BTC Dreads Weekly Close, Satoshi Mystery, A Big Blunder: Hodler’s Digest, 18. – 24. maj

Hodlers Digest kommer hver søndag og hjælper dig med at spore hver eneste vigtige nyhed, der skete i denne uge. De bedste (og værste) citater, vedtagelse og regulering fremhæver, førende mønter, forudsigelser og meget mere – en uge på Cointelegraph i et link.

Tophistorier i denne uge

Hvorfor dagens ugentlige lukning er afgørende for at undgå $ 8.000

For ikke så længe siden var kryptosamfundet forvirret af forventningen om, at Bitcoin var ved at stige til fem figurer – drømme drømme om en parabolsk tyreløb. Hvordan tingene ændrer sig. Lige nu er BTC i en kamp for at blive i $ 9.000, og alle øjne er rettet mod den ugentlige lukning. Verdens største kryptokurrency er nødvendig for at afslutte søndag ovenfor $ 9.300 for at undgå risikoen for et yderligere dias, ifølge Cointelegraph-bidragyder flibflib. Han siger, at manglende opretholdelse af dette niveau sandsynligvis vil se, at BTC “gentester majlåget og det 20-ugers glidende gennemsnit, i øjeblikket omkring 8.160 $.”Så er Bitcoin toppet ud? Er der for meget salgspres omkring $ 10.000? Analyse af Binances ordrebog antyder, at der er enorm modstand imellem $ 9.500 og $ 10,005… og dette er usandsynligt, at der træder ind, før flere købere kommer ind på markedet.

Flyttede Satoshi Nakamoto bare sine mønter for første gang i 11 år?

Nogle af de tidligste udvindede Bitcoin flyttede for første gang i 11 år i denne uge. En adresse indeholdende 50 BTC oprettet i februar 2009 – knap en måned efter lanceringen af ​​Bitcoin mainnet – fejede hele sin beholdning til to forskellige tegnebøger. Dette førte til vanvittig spekulation om, at Satoshi Nakamoto, den pseudonyme opfinder af BTC, muligvis er på farten. Bitcoins pris faldt faktisk fra $ 9.900 til $ 9.300, da markedet fordøjede transaktionen, men det begyndte at komme sig, da detaljer om transaktionens indviklede formindskede sandsynligheden for, at Satoshi var involveret. Som Casa CEO Jameson Lopp fortalte Cointelegraph: ”Kunne være en million mulige årsager. Måske fandt nogen en mistet harddisk. Måske havde nogen brug for at foretage en super-privat transaktion, så de brugte nyudvindede mønter. Måske er det bare nogen, der diversificerer deres aktiver. ”

Hvor er Bitcoin pizza mønter nu?

Der var endnu en eksplosion fra fortiden i denne uge, da kryptosamfundet markerede 10-året for Bitcoin Pizza Day. Tilbage i 2010 betalte programmør Laszlo Hanyecz 10.000 BTC for to Papa Johns tærter – et køb, der ville have været 92,5 millioner dollars til nutidens priser. Ny analyse har vist, at en stor del af denne krypto gik til en udgået udveksling, mens et stykke har fundet vej til en af ​​de mest betydningsfulde Bitcoin-tegnebøger, der i øjeblikket eksisterer. (Det ser ud til, at mange mennesker også har haft rædselhistorier om de useriøse ting, de brugte BTC på i de tidlige dage.) På trods af lovende vækst og spænding i kryptos bullish faser forbliver betalinger med krypto i bedste fald niche.. Crypto.com CEO Kris Marszalek fortalte Cointelegraph “krypto er stadig noget ukendt” for langt størstedelen af ​​købmænd – og manglende tillid er et særligt problem. Pundi X-chefsøkosystemofficer Peko Wan tilføjede: “For mainstream er den generelle opfattelse af krypto ‘kompliceret at bruge’ eller ‘risikabel at eje kryptos.'”

CZ kan have trukket en Elon Musk-stil gaffe på Twitter

Binance’s storslåede erhvervelse af CoinMarketCap rejste øjenbryn – hvor nogle kritikere frygtede, at der var stort potentiale for interessekonflikt. Nu har børsens administrerende direktør, Changpeng Zhao, muligvis utilsigtet indrømmet sin involvering i forvaltningen af ​​CMC. I en tweet sagde han: ”Denne placering er i øjeblikket stærkt partisk mod webtrafik, ikke 100% nøjagtig, men bedre end før. Fortsætter med at gentage. ” Selvom CZ ikke er involveret i konfigurationen af ​​forskellige CMC-målinger, rejser det spørgsmålet om, hvorfor han fremsætter offentlige udsagn, der antyder andet – og det kan ligne offentligt pres på CMC’s ledelse. Situationen minder om en Twitter-aktiveret gaffe af Elon Musk, hvori skødesløs tweeting fik iværksætteren i problemer med SEC.

Coinbase CEO foreslår at undvige “gennemsnitlige, snarky” medier

CZ var ikke den eneste udvekslingschef, der har tweetet entusiastisk for sent. Coinbase-administrerende direktør Brian Armstrong gav sine synspunkter om de almindelige medier og sagde, at mange virksomhedsledere vælger at tale direkte til publikum gennem blogs og YouTube-videoer i stedet for til journalister.. Selvom Armstrong sagde “der er journalister af høj kvalitet derude”, tilføjede han, at mange virksomheder foretrækker at offentliggøre på deres egen blog i stedet for kun at få et citat i en “undertiden direkte / snarky artikel.” Hans bemærkninger førte til en livlig debat fra andre kryptoteams. Binance.US CEO Catherine Coley svarede: ”Jeg tror faktisk på pressen og hvor vigtig den er. Ja, vi kan tale direkte med nuværende brugere nu, men for at fremme branchen handler det mere om at fortælle historier gennem fantastiske historiefortællere. “

Vindere og tabere

I slutningen af ​​ugen er Bitcoin på $ 9,083.49, Ether på $ 206,75 og XRP på $ 0,20. Den samlede markedsværdi er på $ 253.428.684.633.

