WAX Token Sale indstillet til at forstyrre $ 50 mia. Handel med industriel handel med virtuelle aktiver

Det Verdensomspændende aktiverudveksling Token Main Sale åbner i dag. Mange eksperter er enige om, at dette meget vel kan være det sidste store salg i 2017. Hvad gør WAX så specielt på nutidens rodede og støjende token-salgsmarked? En række ting, men vigtigst af alt – branchen, hvor det opererer. WAX er klar til at forstyrre et af de mest lukrative markeder i verden. Over 400 mio. Spillere verden over handler i øjeblikket “skind”, hvilket udgør en branche, der i øjeblikket er mere end $ 50 mia. Dollars. Disse “skind” er virtuelle varer, der tilpasser den måde, som bestemte objekter i spillet, såsom tegn og våben, ser ud. Selvom skind har været en del af spilfællesskabet i lang tid, har handel med dem først fået massiv trækkraft i de senere år, men mange problemer forblev – det vil sige indtil WAX kom sammen.

Hudhandel: en baggrund

Skind i spillet har eksisteret i lang tid. I det væsentlige tjener en hud et enkelt formål: det får ting og tegn i verden til at se unikke ud. Værdien af ​​en omfattende samling af skind svarer meget til værdien af ​​en samling sko eller baseballkort i offlineverdenen. De er en kilde til stolthed for ejeren og en kilde til respekt og misundelse for andre inden for samfundet.

Indtil 2011 kunne spilskind ikke handles – de var kun tilgængelige gennem et tilfældigt fald i spillet. Steam ændrede alt det år ved at give folk mulighed for at bytte skind med hinanden, da de annoncerede Steam Trading Beta til Team Fortress 2 (derefter spillet med en af ​​platformens højeste spillerbaser). Når betaens popularitet blev tydelig, åbnede Steam-markedet i 2012 og forbandt skind med bestemte monetære værdier for første gang.

Der var dog en væsentlig begrænsning: penge tjent på Steam-markedet var begrænset til Steam-markedet, hvilket betyder at du ikke kunne bruge disse penge andre steder. Dette blev et bemærkelsesværdigt problem, når forskellige skind blev meget efterspurgte varer. Selvom en bred vifte af skind handles for et par cent eller et par dollars stykket, kan et betydeligt mindretal af dem handle for hundreder, tusinder eller endda titusinder af dollars. Mange online spillere så denne lock-up som en væsentlig hindring og tog handel ud af Steam Marketplace og ind i verdenen af ​​peer-to-peer-handel, kun for at blive konfronteret med et langt større problem: bedrageri.

Spillere er i dag afhængige af centraliserede online markedspladser for at handle med deres varer. Dette betyder, at spillere er afhængige af tredjepartsudbydere for disse transaktioner. De sender deres varer til en markedsplads, hvor varerne holdes sikre, indtil transaktionen er behandlet. OPSkins er den største af disse virtuelle aktivmarkeder, der er i drift i dag, og vokser med en hastighed på 200.000 nye brugere, der registrerer sig på den hver måned. OPSkins giver et rum, hvor spillere kan handle med den viden, at sælgere og købere ikke vil blive snydt.

Moden for Blockchain-forstyrrelse

OPSkins har elimineret brugerrisiko gennem omhyggelig styring af sin platform, men der er stadig nogle betydelige udfordringer for vækst i virksomheder og brancher. Den virtuelle aktivhandelsindustri, som den er sammensat i dag, kan ikke frigøre sit virkelige potentiale for vækst. Mens platforme som OPSkins tillader brugere at handle med utrolig effektivitet inden for en enkelt platform, tillader den centrale karakter af tjenesten ikke handlende og spillere af virtuelle varer at handle uden for platformen med det samme niveau af effektivitet og sikkerhed.

Der er flere hovedårsager til dette, herunder mangel på likviditet inden for mindre virtuelle handelssteder, manglen på en fælles handelsmetode for forskellige spil, der forhindrer aktiver, der handles på et direkte ombytteligt grundlag, og manglen på tilstrækkelig variation hos købere og sælgere for at sikre et marked for enhver potentiel virtuel vare. Mens centraliserede markedspladser fungerer godt, fungerer de kun til et punkt.

