Bitcoin’s Battle, Robinhood Tragedy, $ 2,1 B Black Hole: Hodler’s Digest, 15. – 21. juni

Hodlers Digest kommer hver søndag og hjælper dig med at spore hver eneste vigtige nyhed, der skete i denne uge. De bedste (og værste) citater, vedtagelse og regulering fremhæver, førende mønter, forudsigelser og meget mere – en uge på Cointelegraph i et link.

Tophistorier i denne uge

Skulle Bitcoin-handlende forblive bullish, hvis BTC-prisen korrigeres til $ 7.700?

Bitcoin er i centrum – og de næste par uger vil sandsynligvis være kritiske til at etablere en mellemlang sigtet prisudvikling. Modstandszonerne er stadig klare: $ 10.100 til $ 10.500. Ifølge analytiker Michaël van de Poppe skulle en anden test af denne modstandszone ende i et breakout til hovedet. Jo oftere en modstand bliver testet, jo svagere bliver den, når sælgerne bliver udmattede. Han mener, at øjeblikket $ 9.600 pauser, et møde mod $ 10.000 kan forventes – og hvis det bullish scenarie spiller ud, er yderligere momentum opad muligt. “Det $ 10.500 modstand er blevet testet flere gange, hvilket betyder, at prisen hurtigt kan løbe til dette niveau igen, ”skrev Michaël. ”Hvis dette sker, ville det ikke være overraskende at se næste pris på 11.600 $ til $ 12.000 pr. Bitcoin meget hurtigt. ” Han tilføjede, at selvom BTC trækker sig tilbage mod $ 7.500, det er stadig bullish på de højere tidsrammer: “Korrektioner er sunde på markederne og skal kvalificeres som potentielle købsmuligheder.”

Robinhood lover at forbedre platformen efter kundetragedi

Aktie- og kryptohandelsplatformen Robinhood har lovet at foretage ændringer, efter at en bruger tog sit eget liv. Alexander Kearns havde efter sigende set en fejlagtig negativ saldo på mere end $ 730.000 på sin konto. Han efterlod en note, der sagde: “Hvordan var en 20-årig uden indkomst i stand til at få tildelt næsten en million dollars gearing?” Tragedien har bedt platformen om at love, at der vil blive foretaget forbedringer af dets tilbud – med strengere kvalifikationskrav, uddannelsesmæssigt indhold om handel med optioner og ændringer i dets brugergrænseflade, der skal rulles ud.

Tone Vays

Store krypto-debetkortudsteder mangler angiveligt $ 2,1 milliarder i kontanter

Wirecard, der udsteder Crypto.com’s betalingskort, har et sort hul på 2,1 milliarder dollars i sin økonomi. Det store fintech-selskabs aktiekurs faldt med næsten 50%, efter at emissionen kom frem. Ifølge Financial Times ser Wirecard-medarbejdere i Dubai og Dublin ud til at have konspireret for falske at øge salget og fortjenesten i næsten et årti. Bortset fra Crypto.com udsteder Wirecard også betalingskort til Wirex, TenX og Cryptopay. Selvom det er usandsynligt, at brugerfonde er direkte truet, kan hullet i reserverne resultere i serviceforstyrrelser. Der er få udbydere, der er villige til at arbejde med kryptovaluta-virksomheder, og krypto-debetkortindustrien forbliver stort set sårbar over for kæmpende hovedudstedere. I januar 2018 efterlod WaveCrests pludselige sammenbrud stort set alle krypto-debetkortselskaber uden et produkt.

Reddit beder Ethereum-samfundet om hjælp til at skalere tokens til 430 millioner brugere

Reddit fortsætter med at skubbe frem med sit Ethereum-drevne “Community Points” -belønningssystem – meddeler, at det søger udviklere til at hjælpe det med at skalere tokens til brug for alle sine 430 millioner månedlige brugere. Det sociale netværk ønsker at høre fra projekter, der bygger ETH-skaleringsløsninger, med dets kriterier, der advarer “alle demoer har brug for at simulere Community Points-brug for 100.000 brugere.” Et andet vigtigt krav er at sikre, at tokens kan overføres relativt billigt. Interesserede projekter har indtil 31. juli til at komme i kontakt – og succesrige ansøgere advares om, at der ikke tilbydes nogen kontant belønning. Reddits kryptodrevne belønninger blev lanceret i to subreddit-samfund i sidste måned. Mens 17.413 r / Fortnite Redditors har tilmeldt sig, har kun 3.646 r / CryptoCurrency-medlemmer oprettet en tegnebog. Du tror, ​​det ville være omvendt!

UAE-beboer, der optog $ 100.000 kryptolån gemt af tidligere kolleger

Og en dejlig historie at afslutte vores nyhedsomgang med. Sidste uge fortalte vi dig om en stewardesse, der stod over for op til tre års fængsel efter at være ude af stand til at holde trit med tilbagebetaling af et lån på $ 100.000, som han tog for at investere i kryptokurrency.. Nu ser det ud til, at han måske er i stand til at undgå fængselstid efter at have modtaget 25% af den samlede gæld i donationer fra tidligere kolleger. Midlerne er tilstrækkelige til at dække cirka 12 måneders tilbagebetaling, hvilket giver noget tiltrængt åndedræt, da han og hans kone ser efter et nyt job. Han spøgte: “Kan ikke vente med at tage et nyt lån og købe Bitcoin.”

