BTC Worries, Buterin ‘Embarrassed’, Blockchain bekæmper Coronavirus: Hodler’s Digest, 23.-29. Marts

Hodlers Digest kommer hver søndag og hjælper dig med at spore hver eneste vigtige nyhed, der skete i denne uge. De bedste (og værste) citater, vedtagelse og regulering fremhæver, førende mønter, forudsigelser og meget mere – en uge på Cointelegraph i et link.

Tophistorier i denne uge

En roligere uge for Bitcoin – men prisen vender muligvis ikke snart til $ 10.000

Bitcoin forblev stort set stabil i midten af ​​$ 6.000’ere i det meste af denne uge, men undlod at slå igennem niveauer over $ 6.900. Analytikere, såsom Cointelegraphs Michaël van de Poppe, har advaret om, at BTC ikke er på noget bullish marked lige nu, selvom de globale aktiemarkeder viser tegn på en let genopretning. Ifølge Glassnode ser Bitcoin-indehavere ud til at trække deres midler ud – med valutasaldoer på deres laveste niveau på omkring otte måneder. Onsdag opstod der et “dødskors”, der antyder, at BTC vil kæmpe for at vende tilbage til fem tal inden maj. Selvom BTC muligvis ender med at handle sidelæns mellem $ 6.000 og $ 8.000 i nogen tid endnu, antyder en meningsmåling af “VIP” Kraken-brugere, at de fleste forhandlere tror, ​​at verdens største kryptokurrency vil ramme heltid før 2021. Undersøgelsen viste, at den gennemsnitlige BTC-pris målet for dette år er $ 22.866.

Vitalik Buterin foreslår en løsning på den “pinlige” mangel på Bitcoin – Ethereum-broen

Ethereum-medstifter Vitalik Buterin har beskrevet manglen på let bevægelse mellem Ethereum og Bitcoin-netværket som “pinligt” – og opfordrer til en decentral udveksling til at fungere som en tillidsløs bro mellem de to netværk. Programmøren afslørede også, at han har holdt samtaler med Electric Coin Company CEO Zooko Wilcox-O’Hearn om oprettelse af en DEX-bro fra ETH til privatlivsmønten Zcash. Mangel på likviditet har hæmmet fremskridt med decentraliserede børser til dato, men en dedikeret BTC – ETH-bro understøttet af Buterin kunne nyde større niveauer af optagelse.

Verdenssundhedsorganisationen lancerer blockchain-platform for at bekæmpe COVID-19

Kunne blockchain-teknologi hjælpe med at bremse spredningen af ​​coronavirus? Verdenssundhedsorganisationen håber det. Det samarbejder med store blockchain- og teknologivirksomheder om at lancere en DLT-baseret platform, der gør det lettere at dele data. Kendt som MiPasa, håber man, at netværket opnår “tidlig påvisning af COVID-19-bærere og infektionshotspots.” Bygget oven på Hyperledger Fabric sammen med IBM, Oracle og Microsoft, har det til formål at lette “fuldt privat informationsdeling mellem enkeltpersoner, statslige myndigheder og sundhedsinstitutioner.” I anden udvikling i denne uge annoncerede Ripple Labs, at de donerer $ 200.000 til to nonprofitter, der kæmper for at indeholde spredning af coronavirus i USA..

Kæmp om den digitale dollar i Amerikas koronavirus-stimulusregning

Denne uge blev den største økonomiske stimuleringspakke i USAs historie underskrevet i lov af præsident Donald Trump. Værdi $ 2 billioner, det er håbet, at de drastiske foranstaltninger vil hjælpe virksomheder og forbrugere med at overvinde virkningen af ​​koronaviruskrisen. USA har nu overhalet Kina og Italien i det højeste antal bekræftede COVID-19 tilfælde verden over. Et udkast til lovforslaget indeholdt kravet om at udvikle en digital dollar, hvilket betyder at alle, der har ret til økonomisk støtte, ville modtage det på en gratis bankkonto. Ak, al omtale af digitale dollars blev senere slettet fra en senere iteration af lovgivningen. I henhold til de foranstaltninger, der er godkendt af Trump, vil enhver amerikaner, der tjener mindre end $ 75.000 om året, modtage en direkte betaling på $ 1.200 – med $ 500 for hvert barn.

