Bloomberg BTC Bombshell, Coinbase Fury, Ether vs. Tether: Hodler’s Digest, 1. – 7. juni

Hodlers Digest kommer hver søndag og hjælper dig med at spore hver eneste vigtige nyhed, der skete i denne uge. De bedste (og værste) citater, vedtagelse og regulering fremhæver, førende mønter, forudsigelser og meget mere – en uge på Cointelegraph i et link.

Tophistorier i denne uge

Glem $ 10.000, Bitcoins $ 12.000 breakout vil fange alle på vagt

Endnu en gang denne uge steg BTC pludselig i fem figurer – rammer $ 10.380 kort efter, at Donald Trump mobiliserede politi og National Guard til at sprede protester uden for Det Hvide Hus. Bølgen hjalp med at bryde en langsigtet faldende trendlinje på $ 10.250 der havde været på plads siden Bitcoin ramte heltidshøjder i december 2017. Desværre var det ikke til at vare – og igen, flerårig modstand $ 10.500 var for meget for BTC at håndtere, med verdens største kryptokurrency faldt med 14% på mindre end 15 minutter. Analytikere, som f.eks. Michaël van de Poppe, mener, at det ikke er berettiget at opveje en positiv stemning lige nu, da en opadgående struktur, der har været i kraft siden 12. marts, forbliver intakt. I mellemtiden mener Keith Wareing, at disse konstante tests af $ 10.000 bliver alt for forudsigelige – og mener, at en eventuel breakout kan være meget højere og fanger alle på vagt. Han skrev: ”Det bullish scenarie om at strække sig mod den første nøgle modstand af $ 10.500 ser sandsynligt ud på kort sigt. Endelig at bryde ud fra dette niveau ville sætte $ 12.000 inden for rækkevidde inden du oplever kraftig overheadmodstand ved $ 13.900.”

Bloomberg: “Bitcoin nærmer sig rekordhøjde på $ 20.000 i år”

Junis kryptoudsigter fra Bloomberg var gode nyheder for Bitcoin – men mindre for Ether. Ifølge dets analytikere skal “noget gå rigtig galt for at BTC ikke kan sætte pris på.” På nuværende tidspunkt afspejler verdens største kryptovaluta 2016-løbet til dets all-time high – og hvis historien skulle gentage sig, siger Bloomberg en tilbagevenden til $ 20.000 kunne ske i år. Rapporten foreslår endda $ 28.000 kan være muligt og skriver: ”Sidste år var det høje niveau omkring $ 14.000, hvilket ville oversættes til næsten det dobbelte i 2020, hvis det drejede sig inden for det nylige band.” Bloomberg advarede også om, at Eters tid som den næststørste krypto efter markedsdækning snart kan komme til en ende. Ifølge sin analyse er det kun et “spørgsmål om tid”, før Tether-stablecoin indtager nummer 2 stedet. En visningslinje læste: “Vi ser lidt opad i ETH-prisen fraværende en stigende tidevand fra Bitcoin.”

Billede 1

Coinbase gentager mønster for lukning, når Bitcoin bliver ustabilt

“Midlertidigt utilgængelig” er en sætning, der er blevet alt for velkendt for brugere af Coinbase. Børsen er gået offline fire gange i løbet af de sidste tre måneder under større BTC-prisbevægelser – og de, der stoler på tjenesten, er rasende. Nogle hævder endda, at afbrydelserne kan være bevidste, med en Twitter-bruger, der spekulerer i, at Coinbase har en indbygget algoritme, der automatisk lukker den ned, når som helst der er en BTC-prisbevægelse på over $ 500. Crypto Capital Ventures Dan Gambardello spurgte: “Hvordan kolliderer en udveksling med en værdiansættelse på 8 milliarder dollars hver gang Bitcoin pumper 5%?” Der har ikke været meget i vejen for en officiel erklæring fra Coinbases administrerende direktør, Brian Armstrong. Er udvekslingen klar over, at dets omdømme slår slået, og vil den gøre noget for at redde det??

