Korkea lentävä DeFi-protokolla ottaa vastaan ​​vakiomallit, joissa on tarjonnan joustava merkki

DeFi-protokollan mukaan se tarjoaa uuden näkökulman tarjonnan joustaviin rahakkeisiin, joiden suosio on räjähtänyt hajautetulla rahoitusalalla.

Benchmark Protokollan tavoitteena on luoda silta perinteisen rahoituksen ja salausmarkkinoiden välille – kaikki samalla kun otetaan käyttöön ja parannetaan Ampleforthin käyttöön ottamaa todistettua uudelleenkäynnistysalgoritmia..

MARK-rahakkeiden tarjontaa säädetään seuraamalla CBOE-volatiliteetti-indeksin (VIX) – joka tunnetaan myös nimellä “pelkoindeksi” – liikkeitä älykkäässä ja nopeassa prosessissa.

Muiden tarjonnan joustavien rahakkeiden tavoite on 1 dollari hintaan sopeutumalla Yhdysvaltojen inflaatioon, mutta Benchmark Protocolin tavoitehinta on yhdistetty kansainvälinen varariski, joka tunnetaan nimellä Special Drawing Rights (SDR). Tätä kutsutaan maailman vakaimmaksi valuutaksi sen koostumuksen ansiosta. dollaria, euroa, puntaa, yuania ja jeniä.

“Tällaisen altistumisen integrointi tarjoaa tasaisen johdonmukaisuuden ja vakauden, joka puuttuu perinteisistä vakiomallista”, Vertailuprotokolla joukkue selitti. “Käyttämällä SDR: ää MARK-tunnuksen pitäminen kasvattaa käyttöönottoa pikemminkin kuin altistumista vain yhdelle valuutalle, mikä luo suuremman käyttäjäkunnan ja rajatun altistumisen markkinoille ympäri maailmaa.”

Volatiliteetin lieventäminen

VIX: n piikit lisäävät viime kädessä vertailutarjontaa vertailuprotokollassa – korrelaatio, jonka tarkoituksena on vähentää selvitystapahtumien vaikutuksia ja toimia suojausmekanismina. Tarjonta tasapainotetaan viiden tunnin kuluessa New Yorkin pörssin sulkemisesta arbitraasiaktiivisuuden vähentämiseksi ja jotta päällekkäin pääomamarkkinoiden kanssa, tarjonnan mukautuksia ei tehdä viikonloppuna.

Vertailuprotokollan mukaan salauksen harrastajat saattavat mieluummin käyttää MARKia kuin vakiomuotoja, koska sillä on maailmanlaajuinen inflaatioriskiprofiili yhden valuuttariskiprofiilin sijasta, suojattu inflaatiolta ja puututaan vakuusriskiin, jossa vakiomallit voivat tulla maksukyvyttömiksi, koska sen takana olevat vakuudet ovat nyt arvoltaan vähemmän kuin liikkeeseen laskettu omaisuus.

The Press -nimellä tunnettu kattava likviditeettipoolin palkitsemisohjelma on jo otettu käyttöön, samoin kuin yhden omaisuuden panostus. Kaksi kauppaparia – MARK-ETH ja MARK-USDC – ovat nyt saatavilla Uniswapissa, ja tätä tuettujen parien luetteloa laajennetaan ajan myötä..

Lisää oivalluksia Benchmark-protokollasta tässä

Vertailuprotokollan mukaan lehdistön ainutlaatuinen ominaisuus tarkoittaa, että lunastamattomiin palkkioihin ei sovelleta toimitusten mukautuksia – mikä auttaa edistämään pitkän aikavälin hintavakautta pegin ympärillä.

Ajan myötä toivotaan, että MARK toimii pakottavana vaihtoehtona pysyville valkuaisaineille.

“Tärkeä aukko DeFi: ssä”

Viime kuussa on paljastettu lukuisia dynaamisia yhteistyötoimenpiteitä, kun Benchmark Protocol on otettu käyttöön Fulcrumissa, bZx: n marginaaliympäristössä. Tämä ekosysteemi luottaa vahvasti tokenointiin – ja tarjoaa hajautetun ympäristön tokenisoidulle luotonannolle ja marginaalikaupalle.

Kun uutiset ilmoitettiin marraskuussa, Benchmark Protocolin perustaja Harrison Woytko sanoi: “BZx-verkossa käytettävissä olevien ominaisuuksien joukolla Fulcrumiin pääseminen on ollut tiimin tutkassa Protokollemme aloittamisen jälkeen. Yksi suosikkiominaisuuksistani on antaa käyttäjille mahdollisuus mukauttaa vakuusaltistuksensa. “

Muualla Benchmark-protokolla vahvisti myös, että se käyttää RenVM: ää varmistaakseen, että protokolla “voi menestyä ketjujen välisessä ympäristössä” – jolloin MARK-tunnukset voivat liikkua saumattomasti verkkojen välillä lohkoketju-agnostisella tavalla. Renin liittoon kuuluu DeFi-hankkeiden yhteenliittymä, mukaan lukien Aave ja Matic Network.

“Kun ajattelen Renia, konseptin luoda ja soveltaa hajautettuja rahoituskanavia koko salaukseen ja luoda yhteys laajempiin pääomamarkkinoihin on todellinen yhteistyön ajuri”, Woytko lisäsi tuolloin.

Vertailuprotokolla on myös rakentanut Solanaa parantamaan edelleen ketjunsa välisiä valmiuksiaan – lisäämällä likviditeettiä laajemmalla DeFi-sektorilla. Integraation on määrä valmistua vuoden 2021 toisella neljänneksellä, mikä on merkittävä askel sen varmistamiseksi, että lohkoketjuverkot pystyvät kommunikoimaan keskenään eikä niitä enää ole siiloissa.

Tulevaisuudessa projektin mukaan se on päättänyt jatkaa algoritmiensa parantamista tarkkuuden parantamiseksi – tuottaa todellista hyötyä tarjonnan joustavaan ekosysteemiin ja mahdollistaa konkreettisten käyttötapausten käyttöönoton lyhyellä aikavälillä.

Lisätietoja Vertailuprotokolla

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotteita. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki tärkeät tiedot, jotka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map