Coronavirus ‘Did’t Cause’ Crash, BTC Recovery ‘kestää kuukausia’: Hodler’s Digest, 16. – 22. Maaliskuuta

Joka sunnuntai, Hodler’s Digest auttaa sinua seuraamaan kaikkia tärkeitä uutisia, jotka tapahtuivat tällä viikolla. Parhaat (ja pahimmat) lainaukset, käyttöönotto ja sääntely kohokohdat, kolikoiden johtaminen, ennusteet ja paljon muuta – viikko Cointelegraphilla yhdessä linkissä.

Tämän viikon suosituimmat tarinat

Bitcoinin hinta ei kaatunut 60% koronaviruksen takia, Binancen toimitusjohtaja sanoo

On muodikasta ajatella, että mustan torstain verikylpylä kryptomarkkinoilla johtui koronaviruksesta. Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao on kuitenkin eri mieltä. Hän uskoo, että pandemia laukaisi varmasti maailmanlaajuisen romahduksen – mutta viime viikkojen joukkomyynnit ovat osoittaneet, että maailman talous on aivan liian heikko. Monet sijoittajat keräävät käteistä epävarmuuden jatkuessa, mutta Zhao uskoo, että he alkavat laajentaa salkkuaan ajoissa. “Onko ihmiset jo ostaneet lisää Bitcoinia? Ei, useimmissa tapauksissa. Monet heistä ovat edelleen paniikissa wc-paperin suhteen ”, hän sanoi. BTC on kulkenut pitkän matkan viimeisten seitsemän päivän aikana – ja kirjoitushetkellä se on noussut 12% ja on noin 6000 dollaria. Tämä on jonkin verran pois aiemmin viikolla saavutetuista $ 6,900: n korkeimmista.

Onko Bitcoin korreloinut Yhdysvaltain osakemarkkinoiden kanssa?

Keskustelu on nyt siitä, kuinka läheisesti Bitcoinin kehitys on sidottu Yhdysvaltain osakemarkkinoihin. Santimentin tutkimuksen mukaan BTC: n ja S: n välinen korrelaatio&P 500 on nyt saavuttanut kahden vuoden huippunsa – laskusuuntainen merkki salausmarkkinoille. Historialliset tiedot osoittavat, että tällaiseen korkeaan korrelaatioon liittyy usein suuria laskusuhteita BTC: n arvossa. Santiment sanoi: “Tämän pandemian myötä näemme tietysti hyvin samanlaisia ​​liikkeitä rinnakkain, koska koronaviruksella on perustellusti sijoittajia käytännöllisesti katsoen kaikilla aloilla samanlaisessa varovaisuudessa.” Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä tämän analyysin kanssa. BTC on noussut noin 77% 13. maaliskuuta alhaisimmista 3775 dollarin alenemista. Vertaa sitä S: ään&P 500, joka on laskenut 7,4%, ja Dow Jones, joka on pois noin 10% samalla ajanjaksolla.

Kongressin ehdotus antaa kaikille 2000 dollaria kuukaudessa “vahvistaa Bitcoinin tapausta”

Maat ympäri maailmaa yrittävät nyt selvittää, miten tukea niitä, jotka ovat menettäneet työpaikkansa koronaviruksen takia – ja kuinka pitää taloutensa yllä. Yhdysvalloissa yksi demokraattinen edustaja kongressissa on ehdottanut 2000 dollarin kuukausittaista myöntämistä jokaiselle aikuiselle – ja 1000 dollaria jokaiselle lapselle. Muut kansakunnat tutkivat samalla tavalla radikaaleja toimenpiteitä, ja Yhdistynyt kuningaskunta ilmoitti äskettäin suunnitelmista maksaa 80% furloughin työntekijöiden palkoista. Jotkut salausyhteisöstä ovat hämmästyneet näistä ideoista. Quantum Economicsin perustaja Mati Greenspan kertoi Cointelegraphille, että amerikkalainen ehdotus aiheuttaisi massiivista inflaatiota – ja jopa hyödyttäisi Bitcoinia pitkällä aikavälillä, jos demokraatit voittavat Valkoisen talon marraskuussa.

