BTC Perilissä, Quadriga “Ponzi”, Coinbase Punished: Hodler’s Digest, 8. – 14.6.

Joka sunnuntai, Hodler’s Digest auttaa sinua seuraamaan kaikkia tärkeitä uutisia, jotka tapahtuivat tällä viikolla. Parhaat (ja pahimmat) lainaukset, käyttöönotto ja sääntely kohokohdat, kolikoiden johtaminen, ennusteet ja paljon muuta – viikko Cointelegraphilla yhdessä linkissä.

Tämän viikon suosituimmat tarinat

Bitcoinin hintojen lasku avainasemassa olevaan 9000 dollarin tukeen voi asettaa nousutrendin vaaraan

Päättyykö BTC: n hintaa ympäröivä draama koskaan? Luultavasti ei pian. Tällä viikolla Bitcoin laski 800 dollaria muutamassa tunnissa saavuttaakseen matalan tason, jota ei ole nähty 28. toukokuuta jälkeen. Se tuli jälleen epäonnistuneen yrityksen jälkeen saada vankkaa tukea yli 10 000 dollaria. Samana päivänä S&Myös P 500 putosi, mikä oli sen pahin yhden päivän suorituskyky maaliskuun puolivälin jälkeen. Syöksy osoittaa, että BTC: n monivuotinen vastustaso on edelleen sonnien haaste. Jotkut analyytikot uskovat, että suuri osakekorjaus on välitön, ja pelätään, että se voi olla Bitcoinille haitallinen, ja ruokahalu korkean riskin omaisuudesta vähenee. Siitä huolimatta Cointelegraph Research osoittaa, että BTC on edelleen vuoden 2020 parhaiten menestynyt omaisuusluokka. Analyytikko Michaël van de Poppe sanoo, että on ehdottoman tärkeää, että Bitcoin pysyy välillä 9 050 dollaria ja 9 300 dollaria, tai voisimme nähdä pitkittyneen retracementin kohti 7000 dollarin puoliväliä. Mutta hän lisäsi: “Meidän tulisi muistaa, että Bitcoinin hinta on noussut voimakkaasti 12. maaliskuuta tapahtuneen kaatumisen jälkeen. 25–30 prosentin korjaus on terveellistä eikä ole luonnotonta nousevilla markkinoilla. ”

Sääntelyviranomaiset: Kuollut Quadrigan perustaja teki petoksen

Tuhottua salausvaihtoa QuadrigaCX on tehty vahingoittavista uusista paljastuksista. Ontarion arvopaperikomissio on vertaillut yritystä Ponzi-järjestelmään, jossa sen perustaja Gerald Cotten on kuvattu “petokseksi”. Vuonna 2018 Cotten kuoli äkkiä häämatkallaan Intiassa Crohnin taudin komplikaatioiden vuoksi. Hän oli ainoa henkilö, jolla oli pörssin tilin yksityiset avaimet, ja käyttäjävaroja menetettiin 124 miljoonan dollarin arvosta. OSC: n mukaan Cotten avasi useita tilejä aliaksilla ja hyvitti itselleen “kuvitteellisen valuutan”. Sääntelyviranomainen väitti, ettei hän kyennyt täyttämään asiakkaansa nostopyyntöjä, kun salausvarojen hinta laski, mikä sai hänet luomaan Ponzi-järjestelmän, joka kattaa vaatimukset, käyttämällä muiden Quadriga-asiakkaiden varoja. Hänen kuolemansa takia OSC sanoo, että oikeudelliset toimet ovat epäkäytännöllisiä.

Teslan osakkeet nousevat yli 1000 dollaria ylittäen Bitcoinin markkina-arvon

Sähköautoyrityksen Teslan eläintarhan osakkeet nousivat ennätyskorkealle arvolle 1027 dollaria tällä viikolla – korottamalla markkinaosuuttaan 188 miljardiin dollariin, mikä on 7 miljardia dollaria enemmän kuin Bitcoinin. Näiden kahden välillä on jotain symbolista vertailua, koska useita BTC-ralleja ajavaa sijoittajaa FOMO näyttää olevan läsnä osakemarkkinoilla. Analyytikot uskovat, että ralli on voinut olla voimalla Elon Muskin suunnitelmista jatkaa autonomisen puoliperävaunun vapauttamista. Vähittäiskaupan vimma on vallannut myöhään osakemarkkinat, ja ammattikauppiaat ovat kuvanneet kysynnän ennennäkemättömäksi. Valitettavasti Bitcoinille se ei ole ollut yhtä suosittu myöhään – mikä aiheuttaa epävarmuutta lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä.

