Kryptoskatter, rapportering og skatterevision i 2021

Dette år var som ingen andre. Nu da det er halet til slut, og vi ser på løftet om et bedre 2021, er det tid til at tænke over skatter. Selvom der var mange andre bemærkelsesværdige ting omkring 2020, var der nogle skattepoint at nyde – og nogle at frygte.

Gevinster og tab

Det er svært at se på crypto og 2020 uden at kommentere gevinster og tab. Bitcoin (BTC) ballonerede i pris, hvilket gør mange investorer glade. Selvfølgelig, hvis du havde taget korte positioner, er du mindre tilfreds. Og hvis du blev investeret i XRP, har nyheden om, at United States Securities and Exchange Commission er utilfreds med XRP, forårsaget en vis prispåvirkning i den uønskede retning. Når det kommer til reel og opfattet værdi og købekraft, betyder denne udvikling noget. Men hvad med skatter?

Relaterede: SEC vs. Ripple: En forudsigelig, men uønsket udvikling

Skattedagsforsinkelse: IRS mere lempelig?

Selvangivelser for 2020 forfalder den 15. april 2021, hvilket ikke er for langt væk. Stol ikke på en forsinkelse som sidste år. I 2020 gav Internal Revenue Service os alle en 90-dages udsættelse af retur arkivering og betalinger indtil 15. juli 2020 (IRS Meddelelse 2020-17). Verden er muligvis stadig i COVID-19s greb i den kommende skatteregistreringssæson, men de fleste observatører forventer ikke den samme breddegrad fra IRS, når det kommer til selvangivelser i 2020.

Det samme kan siges for IRS, der letter på mange af dens håndhævelsesaktiviteter. Tidligt i 2020, IRS-kommissær Chuck Rettig annonceret “People First Initiative.” Har du brug for at betale dine skatter i rater? Skattemyndighederne vil hjælpe, fordi den har en slidt proces til at udarbejde afdragsbetalinger. Derudover blev afdragsbetalinger mellem 1. april og 15. juli 2020 suspenderet, ligesom skatterettigheder og skatter og afgifter. Selv nye passgældscertificeringer, når skyldige skattegæld overstiger $ 50.000, var i venteposition, og de fleste nye skatterevisioner var også i venteposition.

Hvad med nu tidligt i 2021? Mange IRS-medarbejdere arbejder stadig for det meste eksternt, men antag ikke, at det betyder, at du vil blive skåret lidt slap i begyndelsen eller midten af ​​2021, som skatteyderne fik i 2020. Det er meget usandsynligt. Hvad med at argumentere med IRS eller i retten om, at du ikke skulle betale IRS-sanktioner, fordi du blev negativt påvirket af pandemien? Du kan prøve det, men IRS-kommissæren har allerede skubbet hårdt tilbage på forslag om, at IRS skal have en særlig pandemitillæg for sanktioner. Igen skal du ikke stole på det.

IRS-formularer til kryptoskat

For to år siden lavede IRS krypto til en slags alles skattesag ved at tilføje et spørgsmål til alles selvangivelse, og det samme er sket med 2020-selvangivelser. Det betyder, at IRS, der starter med 2019-selvangivelser indgivet i 2020, stiller dig et simpelt spørgsmål:

“Har du på noget tidspunkt i løbet af 2019 modtaget, solgt, sendt, udvekslet eller på anden måde erhvervet nogen økonomisk interesse i en virtuel valuta?”

Det er ret simpelt: bare ja eller nej; det beder ikke om tal eller detaljer, selvom det ville gå andre steder på din selvangivelse.

Denne tilføjelse til 2019-afkast fortsættes for de 2020-afkast, du indgiver i 2021. Du skal faktisk antage, at det fra nu af vil være et standardfunktion ved selvangivelse. Fordi IRS klassificerer krypto som ejendom, vil ethvert salg producere enten gevinst eller tab, og en boks med ja eller nej kan vise sig at være ret vigtig. I betragtning af IRS ‘track record med offshore bankkonti kan det faktisk betyde store sanktioner eller endda fængsel.

Justitsministeriets skatteafdeling har med succes argumenteret for, at den blotte manglende afkrydsningsfelt i forbindelse med rapportering af udenlandsk konto er forsætlighed. Forsætlige fiaskoer medfører højere sanktioner og en øget trussel om kriminel efterforskning. IRS ‘Criminal Investigation Division mødes endda med skattemyndigheder fra andre lande for at dele data og håndhævelsesstrategier for at finde potentiel skatteunddragelse af kryptokurrency. Dette virker minder om det udenlandske bankkontospørgsmål, der er inkluderet i Skema B.

Hvis en skatteyder svarer “Nej” og derefter opdages at have foretaget transaktioner med kryptokurrency i løbet af året, kunne det faktum, at de eksplicit svarede Nej på dette nye spørgsmål (under bøder for mened) blive brugt mod dem. Hvad hvis du bare har en slags “signaturmyndighed” over krypto, der ejes af dine ikke-computerkyndige forældre eller andre slægtninge? På den måde kan du hjælpe dem med at administrere deres krypto.

