Bitcoin Correction Fears, Libra U-Turn, Maker Sued: Hodler’s Digest, 13. – 19.4

Joka sunnuntai, Hodler’s Digest auttaa sinua seuraamaan kaikkia tärkeitä uutisia, jotka tapahtuivat tällä viikolla. Parhaat (ja pahimmat) lainaukset, käyttöönotto ja sääntely kohokohdat, kolikoiden johtaminen, ennusteet ja paljon muuta – viikko Cointelegraphilla yhdessä linkissä.

Tämän viikon suosituimmat tarinat

Viikonloppu ansa? Bitcoin osuu 7300 dollariin yrittäen lopulta puhkeata

Viikon alussa tiesimme, että Bitcoinilla oli iso muutos – mutta oli epäselvää, menikö maailman suurin kryptovaluutta 6000 dollariin vai 8000 dollariin vai ei.. Kun pelottava lipsahdus oli alle 6666 dollaria, saimme vastauksen torstaina: BTC oli menossa ylöspäin. Bitcoin nousi 7000 dollarin yli helposti ja suuntasi kohti 7,300 dollaria viikonloppuna myrskyn myötä. Mutta odota hetki. Cointelegraph-analyytikko Michaël Van de Poppe on varoittanut, että voitot eivät välttämättä ole kestäviä, koska volyymi alkaa laskea merkittävästi markkinoilla. Asiaa pahentaa vielä kolme teknistä tekijää, jotka osoittavat, että BTC on alttiina vakavalle korjaukselle: Poikkeama laskevasta trendiviivasta, vuoden 2019 huipulle muistuttavan fraktaalin syntyminen ja Tether-tarjonnan kasvu. “Bitcoin-puolittamisen” hakumäärät ovat saattaneet saavuttaa kaikkien aikojen korkeimmat arvot tällä viikolla, mutta näyttää siltä, ​​että on olemassa todellinen riski, että koronaviruspandemia ja taloudellinen lasku varjostavat sitä..

Dorseyn kryptoystävällinen yritys Square liittyy Paycheck Protection Program -ohjelmaan

COVID-19 hallitsee edelleen otsikoita. Maanantaina Twitter-toimitusjohtajan Jack Dorseyn perustama salausystävällinen maksuyritys Square Capital ilmoitti olevansa ensimmäisten Bitcoiniin liittyvien yritysten joukossa, josta tuli valtuutettu lainanantaja Yhdysvaltain hallituksen Paycheck Protection Program -ohjelmassa.. Se tarkoittaa, että Square voi nyt tarjota pienyrityksille matalan koron lainoja, jotka anteeksi 100%, jos niitä käytetään hyväksyttyjen kustannusten kattamiseen. Tämä on iso juttu, kun otetaan huomioon, että monet fintech-yritykset ovat kamppailleet osallistumisesta. Muissa uutisissa Coinbasen tiedot viittaavat siihen, että pieni osa amerikkalaisista saattaa käyttää koronaviruksen ärsyketarkistuksiaan salauksen ostamiseen. Uusien talletusten määrä, jonka arvo on 1200 dollaria – arvoltaan sama kuin kelvollisille kuluttajille lähetettävät varat – on kasvanut viime päivinä.

Vaaka teki vain joukon muutoksia pelaamaan mukavammin säätimien kanssa

Muista Libra, Facebookin kiistanalainen stablecoin-projekti, joka näytti kuolleelta vedessä saatuaan vahvan palautteen globaaleilta sääntelyviranomaisilta? Se on palannut. Vaakojen valkoiseen kirjaan on tehty mittavia muutoksia, jotta tuotteesta tulisi maukkaampaa hallituksille ja keskuspankeille. Nyt Yhdysvaltain dollariin, puntaan ja euroon sidotut yhden valuutan vakiomallit luodaan Vaakakolikon rinnalle, jonka takana on omaisuuskori. Suunnitelmat luvattomasta verkosta ovat nyt laskeneet ohitse ja rajoittaneet ihmisten mahdollisuuksia verkossa. Emme ole vielä nähneet, miten Washingtonin lainsäätäjät reagoivat vesitettyihin toimenpiteisiin. Vaikka saattaa tuntua siltä, ​​että tämä massiivinen käänne on hieno uutinen Bitcoinille, John Vazin kaltaiset taloustieteilijät uskovat, että Vaaka voi silti olla uhka salaukselle. Vaikka BTC käsittelee edelleen skaalautuvuusongelmia, Vaaka on rakennettu tarkoitukseen tarkoitettuna maksuverkostona, joka pystyy vastaamaan kysynnän kasvuun. Vaz varoitti, että projektista voisi nopeasti tulla merkittävä kilpailija, etenkin koska Facebookilla on jo miljardeja käyttäjiä kirjoissaan.