Kuva 1

Käyttäjät rankaisevat Coinbasea seisokista vetämällä ennätysmäärän BTC: tä

Kärsittyään useita seisokkeja, jotka osuivat samaan aikaan Bitcoinin suurten hintamuutosten kanssa, näyttää siltä, ​​että joillakin Coinbase-käyttäjillä on ollut tarpeeksi. 7. kesäkuuta tyytymättömät kauppiaat nostivat 22000 enemmän BTC: tä kuin tallettivat – suurin ulosvirtaus melkein kolmen vuoden aikana. Tämä on kontekstissa hämmästyttävä 214 miljoonaa dollaria. Spekulaatiot ovat lisääntyneet siitä, että Coinbasea rangaistaan ​​epäluotettavuudesta, minkä vuoksi jotkut käyttäjät eivät pystyneet kirjautumaan sisään hintojen laskiessa. Yritys, joka on suurin pörssi Yhdysvalloissa, sanoi äskettäin, että sen automaattinen skaalaus ei ollut kyennyt pysymään mukana valtavassa liikennepiikissä 1. kesäkuuta, ja siksi niin monilla ihmisillä oli vaikeuksia päästä tileilleen.

“Bitcoin Billionaires” -elokuva kertoa Winklevoss Brosin salaustarina

He ovat jo viettäneet aikaa yliopistossa kronikoimassa elokuvassa nimeltä “Sosiaalinen verkosto” – ja nyt Tylerin ja Cameron Winklevossin elämä palaa jälleen hopeanäytölle. Kaksosien matka maailman ensimmäisiksi salauksen miljardööreiksi sovitetaan elokuvaksi – ja tuottajien mukaan: “Tämä on Rocky II tapaa Wall Streetin maailmassa, joka on täynnä ainutlaatuisia ja lumoavia hahmoja.” Se perustuu Ben Mezrichin Bitcoin Billionaires -kirjaan. Voitettuaan oikeudenkäynnin vuonna 2011 Mark Zuckerbergiä vastaan, jota he syyttivät Facebook-idean varastamisesta, Winklevossit antoivat omaisuutensa sijoittamalla 11 miljoonaa dollaria ratkaisusta BTC: hen..

Voittajat ja häviäjät

Viikon lopussa Bitcoin on 9406,49 dollaria, eetteri 235,82 dollaria ja XRP 0,19 dollaria. Kokonaismarkkinakorko on 266929829690 dollaria.

Viiden parhaan altcoin-voittajan joukossa on 100 suurimman kryptovaluutan joukossa SwissBorg, Kyber Network ja Verge. Viikon kolme parasta altcoin-häviäjää ovat HedgeTrade, WAX ja Unibright.

Kuva 2

Jos haluat lisätietoja salauksen hinnoista, lue Cointelegraphin markkina-analyysi.

Mieleenpainuvimmat lainaukset

“Yhden perheen ei pitäisi joutua kokemaan nälkää vain siksi, että hänellä ei ole pankkitiliä.”

Stephen Lynch, kongressiedustaja

“9 850 dollaria on nyt vähemmän tärkeä vastus. 10 000 dollaria on nyt tärkeämpää. “

Koroush AK, kryptovaluutta-sijoittaja

Viikon ennustus

eToron toimitusjohtaja ennustaa markkinoiden kaatumisen “kolmen viikon sisällä” – turvapaikka Bitcoin?

Mainitsin aiemmin, kuinka jotkut ihmiset ajattelevat, että osakemarkkinoiden kaatuminen voi olla salakirjoituksen kannalta haitallinen. Ja eToron toimitusjohtajan Yoni Assian mukaan katastrofi voi iskeä Wall Streetille seuraavien kolmen viikon aikana. “Joku, joka ei ole varma kenestä, myy / lyhentää asemaansa ja kaataa markkinat”, hän varoitti. Synkkä hälytys seuraa viikkojen epätavallisen vilkasta varastojen kasvua, mikä on voimistanut massiivisista mielenosoituksista ja COVID-19: n taloudellisista vaikutuksista huolimatta.. Kaikki eivät kuitenkaan hyväksy teoriaa, jonka mukaan Bitcoin säilyy markkinoiden kanssa, ja jotkut uskovat, että se voi osoittautua toimivaksi turvasatamaksi niille, jotka haluavat paeta riskistä.

