Hajautettu sovellus antaa sosiaaliselle medialle uuden merkityksen palkitsemalla tosielämän vuorovaikutukset

Muistatko tarkalleen, mitä teit sosiaalisessa mediassa 10 päivää sitten?

Luultavasti ei. Päivät voivat sulautua yhteen, kun aloitat loputtoman tehtävän tykätä viesteistä ja jakaa meemejä.

Sosiaalisella medialla voi olla myös haitallinen vaikutus mielenterveyteen – hyväntekeväisyysjärjestöjen varoitus ne voivat olla erityisen haitallisia, jos verrataan ystäviemme lähettämiä täydellisiä, suodatettuja kuvia omaan elämäämme.

Vaikka näillä verkoilla on tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässämme – tutkimusten perusteella vietämme nyt 135 minuuttia päivässä selaillessamme ja postittaessamme tällaisilla sivustoilla – blockchain-pohjainen sosiaalinen foorumi yrittää nyt lisätä merkitystä online-vuorovaikutuksillemme mahdollistamalla fyysiset kokoukset ja ystävyyssuhteet.

Kuende kuvailee itseään “online-offline-hybridi-sosiaaliseksi verkostoksi”, ja sen tärkeimmät kohdemarkkinat ovat vuosituhannet (22-37-vuotiaat) ja Z-sukupolvi (tällä hetkellä 13-23-vuotiaat).

Tavoitteena on yhdistää ihmisiä, joilla on samanlaisia ​​etuja, ja pelata sosiaalistumista tosielämässä, toivoen, että käyttäjät “luovat terveellisiä, tosielämän yhteyksiä ilman kustannuksia”. Selittämällä sen tavoitteet, Kuende sanoo haluavansa yhteisön hotspotien ja paikallisten yritysten olevan tärkeässä roolissa näiden haasteiden järjestämisessä – tarpeettomien mainosten poistaminen.

Perustana ydinarvoilla

Kuende sanoo, että se on päättänyt vaikuttaa myönteisesti ja antaa ihmisille jännittävän mahdollisuuden löytää ja ilmaista itseään tavoilla, jotka eivät ehkä olleet olleet heille avoimia aiemmin. Yritys aikoo tehdä eron ja samalla viihdyttää käyttäjäkuntaansa.

“Missiomme kasvoi siitä, että näimme maailman täynnä teini-ikäisiä, jotka sallivat digitaalisen vuorovaikutuksen korvata todelliset, aiheuttaen merkittäviä henkilökohtaisia ​​haittoja”, yritys selitti.

Yhtiö on havainnollistanut edistymistään useilla tilastoilla. Se on tähän mennessä saanut 2,6 miljoonan dollarin investoinnin ja sanoo, että se on onnistunut toimittamaan tuotteita ajoissa viimeisten kolmen vuoden aikana. Kuende kertoi, että yritys sulki ICO: n 2 miljoonan dollarin pehmeän korkkinsa muutamassa päivässä. Kuende-sovelluksia verkkosivustoille ja älypuhelimille on saatavana, ja yrityksen sovelluksia on ladattu yli 20 000 kertaa – ja sen Android-ohjelmisto on tällä hetkellä 4,8-luokiteltu Google Play -kaupassa. Sillä on yhteensä yli 60 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ilman markkinointikampanjaa.

Charlie Shrem

Syyskuussa Kuende ilmoitti, että Charlie Shrem – cryptocurrency -mestari ja Bitcoinin varhainen käyttöönottaja, jota se kuvailee “marttyyriksi hajautetun valuutan aiheeksi” – on liittynyt sen neuvottelukuntaan. Pavel Antohe, Kuenden toimitusjohtaja ja perustaja, kuvasi kokouksen “onnistuneena kaukana siitä, mitä olisin voinut kuvitella”, ja lisäsi: “Täydellinen kemia muodostui hänen näkemyksensä välillä siitä, miten lohkoketju muuttaa maailmaa, ja näkemyksemme välille. Oli selvää, miten se auttaa meitä tekemään mikrotaloudestamme läpinäkyvän ja turvallisen, palkitsemaan käyttäjämme ja auttamaan ja tukemaan massaketjun käyttöönottoa. “

Antohe selitti blogikirjoituksessaan, että Shrem oli intohimoinen Kuendeen yrityksen kokeneen tiimin vuoksi, johon kuuluu Googlen veteraaneja. Se, että sosiaalinen verkosto oli jo toiminnassa, vaikkakin suunnitelmilla päivittää sovellus ja sen pelisuunnitelmat alkuperäisen kolikoiden avulla, herätti myös hänen kiinnostuksensa.

Liiketoimintasuunnitelma

Pavelin mukaan Shrem on innoissaan myös Kuendeen “realistisista ja saavutettavissa olevista tarkastuspisteistä joka neljännes”. Sen kolikkotarjous on parhaillaan käynnissä, ja koko loppuvuoden aikana tapahtuu petostentorjuntamekanismeja, turvatarkastuksia, palkkakampanjoita, lohkoketjujen integrointia ja parannuksia haastekehykseen..

Kuende aikoo hankkia ensin käyttäjiä Aasian markkinoilta ja kertoo, että useat mantereen paikallishallinnot kannustavat vastaavaa offline-käyttäytymistä, joka sopii täydellisesti sen vision kanssa. Se tulee kehittää oman lohkoketjun käyttämällä Tendermint-tekniikkaa Cosmos-ekosysteemille. Tämän ansiosta Kuende voi tarjota “yksityisyyttä, turvallisuutta ja suorituskykyä ilman kompromisseja”, ja sen avulla käyttäjät, joilla ei ole teknistä kokemusta, voivat osallistua lohkoketjun hallintaan. Yhtiö sanoo, että se on ensimmäinen all-in-one-sosiaalisen median alusta Cosmos-keskuksessa, ja kirjanpito tasoittaa tietä “blockchainien vapaiden markkinoiden internetille”.

Sallittujen luetteloon merkitseminen tapahtuu 15. lokakuuta saakka, ja sitä seuraa julkinen myynti, joka alkaa 19. lokakuuta – 2. marraskuuta. Suurin osa tuotosta käytetään alustan markkinointiin tutkimuksen ja kehityksen lisäksi.

Kuende kertoo tarjoavansa ainutlaatuisen julkisen myynnin bonusrakenteen yksityisten pyöreiden sijoittajien ja heidän nykyisten kumppaneidensa tuen ansiosta Sirin Labs, Bancor, Kansalainen, Stox tai IPSX.

ETH atomiin

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotteita. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki tärkeät tiedot, jotka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map