Dogecoin-leikkaukset, Coinbase-huhut, rohkeat oikeudelliset uhkat: Hodler’s Digest, 6. – 12.7.

Joka sunnuntai, Hodler’s Digest auttaa sinua seuraamaan kaikkia tärkeitä uutisia, jotka tapahtuivat tällä viikolla. Parhaat (ja pahimmat) lainaukset, käyttöönotto ja sääntely kohokohdat, kolikoiden johtaminen, ennusteet ja paljon muuta – viikko Cointelegraphilla yhdessä linkissä.

Tämän viikon suosituimmat tarinat

Millä tavalla Bitcoin-hinta? Nykyinen “stablecoin” -kausi jäljittelee alkuvuotta 2017

Bitcoinin hinta on tuskin liikkunut tuumaa viimeisten kuuden viikon aikana – tuskin liikkunut 2% kumpaankin suuntaan keskiarvostaan. Tämä pitkä pysähtymisaika muistuttaa vuoden 2017 alkupuolella tapahtuneita tapahtumia. BTC pysyi noin 900 dollarissa vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, jota seurasi räjähdysherkkä 300 prosentin muutos toisella vuosineljänneksellä. Tietysti Bitcoinilla on itsepäinen vastarinta ennen kuin se tyhjenee 10 500 dollaria – ja tällä viikolla BTC: n korrelaatio S: ään&P 500 nousi kaikkien aikojen korkeimmalle. Torstaina osakkeiden huono päivä näki Bitcoinin äkillisesti laskevan 9200 dollaria. Keskeiset mittarit osoittavat, että institutionaalinen kiinnostus salausta kohtaan on korkea ja kasvussa, mutta jopa jotkut maailman suurimmista Bitcoin-sonneista ovat varovaisia. Mike Novogratz, joka väärin ennusti BTC: n osuvan 20000 dollaria vuoden 2019 loppuun mennessä on sanonut, ettei hän suosittele sijoittajia asettamaan suurimman osan varoistaan ​​salaukseen. “Minun käsitykseni mukaan Bitcoin-tapa ylittää kullan, mutta sanoisin ihmisille, että heillä on paljon vähemmän Bitcoinia kuin heillä on kultaa, vain volatiliteetin takia”, hän kertoi CNBC: lle tiistaina.

Dogecoin saa 20% TikTok-pumppaushaasteesta

Outoja, outoja, outoja uutisia tällä viikolla: Dogecoin on palannut kuolleista. Uutuus krypto-omaisuus hyppäsi 50% 24 tunnissa tällä viikolla viruksen TikTok-haasteen ansiosta, joka kannusti nuorta käyttäjäkuntaansa pumppaamaan kolikkoa. Suosituin video hashtagin alla #DogecoinTiktokChallenge on kerännyt yli 500 000 näyttökertaa – ja käyttäjä näyttää kuvailevan klassista pumppujärjestelmää sanoen: ”Rikkaaksi! Dogecoin on käytännössä arvoton. TikTok-käyttäjiä on 800 miljoonaa. Sijoita vain 25 dollaria. Kun osake saavuttaa 1 dollarin, sinulla on 10 suurta [10 000 dollaria]. Kerro kaikille tuntemillesi. ” Kiihkeä toiminta sai @Dogecoin Twitter -tilin omistajan varoittamaan seuraajiaan. Keskiviikkona tili twiittasi: ”Ole tietoinen ihmisten aikomuksista, kun he ohjaavat sinua ostamaan asioita. Kukaan heistä ei ole paikalla neuvomaan taloudellisesti. Tee valintoja itsellesi, älä aja muiden ihmisten FOMOa tai manipulaatiota. Pysy turvassa. Ole fiksu.” Bitfinex listasi DOGE: n vastauksena kysyntään – “miten ostaa Dogecoinia” ohittamalla “miten ostaa Bitcoinia” Google Trendsissä. DOGE: n hinta on jäähtynyt huomattavasti sen jälkeen, kun se saavutti keskiviikkona korkeimmat 0,0054 dollaria – laskivat 32% 0,0036 dollariin. Näyttää siltä, ​​että se on pitkä matka ennen kuin lyödä 1 dollaria.