Canadas skattemyndighed kræver personoplysninger om 115.000 QuadrigaCX-brugere

Den tilsyneladende uendelige saga om QuadrigaCX har taget endnu en drejning. Canadas indtægtsagentur har anmodet om 750.000 dokumenter om børsens 115.000 kunder – hvoraf mange tabte penge, da virksomheden kollapsede. EY, den domstolsudnævnte konkursforvalter, vil aflevere en database med personlige brugeroplysninger, kontosaldoer og transaktionshistorik mellem 2016 og 2018. Et udvalg af berørte brugere har givet sin godkendelse, fordi det ville være dyrt og tidsmæssigt at starte en tvist. forbrugende. Ikke alle er tilfredse med beslutningen. Komitémedlem Magdalena Grownowska beskrev kravet som ”en hidtil uset krænkelse af individets privatliv” og advarede den canadiske skattemand om at have andre motiver..

Vindere og tabere

I slutningen af ​​ugen er Bitcoin på $ 6.138,63, Ether på $ 128,87 og XRP på $ 0,17. Den samlede markedsværdi er på $ 173.316.921.060.

Blandt de største 100 kryptokurver er de tre største altcoin-vindere i ugen Quant, Status og Numeraire. Ugens tre bedste altcoin-tabere er KuCoin-aktier, Slacoin og Waves.

For mere information om kryptopriser, skal du sørge for at læse Cointelegraphs markedsanalyse.

Mest mindeværdige tilbud

”Bitcoin blev født i en finanskrise. Den vil blive voksen i denne. ”

Dan Morehead, Pantera Capital grundlægger og administrerende direktør

”Jeg har kun bullish scenarier for Bitcoin. Ja, jeg vil sige, at 6.800 er et nøgleniveau, der har spillet før … Jeg vil generelt sige, jeg mener, vi ser på en meget bred vifte af Bitcoin, noget mellem $ 3.100 og $ 20.000. ”

Mati Greenspan, Quantum Economics medstifter og administrerende direktør

”At gå over $ 6.800 ville måske give mig 85% tillid til, at vi ikke går under dette – og vi er næsten der, vi har næsten brudt det; vi sidder ved modstand. ”

Tone Vays, erhvervsdrivende

“Det er pinligt, at vi stadig ikke let kan bevæge os mellem de to største kryptoøkosystemer uden tillid.”

Vitalik Buterin, Ethereum medstifter

”Når vi bliver vant til at tale om billioner, vil en beskeden $ 2 billion markedsværdi på #bitcoin sætte 1 BTC til $ 100.000. Ikke så svært at forestille sig nummer nu, ikke? ”

Changpeng Zhao, Binance CEO

”Kun tåber vælger Bitcoin. Hidtil i år er guldet steget med over 7%, mens Bitcoin er faldet med 3%. Guld er kun 2% fra 2020-højen, mens Bitcoin er 35% under 2020-højden! ”

Peter Schiff, kryptoskeptiker

”$ BTC vil fortsat være ustabilt i løbet af de næste par måneder, men makrobaggrunden er HVORFOR den blev oprettet. Dette vil være og skal være BTC’s år. “

Mike Novogratz, grundlægger af Galaxy Digital

Ugens forudsigelse

Mens Trump taler billioner, forudsiger Binance CEO $ 2 billioner Bitcoin markedsværdi

Mange blev chokeret over omfanget af den amerikanske stimuluspakke i lyset af coronavirus. Federal Reserve er begyndt at knuse fiat-penge for at forhindre et dybere økonomisk nedbrud – og har endda foreslået, at det kunne udskrive en uendelig mængde kontanter. Binance CEO Changpeng Zhao har forudsagt, at dette kan være en god nyhed for Bitcoin. Han twitrede, at en BTC-pris på $ 100.000 er “ikke så svært at forestille sig et tal nu” og tilføjede, at dette ville opnå en “beskeden” markedsværdi på $ 2 billioner. Så beskeden som en sådan fremskrivning kan være, er det et stykke væk fra BTCs nuværende markedsværdi på $ 112,3 mia. – og branchens samlede værdi på $ 173 mia..

