Hajautetut vaihtolupaukset DeFin rajoitusten poistamiseksi

Hajautettu vaihto lupaa ottaa Uniswapin käyttöön puuttumalla DeFi-alustan suurimpiin haittoihin.

Blocknetin mukaan Uniswap on kasvanut räjähdysmäisesti – mutta heidän mielestään suositulla hajautetulla vaihdolla on rajoituksia. Kaupankäynti on rajoitettu Ether (ETH) ja ERC-20 rahakkeisiin, ja kaikki tämä tuo haittoja ketjunväliselle kaupankäynnille.

Muita Blocknetin ilmaisemia huolenaiheita ovat omaisuuserien synteettiseen kiinnittämiseen liittyvät turvallisuusriskit. Esimerkkinä Blocknet viittaa tBTC: hen, jossa talletukset oli äkillisesti pysäytettävä turvallisuustarkastuksen jälkeen vastaamatta kysymyksistä, jotka olisivat voineet päätyä vaarantamaan varoja.

Esteet eivät pääty tähän. Hajautettujen rahoitusalustojen käyttö voi joskus olla monimutkaista – ja viivästykset selvitysten kanssa ovat yleisiä.

Atominvaihto massoille

Blocknet sanoo, että sen avoimen lähdekoodin vaihto, Block DX, on 100% luotettava alusta, joka eliminoi välittäjät, jotka hidastavat asioita ja lisäävät kuluja.

Atomivaihtosopimukset tarkoittavat, että kauppoja käydään vertaisverkossa ja varat pysyvät aina käyttäjien hallinnassa.

Blocknet on jo käynnistänyt täysin toimivan hajautetun sovelluksen tai DApp-sovelluksen, joka voidaan ladata, ja se pyrkii tarjoamaan hajautettua Web 3.0 -vaihtoa. ETH / ERC-20-atomivaihtosopimusten tukea odotetaan lähitulevaisuudessa.

Kuten voit odottaa DeFi-alustalta, Blocknet sanoo, että hajautettu hallinto on yksi sen tärkeimmistä prioriteeteista – ja tätä varten yhteisöllä on vapaus päättää, mihin projektin suunta suuntautuu tulevaisuudessa. Tämä riippumattomuus ulottuu myös tilauskirjoihin varmistaen, että tilaukset täytetään avoimesti ja ilman kolmansien osapuolten osallistumista.

Todellinen taloudellinen vapaus

Blocknet huomauttaa myös, että käyttäjät voivat nauttia sen palveluista tarvitsematta koskaan luoda tiliä – eli ei ole tunnista asiakkaasi- tai rahanpesun torjuntatarkistuksia eikä myöskään ole hankalaa rekisteröintiprosessia.

Lisää tietoa Block DX: stä tässä

Mutta tärkein asia, johon tämä alusta on suunnannut, on käärityt välityspalvelinkoodit – joista merkittävin on WBTC, joka tunnetaan myös nimellä Wrapped Bitcoin. Blocknet väittää, että tämä poistaa rahastojen suvereniteetin ja vaatii käyttäjiä luottamaan entiteettiin, älykkääseen sopimukseen tai kolmannen osapuolen ketjuun.

Blocknetin takana oleva tiimi sanoo myös, että se on päättänyt todistaa, että atomivaihtojen ei tarvitse johtaa hitaisiin kauppoihin, koska kyse on toteutuksesta. Kaupan nopean toteutumisen varmistamiseksi “kauppa-ajat ovat riippumattomia kaupankäynnin kohteena olevien varojen lohkoajoista” – ja kaikki tämä tarkoittaa, että valmistuminen voidaan normaalisti suorittaa viidestä 15 sekuntiin.

Kaiken kaikkiaan on määrätietoisesti integroida kaikki käyttöympäristöt ja omaisuuserät – nykyinen tilanne poistetaan, jos näyttää siltä, ​​että rajoituksilla tarkoitetaan, että varoilla voidaan käydä kauppaa vain niin kauan kuin ne ovat tietyssä ketjussa. “Voit käydä kauppaa Bitcoinin, Litecoinin, Dashin, Syscoinin, Digibyten ja yli 100 muun omaisuuden välillä eri lohkoketjuista täysin kaupankäyntiparien vapaudella”, Block DX: n verkkosivusto toteaa.

Murskaa numeroita

Blocknet korostaa, että se tukee tällä hetkellä 125 omaisuutta, mikä johtaa valtaviin 7750 kauppapareihin. Viimeisimmät luvut osoittavat, että yli 35 000 luottamatonta kauppaa on nyt toteutettu – kaikki ilman välittäjien estymistä.

Blocknet-verkko toimii hajautetulla palvelusolmuverkolla, joka tuottaa palkkioita käynnissä olevista palveluista, kuten Block DX. Tämä puolestaan ​​antaa palvelusolmuoperaattoreille mahdollisuuden ansaita rahaa transaktiomaksuina.

Blocknet DX: n on kehittänyt Blocknet, protokollaprojekti, jonka tavoitteena on varmistaa, että julkiset ja yksityiset lohkoketjut voivat kommunikoida keskenään, avaten tietä luotettavalle, yhteentoimivalle vaihdolle..

Lisätietoja Estä DX

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotetta. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaiken tärkeän tiedon, jonka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä omat tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät mihinkään yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map