Bitcoin-testit 10 000 dollaria, ”Haling Dump”, 1 miljoonan dollarin BTC-ennuste: Hodler’s Digest, 4. – 10.5.

Joka sunnuntai, Hodler’s Digest auttaa sinua seuraamaan kaikkia tärkeitä uutisia, jotka tapahtuivat tällä viikolla. Parhaat (ja pahimmat) lainaukset, käyttöönotto ja sääntely kohokohdat, kolikoiden johtaminen, ennusteet ja paljon muuta – viikko Cointelegraphilla yhdessä linkissä.

Tämän viikon suosituimmat tarinat

Kolme syytä Bitcoinin “puolittamiseen” 10 000 dollarista 8 100 dollariin

Olemme alle 48 tunnin päässä “puolittumisesta” – eikä draaman loppu ole ollut viime viikolla. Alun perin oli hype, kun Bitcoin nousi, ja maailman suurin kryptovaluutta testasi 10000 dollaria. Mutta viikonloppuna alkoi dramaattinen ja äkillinen myynti – terävä korjaus, joka sai BTC: n liukumaan takaisin 10000 dollariin. Bitcoin syöksyi 9% tunnissa, koska se ei onnistunut torjumaan $ 10200 – $ 10,500, mikä on historiallisesti toiminut vahvana vastustustasona. Jotkut analyytikot olivat väittäneet, että myynti oli väistämätöntä, koska BTC oli ostettu liikaa, mutta jopa he ennustivat, että tämä tapahtuu puolittamisen jälkeen. Suuri kysymys on nyt, pysyykö tuo “kadottamisen pelko”, voiko Bitcoin palautua ja uskovatko salausjohtajat, kuten hylätty perustaja Joseph Young, hintojen “kaksinkertaistuvan” lyhyellä aikavälillä.

Mitä Bitcoinin puolittaminen merkitsee kaivostyöläisille

On syytä ottaa hetki miettimään puolittamisen vaikutusta kaivostyöläisiin. Tarjonta shokki on välitön – ja kun se on tapahtunut, vain 900 uutta Bitcoinia tulee liikkeeseen päivässä, mikä on nopea lasku 1800: sta, joka meillä on ollut neljä vuotta. Tiedot viittaavat siihen, että kaivostyöläiset keräävät BTC: tä ennen puolittamista, kun ByteTree ehdottaa, että korkeammat hinnat ovat edessämme. Monet kaivostyöläiset näkevät yhden Bitcoinin louhintaan liittyvät kustannukset nousevan huomattavasti, selvästi yli aiemmin tänä vuonna raportoidun 6851 dollarin keskiarvon. Jotkut arviot viittaavat siihen, että se voi maksaa 12 000–15 000 dollaria välillä liian kaukaisessa tulevaisuudessa, ja tämä tarkoittaa, että hintojen pitäisi nousta, jos kaivostyöläisillä on toivoa tasoittumisesta.

Kuva 1

Portaiden puute: Bitcoin-tunteet nousevat puolittavista vaikutuksista huolimatta

On olemassa useita kertaluonteisia tekijöitä, jotka tekevät tämän puolittumisen erilaiseksi kuin näimme vuosina 2012 ja 2016. Yksi niistä on koronaviruskriisi – ja kun maat ympäri maailmaa painavat biljoonia dollareita uutta rahaa säästääkseen talouttaan, jotkut asiantuntijat uskovat, että sijoittajat kyntävät Bitcoiniin suojauksena inflaatiolta.. BTC: llä on myös huomattavasti enemmän institutionaalista kiinnostusta kuin aiemmin. Jopa Bloombergin vanhemmat analyytikot, kuten Mike McGlone, ovat nousussa – väittäen, että Bitcoinilla on suuri etu pitkään vakiintuneisiin varoihin, kuten kultaan. “Rajoitettu toimitus tarkoittaa käyttöönottoa tärkeänä mittarina, ja suurin osa viitteistä pysyy positiivisina ennennäkemättömässä ympäristössä, jossa käytännössä jokainen keskuspankki lisää aggressiivisesti likviditeettiä”, hän sanoi.

TON-yhteisö tuo markkinoille ilmaisen version Telegram Open Network -sivustosta

Sähke kärsi massiivisesta iskuista tällä viikolla, kun riippumaton ohjelmistokehittäjien, validoijien ja käyttäjien ryhmä käynnisti “Free TON Blockchainin”. Kilpaileva alusta tulee, kun viestintäsovellus jatkuu pitkään käydyssä oikeudellisessa kiistassa Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomission kanssa. Tämä irrottautunut yhteisö sanoo, että sähke “ei voi enää olla mukana projektissa”. Lanseeraaminen tapahtui sen jälkeen, kun yhdysvaltalaisille sijoittajille, jotka investoivat TON: iin, kerrottiin, etteivät he voi saada 110 prosentin palautusta rahastaan ​​huhtikuussa 2021 – ja he saavat sen sijaan takaisin vain 72 prosenttia pääomastaan. Telegramin perustaja Pavel Durov on reagoinut raivokkaasti SEC: n laillisiin taisteluihin kuvailemalla Yhdysvaltoja “poliisivaltioksi” ja estäen yrittäjiä siirtämästä yritystään Piilaaksoon.