Blandt de største 100 kryptokurver er de tre største altcoin-vindere i ugen TFUEL, THETA og OMG. Ugens tre største altcoin-tabere er ABBC Coin, Hyperion og Electroneum.

For mere information om kryptopriser, skal du sørge for at læse Cointelegraphs markedsanalyse.

Mest mindeværdige tilbud

“Ved at offentliggøre på vores egen blog / twitter / YouTube kan vi sige, hvad vi tænker på og tale med vores kunder – ikke få et tilbud i en ellers afbalanceret (eller undertiden ligefrem gennemsnitlig / snarky) artikel.”

Brian Armstrong, Coinbase CEO

“For langt størstedelen af ​​de handlende derude, ligesom for langt de fleste detailbankbrugere derude, er krypto stadig noget ukendt, noget de stadig ikke lærte at stole på.”

Kris Marszalek, Crypto.com CEO

“Det er bemærkelsesværdigt, fordi det sandsynligvis er de ældste mønter, der nogensinde er brugt, så det er for det meste fascinerende, at nogen formåede at holde fast i dem i over et årti, og med de ældste mener jeg, at de var længst gamle, før de blev brugt.”

Jameson Lopp, administrerende direktør for Casa

“Få guldsølv Bitcoin og SPAR DIG SELV.”

Robert Kiyosaki, rig far, forfatter af fattig far

Ugens forudsigelse

“Det er bare et spørgsmål om tid”, før BTC går helt igennem, siger investeringsapps CEO

Medstifter og administrerende direktør for Bitcoin-investeringsapplikationen Amber mener, at BTC kunne være på vej til at ramme sin all-time pris igen. Aleks Svetski fortalte Cointelegraph: ”Det er bare et spørgsmål om tid – der brygger en perfekt storm, og trykket bliver nødt til at gå et eller andet sted. Med Bitcoin er udbuddet fast, og dets nytte som uoppustelige og uforgængelige penge stiger kun – det eneste, der er tilbage at flytte, er prisen. ” Svetski sagde, at BTC har brug for “tid og momentum” for at vende tilbage til $ 20.000 og tilføjede, at han håbede, at et lavere prisgulv forbliver i en længere periode, så han og andre har mulighed for at købe yderligere, billigere BTC. “Detailhandlere vil oprindeligt være tøvende, men da det opkræves frem til $ 25K, $ 30K, $ 40K, vil vantroen forvandles til FOMO, og vi vil se en utrolig prisacceleration,” sagde han.

Uges FUD

Times Square billboard opfordrer til frigivelse af Silk Road-grundlæggeren

Et billboard er opstået på Times Square, der opfordrer til frigivelsen af ​​Ross Ulbricht, grundlæggeren af ​​Silk Road-mørkemarkedet. Den 36-årige blev arresteret tilbage i 2013, og to år senere blev han fundet skyldig i syv anklager, herunder narkotikahandel, hvidvaskning af penge, computerhacking og kriminel virksomhed. Han afsoner i øjeblikket to livstidsdomme bag tremmer uden udsigter til prøveløsladelse. “Free Ross” -tavlen er planlagt til at forblive på Times Square i flere måneder, og det siges, at reklamen er blevet betalt af en “generøs tilhænger.”

Nej, ISIS har ikke 300 millioner dollars i en Bitcoin “krigskiste”

Chainalysis har offentliggjort en rapport, der debunkerer en række populære fortællinger omkring brugen af ​​krypto til finansiering af terrorisme. Blockchain-efterretningsfirmaets rapport understreger skaden ved falsk rapportering ved at sprede misinformation og skade omdømmet hos virksomheder, der opererer med digitale valutaer. Rapporter i sidste uge havde hævdet, at den islamiske stats manglende krigskiste på 300 millioner dollars blev holdt i BTC, men Chainalysis siger, at en sådan teori er “meget usandsynlig.”

Ny ransomware anvender angrebsmetoder, der aldrig før er set

En ny ransomware-angrebsmetode er afdækket, som kører en virtuel maskine på målcomputere for at inficere dem. Sophos, et britisk-baseret cybersikkerhedsfirma, siger, at Ragnar Locker-angrebet ser ud til at være ret selektivt – ofte rettet mod virksomheder snarere end individuelle brugere. Ransomware beder ofrene om store beløb for at dekryptere deres filer og truer med at frigive følsomme data, hvis brugerne ikke betaler op. Et portugisisk firma havde stjålet 10 TB information og fik besked på at betale 1.850 BTC (ca. $ 11 millioner) eller se deres data komme ind i det offentlige domæne.

Bedste Cointelegraph-funktioner

Bitcoin vil skabe en ny økonomisk elite i 2020

COVID-19-pandemien har afsløret alvorlige problemer i det nuværende finansielle system – såvel som Bitcoins fordele over det – skriver Jonathan Leong.

Hankos tid til at gå? Blockchain som en løsning på Japans fjerntliggende arbejdsproblem

Hanko, eller Inkan, er et frimærke, der næsten er allestedsnærværende i japansk arbejde og liv. Men som Hisashi Oki forklarer, bringer coronaviruspandemien denne kulturelle tradition under fornyet kontrol.

Industri ved et skillevej, krypto går ind i fjerde udviklingsfase

En nylig Andreessen Horowitz-rapport siger, at krypto er i sin vækstfase, men kritikere siger, at industrien endnu ikke vil skabe slutbrugsværdi. Osato Avan-Nomayo har mere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map