Indien Ban væltet, BTC-ejere advarede om, at de mister alt, Hodlers fordøjelse, 2. til 8. marts

Hodlers Digest kommer hver søndag og hjælper dig med at spore hver eneste vigtige nyhed, der skete i denne uge. De bedste (og værste) citater, vedtagelse og regulering fremhæver, førende mønter, forudsigelser og meget mere – en uge på Cointelegraph i et link.

Tophistorier i denne uge

Indiens højesteret vælter kontroversielt forbud mod banker, der betjener kryptofirmaer

Der er meget at tygge om bevægelser på kryptomarkederne, men den første historie er af en anden slags. Et kontroversielt forbud, der forbød banker at handle med kryptorelaterede virksomheder i Indien, er blevet omstødt af landets højesteret. Residensbankens indiske pludselige bevægelse i april 2018 havde vist sig ulykkelig for lokale virksomheder, hvor flere børser lukkede på grund af usikkerheden. Tre dommere besluttede at afskaffe forbuddet onsdag – med RBI, der hurtigt offentliggjorde planer om at anfægte beslutningen, bange for, at afgørelsen kunne bringe Indiens banksystem i fare. Det tog mindre end 24 timer for to større børser at genoptage modtagelse af indskud og udbetalinger, men Indiens kryptoindustri er muligvis ikke ude af skoven endnu. En ventende lov, der vil forbyde kryptokurver, skal endnu ikke overvejes af parlamentet, og dette kan føre virksomheder tilbage til første række.

Bitcoin falder under $ 9.000, da coronavirus bliver dybere

Aktiemarkedet har fortsat sin rutsjebane i en anden uge, da koronavirus tilfælde hurtigt spreder sig uden for Kina. Bitcoin blev oprindeligt skånet for de massive tab, der forstyrrede andre aktiver – opretholdelse af support over $ 9.000 i tre på hinanden følgende dage – men kastede sig under dette niveau lørdag. Andre kryptokurver har også lidt. Nogle analytikere hævder, at BTC vil være i stand til at trække Coronavirus-bekymringer væk, så dens bull run kan intensiveres inden blokbelønninger halveres i maj. Ikke desto mindre ser udbruddet ud til at veje tungt på kryptohandleres sind. Det bizarre søgeudtryk “Bitcoin coronavirus” har nu overhalet “Bitcoin halvering” på Google Trends.

Ny guvernør for Bank of England er ikke fan af Bitcoin

Det er ofte svært for kryptoverden at finde venner blandt centralbanker. Selvom han er talsmand for regulering, syntes den nuværende Bank of England-guvernør, Mark Carney, at være en af ​​dem – offentligt at give sin støtte til Vægten og erklære, at han var åben for centralbankens digitale valutaer.. I betragtning af hvordan han træder tilbage den 17. marts, er der forståelig interesse for, hvad hans efterfølger har at sige … og advarer: Det er ikke godt. Andrew Bailey fortalte et parlamentarisk udvalg i denne uge, at enhver, der køber Bitcoin, skal være parat til at miste alle deres penge, fordi det har “ingen egenværdi.” Han advarede også om, at kryptokurrency “ikke har fanget så meget som folk forudsagde, at det ville.” Baileys antikrypto-holdning kunne indikere, at Bank of Englands holdning vil ændre sig under hans tid.

Vitalik Buterin og Elon Musk tilbage Jack Dorsey som Twitter CEO

Jack Dorsey er under skud. En milliardærstifter af en hedgefond har erhvervet en Twitter-andel på 4% i et forsøg på at presse på for større ændringer på det sociale netværk, som vil omfatte Dorsey’s fjernelse som administrerende direktør. Nu modtager pro-crypto-direktøren støtte fra store figurer i kryptoindustrien. Vitalik Buterin gav offentligt udtryk for sin opbakning til Dorsey på Twitter og skrev: “Twitter har bestemt fejl, men @jack har gjort et langt bedre job end hvad jeg forventer / frygter fra en hedgefond udnævnt administrerende direktør, der svæver ind for at erstatte ham.” Musk gjorde også sine følelser kendt og roste Dorsey for at have “et godt hjerte.” Det vides ikke, om disse støtte stemmer vil svinge. Aktivistinvestorer mener, at Dorsey ikke holder nok opmærksomhed på Twitter, fordi han fokuserer på sin kryptovirksomhed, Square.

