IRS-skatteadvarsler om Ethereums femte jubilæum

Så vigtigt som Ethereum er blevet, selv formørkelse af Bitcoin (BTC) i nogle kredse, er det ikke underligt, at dets femte fødselsdag har bedt om kommentarer – nogle profetiske, andre nostalgiske. Få vil dog markere lejligheden ved at tænke på skatter, men det kan være kortsigtet. De sidste fem år har set næsten-tektoniske skift i, hvordan investorer, børser og offentlige agenturer ser kryptokurver.

Internal Revenue Service eller IRS er øverst på bunken, når det kommer til skattehåndhævelse. Dette er tydeligt tilfældet i USA, og det gælder også i stigende grad over hele verden. I 2008, IRS og Department of Justice gik i stykker bagsiden af ​​schweizisk bankvirksomhed. Over 50.000 amerikanere skyndte sig for at afsløre deres offshore-konti og betalte milliarder i skat og sanktioner, mens USA sikrede adskillige straffedomme og enorme bøder fra schweiziske og andre udenlandske banker.

Med Amerikas unikke lov om overholdelse af udenlandsk konto, eller FATCA, banker over hele verden rapporterer nu rutinemæssigt kontohavere med en amerikansk forbindelse til IRS. Styrken fra IRS og det amerikanske justitsministerium er tydeligt relevant for krypto, som uden tvivl er den moderne tids offshore bankvirksomhed. IRS vil gerne efterligne sit vildt vellykkede offshore banktransport med krypto. Meget har ændret sig i de fem lange år siden Ethereum blev født. Lad os se.

IRS-formularer til kryptoskat 

I 2015 rapporterede ikke mange mennesker kryptotransaktioner, ifølge IRS. Nu er der praktisk taget et angreb på IRS-formularer. Normalt ankommer disse ikke så sjove små skatteopgørelsesformularer i slutningen af ​​januar til rapportering af indkomst, der er betalt til dig, eller transaktioner foretaget i det foregående kalenderafgiftsår. Medarbejdere betalt i krypto? IRS siger, at lønninger, der betales til ansatte, der bruger virtuel valuta, er skattepligtige, skal rapporteres på en Form W-2, og er underlagt kildeskat og lønskat.

Betalinger ved hjælp af virtuel valuta til uafhængige entreprenører er afgiftspligtige over for dem, og betalere, der beskæftiger sig med forretning, skal udstede Form 1099. En betaling foretaget ved hjælp af virtuel valuta er emne til formular 1099-rapportering ligesom enhver anden betaling foretaget i ejendommen. Det betyder, at hvis en person i virksomheden betaler krypto til en værdi af $ 600 eller mere til en uafhængig entreprenør for tjenester, kræves en formular 1099.

Hvis du modtager formular 1099, skal du holde styr på dem. Hver enkelt bliver rapporteret til IRS (og statens skattemyndigheder). Hvis du ikke rapporterer eller på anden måde adresserer den rapporterede indkomst på din selvangivelse, kan du forvente, at IRS følger op.

Adgang til IRS-information

Dette er en stor. I 2015 blev det bredt antaget, at IRS kæmpede for at komme videre med krypto. Næsten ingen udstedte skatteformularer, og mange krypto-investorer rapporterede åbenbart ikke – så sagde IRS rapporterede statistikker. Året 2020 er helt anderledes. Nu bruger IRS software til at spore krypto.

IRS fik også adgang til Coinbase-kontohaverposter i Coinbase John Doe Summons-retssagen, der startede i 2016. Det antages bredt, at vi vil se en større indsats af den slags for enhver børs, der ikke udsteder masser af IRS-informationsafkast. Husk, IRS brød ryggen på schweizisk bankvirksomhed med en Joe Doe Summons. 

Optegnelser

I 2015 var der lidt opmærksomhed omkring dette emne, og der var få systemer og leverandører til at holde styr på handler og aktivitet. Det blev generelt anerkendt, at du havde brug for adgang til handelsdata for at rapportere dine skatter, men detaljerne var knappe, og nogle antog, at konsekvenserne måske ikke var dårlige. I dag ved alle, hvad en IRS kan være, og alle ved, at IRS bekymrer sig om krypto. Vidne til kryptospørgsmålet, der nu vises på alle amerikanske selvangivelser. IRS holder virkelig øje med nu.

