At betale skat i krypto ironisk nok udløser flere skatter – ekspert tage

I vores Expert Takes udtrykker opinionsledere fra inden for og uden for kryptoindustrien deres synspunkter, deler deres erfaringer og giver professionel rådgivning. Ekspert tager dækker alt fra Blockchain-teknologi og ICO-finansiering til beskatning, regulering og vedtagelse af kryptokurrency fra forskellige sektorer af økonomien.

Hvis du vil bidrage med en eksperttagning, bedes du sende dine ideer og CV via e-mail til [email protected]

I USA accepterer Internal Revenue Service (IRS) ikke Bitcoin, Ripple eller Ethereum for skat endnu. Men det er måske ikke for langt væk, hvor Arizona flytter til at blive den første stat i landet til at acceptere betalinger i krypto og andre stater, der sandsynligvis følger. Hvis bestået, Arizona’s Senat Bill 1091 ville tillade, at der betales indkomstskat i Bitcoin og andre kryptovalutaer, der er godkendt af Arizona Department of Revenue. Ændringerne træder først i kraft i 2020, som ser ud som lysår væk.

Skattemyndigheder ville være forpligtet til at konvertere sådanne betalinger til dollars til den gældende kurs. Det giver mening, da skatteforpligtelser er i dollars. Skatteyderne ville blive krediteret det konverterede dollarbeløb. Enhver svingning i prisen, der resulterede i, at staten ikke fik den fulde betaling, ville være skatteyderens ansvar – så timingen er relativt vigtig.

Det, der indtil videre kun synes at være bemærket, er den afgiftspligtige karakter af betaling i kryptokurver. Når alt kommer til alt, med rette eller forkert, er IRS-holdningen at kryptokurrency er ejendom, ikke valuta. Denne kendsgerning har nogle store skatteimplikationer.

Sig for eksempel, at du skylder $ 5.000 i skat. Du kan betale $ 5.000 i dollars. Eller snart kan du betale med $ 5.000 værd for at sige Bitcoin, Ripple eller Ethereum. Så langt så godt. Så længe kryptoen er værd $ 5.000, når du betaler, er du hjemme fri, ikke?

Ikke rigtig. Når alt kommer til alt skal du overveje det salg, du lige har foretaget. Ja, overførslen af ​​kryptoen til skattemyndigheden er i sig selv et salg, og det kan betyde, at der skal betales flere skatter for betalingsåret. Hvis du købte kryptoen for $ 5.000 den dag, du betaler din skat, er der ingen gevinst. Men forestil dig, at du købte kryptoen for et år siden for $ 1.000, og den er værd $ 5.000, når du bruger den til at betale skat?

Det er rigtigt, og du har en gevinst på $ 4.000. Forhåbentlig er det en langsigtet kapitalgevinst, som vil gøre skatten lavere, men du har stadig skatter at betale. Du kan også udløse et skattetab, hvis du havde købt kryptoen for $ 7.000 og overført den til skat, når den er værd $ 5.000.

Selvfølgelig er de skatter, der udløses ved at betale skat, kun en type overførsel. Alle former for overførsler af kryptokurver kan udløse skatteproblemer. Løn, der betales til medarbejdere, der bruger virtuel valuta, er underlagt føderal indkomstskat og kildeskat.

Men hvis du betaler nogen i ejendom, hvordan tilbageholder du skat? Du kan ikke betale en medarbejder Bitcoin og sende noget af den tilbageholdte Bitcoin til IRS (ja, alligevel ikke endnu). Du skal sende IRS-dollars. Du betaler enten medarbejderen noget kontant og noget krypto og tilbageholder ekstra på kontanterne. Eller du kan sælge noget af kryptokurrency for at få dollars til at betale IRS.

Betalinger ved hjælp af virtuel valuta til uafhængige entreprenører er også skattepligtige. Modtageren måler sin indkomst målt på markedsværdien på modtagelsestidspunktet. Hvad mere er, som med andre betalinger til uafhængige entreprenører, skal skatteydere, der driver forretning, udstede IRS-formularer 1099.

Du kan ikke indtaste “1.000 Bitcoin” på IRS-formularer 1099. Du skal værdiansætte betalingen i dollars fra betalingstidspunktet. En betaling foretaget ved hjælp af virtuel valuta er underlagt formular 1099-rapportering ligesom enhver anden betaling foretaget i ejendommen.

Mange mennesker antager, at alle gevinster med kryptokurver er kapitalgevinster. Hvis du har det i mere end et år, er den bedste løsning langsigtet kapitalgevinstbehandling. I virkeligheden afhænger gevinsten eller tabet af salg eller udveksling af virtuel valuta af, om den virtuelle valuta er et aktiv i dine hænder.

De fleste kan sandsynligvis sige, at de er investorer i kryptokurver, ikke en forhandler eller nogen, der bruger det i deres handel eller forretning. Men det er værd at overveje, hvordan du mærker dig selv som almindelig indkomst versus langvarig kapitalgevinstbehandling, kan stave en stor forskel. Du skal muligvis kun betale 15 procent på langsigtet kapitalgevinst. Men de øverste langsigtede kapitalgevinstsatser er 20 procent plus muligheden for at betale 3,8 procent netto investeringsskat under Obamacare.

Værdiansættelsesudsving i kryptokurver har været forbløffende, og de betyder noget på mange måder. Dette problem er tydeligt ikke begrænset til at overveje skattebetalinger i kryptovalutaer. Med næsten enhver betaling, du foretager til nogen, kan det betyde meget. Hver gang du overfører en kryptovaluta, kan du muligvis udløse en gevinst eller et tab.

Skattegrundlag og beholdningsperiode er også vigtige overvejelser, og bestemmelserne om registrering og gevinst og tab kan være svimlende. Hvad er dagsværdien af ​​den digitale valuta? Hvis den er noteret på en veksel, og valutakursen er fastlagt af markedets udbud og efterspørgsel, skal du konvertere den til amerikanske dollars til valutakursen.

Husk, at hvis du modtager virtuel valuta som betaling, skal du medtage dens dagsværdi i indtægterne. Rapporter dagsværdien i amerikanske dollars på den dato, du modtager den. Hvis du senere sælger det, hvad er grundlaget for den virtuelle valuta modtaget som betaling for varer eller tjenester? Dagsværdien i amerikanske dollars ved modtagelse.

Hvis du miner virtuel valuta, har du indtægter fra minedrift, og dagsværdien er indkomst. Betragtes minedrift med virtuel valuta som handel eller en virksomhed, der udsætter dig for selvstændig skat? Uanset svaret får IRS et stykke af næsten alt.

Snart kunne Arizona dog tage centrum som den første stat, der begyndte at acceptere krypto i betaling af skatteforpligtelser. Dette er en positiv udvikling og kan tilskynde andre stater – måske endda IRS – til at følge trop. Husk bare at overveje dit grundlag og din holdeperiode og at føre gode poster.

Synspunkterne og fortolkningerne i denne artikel er forfatterens og repræsenterer ikke nødvendigvis Cointelegraph.com’s synspunkter

Robert W. Wood er en skatterådgiver, der repræsenterer klienter over hele verden fra kontorer i Wood LLP i San Francisco (www.WoodLLP.com). Han er forfatter til adskillige skattebøger og skriver ofte om skatter til Forbes.com, skattenotater og andre publikationer. Denne diskussion er ikke beregnet som juridisk rådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map