Salausprojekti tuo sovelluksia ja älykkäitä sopimuksia Bitcoiniin

Lohkoketjuprojektin mukaan se tekee Bitcoinista ohjelmoitavan tavalla, jollaista se ei ole ollut ennen – sovellusten ja älykkäiden sopimusten tuominen verkkoon.

Stacks (aiemmin nimellä Blockstack) pyrkii asettamaan BTC: n perustaksi paremmalle Internetille, jonka käyttäjät omistavat.

Tämän ekosysteemin takana olevat väittävät, että Internet on rikki ja tekniikan jättiläiset hallitsevat maisemaa.

Pinot on kerroksen 1 lohkoketju, joka käyttää Bitcoinin infrastruktuuria turvallisena peruskerroksena. Älykkäät sopimukset ja sovellukset voidaan ottaa käyttöön pienellä muutoksella, ja verkon “minimaalinen tapahtumakuorma”.

Stackien skaalautuvuuden taustalla kehittäjät väittävät, että tuhannet tapahtumat johtavat yhteen hajautusasemaan – ja mikrolohkot johtavat nopeaan vahvistukseen. Ratkaisevasti tämä tarkoittaa, että pinot voivat skaalata riippumatta Bitcoinista.

Kuinka tekniikka toimii

Vaikka Bitcoin-lohkoketju perustuu energiaintensiiviseen työn todistamiseen liittyvään konsensusmekanismiin, Stacks käyttää uutta vaihtoehtoa, jota kutsutaan todistukseksi siirrosta, joka käyttää uudelleen jo kulutettua energiaa työtodistusketjuun – tässä tapauksessa Bitcoiniin. Lyhyesti PoX: ksi tunnetut rakennuspinot väittävät, että tämä on ensimmäinen kahden lohkoketjun välinen konsensusalgoritmi – ja sen tavoitteena on “poistaa valinta joustavuuden ja turvallisuuden välillä”.

Älykäs sopimus voi tapahtua odottamattomalla tavalla, josta on tullut yleinen ongelma, Stacks 2.0: n kanssa otetaan käyttöön uusi ohjelmointikieli nimeltä Clarity. Tämä avoimen lähdekoodin projekti on kehitetty yhdessä Algorandin kanssa, ja sen tarkoituksena on antaa kehittäjille turvallinen tapa rakentaa monimutkaisia ​​sopimuksia.

“Selkeys tekee älykkäistä sopimusvirheistä huomattavasti vaikeammaksi ja antaa kehittäjien kirjoittaa logiikkaa suoraan Bitcoin-valtion ympärille. Uskomme, että älykkäiden sopimusten tuominen suoraan Bitcoiniin voi tehdä BTC: stä arvokkaamman, koska se voidaan käyttää tuottavaan käyttöön sen sijaan, että se olisi passiivisesti pidetty omaisuus ”, Stacks-julkaisu sanoo.

Lisää näkemyksiä Stacksilta tässä

Stacks 2.0 on suunniteltu tunnustamaan tosiasia, että “Bitcoin on arvokkain ja turvallisin blockchain maailmassa” – maailman suurin kryptovaluutta, joka on saavuttanut yhä enemmän hyväksyntää institutionaalisten sijoittajien ja mediaorganisaatioiden keskuudessa.

Ajan myötä projekti uskoo, että Bitcoinista voi tulla uusi likviditeetin lähde – samoin kuin DeFi: n oletusvaranto, joka syö Ethereumin toistaiseksi hallitsemia markkinoita.

“Ihmiset yrittävät tuoda BTC: n Ethereumiin, kun taas olemme menossa toiseen suuntaan, tuoden Ethereumin kaltaiset toiminnot Bitcoiniin turvallisemmalla, skaalautuvammalla tavalla. Pinoilla voimme viedä Bitcoinin passiivisesta aktiiviseen pääomaan. ” joukkue lisäsi.

Uusien tapausten avaamisen lisäksi Bitcoinille Stacks huomautti, että sen ekosysteemi on myös hyvin kehittynyt – verkkoon on tähän mennessä rakennettu yli 400 DApps. Uusimmat luvut viittaavat siihen vähintään 300 000 ihmistä pitää STX-tunnuksia maailmanlaajuisesti.

Pinoaminen vs. panostus

Vaikka “panoksesta” on tullut merkittävä salakirjoitusyhteisö viime kuukausina – osittain sen vuoksi, kuinka Ethereum-lohkoketju siirtyy osuustodistukseen – Stacks sanoo, että se on keksinyt Bitcoiniin keskittyvän vaihtoehdon: Pinoaminen.

Pinoaminen sisältää STX: n lukitsemisen verkkoon ja säännöllisten tapahtumien lähettämisen, mikä auttaa pitämään asiat turvassa. Stacks sanoo, että säännöllisiä Bitcoin-palkintoja tarjotaan vastineeksi – lisäämällä, että tämä lähestymistapa auttaa salauksen harrastajia välttämään kalliiden kaivosasetusten ja epävarmoille älykkäille sopimuksille rakennettujen DeFi-tuotteiden tarvetta.

Yksi ratkaiseva ero pinoamisessa on siinä, kuinka käyttäjien varoja ei voida leikata verkon toiminnan perusteella. Käyttäjän varat eivät koskaan jätä lompakkoaan, eikä siihen tarvita erityisiä laitteita.

Kun 2021 on käynnissä, Stacks pyrkii rakentamaan paremman rahoitusjärjestelmän Bitcoinin päälle, mikä tekee satojen miljardien dollareiden pääoman ohjelmoitavaksi.

Lisätietoja Pinot

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotetta. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaiken tärkeän tiedon, jonka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä omat tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map