Afgørende øjeblik for BTC, Bull Run Prediction, Halving Frenzy: Hodler’s Digest, 20. – 26. april

Hodlers Digest kommer hver søndag og hjælper dig med at spore hver eneste vigtige nyhed, der skete i denne uge. De bedste (og værste) citater, vedtagelse og regulering fremhæver, førende mønter, forudsigelser og meget mere – en uge på Cointelegraph i et link.

Tophistorier i denne uge

Bitcoin skubber for at rydde $ 7.750, når vigtige ugentlige tætte nærmer sig

Det er en neglebidende tid for Bitcoin-ejere. Kryptovalutaen steg et stærkt rebound og steg fra $ 6.800 til $ 7.600 i denne uge – med en dramatisk stigning torsdag, der overraskede mange handlende. Men spørgsmålet er nu, om disse højere priser er kommet for at blive. Søndag havde Bitcoin brug for at holde over $ 7.475, ellers var prisen tilbøjelig til at teste det underliggende supportniveau igen. To tekniske faktorer kunne skubbe BTC til $ 8.000 på kort sigt, da handlende forventer en stærk ugentlig lukning. Nogle Cointelegraph-analytikere, såsom Michaël van de Poppe, mener også, at BTC har potentialet til at ramme $ 9.000 – med lidt over to uger tilbage til halveringen. Ak, der er også tegn på, at opsvinget var en tyrfælde, ikke mindst fordi altcoins ikke rally sammen med BTC. Kryptofrygt & Grådighedsindeks viser, at investorer forbliver yderst forsigtige med Bitcoins kortsigtede udsigter. I øjeblikket er resultatet står kl. 21 – “ekstrem frygt.”

Bloomberg: Bitcoin opretter en 2017-lignende bull run

En ny Bloomberg-rapport i denne uge var meget flatterende om Bitcoin og foreslog, at kryptokurrency forbereder sig på en mahoosive bull run. Rapporten hævdede, at Bitcoin og guld står for at være “primære modtagere” af den coronavirus-inducerede uro på markedet. Med BTC’s sammenhæng med det ædle metal, der rammer all-time-højder, tilføjede det, at Bitcoin kunne være ved at overgå fra et “risikospekulativt aktiv til kryptomarkedets version af guld.” Rapporten “Bitcoin Maturation Leap” tilføjer, at starten af ​​BTC-futures har tæmmet “det rasende tyremarked” – med forfattere, der forudsiger, at volatiliteten fortsat vil falde. Dette er signifikant, da den lave volatilitet i oktober 2015 “markerede begyndelsen på tyremarkedet.”

Bitcoin-investorer koster $ 530 millioner mere BTC hver dag, når halvering nærmer sig – data

Hodlers samler flere mønter hver dag end på noget tidspunkt på over et år, ifølge data fra Glassnode. Overvågningsressourcen siger, at vi har set en betydelig stigning i BTC-positioner i denne måned. Ved nuværende satser tilføjer hodlers mere end 75.000 BTC til deres positioner hver dag. Alt dette kommer som nævnt af Bitcoin-halveringsspidsen på Twitter – med data fra TheTIE, der tyder på, at kryptomediedækning måske begynder at skifte væk fra coronavirus. Blokbelønninger vil blive skåret ned med 50% næste måned, og som altid er der livlig debat om, hvorvidt begivenheden allerede er blevet prissat. Hvis du har været på vores hjemmeside i dag, ved du, at vi nu har fået en skinnende ny nedtælling til halveringen, og det skønnes at ske den 12. maj. Hvis du vil læse mere om, hvad en halvering faktisk er, kan du finde vores praktiske guide her.