Kuva 1

Coinbase valmistautuu pörssilistautumiseen myöhemmin vuonna 2020

Coinbase valmistautuu valmistautumaan listautumaan Yhdysvaltain osakemarkkinoille jo tänä vuonna. Jos se onnistuu, se olisi ensimmäinen salausvaihto, joka debytoi perinteisillä markkinoilla. Mutta esteitä on vielä edessä, ja Coinbase tarvitsisi ensin vihreää valoa Securities and Exchange Commissionilta. Reutersin mukaan suunnitelmat ovat tällä hetkellä melko sujuvia ja voivat muuttua – mutta yhtiö on neuvotellut sijoituspankkien ja asianajotoimistojen palkkaamisesta. Jos SEC antaa Coinbaselle etenemisen, se merkitsisi todennäköisesti merkittävää voittoa salauksen kannattajille, jotka kilpailevat valtavirran hyväksynnästä. Coinbasen arvo oli yli 8 miljardia dollaria viimeisen yksityisen varainhankintakierroksen aikana vuonna 2018. Pörssin uskotaan harjoittavan perinteistä julkista osakeantia, jossa myydään uusia osakkeita. Sen sijaan se tutkii suoraa listausta, jossa nykyisiä sijoittajia ei sido lukitusrajoitukset.

Rahahistorioitsija: “Vaaka ei koskaan näe päivänvaloa”

Tämä uutinen on musiikkia Facebookin korville … ei. Rahahistorioitsija Barry Eichengreen on ilmoittanut, että “Vaaka on mielenkiintoinen idea, joka ei koskaan näe päivänvaloa”. Puhuessaan virtuaalisessa Unitize-konferenssissa UC Berkeleyn professori varoitti, että stablecoin-sektori on suurelta osin tietämätön rahataloudesta – ja väitti, että Vaaka joutuu kohtaamaan liian monia “liukenemattomia” ongelmia ja hallitusten liian suurta vastustusta. Eichengreen sanoi, että hänen työnsä oli johtanut kutsuihin “sarjaan lounaita erinomaisissa San Franciscon ravintoloissa mahdollisten tukkumyymälöiden perustajien ja rahoittajien kanssa”. Mutta hän lisäsi: “Päätelmäni oli, että lounas-kumppanini tiesivät kaiken blockchainista, mutta he eivät tienneet paljon rahataloudesta.” Eichengreenin mukaan monet avainhenkilöt eivät tienneet aikaisemmista sidotuista valuuttakursseista tehdyistä spekulatiivisista hyökkäyksistä ja kamppailevat kamppailemaan “suurten epävarmuustekijöiden” kanssa, jotka on ratkaistava, jotta projektit pääsevät kentältä..

Rohkea selaimen haarukka tekee “rohkean” siirron lailliseen painostukseen vedoten

Avoimen lähdekoodin Brave-selaimesta haarautettu blockchain-selain on muuttanut tuotemerkkiään itsensä saatuaan oikeudellisia uhkia. Braver Browser, joka käynnistettiin kesäkuussa raporttien mukaan, että Brave täytti automaattisesti tytäryhtiölinkkejä, on nyt vahvistanut, että sitä kutsutaan rohkeaksi selaimeksi. Twitterissä projekti kertoi: “Vaihdamme välittömästi nimen ja poistamme kaikki yhteydet” selaimeksi, jota ei nimetä “.” Rohkea perustaja ja toimitusjohtaja Brendan Eich oli anteeksiantamaton muutoksesta varoittaen, että palvelimillamme ei ole “ilmaista ratsastusta” ja että hänen yrityksensä puolustaa tavaramerkkejä.

Voittajat ja häviäjät

Kuva 2

Viikon lopussa Bitcoin on 9232,51 dollaria, eetteri 238,18 dollaria ja XRP 0,20 dollaria. Kokonaismarkkina-arvo on 272147 891 610 dollaria.

Viiden parhaan altcoin-voittajan joukossa on 100 suurimman kryptovaluutan joukossa Ampleforth, Elrond, Aave. Viisi parasta altcoin-häviäjää ovat Compound, Celsius ja Verge.

Jos haluat lisätietoja salauksen hinnoista, lue Cointelegraphin markkina-analyysi.