MakerDAO -hallinto hyväksyy USDC-stablecoinin vakuudeksi

Meillä on vähän aikaa vaihtaa vaihteita ja käsitellä erilaisia ​​uutisia tämän viikon Hodler’s Digest -lehdessä. MakerDAO on lisännyt USDC-stablecoinin kolmanneksi vakuustyypiksi tämän viikon hätääänestyksen jälkeen. Muutoksen tarkoituksena on lisätä Dain likviditeettiä kiireellisesti sen jälkeen, kun viime viikon ETH-kaatuminen aiheutti miljoonien dollareiden arvosta huonoa velkaa. Tämän päätöksen merkittävä haittapuoli on se, kuinka se heikentää Dain myyntipistettä yksinomaan hajautetuilla varoilla. USDC on sidottu Yhdysvaltain dollariin, ja sen ovat luoneet Coinbase ja Circle.

Kuva 1

Bakkt ilmoitti uudesta suoramaksuintegraatiosta Starbucksin kanssa

Bakkt – alusta, joka tunnetaan parhaiten salausjohdannaisten tarjoamisesta – on monipuolistumassa digitaalisten hyödykkeiden vähittäiskaupan sovelluksiksi. Yhtiön uusi sovellus, Bakkt Cash, on nyt lisätty maksutavana Starbucks-sovellukseen kokeellisesti. Kyky ostaa karamellilatte ylimääräisellä espressokennolla salauksen avulla aiheuttaa varmasti paljon jännitystä. Myös tällä viikolla Bakkt onnistui keräämään 300 miljoonaa dollaria C-sarjan rahoituskierroksella, jota tukivat Microsoftin pääomasijoitukset ja Intercontinental Exchange. Yritys kehittää sovellusta, jossa käteistä, kryptovaluuttoja ja kanta-asiakaspisteitä voidaan tallentaa yhteen paikkaan ja käyttää ostosten tekemiseen. Valitettavasti on epäselvää, kuinka paljon tätä uutta Bakkt-ominaisuutta Starbucks-asiakkaat käyttävät, ja kahviketju sulki paikkansa syömisasiakkaille koronaviruksen takia.

Voittajat ja häviäjät

Viikon lopussa Bitcoin on 6093,87 dollaria, eetteri 128,94 dollaria ja XRP 0,15 dollaria. Kokonaismarkkinahinta on 170 237 547 952 dollaria.

Viiden suurimman altcoin-voittajan joukossa 100 suurimman kryptovaluutan joukossa ovat Swipe, Numeraire ja MCO. Viikon kolme parasta altcoin-häviäjää ovat Hedera Hashgraph, Komodo ja Terra.

Kuva 2

Jos haluat lisätietoja salauksen hinnoista, lue Cointelegraphin markkina-analyysi.

Mieleenpainuvimmat lainaukset

“Vuonna 2008 ei ollut pandemiaa, joka pysäyttäisi maailmantalouden. Mutta uskon, että koronavirus on vain laukaisu, ei syy. Taloutemme tulisi olla vahvempi, ainakin riittävän vahva selviytymään joistakin iskuista. “

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao

Kuva 3

”Olemme siirtymässä seuraavaan sukupolveen. Uskon, että seuraava sukupolvi tapahtuu juuri nyt kansallisten pankkien liikkeeseen laskemilla stablecoineilla. Sanoisin, että se kasvattaa kryptovaluutan käyttäjäkantaa vähintään 10 kertaa. “

Lennix Lai, finanssimarkkinoiden johtaja, OKEx

Kuva 4

”Teknologialla on järkeä. Syy, miksi siitä ei ole tullut laajalti hyväksyttyä, on se, että Corporate America -lähestymistapa dataan on “aidattu puutarha” – heidän on aloitettava tietojen jakaminen, valtava paradigman muutos. “

Lisa Butters, Honeywell International Inc..

Viikon ennustus

Bitcoinin hintojen palautuminen voi viedä kuukausia, Fundstratin analyytikko varoittaa

Olemme nähneet joitain vihreitä versoja Bitcoinin hinnassa tällä viikolla, mutta yksi Fundstrat Global Advisorsin tekninen analyytikko varoittaa, että saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin se alkaa täydellisen toipumisen. Rob Sluymer sanoi, että “alhaisimmat ylä- ja alamäet ovat paikallaan Bitcoinille” sen jälkeen, kun sijoittajat pakenivat käytännössä jokaisesta omaisuusluokasta – ja tämä jättää sen “vaarantuneeseen, mahdollisesti haavoittuvaan pitkän aikavälin profiiliin”. Katse eteenpäin, hän lisäsi: “Bitcoin tarvitsee todennäköisesti kuukausia vakauttamista korjaamaan tekniset vauriot.” Toinen ennuste tällä viikolla tuli eToro-analyytikoilta Simon Petersiltä, ​​joka ennusti, että koronaviruskriisi voi vahvistaa Bitcoinia.