GoDaddy-e-mail bekræftet: Nye detaljer om KuCoins juridiske problemer i Singapore

Tidligere på måneden rapporterede Cointelegraph, at KuCoins primære webdomæne Kucoin.com er blevet låst af en singaporiansk domstol. Udvekslingen slog tilbage – med påstand om, at artiklen var “usand” og “ubekræftet.” Denne uge offentliggjorde Cointelegraph nye beviser omkring sin oprindelige rapport. Andrew Capons originale historie havde inkluderet et screenshot af en e-mail, som GoDaddy havde sendt til KuCoin, hvor udvekslingen fik at vide, at dens domænenavn var låst i lyset af en kendelse udstedt af High Court of Singapore. (Bemærk: KuCoin-webstedet forbliver tilgængeligt i Singapore, da ordren betyder, at domænenavnet ikke kan overføres fra en ejer til en anden.) Cointelegraph har siden opnået den originale e-mail-fil, og vi har været i stand til at godkende, at e-mailen faktisk var sendt af GoDaddy. Der er meget, vi ikke ved om retskendelsen, men vi ved, at der findes en. Hverken KuCoins repræsentanter eller nogen af ​​de enheder, der er involveret i den retlige handling, har reageret på anmodninger om kommentar.

Ripple anlægger sag mod YouTube: “Nok er nok”

En ny juridisk kamp bryder også i Californien. Ripple Labs har anlagt sag mod YouTube, og virksomheden anmoder om erstatning for videodelingswebstedets påståede manglende standsning af XRP-svindlere og efterlignere. Brad Garlinghouse, Ripples administrerende direktør, hævder, at fidusen – ofte omtalt som “The XRP Giveaway” – allerede har bedraget ofre ud af krypto til en værdi af hundreder af tusinder af dollars. Den sofistikerede fidus viser angiveligt ejere af legitime YouTube-kanaler målrettet med en ondsindet e-mail, hvilket betyder, at angribere får kontrol over deres konti. Det hævdes, at disse legitimationsoplysninger derefter bruges til at fjerne skaberen af ​​YouTube-konti, med kanalen omdannet til en, der efterligner de officielle sider i Ripple og Garlinghouse. Seerne opfordres derefter til at sende “mellem 5.000 XRP og 1.000.000 XRP” til en anført adresse, der lover 5 gange returneringen fra modtageren. YouTube beskyldes for at tjene på svindlen ved “bevidst at sælge betalte annoncer på vegne af svindlere” – og tildele verifikationsmærker til kanaler, der er overtaget af svindlerne.

Vindere og tabere

I slutningen af ​​ugen er Bitcoin på $ 7,646.84, Ether på $ 197,84 og XRP på $ 0,19. Den samlede markedsværdi er på $ 220.694.686.067.

Blandt de største 100 kryptokurver er de tre bedste altcoin-vindere i ugen DigiByte, Aave og MaidSafeCoin. Ugens top tre altcoin-tabere er Terra, Synthetix Network Token og Swipe.

For mere information om kryptopriser, skal du sørge for at læse Cointelegraphs markedsanalyse.

Mest mindeværdige tilbud

“Vi ser, at der blev udbetalt betydelige mængder på markeder for Bitcoin, og nye nettopositioner blev akkumuleret af HODLere i bear-faser.”

Adamant Capital, Bitcoin alfafond

”Et væddemål på Bitcoin er et væddemål om, at deflationstrykket vinder. Når alle bliver nervøse, går de alle til kontanter, det inkluderer salg af Bitcoin, men det er stadig en af ​​de bedste værdibutikker, der findes derude. ”

Alex Mashinsky, Celsius Network CEO

“Dette år vil bekræfte Bitcoins overgang fra et risikospekulativt aktiv til kryptomarkedets version af guld.”

Bloomberg-rapport

“Den mest indflydelsesrige gruppe af nye adoptere siden de tidlige dage af Bitcoin er lige ved at komme ind på arenaen.”

Gabor Gurbacs, VanEck digital asset director

”Mit eneste spørgsmål er, om Bitcoin rent faktisk lever op til sine høje forventninger. Dette spørgsmål gør mig IKKE til en hader. ”

Peter Brandt, veteranhandler

Ugens forudsigelse

“Boomers are f * cked” – ny makrorapport forudsiger $ 1 million Bitcoin inden 2025