Viikon FUD

Intian hallitus ehdottaa jälleen kryptovaluuttojen yleistä kieltämistä

Intian salausyhteisö oli alkanut mölyä takaisin elämään sen jälkeen, kun salausvaluutan suoran kieltämisen uhka näytti haalistuvan. Mutta nyt näyttää siltä, ​​että he ovat palanneet kärkeen. Maan valtiovarainministeriö on uusinut ehdotukset – huolimatta siitä, että korkein oikeus kumosi Intian keskuspankin kiellon pankeille tarjota palveluja yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka käyvät kauppaa salausvaluutassa vain kolme kuukautta sitten. Viime kesänä hallituksen kiistanalaisessa lakiehdotuksessa oli ehdotettu, että kaivos-, hallussapito-, myynti- tai salauskäyttäjille kiinni jääneille saattaisi joutua jopa 10 vuoden vankeuskausi – ja / tai 3,2 miljoonan dollarin sakko..

Kuva 3

Väärennetyt SpaceX-YouTube-kanavat huijaavat uhreja 150 000 dollarista Bitcoinista

Salaushuijarit ovat varastaneet vähintään 150000 dollaria esiintymällä SpaceX YouTube -tileillä ja isännöimällä väärennettyjä Bitcoin-lahjoja. Huijarit hakkeroivat lailliset sivut ja muuttivat tuotemerkin ja sisällön jäljittelemään Elon Muskin virallista SpaceX-kanavaa. Muskin arkistoitu kuva lähetettiin sitten ikään kuin se olisi live-tapahtuma, ja katsojia pyydettiin lähettämään Bitcoin. Uskotaan, että ainakin 80 000 ihmistä katsoi streamia, ja arvioiden mukaan huijarit ovat nettouttaneet 15,31 BTC: n seurauksena.

Arabiemiirikuntien lentoemäntä joutuu vankilaan yli 100 000 dollarin salauslainan oletuksena

Varaa ajatus tälle lentoemännälle, joka joutuu jopa kolmen vuoden vankilaan Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, koska hän ei kykennyt maksamaan eriä 100 000 dollarin lainasta, jonka hän otti sijoittamaan salaukseen kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla. Reddit-käyttäjä Crypthomie menetti työpaikkansa Etihadissa pandemian vuoksi, eikä hänellä ole enää varaa maksaa kuukausimaksujaan 2230 dollaria. Hänellä on vuoden 2021 loppuun asti mahdollisuus maksaa velka. Valitettava sijoittaja otti lainan 18. joulukuuta 2017 – samana päivänä Bitcoin saavutti kaikkien aikojen korkeimman tasonsa, 20 000 dollaria. Alle vuoden kuluttua hän ilmoitti 85%: n tappion digitaalisista investoinneistaan ​​- lähinnä siksi, että hän oli sijoittanut myös “joihinkin shitcoineihin, jotka menettivät 95% arvostaan”.

Kuva 4

Parhaat Cointelegraph-ominaisuudet

Bitcoinin puolittumisraportti Q2 2020: sta

Verkon perustekijöiden vahvistaminen tukee Bitcoinin hinnan nousua kuukausi puolittamisen jälkeen Cointelegraph Marketsin tutkimuksen mukaan.

Bitcoin-markkinoiden dynamiikka näkee muutoksen BTC-palkkion puolittamisen jälkeen

Kuukauden Bitcoinin puolittumisen jälkeen useat avaintekijät näyttävät viittaavan keskeiseen muutokseen BTC-markkinoilla ja sijoittajien käyttäytymisessä. António Madeiralla on enemmän.

Imperiumien rakentaminen: Suurimmat salakirjoitukset edistävät maailmanlaajuista läsnäoloa

Kuten Gareth Jenkinson kirjoittaa, salauksenvaihto, kuten OKEx, Binance, Huobi, Kraken ja BitMEX, esittävät tärkeimmät haasteet, joita he kohtaavat pyrkiessään luomaan globaaleja toimintoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map