Salausuutisia saksankielisestä maailmasta: 27. lokakuuta – 2. marraskuuta Review

Saksankielinen maailma on kokenut toisen viikon täynnä jännittävää kehitystä salausteollisuudessa, kun Saksa on asettanut tahdin Euroopan fintech-kentälle, saksalaiset pankit väittivät digitaalisen euron puolesta, Itävalta testasi sähkön kauppaa lohkoketjutekniikalla ja sveitsiläinen salauskauppapaikka Sibex varmistaa 1,8 miljoonan dollarin sijoituksen.

Tässä on viimeinen salattujen ja blockchain-uutisten viikko, kuten Cointelegraph auf Deutsch alun perin ilmoitti.

Itävalta: Pilottihanke testaa paikallista blockchain-sähkökauppaa

Marraskuussa Itävallassa Steiermarkissa alkavassa pilottihankkeessa paikalliset energiayhteisöt voivat käydä kauppaa omalla aurinkovoimallaan lohkoketjujärjestelmän kautta. Blockchain Gridin toteuttama projekti Etelä-Steiermarkin pienessä kaupungissa Heimsee, on osa Green Energy Lab -aloitetta. Kumppanit, kuten valtion energiantoimittaja Wien Energie, EVN, Energie Burgenland ja Energie Steiermark, tutkivat yhdessä aloitteen puitteissa uutta energia-alan tekniikkaa.

Aluksi kymmenen asiakasta saa laitteiston itse tuotetun ja käytetyn sähkön automaattiseen mittaamiseen ja laskutukseen. Kysynnästä ja paikan päällä saatavuudesta riippuen tämä saadaan joko yrityksen omasta varastosta, paikallisen kaupan kautta tai yleisestä verkosta ja laskutetaan automaattisesti blockchain-alustan kautta.

Saksa on asettamassa vauhtia Euroopan fintech-kentässä

Sveitsiläisen tokenisaatioalustan Blockstate ja Frankfurt School Blockchain Centerin julkaiseman digitaalisten arvopapereiden globaalia ekosysteemiä koskevan markkinatutkimuksen mukaan Saksa on nyt asettamassa vauhtia Euroopan fintech-kentässä.

Analyysissä verrataan yli 200 yritystä, jotka liittyvät turvakoodien ekosysteemiin. Tutkimus tarjoaa myös tekijöiden, kuten käytetyn blockchain-tekniikan, suojaustunnistetyyppien, liikkeeseenlaskijoiden ja liikkeeseenlaskualustojen, kaltaisten tekijöiden lisäksi yleiskuvan mukana olevista sijoittajista, jälkimarkkinoista ja perinteisistä taloudellisista toimijoista. Toisin kuin Blockstate julkaisi heinäkuussa STO-tutkimuksen, uusi raportti ei keskity sijoitettuun pääomaan, vaan STO-ekosysteemiin osallistuviin.

Saksalaiset yksityiset pankit kannattavat digitaalista euroa

Saksan pankkiyhdistys, joka edustaa yli 200 yksityistä liikepankkia ja yksitoista jäsenyhdistystä, totesi 30. lokakuuta, että “talous tarvitsee ohjelmoitavan digitaalisen euron”. Saksalaiset yksityiset pankit lisäsivät, että kilpailukykyinen maksujärjestelmä voi perustua vain yhteisiin standardeihin ja yhteiseen valuutaan ja totesi seuraavaa:

“Euroopan kilpailukyvyn ylläpitämiseksi, asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi ja transaktiokustannusten vähentämiseksi on harkittava europohjaisen, ohjelmoitavan digitaalisen rahan käyttöönottoa.”

Sveitsiläinen salauskauppapaikka Sibex varmistaa 1,8 miljoonan dollarin rahoituskierroksen

Cointelegraph auf Deutsch ilmoitti 1. marraskuuta, että sveitsiläinen peer-to-peer (P2P) -salaustuotealusta Sibex vakuutti 1,8 miljoonaa dollaria rahoituskierroksessa tunnettujen sijoittajien kanssa, mukaan lukien kiinalainen pääomasijoitusyhtiö Fenbushi Capital, sveitsiläinen pörssiryhmä SIX ja blockchain-sijoitusyhtiö Accomplice VC.

Sveitsiläisessä salauslaaksossa Zugissa toimiva yritys kertoi aikovansa käyttää uutta pääomaa laajentaakseen P2P-salauskauppapaikkaansa, jotta se olisi houkuttelevampi institutionaalisille sijoittajille:

"Infrastruktuurin puute käsikauppakaupassa voi aiheuttaa ongelmia, jotka levittävät tietyn palvelun laatuun tottuneita institutionaalisia sijoittajia. Sibex pyrkii ratkaisemaan olemassa olevat ongelmat samalla, kun ammattimaisilla kauppiailla on mahdollisuus päästä uuteen kauppastrategioiden ja -mahdollisuuksien maailmaan. “

Swiss Envion AG: n velkojien on ilmoitettava saatavansa 28. marraskuuta mennessä

Sveitsiläinen kryptovaluutan kaivosyritykset Envion AG julistettiin konkurssiin Zugin kantonioikeuden tuomioistuimen päätöksellä entisen toimitusjohtajan Woestmannin ja perustajien välillä marraskuussa 2018 käydyn oikeudellisen erimielisyyden jälkeen. ICO-sijoittajien ja muiden Envion-konkurssiin kärsineiden velkojien on nyt virallisesti rekisteröitävä 28. marraskuuta mennessä.

Tuomioistuimen päätöksen jälkeen selvitystilassa olevan sveitsiläisen salakirjoituksen perustajat ilmoittivat tekevänsä lahjoittaa etenee Liquidation Upgrade Programme -ohjelmaan (LUP), joka on itsenäisesti hallinnoitu säätiö, joka jakaa lahjoitetut varat Envionin velkojille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map