Makerilla on uusi oikeusjuttu, jossa vaaditaan 28 miljoonaa dollaria mustan torstain selvitystilasta

Maker Foundationia vastaan ​​on nostettu uusi ryhmäkanne, jossa DeFi-jättiläinen syytetään ekosysteemiin sijoittajien kohtaamien riskien vääristämisestä. Maker antaa salauksen käyttäjille mahdollisuuden käyttää ETH: tä vakuudeksi DAI-vakiomallien avulla maksetuille lainoille. Mutta väitetään, että nämä “vakuudelliset velkapositioiden haltijat” menettivät 8,325 miljoonaa dollaria, kun Ether laski 12. maaliskuuta, koska heidän ETH: nsa huutokaupattiin 0 dollarin tarjouksilla. Puku vaatii, että nämä varat palautetaan ja että 20 miljoonan dollarin rangaistusmaksu maksetaan myös korvauksena. “Maker-säätiö laiminlyönyt vastuunsa sijoittajiaan kohtaan joko edistämällä tai ainakin sallimalla mustaan ​​torstaihin johtaneet olosuhteet”, Kaliforniassa jätetyt oikeudenkäyntiasiakirjat lisäävät.

Andreessen Horowitz näyttää kaksinkertaistavan salauksen uudella 450 miljoonan dollarin rahastolla

Pääomasijoitusyhtiö Andreessen Horowitzilla voi olla suunnitelmia uudesta salausvararahastosta. Financial Timesin raportti paljasti, että se haluaa kerätä 450 miljoonaa dollaria salausta. Tässä vaiheessa ei ole selvää, kuinka suuri uusi salausrahasto tulee olemaan. Myös a16z-nimisenä Andreessen Horowitz on aiemmin sijoittanut Coinbaseen, ja se on myös Libra-projektin taloudellinen tukija. Yrityksellä, jonka perustivat Marc Andreessen ja Ben Horowitz yli 10 vuotta sitten, on jo toiminnassa 350 miljoonan dollarin salausrahasto.

Voittajat ja häviäjät

Viikon lopussa Bitcoin on 7212,70 dollaria, eetteri 183,48 dollaria ja XRP 0,19 dollaria. Kokonaismarkkina-arvo on 208547116707 dollaria.

Viiden parhaan altcoin-voittajan joukossa on 100 suurimman kryptovaluutan joukossa Komodo, Hyperion ja DigiByte. Viikon kolme parasta altcoin-häviäjää ovat Insolar, Swipe ja Nervos Network.

Kuva 1

Jos haluat lisätietoja salauksen hinnoista, lue Cointelegraphin markkina-analyysi.

Mieleenpainuvimmat lainaukset

“Lunnasohjelmaryhmien väitteet tulitauosta ovat merkityksettömiä [ja] tulisi jättää kokonaan huomiotta. Jätätkö ovenne lukitsematta yksinkertaisesti siksi, että paikalliset murtovarkaat olivat vaaleanpunaisesti luvanneet olla ryöstämättä sinua? Luultavasti ei.”

Brett Callow, Emsisoftin uhka-analyytikko

Kuva 2

“Pian [on] vaikea arvostaa rahaa. Jos näin on, kaikki yhteiskunnan arvot muuttuvat. Odota volatiliteettia. “

Dan Taperio, Gold Bullion Internationalin perustaja

“COVID-19: een on tullut valtava räjähdys tietojenkalasteluviesteistä. Ihmiset saavat niin paljon laillisia sähköpostiviestejä työnantajiltaan ja myyjiltään viruksesta, johon ransomware-hyökkääjät voivat päästä sulautumaan. “

Bill Siegel, Covewaren toimitusjohtaja

Kuva 3

”CORONA CRISIS sopii erinomaisesti KULTAHOPEABITCOINIIN. Yhdysvaltain hallitus tulostaa 10 biljoonaa dollaria FAKE US dollareita Yhdysvaltain säästämiseksi. “

Robert Kiyosaki, “Rich Dad Poor Dad” -kirjailija

“Maker-säätiö laiminlyönyt vastuunsa sijoittajiaan kohtaan joko edistämällä tai ainakin sallimalla mustaan ​​torstaihin johtaneet olosuhteet, kaikki aktiivisesti pyytäen miljoonia dollareita investointeja ekosysteemiinsä.”