Hvis du sælger en forældres krypto på deres vegne, skal du svare “Ja” eller “Nej” på spørgsmålet efter deres anmodning og / eller til deres fordel? Forskellige deponerings- og tillidsordninger – nogle uformelle, andre ikke – har blomstret op. De kan være følsomme, især nu med IRS ‘meget større adgang til information. Men vær forsigtig med, hvem der sælger, og hvordan sådanne aktiviteter rapporteres.

Skal du vedlægge en forklarende erklæring til afkastet, der forklarer dit forhold til den digitale valuta? Der er sandsynligvis ikke perfekte svar på dette spørgsmål, men hvad der er klart, er at svare “Nej”, hvis sandheden er “Ja”, er en stor fejltagelse. Det er måske ikke så slemt at springe over boksene, men det er heller ikke godt, hvis sandheden er “Ja”. Hvis sandheden er “Ja”, så sig det, og husk at oplyse og rapportere din indkomst, gevinst, tab osv. Måske er det pointen med spørgsmålet: at være en fremtrædende påmindelse.

Andre skatteformularer

Tro ikke, at din selvangivelse er den eneste skatteformular, du ser. Selvom krypto stadig undgår nogle rapporteringsformularer, er det meget mindre sandt i dag, end det engang var. Hvad med IRS-formularer 1099-MISC, 1099-K, 1099-B eller Tidsplan K-1? Der er endda det nye Form 1099-NEC for selvangivelsessæsonen 2020.

Alle disse formularer kan og rapporterer kryptobetalinger og transaktioner. Disse formularer ankommer i slutningen af ​​januar til rapportering af betalinger eller transaktioner foretaget i det foregående kalenderafgiftsår. Løn, der betales til medarbejdere i digital valuta, skal rapporteres på en Form W-2 og er underlagt kildeskat og lønskat.

Løn lavet i digitale valutaer til uafhængige entreprenører er skattepligtige for dem, og betalere, der beskæftiger sig med forretning, skal udstede Form 1099-NEC. En betaling foretaget ved hjælp af en digital valuta er emne til formular 1099-rapportering ligesom enhver anden betaling foretaget i ejendommen. Det betyder, at hvis en person i virksomheden betaler krypto til en værdi af $ 600 eller mere til en uafhængig entreprenør for tjenester, kræves en formular 1099.

Hvis du modtager formularer 1099, skal du holde styr på dem. Hver enkelt bliver rapporteret til IRS (og statens skattemyndigheder). Hvis du ikke rapporterer eller på anden måde adresserer den rapporterede indkomst på din selvangivelse, kan du forvente, at IRS følger op.

Transaktioner udløser skat

I 2014 meddelte IRS, at krypto er ejendom. Hvis du har 100 BTC, og du sælger 10, hvilke 10 solgte du da? Der er ikke noget perfekt svar på dette spørgsmål. Det meste af skatteloven betragter aktier i aktier, ikke kryptokurrency. Specifik identifikation af, hvad du sælger, hvornår du købte det, og for hvilken købspris sandsynligvis er den reneste. Men det er muligvis ikke muligt. Nogle mennesker bruger en gennemsnitskonvention, hvor du i det væsentlige gennemsnitspris for et antal indkøb. Konsistens og registrering er vigtig.

IRS-revisioner og informationsadgang

IRS bruger software til at spore krypto og har også fået adgang til poster via andre kilder. Derudover, med formularerne 1099 og K-1, der udstedes, falder mange rapporter nu i IRS ‘skød. Det burde være en grund til bekymring for skatteyderne.

IRS har nu kryptotræning for sine revisorer og kriminelle efterforskningsafdelingsagenter. Skal sidstnævnte skræmme dig? Det tror jeg. IRS og Justitsministeriet anlægger stadig kriminelle anklager, der primært involverer kryptobrug til ulovlige formål, der involverer andre forbrydelser, såsom hvidvaskning af penge eller børnepornografi. Men det er ingen garanti.

Desuden kommer de fleste kriminelle skattesager historisk ud af regelmæssige gamle civile IRS-revisioner. IRS-revisoren ser noget, den synes er fiskeagtig og opfordrer de kriminelle til IRS for at tage et kig. Det kaldes en henvisning, og du ved ikke, om det sker. Faktisk ved du normalt ikke, før det er for sent. Hvis du glemmer at rapportere dine kryptovinster i de forløbne år, skal du overveje dette. Vent ikke på, at IRS finder dig, selvom du ikke har fået et af de 10.000 IRS-kryptovarselbreve.

Skatteydere tror måske, at de ikke bliver fanget, men risikoen vokser – og den bedste måde at undgå sanktioner er at offentliggøre og rapportere så præcist som muligt. IRS-kommissær Chuck Rettig er endda flyttet til at øge kriminelle efterforskninger, så vær forsigtig derude.

De synspunkter, tanker og meninger, der udtrykkes her, er forfatterens alene og afspejler eller repræsenterer ikke nødvendigvis Cointelegraphs synspunkter og meninger.

Denne artikel er til generel informationsformål og er ikke beregnet til at være og bør ikke betragtes som juridisk rådgivning.

Robert W. Wood er skatterådgiver, der repræsenterer klienter over hele verden fra Wood LLP’s kontor i San Francisco, hvor han er administrerende partner. Han er forfatter til adskillige skattebøger og skriver ofte om skatter for Forbes, skattenotater og andre publikationer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map