Blockchain-pohjainen sosiaalisen median alusta lupaa palauttaa valtaa käyttäjille

Sosiaalisen median sovellus “palkitsee käyttäjiä heidän ajastaan ​​ja luovuudestaan”, joka on käytetty verkkosisältöön. Tiimin mukaan se on kerännyt laajan vaikuttajien ja kuuluisuuksien verkoston – samoin kuin yli 120 globaalia suurlähettilästä 20 maassa. “Superfood-metsästäjä” Darin Olien, YouTuben koomikko Bart Baker ja koreografi Antoine Troupe ovat joukossa vahvistettuja liittymistä verkkoon.

Oltuaan vain kutsutilassa, Appics sanoo, että alustansa beetaversio on avautunut salauksen harrastajille ja varhaisille käyttöönottajille. Tänä kesänä se aikoo käynnistää suuren yleisön – ja toivoo rakentavansa yhteisöille, jotka käyttävät sovelluksiaan iOS- ja Android-laitteille.

Yritys sanoo, että sen tavoitteena on tuoda salaus massoille ja auttaa sosiaalisen median faneja tutustumaan digitaalisiin valuuttoihin ja blockchain-tekniikkaan. Appics käyttää dual-blockchain-ratkaisua, joka yhdistää kaksi maailman suurinta salausyhteisöä: EOS ja Steem. Johtajien mukaan tämä ennennäkemätön lähestymistapa on saavutettu yhteistyöllä ja uskomalla yhteisön voimaan.

Kuinka se toimii

Kautta Appikset, käyttäjiä kannustetaan julkaisemaan korkealaatuista materiaalia ja antamaan arvoa muille heidän valokuviensa, videoidensa ja tilapäivitystensä suosion perusteella. Yritys sanoo, että sen blockchain tarjoaa hajautetun rakenteen ja täydellisen läpinäkyvyyden – käyttäjien “äänestämällä” haluamansa viestit, mikä antaa arvokasta sisältöä vauhtia.

Kun on kyse sosiaalisen median sivustossa esiintyvän valtavan määrän sisällön mainostamisesta ja järjestämisestä, Appics sanoo, että se on päättänyt jakaa viestit 20 luokkaan, mukaan lukien jatkuvasti suosittuja aiheita, kuten muoti, musiikki ja ruoka. Käyttäjät voivat tutkia loputtomasti viimeisimpiä trendejä ja nauttia loputtomista tyylikkäistä ruuista huippuluokan ravintoloissa sekä ammattitaidolla tuotettuja videoita niissä kapeissa, joista he ovat intohimoisia. Tämä lähestymistapa varmistaa, että tuotemerkit voivat välittää persoonallisuutensa ja viestinsä vähemmän tunkeilevalla tavalla.

Appics on saatavilla tässä

Mielenkiintoisessa käänteessä kutakin luokkaa ohjaa asiantuntija, joka on perustanut yleisön muille sosiaalisen median alustoille. He ovat vastuussa sisällön kuratoimisesta, jonka heidän mielestään maailman pitäisi nähdä, jakaa viisautta pyrkiville vaikuttajille ja antaa lahjakkaille ihmisille mahdollisuuden menestyä.

Vaikuttajien ja tuotemerkkien seuraaminen

Appics houkuttelee edelleen vaikuttajia liittymään sen alustalle – ja sanoo, että sen sivusto on täydellinen paikka luovan sisällön jakamiseen ja rajojen ylittämiseen.

Sillä välin foorumi pyrkii yhdessä muuttamaan käsityksiä sosiaalisen median mainonnasta. Appics sanoo haluavansa tarjota houkuttelevan vaihtoehdon sivustoille, joita syytetään tunkeutumisesta käyttäjien yksityisyyteen ja tietojen ryöstämisestä voidakseen tuottaa voittoa – ja antaa yrityksille mahdollisuuden parantaa tuotemerkkikuvaansa pitämällä kampanjoita “positiivisessa, luotettavassa ympäristössä” . ”

Appicsin esittelemät luokat tarkoittavat, että esimerkiksi lemmikkieläinten hoitoon erikoistunut yritys voi näyttää mainostamisen vain Eläimet-osiossa. Tämä ei vain lisää todennäköisyyttä, että heidän ylennyksensä tavoittavat suuremman määrän ihmisiä, jotka ovat todella kiinnostuneita tarjoamastaan, mutta se auttaa myös katsojia luomaan vahvan yhteyden. Kuten alustan verkkosivusto sanoo, “Tuotemerkit tarvitsevat mielekästä viestintää strategisesti järkevän sisällön – sopivan sisällön – ohella.”

Tukikohta Crypto Valley

Appicsin pääkonttori sijaitsee Zugin pikkukaupungissa – kivenheiton päässä Sveitsin Zürichin kaupungista – paikassa, joka on kastettu kryptolaaksoksi sen maineen ansiosta, että se on hyvin säännelty lohko-ketjuyritysten keskus ja innovaatioiden ajuri..

Yhtiö lanseerasi äskettäin uuden tunnussymbolinsa, APX: n, Appics-rahakkeille, ja alkuperäisen kolikoiden tarjoajat kutsutaan rekisteröitymään tunnusvaihtoon sosiaalisen median alustan virallisella verkkosivustolla. Lähikuukausina yhtiö aikoo listata APX: n hajautettuihin pörsseihin ja valtavirtaisiin kaupankäyntialustoihin.

Lisätietoja Appikset

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotteita. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki tärkeät tiedot, jotka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map