Den største kryptoafgiftsdebat er ikke hvad du synes: ekspert tager

I vores Expert Takes udtrykker opinionsledere fra inden for og uden for kryptoindustrien deres synspunkter, deler deres erfaringer og giver professionel rådgivning. Ekspert tager dækker alt fra Blockchain-teknologi og ICO-finansiering til beskatning, regulering og vedtagelse af kryptokurrency fra forskellige sektorer af økonomien.

Hvis du vil bidrage med en ekspertoptagelse, bedes du sende dine ideer og CV via e-mail til [email protected]

De synspunkter, der udtrykkes her, er forfatterens egne og repræsenterer ikke nødvendigvis synspunkterne fra Cointelegraph.com

Du tror måske, at den største skattedebat om Bitcoin og andre kryptokurver handler om, hvorvidt du skal eller ikke skal rapportere det. Eller måske om, hvorvidt den amerikanske Internal Revenue Service (IRS) vil fange folk, der ikke rapporterer. Måske, men der er ikke for meget debat om disse emner i disse dage. Alle ser ud til at vide, at du skal rapportere, og at IRS er efter at beskatte kryptokurver på en meget stor måde.

IRS sporer med software, og IRS-indkaldelsen af ​​Coinbase bærer allerede frugt med filer, som IRS kan gennemgå. Faktisk synes den største skattedebat om kryptokurrency stadig at være omkring 1031, skattekodebestemmelsen, der giver udvekslinger af samme slags.

I henhold til amerikansk skatteret kan 1031-udvekslinger kun være af fast ejendom med fast ejendom, der starter i 2018. Trumps skatteregler vedtaget lige omkring december 2017 gjorde det klart, at bytte af en kryptovaluta med en anden ikke er skattefri i 2018. det er overraskende, hvor meget debat der er om, hvorvidt dette argument kan fungere i 2017 og tidligere skatteår.

Hvis du er ved at indgive din 2017-selvangivelse, skal du kræve skattefri behandling af tidligere kryptokurrency-transaktioner? Hvis du rydder op i din tidligere skatterapportering, før IRS finder dig, har du muligvis også det samme problem for 2016. Så hævder 1031-behandling for kryptokurrencyhandler i fortiden smart eller dumt? Det viser sig at være et nuanceret emne, hvilket er en af ​​grundene til, at det diskuteres.

Indtil Trumps skatteregning dræbte den, afhængigt af hvor aggressiv du var, og hvordan du kunne orkestrere den, kunne du prøve at bytte en digital valuta til en anden. Skattemyndighederne er blevet spurgt om dette gentagne gange, men forblev mor. Generelt set er en 1031 eller lignende slags udveksling en bytte af en virksomhed eller et investeringsaktiv for en anden.

Under skattekoden er de fleste swaps faktisk skattepligtige, ligesom et salg til kontanter. Det er en af ​​grundene til, at IRS er gået efter byttesamfundet og forsøger at beskatte varer og tjenester, der udveksles. Afsnit 1031 er en undtagelse fra reglen om, at swaps er fuldt skattepligtige. 1031 giver dig mulighed for at ændre form for din investering uden at indløse eller betale skat.

Dit skattegrundlag forbliver det samme og skifter fra det, du gav op til det, du erhvervede. På den måde fortsætter din investering med at vokse, skatteudskudt. Hvis du kvalificerer dig, er der ingen grænse for, hvor mange gange eller hvor ofte du kan lave en 1031. Donald Trump og andre ejendomsinvestorer kan overføre deres gevinst fra en investering til en anden.

På trods af overskud på hver swap undgår de skat, indtil de sælger kontant år senere og kun betaler en skat, ideelt som en langsigtet kapitalgevinst. Om 1031 anvendt på kryptokurrency inden 2018 kan diskuteres. Nogle udvekslinger af personlig ejendom, siger et maleri eller et privat fly, er kvalificeret. Men udveksling af virksomhedsaktier eller partnerskabsinteresser gjorde det aldrig. Til mange formål er kryptokurver ikke aktier eller værdipapirer, men der har også ofte været debat om dette punkt.