Mieleenpainuvimmat lainaukset

”Vau! MegaDOGE on @bitfinex! Vapauta gud boi !!!!!!!!! ”

Paolo Ardoino, Bitfinexin teknologiajohtaja

“Tether auttaa säännöllisesti lainvalvontaviranomaisia ​​tutkimuksissaan … Osoitteiden jäädyttämisen avulla Tether on pystynyt auttamaan käyttäjiä ja vaihtoa säästämään ja palauttamaan kymmeniä miljoonia dollareita, joita hakkerit varastavat heiltä.”

Stuart Hoegner, Bitfinexin yleinen neuvonantaja

“Useimpien alttien pitäisi hyötyä Bitcoinista lähitulevaisuudessa.”

Peter Brandt, salauksen kauppias

“Vaaka on mielenkiintoinen idea, joka ei koskaan näe päivänvaloa.”

Barry Eichengreen, UC Berkeleyn professori

“Vuoden 2020 ei tarvitse olla vuoden 2019 toistoa. Asianmukainen investointi ihmisiin, prosesseihin ja tietotekniikkaan johtaisi huomattavasti vähemmän kiristyshaittaohjelmien tapahtumiin, ja ne tapahtuneet olisivat vähemmän vakavia, vähemmän häiritseviä ja halvempia.”

Fabian Wosar, Emsisoftin teknologiajohtaja

“Vaihdamme välittömästi nimen ja poistamme kaikki yhteydet” selaimeksi, jota ei nimetä “.”

Lihavoitu selain (aiemmin Braver Browser)

“Kun maailmanlaajuinen valuuttakurssi on laskenut historiallisen alhaisen tason ja valtava uusien velkojen aalto, ilotulitus on tulossa valuuttamarkkinoille.”

Max Bronstein, Coinbase-analyytikko

Kuva 3

“Tee valintoja itsellesi, älä aja muiden ihmisten FOMOa tai manipulaatiota. Pysy turvassa. Ole fiksu.”

@Dogecoin Twitter-tili

”Rikkaistukoon kaikki! Dogecoin on käytännössä arvoton. TikTok-käyttäjiä on 800 miljoonaa. Sijoita vain 25 dollaria. Kun osake saavuttaa 1 dollarin, sinulla on 10 suurta [10 000 dollaria]. Kerro kaikille tuntemillesi. ”

jamezg97, Dogecoin-käyttäjä

Viikon ennustus

“Ilotulitus on tulossa” – Valuuttamarkkinat lisäävät Bitcoinia, analyytikko sanoo

Coinbase-analyytikko Max Bronstein on ennustanut, että “ilotulitus” on tulossa globaaleille valuuttamarkkinoille – ja volatiliteetin nousu saattaa suurelta osin hyödyttää BTC: n hintaa. Hän sanoi: “Paljon on sanottu BTC: n tuloksesta oman pääoman volatiliteettikohtausten aikana, mutta ei niin paljon siitä, kuinka BTC suoriutuu valuuttakurssien / valuuttakurssien vaihteluiden aikana. Ilman ilotulitusvälineet ovat tulossa valuuttamarkkinoille, kun maailmanlaajuinen valuuttakurssi on laskenut historiallisen matalan tason ja valtava uusien velkojen aalto. Bronstein sanoi, että maailmanlaajuinen rahajärjestelmä oli herkkä jo ennen pandemian iskemistä kansainväliseen talouteen, ja monet maat ovat vaarassa nähdä valuuttojensa arvon laskevan. Hän uskoo, että Bitcoinista voisi olla hyötyä hyperinflaation ja devalvaation peloissa, ja lisäsi: ”Järjestelmässä, jossa lähes jokaisella hallituksella on kannustin alentaa valuuttansa, harvat rahajärjestelmät hyötyvät yhtä paljon kuin Bitcoin. Koskaan aiemmin fiat-valuutan avoimen lähdekoodin kilpailijaa ei ole tarvittu niin paljon. “

Viikon FUD

Saarilaiset vaativat .IO-verkkotunnuksen palauttamista siirtokuntien toimijoilta

Tällä viikolla on muodostunut epätavallinen rivi, joka saattaa olla huono uutinen salausyrityksille. Vaikka “.io” -verkkotunnus oli muodollisesti “Intian valtameren” maakoodin ylätason verkkotunnus, Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva yritys osti laajennuksen avoimilta markkinoilta 1990-luvulla. Ison-Britannian hallitus saa julkistamattoman osan tulosta .io-verkkotunnusten myynnistä, mikä oikeudellisen valituksen mukaan on osa alueen taloudellisen omaisuuden ja toimeentulon jatkuvaa siirtomaa-etsintää.. Valituksessa todetaan, että “tuhannet salausteknologia-alustat”, jotka “tuottavat valtavia määriä sääntelemättömiä ja verottomia tuloja”, käyttävät .io: ta – ja syytetään Yhdistynyttä kuningaskuntaa “massiivisen rikollisuuden” suvaitsemisesta “rikollisten yksiköiden” olemassaolon ohittamisessa.

