Skatter på begrænset krypto og optioner kan være forvirrende: ekspertoptagelse

De synspunkter og meninger, der udtrykkes her, er udelukkende forfatterens og afspejler ikke nødvendigvis Cointelegraph.com’s synspunkter. Hver investerings- og handelsbevægelse indebærer risiko, du skal foretage din egen forskning, når du træffer en beslutning. Denne tekst bør ikke betragtes som juridisk rådgivning.

Der er betydelig snak i dag om kryptoinvesteringer for alle, til individuelle pensionskonti, via indeksfonde og mere. Der er også masser af kryptorelaterede opstart, hvoraf nogle er blevet ret store og meget værdifulde. Det betyder optioner, kryptobonuser, begrænset krypto osv. Alle disse rejser skattemæssige problemer og kan være forvirrende.

Før vi adresserer selve kryptoen, der tildeles arbejdstagere i forbindelse med tjenester, skal vi starte med aktieoptioner og muligheder for at erhverve krypto.

To typer muligheder

Der er to hovedtyper af optioner: incitamentsaktieoptioner (ISO’er) og ikke-kvalificerede aktieoptioner (NSO’er). ISO’er (kun for lager) beskattes mest gunstigt. Der er generelt ingen skat på det tidspunkt, de tildeles, og nej "fast" skat på det tidspunkt, de udnyttes. Når du sælger dine aktier bagefter, betaler du skat, men forhåbentlig som langsigtet kapitalgevinst.

Den sædvanlige kapitalgevinstbesiddelsesperiode er mere end et år. Men for at få kapitalgevinstbehandling for aktier erhvervet via ISO’er skal du: (a) have aktierne i mere end et år efter at du har udnyttet optionerne; og (b) sælge aktierne mindst to år efter, at dine ISO’er blev tildelt. Denne to-årige regel fanger mange mennesker. Selvom udøvelse af en ISO ikke udløser nogen regelmæssig skat, kan den udløse alternativ minimumskat (AMT).

Ikke-kvalificerede muligheder

Ikke-kvalificerede optioner beskattes ikke så gunstigt som ISO’er, men der er ingen AMT-fælde. Der er ingen skat, når optionen tildeles. Men når du udøver en ikke-kvalificeret mulighed, skylder du almindelig indkomstskat – og, hvis du er medarbejder, Medicare og andre lønskatter – på forskellen mellem din pris og markedsværdien.

For eksempel modtager du en mulighed for at købe aktie til $ 5 pr. Aktie, når aktien handler til $ 5. To år senere træner du, når aktien handles til $ 10 pr. Aktie. Du betaler $ 5, når du træner, men værdien på det tidspunkt er $ 10, så du har $ 5 i kompensationsindkomst. Hvis du holder aktien i mere end et år og sælger den, bør enhver salgspris over $ 10 – dit nye grundlag – være en langsigtet kapitalgevinst.

Muligheder til at købe krypto

Valgmuligheder til at købe krypto behandles ligesom ikke-kvalificerede muligheder for at købe aktier. Normalt gælder skatten, når du udnytter optionen, ikke når du får muligheden.

Begrænset lager eller krypto betyder forsinket skat

Antag at du modtager materiel eller anden ejendom – inklusive krypto – fra din arbejdsgiver med tilknyttede betingelser. Sig, at du skal blive hos arbejdsgiveren i to år for at få det eller beholde det. Særlige begrænsede skatteregler i § 83 i Internal Revenue Code sætter ind.

Lad os overveje ren begrænset ejendom. Som en gulerod for at blive hos virksomheden siger din arbejdsgiver, at hvis du bliver i 36 måneder, vil du blive tildelt $ 50.000 i krypto. Det behøver du ikke "betale" noget for dem, men det gives til dig i forbindelse med udførelse af tjenester. Du har ingen skattepligtig indkomst, før du modtager kryptoen. Faktisk venter Inland Revenue Service (IRS) 36 måneder på at se, hvad der vil ske. Når du modtager kryptoen, har du $ 50.000 i indkomst – eller mere eller mindre, afhængigt af hvordan kryptoen har klaret sig i mellemtiden. Denne indkomst beskattes som løn.

IRS venter ikke for evigt

Med begrænsninger, der bortfalder med tiden, venter IRS på at se, hvad der sker, før det beskattes. Alligevel bortfalder nogle begrænsninger. Med sådan "ikke-bortfald" begrænsninger, IRS værdier ejendommen underlagt disse begrænsninger.

For eksempel lover din arbejdsgiver dig krypto, hvis du forbliver hos virksomheden i 18 måneder. Når du modtager den, vil det være underlagt permanente begrænsninger i henhold til en virksomheds købs- / salgsaftale for at videresælge den til en fast pris, hvis du nogensinde forlader virksomhedens ansættelse. IRS vil vente og se – ingen skat – i de første 18 måneder. På dette tidspunkt vil du blive beskattet af værdien, som sandsynligvis vil være angivet fast pris i videresalgsbegrænsningen.

Du kan vælge at blive beskattet hurtigere

De begrænsede ejendomsregler anvender generelt en ‘vent og se’ tilgang til begrænsninger, der til sidst bortfalder. Ikke desto mindre kan du under det, der kaldes et 83 (b) valg, vælge at medtage ejendommens værdi i din indkomst tidligere – i virkeligheden ignorerer du begrænsningerne.

Det lyder måske kontraintuitivt at vælge at medtage noget på din selvangivelse, før det kræves. Alligevel er spillet her at forsøge at medtage det i indkomst til en lav værdi og låse kapitalgevinstbehandling til fremtidig styrkelse. For at vælge den aktuelle beskatning skal du indgive et skriftligt valg 83 (b) til IRS senest 30 dage efter modtagelsen af ​​ejendommen. Du skal rapportere om valget værdien af ​​det, du modtog som kompensation – som måske er lille eller endda nul.

For eksempel tilbydes du krypto af din arbejdsgiver til $ 5 per mønt, når det er værd $ 5. Du skal dog forblive hos virksomheden i to år for at kunne sælge dem. Du betaler fair markedsværdi for kryptoen. Så indgivelse af et 83 (b) valg kunne rapportere nul indkomst. Alligevel ved at arkivere det konverterer du hvad der ville være fremtidig almindelig indkomst til kapitalgevinst. Når du sælger kryptoen mere end et år senere, vil du være glad for, at du indgav valget.

Begrænsninger + indstillinger = forvirring.

Som om de begrænsede ejendomsregler og aktieoptionsregler ikke var komplicerede nok, er du undertiden nødt til at håndtere begge sæt regler. For eksempel kan du blive tildelt optioner, der er begrænset – dine rettigheder til dem "vest" over tid, hvis du bliver hos virksomheden. IRS venter generelt på at se, hvad der sker i et sådant tilfælde.

Robert W. Wood er en skatterådgiver, der repræsenterer klienter over hele verden fra kontorer i Wood LLP i San Francisco (www.WoodLLP.com). Han er forfatter til adskillige skattebøger og skriver ofte om skatter til Forbes.com, skattenotater og andre publikationer. Denne diskussion er ikke beregnet som juridisk rådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map