Viikon FUD

Nainen pidätettiin 480 000 dollarin varastamisesta salaajavaihdoksesta, jonka hän perusti

Nainen on pidätetty 63,5 BTC: n varastamisesta aiemmin perustamastaan ​​kryptovaluuttakurssista. Ayushi Jain työskenteli aiemmin Bitcipher Labsissa ja hänet pidätettiin Intian kaupungissa Bengalurussa. 26-vuotiasta syytettiin kryptovaluutan varastamisesta – noin 480 000 dollarin arvosta – kahdessa luvattomassa tapahtumassa 11. tammikuuta ja 11. maaliskuuta. Ayushi on sittemmin tunnustanut varkauden, ja etsivät ovat perineet varastetut varat. Vanhempi poliisi sanoi: “Otimme kiinni kannettavan tietokoneen, joka sisälsi historiaa, josta kävi ilmi, kuinka Ayushi käytti salasanaa ja varasti rahaa erissä tammi-maaliskuun välillä.”

Alle 1% australialaisista käytti salausta palvelujen maksamiseen vuonna 2019

Australian Reserve Bank of Australia -tutkimus viittaa siihen, että kryptovaluutat eivät ole niin suosittuja kuin aiemmin ajateltiin. Tutkimus paljasti, että alle 1% australialaisista käytti digitaalisia resursseja, kuten Bitcoin, kuluttajamaksun suorittamiseen vuonna 2019. Tämä huolimatta siitä, että sähköiset tapahtumat ovat yhä suositumpia, ja yli 80% kyselyyn osallistuneista oli kuullut kryptovaluutoista. Useimmin käytettyjen vaihtoehtoisten maksutapojen suhteen salaus oli kolmanneksi “osta nyt, maksa myöhemmin” -palvelujen ja “napauta ja mene” -maksujen takana.

Bitfinex poistaa 87 salauskauppaparia likviditeetin parantamiseksi

Bitfinex on ilmoittanut poistavansa 87 salauskauppaparia matalan likviditeettitason vuoksi. Suurin kryptovaluutanvaihto toivoo, että toimenpide parantaa likviditeettiä muualla ja auttaa sitä siirtymään virtaviivaisempaan ja optimoituun kaupankäyntiin. Cointelegraphille toimitetussa lausunnossa Bitfinex sanoi: “Päätös tehtiin [parien] tarkkailun jälkeen kuuden viikon ajan ja havaittu tasaisesti matala likviditeettitaso. Teemme tämäntyyppisen toiminnan keskittääksemme kaupankäynnin vähemmän pareittain. “

Parhaat Cointelegraph-ominaisuudet

Onko Bitcoinilla luontaista arvoa vai perustuuko se huokeaan ilmaan?

Bitcoinille annettiin isku sen jälkeen, kun äskettäin nimitetty Englannin keskuspankin pääjohtaja sanoi, että Bitcoinilla ei ole ulkoista arvoa – toistaen samanlaiset huomautukset miljardööreistä, kuten Mark Cuban ja Warren Buffett. Ovatko he oikeassa? Joseph Young saa selville.

Lentäminen kuumana hyllyiltä – virtuaalinen maa, joka perustuu lohkoketjuun

Sadan tuhannen dollarin arvoinen virtuaalinen maa on myyty muun muassa Decentralandin kaltaisilla alustoilla – ja yhden kaupan arvo oli huikea 215 000 dollaria. Elena Perez tarkastelee kysynnän kasvua.

Kiinan digitaalinen yuan on taloudellinen verkkoase, ja Yhdysvallat riisuu aseista

Kun Peking kilpailee kehittämään keskuspankin digitaalista valuuttaa, Yhdysvaltain keskuspankki ei näe tarvetta dollarin rinnalle. Jonathan Rosenoer on kirjoittanut seurauksista Cointelegraph Magazine -lehdelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map