Uges FUD

Mistanker vokser under BitBays 18-timers afbrydelse

BitBay var offline i mere end 18 timer i denne uge – forstyrrelser skyldtes et “netværksproblem” med en “ekstern tjenesteudbyder.” Virksomheden hævder at være den tredjestørste kryptokurrencyudveksling i Europa med mere end 800.000 brugere. Alarmklokker begyndte hurtigt at ringe, da udbruddet rumlede, idet udvekslingen tyede til en Facebook live stream for at berolige brugerne. Det understregede, at “alle fiat- og kryptofonde er sikre” og bad om “lidt mere tillid”, da arbejdet fortsatte med at bringe platformen tilbage online. Nogle brugere foreslog, at det såkaldte “netværksproblem” var en coverhistorie for et meget større problem. Handlen er nu genoptaget.

Milliardær kræver, at Facebook afslører, hvem der har placeret scam Bitcoin-annoncer om ham

Milliardær-eksmanden til Janet Jackson har krævet, at Facebook afslører, hvem der stod bag annoncer på platformen, der brugte hans image til at promovere en Bitcoin-fidus. Wissam Al Mana hævder, at et kryptokurrencyfirma kaldet “Bitcoin Trader” brugte sit navn til at promovere sig selv i Mellemøsten. Facebook har slettet de fornærmede annoncer, men Al Mana frygter svindlere kan offentliggøre lignende annoncer i fremtiden. Hans advokater vil nu have den sociale mediegigant til at afmaske annoncens udgivere – og dele deres navne, adresser, kontaktoplysninger og betalingsmetoder. Crypto-svindel har i stigende grad injiceret stjernestøv i deres kampagner for at opnå falsk legitimitet. Kate Winslet, Bill Gates, Elon Musk og Richard Branson har alle fået deres identitet for nylig tildelt af svindlere.

Californiens guvernør namedrops Bitcoin i tale om “ekstraordinært dårlige mennesker”

Gavin Newsom har advaret offentligheden om at være opmærksom på Bitcoin-svindlere under koronaviruspandemien – navngivet kryptokurrency i en tale om “ekstraordinært dårlige mennesker, der gør ekstraordinært dårlige ting.” Californiens guvernør har advaret om, at der er kriminelle, der bruger sundhedskrisen til deres fordel. Han er ikke alene. US Commodity Futures Trading Commission har advaret om, at svindlere sandsynligvis vil bruge coronavirus til at tilføje troværdighed til deres svindel eller manipulere følelser. Nogle online gerningsmænd har endda efterlignet Verdenssundhedsorganisationen i et forsøg på at stjæle kryptokurrency donationer, der har til formål at bekæmpe pandemien..

Bedste Cointelegraph-funktioner

Stor teknologi inden for blockchain: Sammenligning af IBM, Microsoft, Apple, Google og mere

Verdens største teknologivirksomheder har gjort en samlet indsats for at undersøge og integrere blockchain-teknologier i løbet af de sidste par år. Gareth Jenkinson har mere.

Globalt kryptosamfund kommer ud i fuld styrke mod coronavirus

Mange fremtrædende medlemmer af blockchain- og kryptoindustrien har fulgt det globale råb om hjælp og har hurtigt engageret sig i meningsfuld handling. Shiraz Jagati ser på, hvad der gøres.

Ingen skat for dig: Hvorfor kryptohandlere og minearbejdere måske går til Portugal

Er Portugal villig til at give et venligt fundament for digitale aktiver at vokse? António Madeira finder ud af det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map