50 miljoonaa dollaria varastettua ETH: ta, harvinainen mahdollisuus BTC: lle: Hodler’s Digest, 25. marraskuuta – joulukuu. 1

Joka sunnuntai, Hodler’s Digest auttaa sinua seuraamaan kaikkia tärkeitä uutisia, jotka tapahtuivat tällä viikolla. Parhaat (ja pahimmat) lainaukset, käyttöönotto ja sääntely kohokohdat, kolikoiden johtaminen, ennusteet ja paljon muuta – viikko Cointelegraphilla yhdessä linkissä.

Tämän viikon suosituimmat tarinat

Salausvaihto Upbit vahvistaa 342 000 ETH: n varkauden

Toinen viikko, toinen hakkerointi – jättäen meille kaikille selkeän tunteen déjà vuista. Keskiviikkona suuri eteläkorealainen salausvaihto Upbit vahvisti, että sen kuumasta lompakosta oli varastettu huikea 342 000 eetteriä – varoja arviolta 50 miljoonaa dollaria kirjoitushetkellä. Yritys lakkasi kuvaamasta tapahtumaa hakkeroinniksi ja sanoi, että kaikki jäljellä olevat salausvarat on sittemmin siirretty kylmävarastoon. Talletukset ja nostot keskeytetään vähintään kahdeksi viikoksi, ja Upbit kertoi, että yritysvaroja käytetään käyttäjien omaisuuden suojaamiseen. Viime päivinä huhut ovat pyöränneet, että tapaus olisi voinut olla sisäpuolinen työ.

Intian hallitus antaa kansallisen blockchain-strategian

Huolimatta kovan linjan suhtautumisesta salaukseen, Intia on ilmoittanut, että se työskentelee kansallisen lohkoketjustrategian parissa teknologian käyttöönoton nopeuttamiseksi. Virkailijat uskovat, että estoketju voi muuttaa lukemattomia aloja, mukaan lukien hallinto, pankki, rahoitus ja kyberturvallisuus. Useat Intian osavaltiot ovat jo laatineet lohkoketjuun ja tekoälyyn liittyviä politiikkoja, mukaan lukien Tamil Nadu ja Telangana. Tässä kuussa salausyhteisössä herätettiin toiveita sen jälkeen, kun kiistanalainen lakiehdotus, jossa ehdotetaan 10 vuoden vankeuskautta digitaalisissa valuutoissa käyneille, lykättiin, ja lainsäätäjät eivät onnistuneet ottamaan sitä käyttöön parlamentin talven istunnossa.

Kiina: Viisi salausvaihtoa pysäyttää tai lopettaa palvelut keskuudessa havaitun tukahduttamisen

Se on ollut huono kuukausi kiinalaisille salauksenvaihdoille. Marraskuussa vähintään viisi alustaa on joko päättänyt lopettaa toiminnan väliaikaisesti tai sulkea myymälän kokonaan. Bitsoda ja Akdex kaatoivat ikkunaluukut 24 tunnin sisällä toisistaan, kun taas Idax ilmoitti, että kotimaiset asiakkaat eivät enää voi käyttää sen palvelua. Btuex pyrki myös keskeyttämään palvelut välittömästi, ja yhtiö linkitti tämän päätöksen suoraan hallituksen politiikkaan. Biss oli ensimmäinen vaihto, joka hiljeni 4. marraskuuta – ja sen jälkeen on ilmoitettu, että 10 epäiltyä on pidätetty tämän vaihdon yhteydessä. Kaikki tämä tapahtuu keskellä pelkoja siitä, että Peking kaksinkertaistaa salauksen vastaisen asenteensa.

Venäjän oletetaan pitävän salauksen käytön kieltämistä maksuvälineenä

Kiina ei ole ainoa, joka uhkaa ottaa kovan linjan salaukseen. Tämän viikon raportit viittasivat myös siihen, että Venäjä aikoo kieltää kryptovaluuttojen käytön tavaroiden ja palvelujen ostamiseen. Tällainen ehdotus olisi valtava takaisku lukemattomille venäläisille ohjelmoijille, suunnittelijoille ja copywritereille, jotka saavat freelance-palkansa BTC: ssä ja ETH: ssa. Moskovan uskotaan olevan huolissaan rikoksista, ja valtiovarainministeriön ylempi virkamies sanoi äskettäin: “Emme näe mitään perustaa sille, että salausvaluuttoja käytettäisiin maksuvälineenä.”