En fordømmende ny makrorapport hævder, at Bitcoin kan stige til $ 1 million, men coronavirus betyder, at babyboomer-generationen, ja, “f * cked”. Global Macro Investor CEO Raoul Pal siger, at COVID-19-pandemien påfører det amerikanske pensionssystem “uforståelig” skade. Sammenfattende markedstab, der er set siden marts, skrev han: “Baby Boomers vil sælge hvert eneste rally, de kan, for at beskytte deres sidste, hurtigt faldende redeæg. Baby Boomers er fuldstændig f * cked. Jeg har advaret offentligt og advaret om dette. ” Siden rapporten blev offentliggjort, har vi set en bizar tendens, hvor lagrene er kommet sig igen, selvom rekordniveauet af arbejdsløshed fortsat er forværret. Pal mener, at BTC repræsenterer en slående exitmulighed fra den hurtigt forværrede status quo i løbet af de næste fem år og vurderer: ”Jeg tror, ​​det kan komme til $ 1 mio. I samme periode. Jeg tror, ​​det kan gå fra en aktivklasse på $ 200 B til en aktivklasse på $ 10 T. ”

Uges FUD

Vitalik Buterin troller Craig Wright over patentrolling

Ethereum-medstifter Vitalik Buterin tog en tilsløret stryg på Craig Wright i denne uge, den australske iværksætter, der hævder at være den pseudonyme Bitcoin-skaber, Satoshi Nakamoto. Wright har tidligere hævdet, at nChain, hvor han arbejder som chefforsker, har indgivet mere end 800 ansøgninger om blockchain-patenter og er blevet tildelt mellem 50 og 100. I en skarp tweet argumenterede Buterin for, at dette er ud over pointen og skriver: ” Hvis du praler med, hvor mange ‘blockchain-patenter’ dit land / din virksomhed / organisation har, forstår du ikke blockchains. ” Meow. Dette medførte vitrioliske svar fra andre på krypto Twitter, med Wrights mentor, Calvin Ayre, der fyrede tilbage: “Din tech er blevet brugt til flere svindel i ICO-shitecoin-stormen end verden nogensinde har set.”

COVID-19 domæne beslaglagt efter forsøg på salg til BTC

USAs advokatkontor har beslaglagt et svigagtigt COVID-19-domænenavn, efter at dets ejer forsøgte at sælge det i bytte for Bitcoin. CoronaPrevention.org blev udbudt til salg på et “hackersforum” dagen efter, at præsident Donald Trump erklærede en national nødsituation som reaktion på COVID-19, hævder det amerikanske justitsministerium. En undercover-agent, der var involveret med domænejeren på forummet og foregav at sælge falske koronavirus-sæt. Webstedets ejer sagde, at dette var “geni”, og tilføjede angiveligt, at der havde været intentionen om at gøre det samme, men “ikke kunne få nok kontanter til at købe dem i store mængder på Alibaba.” Domænenavnet er nu taget ned og omdirigeret til justitsministeriets meddelelse om beslaglæggelse.

Citys ransomware-benægtelser er udsat, og står stadig over for 100 BTC-efterspørgsel

En ransomware-bande har offentliggjort personlige og økonomiske data fra den californiske by Torrance online – og truet med at afsløre 200 GB mere, medmindre deres krav er opfyldt. “DoppelPaymer” kræver 100 BTC til en værdi af omkring $ 760.000 i skrivende stund til gengæld for ikke at frigive flere af de filer, der blev stjålet i cyberangrebet 1. marts. Hændelsen afslørede byens lokale sikkerhedskopier og krypterede cirka 150 servere og arbejdsstationer. StateScoop-webstedet rapporterer, at det har undersøgt filerne og afdækkede enkeltpersoners navne, fødselsdatoer, personnumre og andre personlige oplysninger. På trods af Torrances uheld, en nylig rapport af Emsisoft faktisk viste, at der var et markant fald i antallet af vellykkede ransomware-angreb i første kvartal af 2020.

Bedste Cointelegraph-funktioner

Vejen til Bitcoin-adoption er brolagt med hele tal

En kop kaffe kan ikke være 0,00071428571 Bitcoin eller 71,420 Satoshis. Paul de Havilland har skrevet for Cointelegraph Magazine om de udfordringer, BTC står overfor i at blive tiltalende for detailkøbere og -sælgere.

Den næste Bitcoin-halvering: At halvere og holde?

Den kommende Bitcoin-halvering kan resultere i større efterspørgsel og højere priser, men hvad er udfordringerne for halveringen i 2020? Her er Ashish Singhal.

Retssager og støt prisfald – kan XRP opretholde en sådan slid?

Ripples brugersupport er faldende, og prisen falder fortsat, da eksperter deler de mulige årsager til negativiteten. Joseph Birch har historien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map