Kun sääntelyviranomaiset koventuvat, salauksenvaihtoa kehotettiin asettamaan etusijalle noudattaminen

Blockchain-analyysiyritys kehottaa salausyrityksiä asettamaan vaatimusten noudattamisen etusijalle, kun sääntelyviranomaiset lisäävät virtuaalisten omaisuuspalvelujen tarjoajien vaatimuksia.

Bitcoinin nouseva 2020 on herättänyt salausyritysten virran, jossa markkinoille tulee huippuluokan tuoteominaisuuksia – yhdessä uusien lohkoketjujen, rahakkeiden ja DeFi-protokollien kanssa. Kaikkien näiden startup-yritysten on noudatettava sen maan sääntelyohjeita, jossa ne perustavat liiketoimintansa. 

Crystal Blockchain sanoo, että vuodesta 2021 on tulossa tärkeä vuosi – ja neuvoo salauspalveluyrityksiä ottamaan käyttöön vaatimustenmukaisuustoimenpiteitä, jotka täyttävät lakisääteiset ja due diligence -vaatimukset. Kaikki tämä tapahtuu sen jälkeen, kun Financial Action Task Force (FATF) julkaisi punaista lippua osoittavat indikaattorit virtuaalisen omaisuuden palveluntarjoajille syyskuussa.

Nämä varoitusmerkit on suunniteltu auttamaan VASP: itä tunnistamaan laiton toiminta, johon liittyy kryptovaluutta – ja ne sisältävät epätavallisen profiilin käyttäjät, jotka harjoittavat yhtäkkiä epätavallista toimintaa, kuten suuria tapahtumia tai siirtoja, jotka on jaettu moniin paloihin juuri raportointirajan alapuolella.

Monet maailmanlaajuiset lainkäyttöalueet ja vaihdot ovat olleet hitaita FATF-suuntaviivojen hyväksymisessä – jotkut asiantuntijat ovat saaneet varoituksen siitä, että toimialan laajuinen noudattaminen voi olla vuosien päässä. Tämä johtuu osittain niiden toteuttamiseen liittyvistä teknisistä haasteista. On kuitenkin olemassa työkaluja, joiden tarkoituksena on tehdä prosessista yksinkertaisempi VASP-laitteille.

Kristalli sanoo, että sen salauksenmukaisuusohjelmisto tukee kaikkia kriittisiä ominaisuuksia nykyisille markkinoille, mikä tarkoittaa, että punaiset liput voidaan tunnistaa nopeasti. Siinä on omia algoritmeja, jotka liittävät riskitulokset tapahtumiin reaaliajassa, jo ennen kuin verkko vahvistaa lohkon. Tämä tarkoittaa, että mempoolissa vahvistusta odottavat maksut voidaan myös tutkia. Yhtiön tuote valvoo myös jatkuvasti sääntelyn muutoksia, tutkii salaus hakkerointeja ja huijauksia sekä seuraa automaattisesti kansainvälisiä rahastovirtoja 24/7.

Pidä VASP: t ajan tasalla

Crystalin infrastruktuuria käyttäville virtuaalisen omaisuuden palvelujen tarjoajille annetaan luettelo, joka sisältää kymmeniä tuhansia mustalla listalla olevia osoitteita, mikä auttaa varmistamaan, että pilaantunut salaus – ja sen tallentavat tilit – tunnistetaan, kun he joutuvat kosketuksiin yhteensopivien ekosysteemien kanssa..

Yhtiön mukaan sen seurantajärjestelmä kryptovaluuttatutkimuksia varten on maailman ensimmäinen. Tämä työkalu tunnistaa salauksen selvityspisteet automaattisesti ja tunnistaa kaikki matkalla käytetyt siirtymäosoitteet. Crystal lisäsi, että tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen tutkijoille, jotka yrittävät tehdä perusteellista tutkimusta siitä, mihin varastetut kolikot ovat päätyneet – ja niille, jotka yrittävät löytää konkreettisia linkkejä todellisiin instituutioihin.

Lisää oivalluksia Crystal Blockchainilta tässä

Tiedustelupalvelun mukaan tärkein prioriteetti on ollut tarjota tuotteita, jotka ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja helppokäyttöisiä huolimatta tarjolla olevista edistyneistä ominaisuuksista. Sen työkaluihin on tehty jatkuvia parannuksia kahden viime vuoden aikana. Avainhenkilöiden mukaan Crystal Expert – sen lippulaivapaketti – saa säännöllisesti kiitosta käyttäjäystävällisyydestä ja paljon ajatuksia tarpeettomien ja hankalien toimintojen poistamisesta..

“Kaikki nämä työkalut yhdessä tähtien asiakastuen kanssa tekevät Crystal Blockchainista ensisijaisen analyysialustan salauksen noudattamista valvoville virkamiehille ja palveluntarjoajien riskienhallinnalle”, yritys lisäsi.

Paremman teollisuuden rakentaminen

Lokakuussa Crystal kertoi tarjoavansa kattavuutta 70 maassa yli 2500 palveluntarjoajalle. Sen lisäksi, että se tarjoaa palvelun, joka voi auttaa VASP: itä täyttämään FATF: n asettamat sääntelyvaatimukset, se antaa eurooppalaisille alustoille mahdollisuuden täyttää EU: n viidennen rahanpesudirektiivin asettamat velvoitteet.

Crystal tukee laajaa valikoimaa kryptovaluuttoja ja rahakkeita – mukaan lukien Bitcoin, Bitcoin Cash, Tether, Litecoin, Ethereum, ERC-20 ja ERC-721 -merkkejä ja XRP. Lokakuun lopun tuotepäivityksen jälkeen Crystal pystyy tukemaan yli 1500 ERC-20-tunnusta. Tähän sisältyy yli 60 tunnettua DeFi-rahaketta – yearn.finance, Uniswap ja Wrapped Bitcoin.

Crystal julkaisee säännöllisesti raportteja, jotka valaisevat myös salaussektorin nykytilaa. Toukokuussa yritys paljasti, että darknet-yksiköiden ja muiden organisaatioiden välillä siirretyn bitcoinin dollarin arvo kasvoi 65% vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä verrattuna edelliseen vuoteen.

Teollisuus on kypsymässä, ja VASP-laitteiden sääntelyvelvoitteet ovat nousussa. Rahoituslaitokset, jotka eivät noudata viimeisimpiä vaatimuksia, saattavat jäädä jälkeen.

Lisätietoja Kristallilohkoketju

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotetta. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaiken tärkeän tiedon, jonka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä omat tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map