Kuva 1

Afrikka “määrittelee” Bitcoinin tulevaisuuden, Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey sanoo

Suoritettuaan kiertomatkan mantereelle, pysähdyksillä Nigeriassa ja Ghanassa, Jack Dorsey on rohkeasti ennustanut, että “Afrikka määrittelee tulevaisuuden” – varsinkin kun on kyse Bitcoinista (BTC). Tunnettu teknologiayrittäjä, joka on Twitterin ja Squaren aivot, on valtava salauksen kannattaja. Dorsey sanoi, että hän aikoo palata Afrikkaan vuonna 2020, ja aikoo viettää mantereella jopa kuusi kuukautta. Hänen innostuksensa tulee, kun kiinnostus BTC: tä jatkuu – etenkin Lagosissa, Nigerian väkirikkaimmassa kaupungissa. Muissa tämän viikon uutisissa Ghana ilmoitti tutkivansa keskuspankin digitaalisen valuutan liikkeeseenlaskun etuja. On edelleen epäselvää, milloin tällainen projekti käynnistettäisiin ja perustuuko se lohkoketjuun.

Voittajat ja häviäjät

Viikon lopussa Bitcoin on 7470,78 dollaria, eetteri 151,83 dollaria ja XRP 0,22 dollaria. Markkinoiden yhteenlaskettu markkina-arvo on 202 919 455 515 dollaria.

Viikon kolme parasta altcoin-voittajaa ovat DMarket, Streamr DATAcoin ja Matic Network. Viisi parasta altcoin-häviäjää ovat Odem, Digitex Futures ja Energi.

Kuva 2

Jos haluat lisätietoja salauksen hinnoista, lue Cointelegraphin markkina-analyysi.

Mieleenpainuvimmat lainaukset

“Afrikka määrittelee tulevaisuuden (etenkin bitcoinin!)”

Jack Dorsey, Twitter ja Square toimitusjohtaja

“Bitcoin-yhteisössä on paljon ääniä, jotka sanovat, että suurin osa kaivoksista tapahtuu vihreällä energialla ja että sillä ei ole suurta vaikutusta.”

Susanne Köhler, akateeminen

“Kyky säästää varallisuutta bitcoinilla tuo miljoonat ihmiset pois velasta.”

Misir Mahmudov, sopeutuva pääoma

”Hyväksymislauseen muistamisen lisäksi kirjoitin sen myös kirjaan. Sitten kun kirjoitin salasanan, se ei luo osoitetta, johon olen lähettänyt 1800 btc. “

Lumanubrecon, Reddit-käyttäjä

“Jos heillä [institutionaalisilla sijoittajilla] olisi uusi Bitcoin-kuplan tilanne ja he ottavat edelleen ristiriitaisen kannan markkinoihin nähden, heittäisivät fiatin mustaan ​​aukkoon.”

Bitcoin-kouluttaja Andreas Antonopoulos

“Mikään ei ole Bitcoinin yläpuolella, ei CBDC: tä, ei stablecoineja.”

Blockstream-toimitusjohtaja Adam Back

Kuva 3

Viikon ennustus

PlanB: “Harvinainen mahdollisuus” voi nähdä Bitcoinin hinnan nousevan 10 000 dollariin joulukuussa

Kun Bitcoin heikkenee edelleen 7000 dollarin puolivälissä, jotkut analyytikot ovat optimistisia siitä, että palautus voi olla kortilla. PlanB on ehdottanut, että BTC voisi palata viisinumeroiselle alueelle ennen vuotta 2020 – aalto, johon maailman hallitseva kryptovaluutta nousee yli kolmanneksella. Ennen kuin nostat kulmakarvojasi ja hylkäät tämän outoennusteena, kannattaa muistaa, että BTC nousi huimasti 42% yhden päivän aikana lokakuussa – kaikkien aikojen toiseksi suurin päivittäinen voitto. Kaikki analyytikot eivät ole samaa mieltä PlanB: n ruusuisen ennusteen kanssa. Toinen tilastotieteilijä, Willy Woo, ennustaa “laskevan joulukuun uusien alamäärien testaamiseksi”, ellei BTC onnistunut sulkemaan kuukauden yli $ 3,300.