Kun 1% af $ 1 billioner, der blev overført i krypto sidste år, var ulovlig, siger Chainalysis

Og rundingen slutter med nogle overraskende nyheder fra blockchain-analysefirmaet Chainalysis. Virksomheden har afsløret, at af 1,1 billioner dollars i kryptotransaktioner afsluttet i 2019 var kun 1,1% forbundet med ulovlig aktivitet. Dataene antyder, at industrien er meget sundere nu end i tidligere år, hvor meget af volumenet var forbundet med darknet-markeder. Tallene viser, at udveksling fortsat er et populært mål for hackere, men deres succesrate er faldende lige siden det nåede en heltidshøjde på $ 1 mia. I tyverier i 2018. Samarbejde i hele branchen og involvering af retshåndhævende myndigheder menes at have gjort økosystem mere sikkert – endda hjælpe et hacket firma med at inddrive nogle stjålne midler.

Vindere og tabere

I slutningen af ​​ugen ligger Bitcoin på $ 8.262,24, Ether på $ 209 og XRP på $ 0,21. Den samlede markedsværdi er på $ 234.703.416.085.

Blandt de største 100 kryptokurver er de tre største altcoin-vindere i ugen Hedera Hashgraph, Ren og ABBC Coin. Ugens top tre altcoin tabere er Synthetix Network Token, Aelf og Ethereum Classic.

For mere information om kryptopriser, skal du sørge for at læse Cointelegraphs markedsanalyse.

Mest mindeværdige tilbud

“Højesteret kan se på RBI’s anmodning om gennemgang, men fra nu af kan kryptovaluta-platforme fungere i Indien.”

Abhishek Rastogi, advokat

“Jeg synes, det er stadig meget op i luften, hvilken blockchain hjælper med at få krypto fra ~ 50 millioner brugere til 5B.”

Brian Armstrong, Coinbase CEO

”Vil bare sige, at jeg støtter @Jack som Twitter CEO. Han har et godt [hjerte]. ”

Vitalik Buterin, Ethereum medstifter

“Dette [coronavirus] er den globale finansielle krise, der vil katapulere prisen til $ 100.000 og derover.”

Max Keizer, tv-vært og Bitcoin-talsmand

“Det vigtigste er, at du ved co-integration (100+ begivenheder) ved, at BTC sandsynligvis vil overstige $ 100K inden december 2021. Hvordan (langsommere / lavere eller hurtigere / stejlere) og nøjagtigt hvornår er irrelevant.”

PlanB, kryptoanalytiker

“Jeg kigger på omkring $ 100.000 til $ 250.000, afhængigt af hvor længe dette tyremarked kører.”

Willy Woo, markedsanalytiker

“Hvis du vil købe Bitcoin, skal du være parat til at miste alle dine penge … [Bitcoin] har ingen egenværdi.”

Andrew Bailey, næste Bank of England guvernør

Ugens forudsigelse

Coronavirus sender Bitcoin-prisen til $ 100.000 i 2020, insisterer Max Keizer

Da de globale aktiemarkeder slår på grund af coronavirus, argumenterede Bitcoin-talsmand Max Keizer for, at sundhedsskrækkelsen kunne være en velsignelse for kryptosektoren. På sit Keizer Report-tv-program sagde Keizer, at BTC vil ramme seks tal i år – og endda gik så langt for at sige, at JPMorgan-administrerende direktør Jamie Dimon vil “tigge” den amerikanske Federal Reserve om at købe nogle. Keizer beskrev 2020 som “del to af den globale finanskrise”, hvilket antydede, at del 1 var 2008-nedbruddet, der skete lige før hvidbogen for Bitcoin blev frigivet. Det kan være lidt for tidligt at tage hans forudsigelse til pålydende værdi – for en uge siden var kryptotab meget i tråd med fald på aktiemarkederne og i guldprisen. I mellemtiden har kryptoanalytikeren PlanB sagt, at “100+ begivenheder” antyder, at Bitcoin vil ramme $ 100.000 i de næste to år og tilføjer: “Hvordan (langsommere / lavere eller hurtigere / stejlere) og nøjagtigt hvornår er irrelevant.” Vil deres forudsigelser være korrekte?