Klassisk involverer en udveksling en simpel bytte af en ejendom med en anden mellem to personer. Men størstedelen af ​​udvekslingerne er ikke samtidige, men er forsinkede eller “Starker” -udvekslinger – Starker var navnet på den mand, hvis skattesag gjorde disse forsinkede udvekslinger berømte. I en forsinket udveksling har du brug for en mellemmand, der har kontanterne, når du “sælger” din ejendom og bruger den til at “købe” erstatningsejendommen.

Formidleren skal opfylde en række krav. Det er en grund til, at forsinket udveksling af kryptokurrency muligvis ikke kvalificerer sig. Der er også to timingregler, du skal overholde i en forsinket udveksling. Når salget af din ejendom finder sted, modtager formidleren kontanterne. Derefter skal du inden for 45 dage efter salget af din ejendom skriftligt udpege erstatningsejendom til formidleren og angive den ejendom, du vil erhverve.

Den anden timingregel i en forsinket udveksling vedrører lukning. Du skal lukke den nye ejendom inden for 180 dage efter salget af den gamle. Disse to tidsperioder løber samtidigt. Du begynder at tælle, når salget af din ejendom lukker. Hvis du udpeger erstatningsejendom nøjagtigt 45 dage senere, har du 135 dage tilbage til at lukke om erstatningsejendommen.

Du har muligvis kontanter tilbage, efter at formidleren erhverver erstatningsejendommen. I så fald betaler formidleren det til dig i slutningen af ​​de 180 dage. Disse kontanter kaldes “boot” og beskattes som delvis salgsprovenu fra salget af din ejendom. Du skal overveje realkreditlån eller anden gæld på den ejendom, du afstår, og enhver gæld på erstatningsejendommen. Hvis du ikke modtager tilbagebetaling, men dit ansvar falder, behandles det også som kontanter.

Mange indehavere af kryptokurrency kan sandsynligvis sige, at de holder deres kryptokurrency til investering. Den hårdere forhindring er, om de byttede til ejendom af samme slags. Afsnit 1031 finder ikke anvendelse på handel med aktier eller obligationer, og IRS kan stole på dette for at diskvalificere enhver handel med kryptokurrency på tværs af arter. Imidlertid er forskellige typer kryptokurrency uden tvivl ligesom forskellige typer guldmønter.

Hvis en bytte af en type guldmønt til en anden kvalificerer sig, hvorfor ikke bytte kryptokurrency? Skattemyndighederne kan argumentere for, at bytte af Ripple for Bitcoin virkelig er mere som at bytte sølv til guld eller omvendt. Sølv til guld ville være skattepligtigt, så IRS kan sige, at en bytte af kryptokurrency også skal være skattepligtig. Noget af dette tænder muligvis størrelsen på dine gevinster, og hvor stor en chance er du villig til at tage.

Men et af de største tilbageværende problemer handler om mekanikken i skatterapportering. Du skal kræve afsnit 1031-behandling på din selvangivelse for at kunne sige, at du har opfyldt reglerne. Det kan synes fristende ikke at rapportere swaps af kryptokurrency overhovedet. Men for dem, der forsøger at bruge 1031, ville det efter min mening være en fejltagelse at undlade at rapportere. Hvis du vil se, hvad du skal rapportere til IRS, skal du tjekke ud IRS-formular 8824.

Robert W. Wood er en skatterådgiver, der repræsenterer klienter over hele verden fra kontorer på Wood LLP i San Francisco (www.WoodLLP.com). Han er forfatter til adskillige skattebøger og skriver ofte om skatter til Forbes.com, skattenotater og andre publikationer. Denne diskussion er ikke beregnet som juridisk rådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map