Tämä yritys demystifioi yritysten blockchain-kehitystä

Blockchain on tällä hetkellä yksi liiketoiminnan suurimmista tunnussanoista. Kuten Deloitten vuotuinen tutkimus paljastettu, 55% johtajista sanoo, että tämä tekniikka on kriittinen heidän toimintansa tulevaisuuden kannalta – niin paljon, että se on heidän viiden tärkeimmän strategisen prioriteettinsa.

On vain yksi ongelma: blockchain on monimutkainen ja yhden tällaisen verkon rakentaminen alusta asti vaatii valtavaa asiantuntemusta. Platinum Software Development Company, joka kuvaa itseään johtajana DeFi- ja blockchain-ohjelmistokehityksessä, sanoo, että sen tavoitteena on toimittaa monimutkaisia ​​tuotteita kaiken kokoisille yrityksille.

Platinum on kehittänyt yritystason lohkoketjuja ja ohjelmistoja vuodesta 2015 lähtien – laskemalla saavutuksiinsa mobiilipankkisovellukset, palkkioalustat, stablecoin-ekosysteemit, DeFi-protokollat ​​ja satoviljelypalvelut..

Yhtiö on myös pyrkinyt tiedottamaan massoille tämän tekniikan potentiaalista Blockchain and Investing -yliopiston kautta – joka on yksi ensimmäisistä koulutusalustoista, joka on ottanut akateemisen lähestymistavan blockchainin opettamiseen. Tämän portaalin kautta opiskelijat pääsevät fintech-asiantuntijoiden suunnittelemiin perus-, keskitason ja asiantuntijatason kursseihin.

Platinumin insinöörit ovat myös kehittäneet uuden kaavan, jonka avulla ihmiset voivat analysoida salauksen lainakorkoja, parhaita DeFi-protokollia markkina-arvon ja lukittujen kokonaisarvojen suhteen sekä Ethereum-pohjaisten projektien menestystä. Aikanaan toivotaan, että “Q” DeFi-luokitusta pidetään parempana vaihtoehtona muille tietosivustoille, kuten DeFi Pulse.

Platinum-projektit

Platinumilla on useita tapaustutkimuksia, jotka havainnollistavat voimakkaasti sen asiantuntemusta. Yksi tällainen tapaus on Embilyyn kehitetty ohjelmisto – universaali pankkisovellus Android- ja iOS-alustoille, jossa on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Sovellus tarjoaa myös runsaasti toimintoja, kuten kortti-kortti-siirrot, Tunne asiakkaasi -selvitykset ja kattavan tapahtumahistorian. Kaikki tämä saavutettiin tarjoten samalla korkeaa tuntemusta ja kokemusta, joka ei ole erilainen kuin fiat-keskittyvillä alustoilla.

Muualla Platinumista tuli SpaceSwap-projektin kumppaneita syyskuun lopulla – ja sen tehtävänä oli kehittää turvallinen, luotettava älykäs sopimus alustalle.

Lisää oivalluksia Platinumilta tässä

Hajautettu rahoitus on tietysti yksi salausteollisuuden suurimmista painopisteistä tällä hetkellä, ja Platinum on auttanut tuomaan elämään tuotteita, jotka auttavat ajamaan tätä vilkasta alaa eteenpäin. Tiimi kehittää aktiivisesti 168pools.com-sivustoa, joka tarjoaa yksityiskohtaista tietoa maailman suurimpien DeFi-alustojen tarjoamista likviditeettipooleista, kolikoista ja protokollista. Yhtiön tavoitteena on luoda kätevä tapa yhdistää globaalit projektit Aasian markkinoille.

Valmiina palvelukseen

Platinumin perustajat Anton Dzyatkovskii ja Dan Khomenko sanovat, että yrityksellä on laaja insinööritiimi kehittämään kaiken kokoisia projekteja – kollektiivisella DevOps-sovelluksella, mobiilisovellusten kehittämisellä, ohjelmistojen testauksella, laadunvarmistuksella, blockchainilla ja yritysohjelmistoilla kehitys ja DeFi. Yritys voi myös auttaa luomaan ei-korvattavia tunnuksia, toisen salausalan alaosan, joka nauttii räjähdysmäisestä kasvusta sen jälkeen, kun suuret tuotemerkit, mukaan lukien NBA, ovat ottaneet sen käyttöön. NonFungible.comin mukaan NFT: t ovat keränneet 9,5 miljoonan dollarin kaupankäyntimäärät viimeisen kuukauden aikana.   

DeFi: n suhteen Platinum-tiimi sanoo, että heillä on osaamista luoda DeFi-alustoja samalla tasolla kuin Uniswap, SushiSwap, Curve ja muut. “Tiedämme tarkalleen, kuinka kehittää joustavia salauslainoja, kylmävarastointia, talletuspalveluita ja kuinka integroida ne alustoille”, he lisäsivät.

Platinum on Boston Blockchain Associationin jäsen ja kuvaa itseään “todistetuksi ja tunnetuksi läsnäoloksi salausteollisuudessa”. Suunnitteluyritys on palvellut myös yli 500 yritystä perustamisensa jälkeen.

Tulevaisuudessa Platinum kehittää useita hankkeita, jotka on omistettu vakiomallien vaihdolle, ja etenee kohti kumppanuutta suuren sveitsiläisen yrityksen kanssa säännellyn huoltajuuden luomiseksi Sveitsin lakien mukaisesti..

Lisätietoja Platina

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotteita. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki tärkeät tiedot, jotka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map