Tuomioistuimen asiakirja

Viikon ennustus

“Matematiikka toimii!” – CZ ennustaa QE: n nostavan Bitcoinin hintoja

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao sanoi virtuaalisessa BlockDown 2020 -konferenssissa, että hän uskoo salauksen olevan edessä. Vaikka hän myönsi olevansa järkyttynyt vaikutuksista, joita aggressiivisella vetäytymisellä globaaleilla markkinoilla oli salaukseen, CZ vaati, että kaupankäynti on lisääntynyt huomattavasti ja pörssit menevät “todella hyvin”. Hän uskoo myös, että koronaviruspandemian vuoksi toteutetut aggressiiviset määrälliset keventämistoimenpiteet – joissa keskuspankit aloittavat tehokkaasti uuden rahan painamisen – voivat herättää härkätrendin tulevina kuukausina. CZ lisäsi: “Matematiikka toimii. Jos lisäät fiat-valuutan tarjontaa ja Bitcoin on rajallinen voimavara, matematiikka toimii lopulta. “

Kuva 4

Viikon FUD

Älä luota ransomware-ryhmiin pandemian keskellä, asiantuntija varoittaa

Ransomware-ryhmät ovat saattaneet antaa lupauksia lopettaa toimintansa lääketieteellisiä järjestöjä vastaan ​​koronaviruspandemian aikana, mutta yksi kyberturvallisuusasiantuntija sanoo, että nämä takeet tulisi ottaa massiivisella ripaus suolalla. Emsisoftin uhka-analyytikko Brett Callow kertoi Cointelegraphille, että näillä lupauksilla ei ole merkitystä, ja lisäsi: “He ovat aikaisemmin asettaneet sairaalahyökkäykset vaaraan ihmishenkiä, ja olisi virhe olettaa, että he tekisivät epäröintiä tekemällä niin nyt.” Hän vertaili myös näiden vakuutusten ottamista nimellisarvoon ulko-oven jättämiseen lukitsematta, koska murtovarkaat olivat “vaaleanpunaisella lupauksella” olla ryöstämättä sinua.

Sairaaloihin kohdistuu edelleen hyökkäyksiä huolimatta lunnasohjelmien suuresta laskusta

Chettalysisin tällä viikolla julkaisemassa uudessa raportissa todistettiin täydellisesti Brett Callowin näkemys, että kiristyshaittaohjelmaryhmät hyökkäävät edelleen sairaaloihin. (Hyökkäysten kokonaismäärä on kuitenkin laskenut merkittävästi koronaviruspandemian voimistumisen jälkeen maaliskuussa.) Yhtiön vanhempi ekonomisti Kim Grauer kertoi Cointelegraphille: “Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että niillä [sairaaloilla] ei ole varaa menettää pääsyä tärkeisiin, usein arkaluonteisiin potilastietoihin, ja siksi niiden katsotaan maksavan todennäköisemmin etenkin terveyskriisi. ” Hän varoitti myös, että lunnasohjelmatapausten todellista laajuutta on vaikea arvioida tarkasti, koska siellä on “valtava aliraportointiongelma”.

Rikolliset myyvät COVID-19-tartunnan saanutta verta pimeässä verkossa

Ketjuanalyysi paljasti myös tällä viikolla, että rikolliset väittävät myyvänsä koronaviruksen tartuttamaa verta pimeässä verkossa. Nämä laittomat markkinapaikat eivät ole olleet immuuneja pandemian haittavaikutuksilta, ja huijausosoitteisiin lähetettyjen kryptovaluuttojen määrä laski 33%.. Darknetin uudessa alhaisessa hinnassa eräs myyjä väitti tarjoavansa COVID-19-tartunnan saanutta verta, joka otettiin hänen sairaalassa olevalta isältään ja joka oli injektoitu lepakkoihin. Ei ole selvää, ovatko nämä tiedot todellisia vai yritetäänkö huijata käyttäjiä. Ollakseni oikeudenmukainen, on olemassa joitain merkkejä siitä, että darknet-operaattorit yrittävät suhtautua arvokkaasti. Useat paikat ovat kieltäneet ns. COVID-19-parannuskeinojen myynnin kokonaan.

Parhaat Cointelegraph-ominaisuudet

Matkat blockchainissa: Akon of Akoin ja Akon City

Darren Kleine puhuu Grammy-ehdokkaaksi laulaja-kryptoevankelistiksi, joka haluaa luoda kokonaisen kaupungin Senegaliin, joka on malli Afrikan taloudelliselle vaikutusmahdollisuuksille..

Salaushuijaukset ovat nousussa ja voivat silti vaikuttaa Bitcoinin hintaan

Uuden koronaviruspandemian tukemana huijaukset ovat edelleen raivoissaan kryptovaluutta-maailmassa. Kuten António Madeira selittää, heillä on edelleen potentiaalia päästä markkinoille, missä se sattuu.

Wright v. Kleiman saapuu viimeiseen näytökseen – asiakirjan paljastaminen voi luoda ennakkotapauksen

Jotkut asianajajat sanovat, että tämä pitkäaikainen oikeudenkäynti voi luoda oikeudellisia ennakkotapauksia, jotka voivat vaikuttaa Bitcoinin tulevaisuuteen. Andrew Singer on puhunut heille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map