Viikon FUD

Raportti: Tietoverkkorikolliset käyttävät YouTubea salauksen haittaohjelmien asentamiseen

Uudet tutkimukset viittaavat siihen, että verkkorikolliset ovat jakaneet Moneron (XMR) salauskaivosmoduulin suositun YouTube-videosivuston kautta. Suuren virustorjuntaohjelmistotoimittajan Esetin mukaan haittaohjelma on merkittävä poikkeama napsautuspetoksista, mainosinjektioista ja salasanavarastushyökkäyksistä, joista Stantinko-botnet-operaattorit tunnettiin aiemmin. Uskotaan, että tähän mennessä on saanut tartunnan noin 500 000 laitetta. YouTube sanoi, että se on sittemmin poistanut kaikki kanavat, jotka sisälsivät jälkiä Stantinko-koodista.

Bitcoin-elämän oppitunti: Käyttäjä unohtaa 13 miljoonan dollarin arvoisen aivolompakon

Nyt tässä on FUD, joka saa sinut itkemään. Bitcoin-sijoittaja väitti, että he ovat menettäneet pääsyn lähes 13 miljoonan dollarin arvoisiin varoihin, koska he eivät tallentaneet lompakonsa salasanaa. Reddit-käyttäjä kertoi, että 1800 BTC-saldo on ulottumattomissa. He käyttivät ilmeisesti jotain, joka tunnetaan nimellä “aivolompakko” – eräänlainen Bitcoin-tallennustila, joka usein poistaa fyysiset ja digitaaliset salasanat. Sen sijaan käyttäjät luovat salasanan, joka on helppo muistaa, mutta vaikea murtaa. Niin kiehtova tarina kuin se saattaakin olla, jotkut ovat skeptisiä siitä, onko se todella totta. Yksi moderaattori, joka on merkinnyt tarinan todennäköiseksi väärennökseksi, sanoi: “Miksi sitä kutsutaan” aivojen “lompakkoksi, kun kukaan, jolla on todellinen aivot, ei koskaan tekisi jotain niin tyhmää? Tarina on niin tyhmä, että se ei ole totta. “

Hollywoodin entinen johtaja myöntää karkottavansa 22 miljoonaa dollaria salauksen ja uhkapelien ostamiseen

Hollywoodin digitaalisen markkinointiyrityksen entinen johtaja on kuumassa vedessä, kun hän on myöntänyt kavaltaensa työnantajaltaan 22 miljoonaa dollaria ostamaan digitaalista valuuttaa, uhkapelejä ja kattamaan henkilökohtaiset kulut. Dennis Blieden työskenteli tuolloin StyleHaul Inc. -yrityksessä, joka edustaa “vaikuttajia” sosiaalisissa verkostoissa. Neljän vuoden aikana hän varasti 1,2 miljoonaa dollaria pokeripelaajille henkilökohtaisten sekkien kirjoittamiseen, 1,1 miljoonaa dollaria luottokorttien maksamiseen ja 8,4 miljoonaa dollaria salauskäyttäjille. Bliedenille on nyt määrätty 22 vuoden lakisääteinen rangaistus liittovaltion vankilassa.

Kuva 4

Parhaat Cointelegraph-ominaisuudet

BRICS-maat keskustelevat yhteisestä salauksesta irtautumiseen USD: stä ja SWIFT: stä

Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka – yhdessä BRICS-talousblokki – tutkivat, pitäisikö niiden laskea liikkeeseen valtioiden välistä digitaalista rahaa vähentääkseen riippuvuuttaan Yhdysvalloista. Julia Magasilla on enemmän.

Blockstream-toimitusjohtaja: “Mikään ei ole Bitcoinin yläpuolella, ei CBDC: tä, ei stablecoineja”

Eksklusiivisessa haastattelussa Cointelegraphin kanssa Blockstreamin toimitusjohtaja Adam Back sanoi, että keskuspankkien liikkeeseen laskemat korut ja muut kolikot eivät koskaan ylitä Bitcoinia. Tässä Cassio Gusson.

Tässä voit viettää salauksen verkossa tänä mustana perjantaina

Se on yksi suurimmista vähittäiskaupan tapahtumista: Musta perjantai. Mutta missä salauksen harrastajat voivat käyttää kolikoitaan ja saada kätensä uusimpiin tarjouksiin? Aubrey Hansen vilkaisee.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map