Kuva 2

PewDiePie jättää blockchain-videoalustan yksinomaiseen YouTube-kauppaan

YouTube on allekirjoittanut uuden sopimuksen yhden maailman suosituimmista sisällöntuottajista. PewDiePie on painettu pois blockchain-alustasta DLive, mikä tarkoittaa, että hän lähettää lähetyksiä yksinomaan Googlen omistamassa videonjakosivustossa. Vaikka PewDiePie oli täynnä kiitosta DLivelle, koska he eivät ottaneet suuria paloja hänen tuloistaan ​​palkkiona, hän ei onnistunut rakentamaan läheskään niin paljon yleisöä – houkuttelemalla tuskin 1% YouTuben 104 miljoonasta tilaajasta.

Voittajat ja häviäjät

Viikon lopussa Bitcoin on 8747,34 dollaria, eetteri 189,88 dollaria ja XRP 0,19 dollaria. Kokonaismarkkinahinta on 240 096 291 123 dollaria.

Viiden suurimman altcoin-voittajan joukossa on 100 suurimman kryptovaluutan joukossa 0x, Crypterium ja ABBC Coin. Viikon kolme parasta altcoin-häviäjää ovat Quant, EOS ja Ethereum Classic.

Kuva 3

Jos haluat lisätietoja salauksen hinnoista, lue Cointelegraphin markkina-analyysi.

Mieleenpainuvimmat lainaukset

”Voima on siirtynyt kaivostyöläisiltä. He eivät ole samassa tilanteessa kuin kymmenen vuotta tai edes viisi vuotta sitten. “

Arnaud Salomon, Mt Pelerinin toimitusjohtaja

“BTC on juuri kaavannut yli 10 000 dollaria ensimmäistä kertaa helmikuun puolivälin jälkeen, ja tämän vaikuttavan hintatason (puolittavien uutisten varjossa) aliarvioitu seikka on se, että Bitcoinin kehitystoiminta on kasvanut merkittävästi koko vuoden 2020.”

Santimant, ketjun tietojenkäsittelyyritys

“Uskon ehdottomasti, että lohkoketjuilla – ja erityisesti Ethereumilla – on rooli olla tällainen neutraali globaali toimijarooli näiden järjestelmien, valuuttojen ja sovellusten vuorovaikutuksessa. Mielestäni millään kansallisvaltioiden luomalla ja ylläpitämällä ei voi olla sitä roolia. “

Ethereumin perustaja Vitalik Buterin

“Oikeudenkäynnit Yhdysvalloissa tarkoittavat, että Telegram, TON (Telegram / The Open Network) -lohkoketjun alkuperäinen luoja, ei voi enää olla mukana.”

Ilmainen TON-yhteisö

“Hän [Schiff] twiitti enemmän #bitcoinia kuin kultaa. Ja hänen kommentoijansa / seuraajansa ovat kaikki bitcoin-ihmisiä. Hän on lampaat suden ihossa. ”

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao

“Jos pian ei ole puolittavaa kaatopaikkaa, BTC voi juosta suoraan ATH: lle.”

Logan Han, hedge-rahastonhoitaja

“Pimenen, jos malli onnistuu, koska jos malli onnistuu, se ei ole kaunis kuva.”

PlanB, salausanalyytikko

“Jos tämä suhde pitää paikkansa … bitcoin saavuttaa huippunsa 115 212 dollaria / BTC … Ymmärrän, että hinta saattaa kuulostaa naurettavalta joillekin tänään … Sanokaa vain, että on yli 50-50 mahdollisuutta, että bitcoin nousee – ja nousee suureksi. ”

Dan Morehead, Pantera Capitalin perustaja ja toimitusjohtaja

“Nyt kun Buffett on poissa pelistä ja osakkeiden takaisinostoja kutsutaan oikeutetusti petoksiksi, sijoittajat kysyvät … Jos Buffett oli kuollut väärin niin paljon, oliko hän väärässä myös #Bitcoinin ja Goldin suhteen? VASTAUS: KYLLÄ. Buffett tappoi maineensa olemalla typerä BTC: stä. “

Max Keizer, TV-isäntä

Viikon ennustus

“Täydellinen kiila” tekee miljoonan dollarin Bitcoinista todennäköisemmän kuin koskaan – Raoul Pal