Uges FUD

YouTuber dømt til 50 år for kidnapning og krævende en Bitcoin-løsesum

En YouTuber er blevet dømt til 50 år bag lås og lås for at mastermindre en kvindes bortførelse i Mexico. Tyskeren Abraham Loera Acosta, 25, er en af ​​seks mænd, der er dømt for hendes bortførelse. Gruppen havde krævet $ 100.000 i Bitcoin til gengæld for frigivelsen af ​​Tania Denisse, en 33-årig advokat. Acosta havde lejet et hus for at holde offeret fanget, mens de etablerede kommunikation med myndighederne over internettet. Selvom han var “meget erfaren” i anonym browsing, var detektiver i stand til at spore BTC, der til sidst blev sendt til kidnapperne.. Denisse blev senere reddet, og løsesummen blev inddrevet sammen med en pistol og flere mobiltelefoner. Lidt ironisk deltog Acosta efter sigende i verdenskongressen for unge ledere for fred i 2017.

Ledger-tegnebogen advarer mod falsk Google Chrome-udvidelse, der stjæler krypto

Ledger, en stor leverandør af kryptovaluta-hardware-tegnebog, har advaret brugere om, at et phishing-angreb forsøger at stjæle deres krypto ved hjælp af en Google Chrome-udvidelse. Den falske tilføjelse ser ud til at bede intetanende ofre om at indtaste en 24-ords gendannelsessætning for at få adgang til deres tegnebog. Den falske udvidelse hedder Ledger Live og forsøger at efterligne en autentisk mobil- og desktopapplikation, der giver brugerne mulighed for at godkende transaktioner ved at synkronisere deres hardware-tegnebog med en betroet enhed. Den risikable udvidelse ser nu ud til at være fjernet fra Chrome Webshop, men ikke før den blev downloadet mindst 120 gange. For at forværre problemet blev det ondsindede værktøj også annonceret på Google Ads.

Den tyske finansielle regulator tager skridt mod de første Bitcoin-pengeautomater

Vil du købe noget Bitcoin i en pengeautomat i Tyskland? Ikke så hurtigt. Landets økonomiske vagthund har stoppet driften af ​​et firma, der kørte 24 maskiner over hele landet. Tilsynsmyndigheder sagde, at KKT UG ikke havde den nødvendige licens til at tilbyde sine tjenester. I sidste ende er det dårlige nyheder for dem, der håber at bruge pengeautomater med kryptovaluta i Tyskland, da de længe er faldet i et massivt gråt område. Fra næste år skal krypto-udvekslinger, vogtere og tegnebogudbydere have en licens for at kunne fungere – og de har kun indtil juni til at indsende en ansøgning.

Bedste Cointelegraph-funktioner

Blockchain som et værktøj til bekæmpelse af coronavirus

Antallet af bekræftede tilfælde af coronavirus fortsætter med at stige. Som denne funktion forklarer, har blockchain-teknologi en gylden mulighed for at gøre en betydelig indflydelse på at begrænse udbruddets forgreninger.

Hvorfor væddemål på guldbakket stablecoins er et tabt spil

Guld er længe blevet betragtet som en evig værdi – men opbevaring koster mange penge, og transport af ædle metaller er fyldt med vanskeligheder. Guldbagede stablecoins er blevet udråbt som en effektiv løsning, men som Gregory Klumov forklarer, er mange af dem bygget på rådne fundamenter.

Historien om den bitre debat om Ethereums ProgPoW

Ethereum-samfundet har for nylig været involveret i en bitter debat udløst af en foreslået ændring af minealgoritmen. Andrey Shevchenko har mere.

Giftig Twitter-tribalisme: Brændstof, der driver kryptoraketten?

Cointelegraph Magazines Stefan Stankovic undersøger meme-krigsførelsens effekt på blockchain-udvikling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map