Ja, det gælder også kryptoinvestorer. Du må hellere have nogle, hvis du tænker på skat. Hvis du nogensinde har forsøgt at fortælle IRS: “Jeg har mistet min kvittering,” vil du ikke gøre det en anden gang. IRS har hørt enhver undskyldning i bogen. Selvom det ikke er uden sympati, vil du finde det meget lettere ikke at skulle gå til den ekstra indsats for at bevise noget på en anden måde.

Alt udløser skat

I 2015 vidste vi allerede, at IRS siger, at krypto er ejendom. Denne meddelelse kom i 2014, men der var ingen detaljer. Der har været nogle siden, og IRS ser ud til at opkræve skat på næsten enhver transaktion. I 2015 blev det generelt antaget, at du kunne handle en krypto for en anden i henhold til afsnit 1031 i skattekoden. Uden fiat var der intet at beskatte, argumentet var. 

Men i 2018 blev loven ændret til at sige “Ingen aftale”, hvilket gør selv krypto-til-kryptotransaktioner skattepligtige som salg. Så for enhver transaktion, selvom der er meget mere end skatter involveret i beslutninger, kan det være klogt at altid medtage skatter på din liste.  

Hvilken krypto solgte du?

I 2015 blev emner som beholdningssystemer og specifik identifikation drøftet, men disse emner er langt vigtigere i dag. Hvis du har 100 Bitcoin, og du sælger 10, hvilke 10 solgte du da? Der er ikke noget perfekt svar på dette spørgsmål. Det meste af skatteloven betragter aktier i aktier, ikke kryptovaluta. 

Specifik identifikation af, hvad du sælger, hvornår du købte det, og for hvilken købspris sandsynligvis er den reneste. Men det er muligvis ikke muligt. Nogle mennesker bruger en gennemsnitskonvention, hvor du i det væsentlige gennemsnitspris for et antal indkøb. Konsistens og registrering er vigtig.

Gaver, holder for andre

Gaver af krypto var i deres barndom i 2015. Nogle mennesker kæmpede med, hvordan man gør det, hvordan man rapporterer det og mere. Men hvad nu hvis modtageren derefter sælger det? I 2020 er dette langt mere almindeligt, og ejendomsplanlæggere nævner det mere og mere. Velgørenhedsbidrag tæller også. Crypto er også med i ejendomsskatteplanlægning og ejendomsskatterevision.

At holde krypto til andre er ikke en gave, så hvorfor nævne det? Forskellige deponerings- og tillidsordninger – nogle uformelle, andre ikke – har blomstret op. De kan være følsomme, især nu med IRS’s meget større adgang til information. Vær forsigtig med, hvem der sælger, og hvordan sådanne aktiviteter rapporteres.

IRS-revisioner

Audits, der involverede krypto, var i deres barndom i 2015, men er nu steget i stor tid. IRS har nu kryptotræning for sine revisorer og kriminelle efterforskningsafdelingsagenter. Skal sidstnævnte skræmme dig? Det tror jeg. IRS og Justitsministeriet anlægger stadig kriminelle anklager, der primært involverer kryptobrug til ulovlige formål, der involverer andre forbrydelser. Sig, hvidvaskning af penge eller børnepornografi.

Men det er ingen garanti. Desuden kommer de fleste kriminelle skattesager historisk ud af regelmæssige gamle civile IRS-revisioner. IRS-revisor ser noget, som han eller hun synes er fiskeagtig, og opfordrer de kriminelle mennesker ved IRS til at kigge. Det kaldes en henvisning, og du ved ikke, om det sker. Faktisk ved du normalt ikke, før det er for sent.

De synspunkter, tanker og meninger, der udtrykkes her, er forfatterens alene og afspejler eller repræsenterer ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter og meninger.

Robert W. Wood er en skatterådgiver, der repræsenterer klienter over hele verden fra Wood LLP’s kontor i San Francisco, hvor han er administrerende partner. Han er forfatter til adskillige skattebøger og skriver ofte om skatter for Forbes, skattenotater og andre publikationer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map