Uusi alusta antaa käyttäjien vaihtaa salausta ja kultaa henkilökohtaisessa IRA: ssa

iTrustCapital kertoo tarjoavansa uuden tyyppisen alustan, jossa käyttäjät voivat helposti perustaa yksilöllisen eläketilin, rahoittaa sen ja käyttää sitä salauksen aloittamiseen – jalometallit lisätään pian. Tämä tarjoaa “turvallisen, kohtuuhintaisen ja tehokkaan vaihtoehdon” olemassa oleville itseohjautuville IRA: ille, samalla kun asiakas pitää asiakkaan täysin IRS-vaatimusten mukaisena.

Itseohjautuvien IRA: iden puutteet

Tällä hetkellä suurin osa amerikkalaisista sijoitusrahoista menee eläketileille. Perinteisen rahoituksen suurimpien nimien tarjoamat tuotteet eivät kuitenkaan salli altistumista vaihtoehtoisille varoille, kuten kryptovaluutoille tai jalometalleille. Tämä rajoittaa yksilön mahdollisuuksia suojautua huonoilta taloudellisilta olosuhteilta tai hyödyntää mahdollisesti valtavia verosäästöjä omaisuudelle, jolla on historiallisesti korkea tuotto, kuten kryptovaluutta.

Jotkut ovat käyttäneet Itseohjautuvat IRA: t avaamaan joustavampia tilejä, mutta ne voivat olla sekä monimutkaisia ​​että riskialttiita asiakkaalle. Voi olla vaikea löytää säilytysyhteisöä, joka toimii sen tyyppisten varojen kanssa, jolle haluat altistumisen – ja tilin luominen on usein melko tekninen prosessi. Tämän lisäksi IRS-määräysten noudattaminen kuuluu nimenomaan käyttäjälle, ja kokematon voi olla helppo tehdä virheitä. Se ei auta, että digitaalisen omaisuuden sääntelyn epäselvyys voi johtaa jopa hyvää tarkoittaviin henkilöihin lakkautumiseen lain ulkopuolella. Tämän vuoksi itseohjautuvia sisäisiä luottoluokituslaitoksia suositellaan yleensä vain ammattilaisille ja muille, joilla on syvällistä tietoa rahoitusvälineistä.

"Suurimmalla osalla amerikkalaisista on suurin osa varallisuudestaan ​​eläkevaroissa, joten on vaikea tehdä mielekäs sijoitus ilman pääsyä kyseisiin varoihin. Lisäksi on vaikea rakentaa vaurautta, kun maksat veroja joka vuosi, jokaisesta kaupasta," mukaan Blake Skadron, iTrustin operatiivinen johtaja.

iTrustCapitalin ratkaisu

Täällä iTrustCapital tarjoaa ratkaisun, jolla on monia itseohjautuvien IRA: n etuja, mutta mikään rajoituksista, hässäkkäistä tai riskeistä, yritys toteaa. Kaikki tämä antaa asiakkailleen altistumisen joillekin suosituimmille liikkeessä oleville kryptovaluutoille – ja tulossa pian – jalometalleille ja muille vaihtoehtoisille omaisuusluokille. Tällä hetkellä alusta tukee Bitcoinin, Etherin, Litecoinin, Bitcoin Cashin, XRP: n ja EOS: n kaupankäyntiä.

Käyttäjät voivat perustaa tilin ja hakea uutta IRA: ta muutamassa minuutissa. Ammattitaitoinen henkilökunta on käytettävissä puhelimitse, live-chatissa tai sähköpostitse vastaamaan kysymyksiin. Uutta tiliä voidaan rahoittaa helposti olemassa olevalla IRA: lla, 401 (K), 403 (B), säästöohjelmalla 457 tai jopa käteisellä. Jos käyttäjillä on kryptovaluutta olemassa olevassa IRA: ssa, he voivat siirtää omaisuuden maksamatta transaktiomaksuja.

TARKISTA ITRUSTCAPITAL-ALUSTA TÄSSÄ

Rahoituksen jälkeen käyttäjät voivat alkaa käydä kauppaa 24/7 millä tahansa tuetulla omaisuudella. Yksi tämän eduista on, että kaikki kaupat on suojattu veroilta, koska Roth IRA: ssa saadut voitot ovat verovapaita, kun otetaan huomioon, että varoja ei oteta tililtä ennen 59 1/2 ikää. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat hallita salkkuaan aktiivisesti ilman, että jokaisesta tapahtumasta tulee verotettavaa tapahtumaa.

Jotta kaikki asiakkaat pysyisivät vaivattomasti IRS-vaatimusten mukaisina, iTrustCapital ottaa käyttöön raportointiominaisuuksien järjestelmän ja aikoo käyttää lohkoketjutekniikkaa, kuten älykkäitä sopimuksia, mahdollistamaan monimutkaisempia liiketoimia, kuten kiinteistöjä, koskevat investoinnit, tiimi sanoo. Tämä poistaa tarpeen laajalle kokemukselle ja avaa oven suurimmalle osalle tavallisista väestöryhmistä.

Asiakkaan mielen helpottamiseksi yritys tarjoaa täydellisen vapauspalvelun Kaareva, institutionaalinen pilvipohjainen lompakkoprotokolla, joka väittää poistavansa kriittiset epäonnistumispaikat yksityisillä avaimilla perustuvalla kylmävarastolla. Tämä tarkoittaa, että kaikki tilin varat eivät ole pelkästään turvassa hakkereilta, vaan myös inhimillisiltä virheiltä, ​​mikä ottaa suuren osan riskistä salaustoiminnasta.

Viimeinen kysymys perinteisistä eläkesäästöajoneuvoista on korkeat kustannukset. IRA: ssa käydessään kaupankäyntimaksu voi usein olla jopa 15–30%. Tällä hetkellä iTrustCapital pystyy tarjoamaan vain yhden prosentin kaupankäyntimaksuja ja pyrkii saamaan tämän numeron pienemmäksi. Kaiken tämän hinta on kiinteä 29,95 dollaria kuukaudessa.

Motivaatio joukkueelle

Tiimiä motivoi se, että useammat ihmiset altistaisivat eläketilinsä yhä erilaisemmille varoille, kuten krypto-valuutoille ja jalometalleille, jos vain käytettävissä olevat ja kohtuuhintaiset vaihtoehdot olisivat käytettävissä. Pyrkimällä parantamaan “käyttökokemusta, lisäämään likviditeettiä ja tarjoamaan luotettavaa turvallisuutta” iTrustCapital näkee tulevaisuuden, jossa ihmisillä on enemmän hallintaa rahojensa hallinnassa. Tim Shaler, ekonomisti ja yrityksen neuvonantaja, uskoo, että tulevina vuosina tämä malli tuo markkinoille huomattavan määrän uutta pääomaa:

“Ennustamme, että tekniikka, mukaan lukien blockchain, luo uuden segmentin, joka eläkepääoman saatavuuden lisäksi inspiroi uusia käyttötarkoituksia veroetuilla tileillä. Odotamme massatodistuksen myötä 1,5 t dollarin pääoman siirtyvän tähän uuteen omaisuusluokkaan seitsemän vuoden kuluessa. “

Lisätietoja iTrustPääoma

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotetta. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaiken tärkeän tiedon, jonka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä omat tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät mihinkään yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map