1,4 mia. $ I krypto stjålet i de første fem måneder af 2020, siger CipherTrace

CipherTrace siger, at 2020 er på vej til at blive et rekordstort år for kryptovaluta-relaterede tyverier, hacks og svindel. Fra januar til maj har værdien af ​​dårligt opnåede midler, der er udtaget gennem kryptokurrencyforbrydelser, nået næsten 1,4 mia. $. Det er muligt, at det tabte beløb til dårlige skuespillere vil overstige de $ 4,5 milliarder, der blev registreret i 2019. Som du kunne forvente, har kriminelle udnyttet koronavirus-krisen i de seneste måneder – ved at udrulle en række nye kryptorelaterede phishing-kampagner, ransomware og darknet markedsplads svig. Og i tilfælde af at du spekulerede på, om disse svindlere har nogen skrupler, ser det ikke ud til: Bevis tyder på, at de har efterlignet Verdenssundhedsorganisationen og Røde Kors i et forsøg på at opnå troværdighed.

Revolut bekræfter fyring af 62 ansatte i kølvandet på coronavirus

Den britiske baserede kryptohandelsplatform Revolut har bekræftet, at den har afskediget snesevis af mennesker – der bebrejder nedskæringerne på indvirkningen af ​​coronavirus. Det fulgte en temmelig dyster historie fra Wired, hvor nogle arbejdere hævdede, at de fik et valg: blive fyret på grund af dårlig præstation eller underskrive vilkår, der sagde, at de gik af sig selv og modtog en lille udbetaling. ”Nogle af de ansatte, der angiveligt er presset til at forlade, er efterladt strandet i et fremmed land uden job eller sundhedsforsikring midt i en pandemi,” afslørede Emiliano Mellinos rapport. Som svar sagde Revolut, at de bestræber sig på at skabe en positiv kultur for arbejdsstyrken – og tilføjede, at de forsøger at gøre det så “smertefrit som muligt” for medarbejdere at forlade sin virksomhed.

Vindere og tabere

I slutningen af ​​ugen er Bitcoin på $ 9.496,41, Ether på $ 238,09 og XRP på $ 0,20. Den samlede markedsværdi er på 270.084.847.325 $.

Blandt de største 100 kryptokurver er de tre største altcoin-vindere i ugen Xensor, Loopring og Divi. Ugens tre største altcoin-tabere er Matic Network, Electroneum og Ren.

Billede 2

For mere information om kryptopriser, skal du sørge for at læse Cointelegraphs markedsanalyse.

Mest mindeværdige tilbud

“Fraværende en usandsynlig tilbageførsel i dominerende kryptotendenser, det burde være et spørgsmål om tid, indtil Tether passerer Ethereum for at tage nummer 2-pladsen i samlede aktiver bag Bitcoin.”

Bloomberg

”Vi ser lidt opad i ETH-prisen fraværende en stigende tidevand fra Bitcoin. Den fremtrædende krypto bryder væk fra pakken med hensyn til vedtagelse og understøttes af næsten ideelle makroøkonomiske forhold for værdibutikker midt i kvantitativ lempelse. ”

Bloomberg

“Alert Issued: Vi har modtaget rapporter om, at milliarder af XBG blev præget på trods af en maksimal forsyning på 21M.”

CoinMarketCap

Ugens forudsigelse

Kunne Bitcoin-handelsvolumen virkelig øges 100 gange om fire år?

Coin Metrics har forudsagt, at Bitcoins daglige handelsvolumen kan formørke det amerikanske aktiemarked om få korte år. På nuværende tidspunkt har BTC en daglig spotmarkedvolumen på $ 4,1 mia. På USD-markeder – en skarp kontrast til værdien på $ 446 mia. På det amerikanske aktiemarked. Det virker som en meget høj ordre, men Coin Metrics mener, at dette kan opnås i midten af ​​årtiet. “Hvis historiske vækstrater kan opretholdes, vil Bitcoins nuværende daglige volumen fra spotmarkeder på $ 4,3 mia. Dog have brug for færre end fire års vækst for at overstige den daglige volumen af ​​alle amerikanske aktier,” sagde dens rapport. “Der er behov for færre end fem års vækst for at overstige den daglige volumen af ​​alle amerikanske obligationer.”

