Hajautettu Cloud 3.0 tekee tallennuksesta nopeampaa, turvallisempaa ja halvempaa

Blockchain-alustan mukaan suurilla tiedoilla on suuri ongelma – ja se on käynnistänyt huippuluokan solmut, joiden tarkoituksena on ratkaista olemassa oleviin tallennusratkaisuihin liittyvät ongelmat.

SINOVATE, hajautettu pilvitietovälineiden tarjoaja, jota tukee lohkoketjutekniikka, on luonut Deterministic Infinity Nodes (tunnetaan DIN: nä) tarjoamaan kilpailijoiden tarjoamia parempia suojaus- ja skaalautuvuustasoja..

Alustan mukaan suuret pilvipalveluverkot kohtaavat tällä hetkellä miljoonia luvattomia kirjautumisyrityksiä, joista osa onnistuu. Tietorikkomukset ovat myös johtaneet arkaluontoisten tietojen vaarantumiseen – heikentävät kuluttajien luottamusta ja vahingoittavat yrityksiä sekä maineellisesti että taloudellisesti.

Mutta SINOVOI sanoo, että ongelmat eivät pääty tähän. Hidas tapahtuma ja verkon ruuhkautuminen ovat yleisiä – varsinkin jos loppukäyttäjät ovat kaukana datakeskuksen sijainnista. Tiedot päätyvät myös kolmansien osapuolten hallintaan, ja keskitetyt palvelimet aiheuttavat usein korkeita käyttökustannuksia, jotka siirtyvät kuluttajille.

DIN: n avulla tiedot suojataan etäisolmuille – redundanssitoimenpiteillä siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että yksittäinen solmu menisi alas. Tiedot on suojattu julkisella avaimella, mikä tarkoittaa, että käyttäjien on annettava tapahtuman tunnus ja yksityinen avain tiedostojensa käyttämiseksi.

SINOVATE sanoo, että sen verkkoon ladatuilla tiedoilla voi olla myös erilainen suojaustaso. Sisältö voidaan ladata ilman salausta ollenkaan, mikä tarkoittaa, että se on kaikkien käyttäjien saatavilla, kun taas turvallinen yksisuuntainen salaus tarkoittaa, että loppukäyttäjä voi käyttää tietoja eikä kukaan muu.

Erottuvat piirteet

Hajauttamisen tasoilla, joita muutamat muut pilvitietovälineiden tarjoajat pystyvät vastaamaan, SINOVATE sanoo, että yli 1450 solmua on jatkuvasti kytketty lohkoketjuunsa milloin tahansa. “Parannettu sähköinen hallintotapa” on paikallaan antaa valta käyttäjien käsiin ja antaa heille ääni ominaisuuksista, joita he haluavat nähdä tulevaisuudessa. Ja sen varmistamiseksi, että Sinovate toimii jatkuvasti jatkuvasti kysynnän kasvaessa, sen infrastruktuuri on täysin skaalautuva.

Solmuoperaattorit saavat palkintoja tunnustuksena osallistumisestaan, ja alustan valkoisessa kirjassa lisätään: “Samoin kuin muut lohkoketjut toimivat, tärkein SIN-lohkoketju luottaa satoihin solmuihin, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa huolimatta rajoista tai lainkäyttöalueesta. Jokainen solmu isännöi kopioitua kopiota SIN-pääketjuista. “

Lisää oivalluksia sinovatelta tässä

Jokainen operaattori sitoutuu myös tukemaan verkon pitkäikäisyyttä lukitsemalla ja polttamalla SIN-kolikoita äärettömään solmuun 12 kuukauden ajan – rajoittamalla liikkeeseen laskettujen kolikoiden määrää ja vähentämällä myyntipainetta.

DIN: n käyttöönotto merkitsee siirtymistä pois perinteisistä masternodeista – tarjoaa turvallisemman, tehokkaamman verkkoprotokollan ja virtaviivaisen verkkokokemuksen, joka vaatii vähemmän suorittimen käyttöä ja verkkoviestintää. Kaikki tämä johtaa “rikkoutumattomaan ja rikkoutumattomaan” tietovarastoon, joka on suojattu Schnorr-pohjaisella moniallekirjoitusjärjestelmällä.

Hajautettu pilvi 3.0

SINOVATEn lohkoketjua tukee myös vahingoittumaton tietojen tallennus, mitä kutsutaan nimellä Decentralized Cloud 3.0. Tiedostot voidaan tallentaa helposti tulevaa hakua varten ja ne voidaan lähettää vertaisverkossa nimettömästi. SIN Messenger -sovellus toimittaa myös yksityisviestejä ilman, että tietoja on tallennettu Sinovaten palvelimille.

SINOVATE-tiimi kertoo jatkavansa teknologiansa kehittämistä – luomalla houkuttelevan vaihtoehdon Dropboxin kaltaisille edullisilla kustannuksilla.

SIN-koodia parannetaan jatkuvasti luotettavuuden, turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi integroimalla räätälöityjä ja uusia tekniikoita lohkoketjuun, rakentamalla talon sisäistä pinoamisalgoritmia tai laajentamalla pilven skaalautuvuutta.  

SINOVATE sanoo, että sen tavoitteena on tuottaa sananvapautta ja poistaa sensuuri, antaen samalla käyttäjille paljon oikeudenmukaisemman tarjouksen kuin mitä he saavat tällä hetkellä. Hanke uskoo myös, että blockchain-tekniikalla voi olla merkittävä rooli todistettaessa asiakirjojen, mukaan lukien syntymä- ja avioliittotodistukset, oikeudenkäynnit, työsopimukset ja muut lailliset sopimukset, laillisuuden ja omistajuuden..

Pilvivarastossa tällä hetkellä esiintyvien puutteiden vuoksi SINOVATE toivoo, että hallitukset, oppilaitokset, lääketieteelliset laitokset ja rahoitusalustat hyödyntävät sen tekniikkaa parempana vaihtoehtona vallitsevaan tilanteeseen.

Lisätietoja SINOVOI

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotetta. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaiken tärkeän tiedon, jonka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä omat tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät mihinkään yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map