New Yorkin tuomioistuin hylkää Bitfinexin valituksen yli 850 miljoonan dollarin menetetyistä varoista

New Yorkin korkein oikeus on päättänyt, että Bitfinex-salauspörssi ja sisar-stablecoin-yritys Tether joutuvat väittämään, että he salaisivat yritys- ja asiakasvarojen menetykset. Osavaltion oikeusministeri Letitia James väittää, että 850 miljoonan dollarin tappio piilotettiin. Bitfinex väittää, että sen varat talletettiin Crypto Capitalille – panamalaisyritykselle, jota syytetään varjopankkipalvelujen tarjoamisesta virtuaalivaluutanvaihtoon – ennen kuin eri maiden hallitukset takavarikoivat ne. He työskentelevät saadakseen rahat takaisin. Tuomioistuin hylkäsi yritysten väitteen, jonka mukaan tuomioistuimella ei ole toimivaltaa Bitfinexissä – pani merkille useita sen henkilökunnan töitä New Yorkissa, ja paikalliset asukkaat olivat käyttäneet USDT: tä. Muissa tämän viikon uutisissa kävi ilmi, että Tether on lisännyt 39 Ethereumin osoitetta mustalle listalle USD 46 miljoonan dollarin arvosta USDT: ssä. Yleisneuvoja Stuart Hoegner sanoi: “Tether auttaa säännöllisesti lainvalvontaviranomaisia ​​tutkimuksissaan … Osoitteiden jäädyttämistoiminnon avulla Tether on pystynyt auttamaan käyttäjiä ja vaihtoa säästämään ja palauttamaan hakkereilta varastamansa kymmeniä miljoonia dollareita.”

Kuva 4

Telegram sulkee TON-testiverkon elokuuhun 2020 mennessä

Telegram Open Network -testiverkon tuki lopetetaan elokuun alkuun mennessä. Osallistujia kannustetaan tallentamaan kaikki olennaiset testaustiedot ja lopettamaan testausprosessit. Vaikka testnet sammutettaisiin alle kuukaudessa, käyttäjät voivat silti jatkaa kokeilua asentamalla omat validointilaitteet. Telegram käynnisti TON-testiverkon 6. syyskuuta 2019 ennen ennakoitua käynnistämistä viime vuoden 31. lokakuuta – mutta suunnitelmia ei koskaan toteutettu, koska SEC piti yhtäkkiä yhtiön 1,7 miljardin dollarin ICO: ta laittomana lokakuun puolivälissä. Pitkän oikeudellisen taistelun jälkeen Telegram suostui lopettamaan TON-projektinsa ja palauttamaan sijoittajille 1,2 miljardia dollaria tuomioistuimen hyväksymän lopullisen ratkaisun mukaisesti.

Parhaat Cointelegraph-ominaisuudet

Miksi pankit pitävät salausketjun kryptovaluuttaan liittyviä tapahtumia

Perinteisen rahoituksen ja sääntelyviranomaisten läheinen vuorovaikutus on avainasemassa kryptovaluuttateollisuuden kehityksessä, Alex Axelrod väittää.

Hyvin odotetut keskuspankin digitaaliset valuutat herättävät yksityisyyttä koskevia huolenaiheita

CBDC: t ovat yksi kuumimmista aiheista fintech-avaruudessa, mutta kun niiden syntyminen lähestyy, sen mukana on vakavia yksityisyyden huolenaiheita. António Madeiralla on tarina.

Kuinka Yhdysvallat ja Eurooppa säätelevät salausta vuonna 2020

Kryptovaluutat ovat olleet olemassa yli 10 vuotta, mutta Bitcoinin ja muiden altcoiinien oikeudellinen asema on edelleen epäselvä. Elena Perez tarkastelee tilannetta juuri nyt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map