Tehokas, intuitiivinen sovellus tarjoaa keskuksen DeFi-kaupankäynnille

Salausalusta asettaa itsensä DeFi-kaupankäynnin ja markkina-analyysin keskukseksi – ekosysteeminsä tarjoaa tehokkaan aggregaation, joka tuottaa ajantasaista tietoa ja auttaa käyttäjiä hyödyntämään hajautetun rahoituksen viimeisimpiä liikkeitä.

DEXTools parantaa Uniswapia, joka on yksi maailman suurimmista hajautetuista pörsseistä, tarjoamalla pool-tutkimusmatkailijan, jonka avulla sijoittajat voivat löytää uusia kaupankäyntipareja. Sen lisäksi, että tämä työkalu esittelee lupaavia uusia hankkeita, se korostaa myös riskialttiita huijauksia. Pari-tutkimusmatkailijan avulla käyttäjät voivat myös tarkistaa reaaliaikaisen analyysin, kun taas Wallet Info -työkalun avulla osoitteita voidaan seurata ja seurata.

Sovellus julkisti äskettäin Community Trust -ominaisuuden, jonka avulla maksavat käyttäjät voivat äänestää pareittain – varoittamalla yhteisöä vilpillisistä pareista samalla kun mainostetaan laillisia pareja..

Mukaan DEXTools, se puolustaa älykkään kaupankäynnin aikakautta, joka visualisoi suuria määriä tietoa reaaliajassa – antaa käyttäjille kilpailuetua ja antaa heille mahdollisuuden hyödyntää markkinoiden äkillisiä vaihteluja.

Projektia kuvaavassa manifestissa selitetään: “Menestyksemme määritelmä on tästä lähtien tarjota käyttäjillemme niin kattava, niin tehokas ja niin intuitiivinen kokemus, että heidän käsityksensä hajautetusta kaupankäynnistä ei enää ole haaste, pikemminkin mahdollisuus kaikille. “

DEXTools-tiimi lisäsi, että heidän tavoitteenaan on rakentaa luotettava infrastruktuuri, joka kestää ajan testin – sen sijaan, että harrastaisi lyhytaikaisia ​​ominaisuuksia tai hyppää avaruuden viimeisimmän trendin joukkoon..

Intuitiivinen sovellus

DEXTools-sovellus on reagoiva ja toimii kaikilla laitteilla – antaa salauksen harrastajille vapauden käyttää työpöytää, tabletteja ja matkapuhelimia. Elinkeinonharjoittajat voivat myös tallentaa tietonsa turvallisesti ja käyttää niitä millä tahansa laitteella, jolloin he voivat syöttää ja poistua paikoista liikkeellä ollessaan. Ottaen huomioon, kuinka DeFi-maailma ei koskaan nuku – ylikuormitusten ja kaatumisten kanssa päivällä ja yöllä – live-ilmoitukset voidaan aktivoida, jotta käyttäjät ovat aina tietoisia.

Lisää oivalluksia dekstooleista tässä

Tarjolla on kolme DEXTools-tilausta. Ensimmäinen on ilmainen ja tuottaa reaaliaikaisen Uniswap-analyysin sekä pooli- ja pari-tutkijan. Käyttäjät, joilla on 20000 DEXT-korttia, saavat kaikki nämä perusominaisuudet yhdessä suurempien tapahtumainformaatioiden, hintahälytysten ja yksinoikeuksien kanssa, mukaan lukien limiittitilaukset ja kaupankäyntirobotit. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, premium-jäsenyys on tarjolla niille, joilla on 100 000 DEXT. Kun otetaan huomioon, kuinka DEXT: n kiertävä tarjonta on vain 100 miljoonaa merkkiä, tämä ylimmän tason palvelu on vain pieni määrä käyttäjiä.

Yhteisön tukeminen

DEXTools julkisti äskettäin DEXTForce Ventures -yrityksen, jonka tarkoituksena on auttaa aloittelevia DeFi-hankkeita turvaamaan varhaisen vaiheen rahoitus, jota he tarvitsevat kehittäessään ja mainostaakseen alustaansa.

Tämän divisioonan tarkoituksena on valita “erittäin tutkittuja, yksilöllisesti sijoitettuja ja hyvin hoidettuja projekteja, joissa onnistumisen todennäköisyys on suuri” – tarjoamalla taloudellista tukea sekä rohkaisua ja neuvoja, joita yrittäjät tarvitsevat täyden potentiaalinsa saavuttamiseksi.

DEXTools sanoo, että sillä on tällä hetkellä yli 90 000 aktiivista käyttäjää päivässä sovelluksessaan – eli aloitteeseen osallistuvat startup-yritykset hyötyvät korkeasta näkyvyydestä. SimilarWebin mukaan sen verkkosivusto on 639. sijalla rahoitus- ja sijoitusluokassa. DEXTools sanoo myös, että sillä on keskeinen rooli liikenteen ohjaamisessa Uniswapiin ja Etherscaniin.

Uusia ominaisuuksia lisätään jatkuvasti DEXToolsiin. Joulukuun lopulla Token News -palvelu aloitti debyyttinsä, jonka avulla salausorganisaatiot voivat ilmoittaa kauppiaille kriittisistä projektipäivityksistä – uusimmat tarinat näkyvät näkyvästi reaaliaikaisten kauppaparien rinnalla.

Johtajat luottavat kelluvaan etenemissuunnitelmaan, jossa on joustavat aikataulut, jotka tarjoavat ketteryyden ja reagoivuuden tason, jota ei ole havaittu teollisuuden muilla alueilla. DEXTools sanoo, että sen lähestymistapa tarkoittaa, että kehittäjät voivat helposti sopeutua “teollisuuden, teknologian ja yhteisön tarpeisiin” – ja monet kehitystyössä parhaillaan olevista ominaisuuksista perustuvat käyttäjien pyyntöihin.

Vain joitain DEXToolsin kumppaneista ovat 1 tuuma, Ferrum Network, Fera Strategies ja SushiSwap.

Lisätietoja DEXTools

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotetta. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki tärkeät tiedot, jotka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map