Billede 3

Uges FUD

Crypto-løsesumsmængder steg med 200% i 2019

Mængden af ​​penge, der kræves af ransomware-angribere, steg 200% i 2019, ifølge en ny rapport fra Crypsis Group. Ifølge de digitale retsmedicinske firmaer bliver ofrene nu bedt om at betale en median på $ 115.123 for at låse op for adgang til deres information. Det ser ud til, at cyberkriminelle nu bliver mere og mere selektive med hensyn til, hvordan de retter sig mod og fokuserer på ofre, der er i stand til at betale “ublu” løsepenge. Deres taktik udvikler sig også – hvilket giver dem mulighed for at undgå forsvarsstrategier, der ofte er vedtaget af virksomheder og forbrugere. Bare i denne uge blev det afsløret, at tre amerikansk baserede universiteter er blevet ramt af NetWalker ransomware-gruppen. I mellemtiden antydede nye data, at Singapore led en stigning på 300% i cryptojacking-angreb i første kvartal af 2020.

Billede 4

CoinGarketCap advarer om, at BitGrin prægede milliarder af tokens på trods af 21 mio

BitGrin-netværket ser ud til at have præget milliarder af XBG-tokens – på trods af en erklæret maksimal forsyning på 21 millioner. CoinMarketCap har tilføjet en advarsel til den side, den opretholder på BitGrin og advarede brugerne om anomali på Twitter. BitGrins hovedudvikler, Pharazen, fortalte Cointelegraph, at nøjagtigt 5 milliarder XBG blev udstedt som en belønning for en enkelt blok på blockchain, hvilket medførte, at den samlede levering af kryptovaluta nåede op til 5.021.000.000 XBG. Selvom han hævder, at han gjorde mønterne utilgængelige ved at overføre dem til en adresse, som han selv ikke har adgang til, indrømmede han, at dette ikke kan bevises.

Boligsælger sagsøger køber for betaling i “narrenes guld” -token

En californisk psykolog sagsøger en køber, der har forsøgt at betale for 30% af hendes ejendoms værdi i form af et “værdiløst” krypto-aktiv kaldet Troptions.gold. Mary Shea siger, at tvisten ikke har givet hende mulighed for at sælge huset, fordi Mike Cherwenkas firma stadig hævder at være interesseret i det. Cherwenka og hans firma, Best Buy Homes, beskyldes for at have overtrådt værdipapirer og statslige afskrækkende love ved at vildlede hende om troptionens digitale valuta. Ifølge hendes klage blev der indgået “forvirrende og falske erklæringer” i ejendomskontrakten. “Hver dag, hvor Best Buy med urette hævder en interesse i hendes ejendom, kan Shea ikke finde en køber, der betaler et lovligt betalingsmiddel,” siger sagen.

Bedste Cointelegraph-funktioner

Decentralisering: Bevaring af privatlivets fred, mens du bekæmper COVID-19

Decentrale teknologier kan hjælpe med at undgå at bringe borgernes private data i fare på grund af folkesundheden under de globale pandemier, skriver Muneeb Ali.

Crypto-kriminalitet stigende – gode odds for, at 2020 bliver en rekordbryder

Eksperter mener, at der er behov for et mere holistisk kryptoøkosystem, især et, der er mere AML-centreret, for at forhindre spredning af krypto-svindel i 2020. Shiraz Jagati har mere.

Blockchain for at forstyrre musikindustrien og få den til at ændre melodi

António Madeira udforsker, hvordan blockchain-teknologien vælter musikindustriens skalaer og skifter magten fra formidlere tilbage til kunstnere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map