Decentrale markedspladser ser ud til at være løsningen på OPSkins ‘skalerbarhedsudfordringer. Imidlertid kommer decentralisering med sit eget sæt forhindringer. Decentrale markedspladser er vanskelige at lancere. Uden et API (Application Programming Interface) er der ingen standardiseret måde at handle mellem spil på, hvilket gør tingene forvirrende og komplicerede. Derudover er opsætning af en handelsgrænseflade ikke en billig venture, og høje omkostninger afskrækker mange kommende iværksættere fra at sælge deres virtuelle varer uafhængigt. På grund af disse barrierer for at skabe en sammenhængende decentral markedsplads har det grundlæggende vist sig umuligt at generere en stor nok base af købere og sælgere, der kunne sikre det niveau af udbud og efterspørgsel, der er nødvendigt for at have et velfungerende marked.

WAX: den næste store ting

For at frigøre dette markeds fulde globale potentiale lancerer teamet bag OPSkins WAX – Worldwide Asset eXchange. WAX er en peer-to-peer-handelsprotokol til markedet for virtuelle aktiver. Det fornyes på et fundament af Blockchain-teknologier og smarte kontrakttegn for at give købere og sælgere mulighed for at handle effektivt uden behov for mellemmænd. Det er vigtigt, at det trækker på dets stiftende teams erfaring med at imødekomme nøjagtigt markedets behov og løse nogle af branchens mest presserende problemer.

WAX giver enhver mulighed for at drive en fuldt fungerende virtuel markedsplads uden investeringer i sikkerhed, infrastruktur eller afvikling. Med inkluderingen af ​​WAXs enkle markedspladswidget vil videospillere have adgang til et verdensomspændende marked med Blockchain-tillid og transaktionsbekræftelse. WAX-widgeten kan integreres på ethvert websted, så købere og sælgere ikke behøver at navigere væk til en central markedsplads. Dette åbner mulighed for en bred vifte af websteder til at høste fordelene ved et allerede spændende marked. Dette betyder, at brugerne bringes ud af siloer og får frihed til at høste fordelene ved et globalt marked.

Hvad der virkelig adskiller WAX fra andre tokens, er praktisk talt garanteret vedtagelse i stor skala. Ikke alene vil WAX udnytte den eksisterende OPSkins-brugerbase, men de annoncerede også deres partnerskab med betalingsgiganten Xsolla, der accepterer WAX som en betalingsform. Xsolla er en global distributør og udgiver af videospil, der leverer kunder inklusive Twitch, Steam og Ubisoft avancerede tekniske værktøjer til at optimere brugeranskaffelse og indtægtsgenerering. Ved at acceptere WAX ​​vil Xsolla hjælpe med at fremme vedtagelsen af ​​kryptokurrency i det 400+ mln stærke spilfællesskab.

Efterspørgslen efter WAX-token er åbenbar: Projektet har allerede rejst over 139.000 ETH i sit offentlige præ-salg og Gamer Exclusive-salg. Pantera Capital, HyperChain Capital, Galaxy Investment Partners, Fenbushi Capital, Kinetic Capital og Kyber Network, for blot at nævne nogle få, har alle udtrykt interesse for dette projekt. Industrielle tankeledere som Ethereum-medstifter Anthony Di Iorio og legendariske spiludviklere Dave Anthony og Brian Fargo er aktive tilhængere af dette projekt.

WAX Token Main Sale åbner i dag.

Ansvarsfraskrivelse. Cointelegraph godkender ikke noget indhold eller produkt på denne side. Mens vi sigter mod at give dig alle vigtige oplysninger, som vi kunne få, bør læsere foretage deres egen forskning, inden de tager handlinger relateret til virksomheden og bærer det fulde ansvar for deres beslutninger, og heller ikke denne artikel kan betragtes som en investeringsrådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map