Vindere og tabere

I slutningen af ​​ugen ligger Bitcoin på $ 9.357,87, Ether på $ 230,54 og XRP på $ 0,19. Den samlede markedsværdi er på $ 266.092.696.674

Blandt de største 100 kryptokurver er de tre største altcoin-vindere i ugen Aave, Nexo og SwissBorg. Ugens top tre tabere af altcoin er DigiByte, Zilliqa og Numeraire.

Vindere og tabere

For mere information om kryptopriser, skal du sørge for at læse Cointelegraphs markedsanalyse.

Mest mindeværdige tilbud

Pavel Durov

“Betalinger skal være interoperable mellem fiat og kryptokurrency og lette at sende og modtage over hele kloden.”

Mike Kayamori, Liquid Group Inc CEO

”På trods af at XRP kun havde lukket over $ 1,00 på kun 2,1% af sine handelsdage, er XRPs samlede estimerede omkostningsgrundlag $ 1,38. Dette antyder, at de fleste XRP-investorer er dybt i rødt. ”

Ryan Watkins, Messari-kryptoanalytiker

“Vores mål er at finde en løsning, der understøtter hundredtusinder af Community Points-brugere på mainnet i dag, og til sidst kan skaleres til alle Reddit (430 millioner månedlige brugere).”

Reddit

”Der er ingen omstændigheder, hvor politiet kontakter enkeltpersoner, der anmoder om Bitcoin. Disse svindlere kontakter typisk hundreder af mennesker i håb om, at nogen vil sende dem penge. ”

Chantelle Kelly, RCMP-officer

Ugens forudsigelse

Paul Tudor Jones er den største Bitcoin-indehaver i to år – Max Keizer

Det er på tide at byde Max Keizer velkommen, en mangeårig ven til Ugens forudsigelse. Han har fortalt Cointelegraph, at han mener, at den legendariske investor Paul Tudor Jones vil være den største HODLer af Bitcoin inden for to år. Andetsteds i interviewet sagde han: ”Mit mål for BTC siden 2011 har været $ 100.000, og jeg har for nylig hævet det til $ 400.000. Timingen afhænger af, hvornår $ USD nøjagtigt kollapser. ” Keizer hævdede også, at dette kunne “ske enhver dag” – og advarede om, at de, der ikke allerede er positioneret til dette, vil ende med at “spise snavs.”

Uges FUD

Donald Trump bad finansministeren “gå efter Bitcoin”

En fordømmende ny bog har hævdet, at Donald Trump ønskede at fjerne sin tilsyneladende modvilje mod Bitcoin fra Twitter og videre til reguleringsniveauet. John Boltons bog, The Room Where It Happened, hævder, at den amerikanske præsident fortalte finansminister Steven Mnuchin at “gå efter Bitcoin” i maj 2018. Det er ikke første gang Trump udtrykker en modvilje mod kryptovalutaen. Han gik på Twitter-tirade i juli 2019 – hvor han beskrev BTC som “ikke penge” og “baseret på tynd luft.” En dommer har afvist Trump-administrationens bud om at standse udgivelsen af ​​Boltons bog.

XRP-hærens omkostningsbasis pr. Mønt er $ 1,38 – syv gange den aktuelle pris

Nye data antyder, at de fleste XRP-investorer er “dybt i rødt.” Ifølge Messari-kryptoanalytiker Ryan Watkins er omkostningsgrundlaget for XRP $ 1,38. Da den nuværende værdi er $ 0,19 betyder det, at tokenholdere i gennemsnit betaler syv gange mere. XRP har haft en turbulent start på 2020. Den mistede sin position som verdens tredjestørste kryptokurrency i maj, da den blev overhalet af Tether stablecoin. Og for at gøre tingene værre viser Messari-dataene også, at XRP var det krypteringstal, der var dårligst udført blandt de 25 største mønter mellem januar og marts.

Bitcoin fidus kunstnere under efterforskning for at efterligne politiet

Bedragerier i Canada har efterlignet lokale myndigheder for at afpresse deres ofre for penge. Et offer modtog et opkald fra en person, der hævdede at være fra Canada Revenue Agency – og i et andet tilfælde lod bedrageren som om han var en officer hos Royal Canadian Mounted Police. Begge ofre blev bedt om at trække kontanter fra en bank og deponere dem i en Bitcoin-maskine, og de blev truet med anholdelse, hvis de ikke overholdt dem. En af dem tabte $ 8.836 på grund af fidus. ”Der er ingen omstændigheder, hvor politiet kontakter enkeltpersoner, der anmoder om Bitcoin. Disse svindlere kontakter typisk hundreder af mennesker i håb om, at nogen vil sende dem penge, ”sagde RCMP i en erklæring.

Bedste Cointelegraph-funktioner

Et multimillion mysterium: Det sandsynlige ETH-gebyr “offer” træder i rampelyset

Læs Stephen O’Neal’s dybere dybde i historien om en potentiel fidusoperation, der betaler millioner i ETH-transaktionsgebyrer to gange i træk.

Bitcoin-pris ved omdrejningspunkt, kryptohandlere delt over BTC-kortsigtede fremtid

Prisen på Bitcoin er nu på et centralt punkt efter en 45-dages rækkevidde, da kryptohandlere ser både stærke bearish og bullish scenarier. Joseph Young har mere.

Marna Ricker

En måned tilbage til kryptoskattesæsonen – fem kritiske fejl at undgå

Er du villig til at informere IRS korrekt om din krypto? Vores Lokay Cohen har alt hvad du behøver at vide, da skatteperioden i 2020 vævner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map