Uusi protokolla tuo ei-pysyvät merkit digitaaliseen muotiteollisuuteen

Palamattomat rahakkeet ovat yksi salausmaailman suurimmista trendeistä. Ja nyt NFT: t ovat tulossa maailman trendikkäimmälle teollisuudelle: muoti.

DIGITALAX sanoo aloittaneensa maailman ensimmäisen digitaalisen muodin NFT-protokollan – ja startup on varma, että se voi viedä nämä huippuluokan digitaaliset hyödykkeet valtavirtaan.

Omarahoitteinen projekti käsittelee ohjelmoitavan niukkuuden ja hajautetun digitaalisen muodin toimitusketjun keskeisiä ongelmia. Sen työkalut ja tekniikka antavat suunnittelijoiden ja kehittäjien mahdollisuuden tehdä yhteistyötä ja kehittää digitaalisia materiaaleja, malleja ja yhteentoimivia pelaamista ja VR-muotia.

DIGITALAX-markkinapaikka tarjoaa suunnittelijoille käyttöliittymän huutokaupata luomuksiaan – ja nämä virtuaalivaatteet voidaan jopa kiinnittää.

Yli 30 lahjakasta ammattilaista on muodostanut Global Designer Networkin, jonka jäsenet sijaitsevat Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Afrikassa. Yhdessä he luovat hyperrealistisia 3D-nahkoja ja virtuaalikosmetiikkaa, jota kuka tahansa voi ostaa.

Innovatiivinen malli tarkoittaa, että lumoavien asujen suunnittelijat voivat saada rojalteja aina, kun joku ostaa tuotteitaan – ja NFT-tekniikka auttaa myös suojaamaan henkistä omaisuutta yhdistettynä DIGITALAXin avoimeen digitaaliseen muotilisenssiin, mikä antaa ostajille mahdollisuuden ostaa kaikki ostetut tuotteet IP-osoitteella.

DIGITALAX toivoo myös, että sen uusi lähestymistapa NFT-palveluihin elvyttää pelaamisen ja virtuaalitodellisuuden maailmaa – teollisuudenaloja, joiden arvo on yhteensä biljoonia dollareita – voimistamalla intohimoisia luojia.

Projekti perustuu Ethereum-alustaan. Joitakin DIGITALAXin päätavoitteista ovat uusien digitaalisten tuotteiden alan standardien saavuttaminen, avoimet digitaaliset lisenssit, toimitusketjun automaatio ja pysyvien merkkien maksuvalmiuteen ja vakauteen liittyvien keskeisten ongelmien ratkaiseminen..

Kolme erilaista merkkiä hallitsee alustaa – ERC-721, ERC-1155 ja ERC-20 -, joita voidaan käyttää osallistumiseen huutokauppoihin, äänestämään hallintotehtävissä ja vastaanottamaan tuloja markkinapaikka-alustalta. Ne myös avaavat tietä uusille liiketoimintamalleille, kuten vaatteiden osittaiselle omistukselle.

Muistettava uudenvuodenaatto

Kun maat ympäri maailmaa ottavat käyttöön uusia tiukkoja rajoituksia, jotka kattavat joulun ja uudenvuoden ajan, miljoonat ihmiset ympäri maailmaa eivät voi toivottaa tervetulleiksi ystäviensä ja perheensä kanssa vuonna 2021..

DIGITALAX on ilmoittanut aikovansa käyttää tekniikkaansa hyvässä käytössä – ja tekee yhteistyötä johtavan Piilaakson virtuaalimaailmasovelluksen Youcanin kanssa virallisena salakumppanina järjestää uudenvuodenaaton juhlat, joita isännöi Amanda Cerny, mukana maailmankuuluja taiteilijoita, kuten Farina ja Toosii. 

Lisää oivalluksia digitalaxista tässä

“Vuoden virtuaalikonsertin” onnekkaat osallistujat voivat saada VIP-pääsyn yksinoikeudella virtuaalihuoneeseen, jossa he voivat valita oman avatarinsa, verkostoitua muiden kanssa ja merkitä uuden vuoden tyylikkäästi.

Kun juhlat ovat ohitse, DIGITALAX-käyttäjillä on mahdollisuus ostaa oma henkilökohtainen virtuaalimaailmansa – ja he voivat jopa käyttää joitain NFT-tuotteita, jotka on ostettu sen huutokauppapaikan kautta..

Skaalautuvuus ja kestävyys

DIGITALAXin mukaan on luotava hyödyllisiä sovelluksia, jotka ovat skaalautuvia ja kestäviä, jos NFT: llä on mahdollisuuksia tulla muodimaailman laajalti hyväksymiksi ja omaksumaan.

Jotkut maailman ylellisimmistä tuotemerkeistä, kuten Louis Vuitton ja Christian Dior, ovat jo alkaneet omaksua blockchain-tekniikan viime vuosina. Microsoftin rinnalle he ovat rakentaneet alustan, jonka avulla kuluttajat voivat tarkistaa huippuluokan tavaroiden aitouden.

NFT: t ovat muodostumassa alan seuraavaksi loogiseksi askeleeksi, ja kymmenet suuret urheilutiimit ovat jo alkaneet merkitä tähtipelaajansa – yhdellä harvinaisella ei-pysyvällä merkillä Pariisin Saint-Germainin jalkapallotähti Kylian Mbappé myi äskettäin 65000 dollaria.

DIGITALAX ilmoitti kumppanuudestaan ​​Youcanin kanssa aiemmin joulukuussa – Youcan hyväksyi DIGITALAX NFT: t virtuaalimaailmasovelluksessaan. Tätä on kuvattu valtava virstanpylväs NFT-teollisuudelle sekä laajemmalle salaustilalle.

Projektin perusti Emma-Jane MacKinnon-Lee, 22-vuotias toimitusjohtaja. Ajan myötä alusta aikoo sijoittua digitaaliseksi muotitaloksi ja alustaksi laajemmalle 3D-sisältömarkkinoille peli- ja VR-sovelluksissa.

Lisätietoja DIGITALAX

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotteita. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki tärkeät tiedot, jotka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map