Mahdollisuudet Bitcoinin osumiseen 40 000 dollariin ja jopa miljoonaan dollariin ovat “nousseet dramaattisesti” sen jälkeen, kun se osui 10000 dollariin, Global Macro Investor -säätiön toimitusjohtaja Raoul Palin mukaan. Taivaan korkeimmat luvut vastaavat PlanB: n vastaavia havaintoja, jotka ovat ennustaneet, että BTC / USD voi saavuttaa 288 000 dollaria vuosina 2020-2024, ja mahdollisuus vähintään kaksinkertaistaa tämä maksimissaan. Tällä viikolla on ollut paljon muita optimistisia ennusteita. Morgan Creekin toimitusjohtaja Mark Yusko uskoo, että Bitcoinin hinta nousee yli 1000% jo ensi vuonna – lisäten, että jos BTC: n markkina-arvo saavuttaa saman arvon kuin kulta, Bitcoin voi nousta yli 100 000 dollarin jossain vaiheessa 2021–2022 Tämän ennusteen toisti Pantera Capitalin perustaja ja toimitusjohtaja Dan Morehead, joka sanoi, että on yli 50/50 mahdollisuus, että Bitcoin nousee “ja nousee suureksi” – 100 000 dollaria on mahdollista ensi vuoden elokuuhun mennessä..

Viikon FUD

Ripplen perustaja Jed McCaleb myi huhtikuussa 54 miljoonaa XRP: tä

Jeb McCalebin lompakoiden analyysi näyttää osoittavan, että Ripple-perustaja myi huhtikuun aikana vähintään 54 miljoonaa XRP: ssä. The Crypto Associate: n mukaan McCaleb selvittää säännöllisesti rahakkeitaan – ja keskimäärin hän ruoskitti 1,8 miljoonaa XRP: tä päivittäin huhtikuussa. Näiden myyntien tuotot olisivat yhteensä 11,7 miljoonaa dollaria. McCaleb on kriittisen valuutan historian avainhenkilö, joka on luonut Mt. Gox-vaihto ja Stellarin perustaja. Hän perusti vuonna 2012 myös OpenCoinin, josta myöhemmin tuli Ripple, ja hänelle myönnettiin 9,5 miljardia XRP, kun 100 miljardin tarjonta kaivettiin valmiiksi.

Kuva 4

Craig Wrightin Satoshi-tapaus siirretään oikeudenkäyntiin 6. heinäkuuta

Se on tapaus, joka on tarttunut salausyhteisöön jo vuosia. Nyt tiedämme, että oikeudenkäynnin piiriin kuuluvan Bitcoin-sijoittajan Craig Wrightin ja entisen liikekumppanin veljen välinen oikeudenkäynti alkaa heinäkuussa. Ira Kleiman väittää puoleen 1,1 miljoonasta BTC: stä, jonka australialaisen yrittäjän väitetään kaivaneen Dave Kleimanin kanssa ennen kuolemaansa. Wrightilla, yhdellä salausmaailman värikkäimmistä hahmoista, on ollut varmasti viikko. Hän on kohdannut vielä yhden väitteen plagioinnin tekemisestä – tällä kertaa väitöskirjassaan. Bloggaaja on lähettänyt väitetyt kuvakaappaukset Wrightin vuoden 2017 opinnäytetyöstä, joka näyttää olevan yhtäläisyyksiä muiden julkisesti saatavilla olevien lähteiden kanssa.

Salaussijoittaja haastaa New Yorkin teini-ikäisen 71,4 miljoonaa dollaria SIM-swap-saagassa

Teini-ikäiselle haetaan 71,4 miljoonan dollarin vahingonkorvaus, koska hän väittää varastaneensa 23,8 miljoonaa dollaria kryptovaluutta sijoittajalta vuonna 2018. Ellis Pinsky oli väitetyn rikoksen aikaan vain 15-vuotias, ja väitetään, että hän ja hänen salaliittonsa vetivät varkauden vaihtamalla Michael Terpinin SIM-kortin hänen tietämättään. Terpin sanoo, että hän on onnistunut perimään takaisin 2 miljoonaa dollaria – mutta nyt Pinsky on 18, ja hän on nostanut kanteen jäljellä olevien varojen ja vahingonkorvausten nostamiseksi. Kantaja on jo onnistunut voittamaan 75 miljoonan dollarin suuruisen siviilikanteen väitettyä salaliittoa vastaan, ja tuomioistuimen asiakirjojen mukaan hän sanoo: “Pinnalla Pinsky on” kaikki amerikkalaiset pojat “. Pöydät ovat nyt käännettyinä.”

Parhaat Cointelegraph-ominaisuudet

Bitcoin nousee kultaan, tukijat väittävät huomisen voimavara

Asiantuntijat punnitsevat meneillään olevaa kulta vs. Bitcoin -keskustelua: Mikä omaisuus on kykenevämpi näinä nykyisin?

Viisi tekemistä muuta kuin huolta koronaviruksesta ja Bitcoinin hinnasta

Bitcoinin puolittuminen ja koronavirus ovat edelleen hallitsevia tiedotusvälineiden otsikoita. Tässä on viisi tehtävää, jotka odottavat molempien tapahtumien päättymistä.

Salaussäännösten selkeys Intiassa: Puuttuva pala joukkoonottamiseen

Sääntely on yksi suurimmista salauksen esteistä Intiassa, kun pörssit jatkavat oikeudellista taistelua selkeän kehyksen luomiseksi, kuten Jinia Shawdagor selittää.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map