Twitter Hack Special: $ 120K stjålet, FBI Undersøg, opfordrer til at forbyde BTC – Hodler’s Digest, 13. – 19. juli

Hodlers Digest kommer hver søndag og hjælper dig med at spore hver eneste vigtige nyhed, der skete i denne uge. De bedste (og værste) citater, vedtagelse og regulering fremhæver, førende mønter, forudsigelser og meget mere – en uge på Cointelegraph i et link.

Tophistorier i denne uge

Elon Musk, Kanye West og Bill Gates ‘Twitter-konti hacket af Bitcoin-tyv

Denne uge led Twitter og Bitcoin en PR-katastrofe. I et koordineret, ambitiøst angreb blev omkring 130 højt profilerede konti kapret. Top berømtheder, iværksættere, politikere, virksomheder og krypto-udvekslinger blev berørt. Mange skrev lignende tweets, der lovede tilhængere, at Bitcoin-betalinger sendt til en bestemt adresse ville blive fordoblet. Bedrageriske beskeder blev hurtigt slettet – men på nogle profiler, såsom Elon Musk, dukkede de hurtigt op igen. Twitter havde kun andet valg end at suspendere alle bekræftede konti, da det kæmpede for at komme oven på overtrædelsen. Det anslås, at angriberne modtog 375 betalinger til en værdi af $ 120.000 som et resultat af angrebet, hvor en japansk tegnebog sendte $ 40.000 i BTC. Blockchain-efterretningsfirmaer har sagt, at noget af kryptoen er blevet flyttet og sendt gennem blandetjenester, og FBI har indledt en undersøgelse.

Twitter-hack: “Social engineering attack” på medarbejderadministrationspaneler

Angrebet er beskrevet som en trussel mod den nationale sikkerhed. Vi ved stadig ikke, om de kriminelle formåede at få adgang til fornuftige oplysninger, der findes i direkte beskeder. Det ser ud til, at svindlere var i stand til at få succes med deres dristige hack, fordi medarbejderne har høj adgang til information og kontrol på platformen. Twitter har lovet at tilføje flere sikkerhedsforanstaltninger i en meddelelse, der smager af at lukke staldøren, efter at hesten er boltet. Tron-grundlægger Justin Sun tilbyder en belønning på 1 million dollars til dem, der sporer angriberne. Tidligt detektivarbejde antyder, at hackerne ikke er sofistikerede Bitcoin-brugere, da de forlod stier, der fører til og fra større børser, der formodentlig har nøglerne til deres identitet. Forskning fra Whitestream viser, at de ser ud til at konsolidere deres midler til en adresse, der tidligere havde sendt penge til BitPay og Coinbase.

Twitter-konto for Joe Biden

Twitter-hack: Kryptoverdenen reagerer

Et mysterium bag hacket er, hvordan angriberne fik adgang til så mange højt profilerede konti. Nogle teorier antyder, at det var et “indvendigt job” og arbejdet hos en utilfreds tidligere eller nuværende Twitter-medarbejder. Andre hævdede, at det var klart, at hackerne havde en “super lav IQ”, da enhver med adgang til så mange indflydelsesrige konti let kunne have valgt at manipulere markederne gennem FUD i stedet for at køre giveaway-svindel. En journalist, Josh Barro, tweetede: ”Du ved, vi skulle ikke bekymre os om denne slags ting, hvis kryptovaluta var ulovlig. Jeg laver ikke sjov. Crypto har ingen socialt gavnlige anvendelser og en hel del socialt skadelige anvendelser. Hvorfor er det tilladt? ” Dette argument blev hurtigt skudt ned i flammer – med andre, der påpegede, hvordan Twitters centrale kontroller førte til dette rod i første omgang. Som Anthony Pompliano tweetede: “Twitter blev hacket. Bitcoin er aldrig blevet hacket. ”

Bitcoin-pristabeller antyder, at $ 9.000 deadlock endelig kan ende i næste uge

Lad os gå videre til nogle andre nyheder nu. Bitcoin-priser slumrede stort set gennem Twitter-fiaskoen – forbliver mærkeligt rolig og sidder fast i de lave $ 9.000. Cointelegraph-analytiker Michaël van de Poppe siger, at der er konflikt på markederne, da der findes både bullish og bearish argumenter. Han mener, at det bullish scenarie primært er bygget op omkring at bryde igennem $ 9.200 modstandsniveau, mens det bearish scenarie indebærer afvisning $ 9.200 og derefter miste støtte ved $ 9.000. Van de Poppe tilføjede: ”Da Bitcoins pris sandsynligvis vil accelerere, når den bryder over $ 10.500 barriere, det modsatte gælder for det bearish tilfælde, hvis $ 8.600 support holder ikke. Dette er sandsynligvis, fordi der ikke er mange supportniveauer under $ 8.600, hvilket tyder på, at prisen hurtigt kan falde $ 1.000 på få timer, da handlernes stop / tab også kan øge presset med prisen, der falder til under en kritisk to måneder lang supportniveau. Det næste store supportniveau nedenunder $ 8.600 er $ 7.500 rækkevidde.”

PayPal-brev ser ud til at bekræfte rygter om kryptokapacitet

PayPal har bekræftet, at de udvikler kapaciteter i kryptovalutaområdet i et brev til Europa-Kommissionen. I brevet sagde betalingsgiganten, at det “løbende overvåger og evaluerer udviklingen i krypto- og blockchain / distribueret ledgerplads.” Virksomheden understregede også, at det favoriserer en “harmoniseret” lovgivningsmæssig tilgang, der ikke kompromitterer innovation. Tidligere i juni blev det rapporteret, at PayPal overvejede at introducere direkte salg af kryptoaktiver og tilbyde brugerne at gemme deres krypto ved hjælp af virksomhedens interne digitale tegnebog. Når han blev bedt om at bekræfte eller benægte dette, fortalte en repræsentant Cointelegraph, at “PayPal ikke kommenterer rygter eller spekulationer.” Omkring samme tid annoncerede PayPal to kryptorelaterede åbninger, da de ledte efter blockchain- og kryptoingeniører.

Vindere og tabere

Vindere og tabere

I slutningen af ​​ugen ligger Bitcoin på $ 9.119,49, Ether på $ 233,83 og XRP på $ 0,19. Den samlede markedsværdi er på $ 270.461.997.967.

Blandt de største 100 kryptokurver er ugens tre største altcoin-vindere Aurora, Nimiq og Swipe. Ugens tre bedste altcoin-tabere er Ampleforth, Nexo og Quant.

For mere information om kryptopriser, skal du sørge for at læse Cointelegraphs markedsanalyse.

Mest mindeværdige tilbud

”Vi registrerede, hvad vi mener er et koordineret social engineering-angreb fra folk, der med succes målretter mod nogle af vores medarbejdere med adgang til interne systemer og værktøjer. Vi ved, at de brugte denne adgang til at tage kontrol over mange meget synlige (inklusive bekræftede) konti og tweet på deres vegne. ”

Twitter support

”Vi kan ikke stole på centraliserede platforme, uanset hvor gode deres intentioner er. Dette er enkelte fejlpunkter, som du ikke kontrollerer. ”

Scott Melker, kryptohandler

”Det ser ud til, at alle bekræftede Twitter-konti er blevet hacket af nogen, der kører en #Bitcoin-fidus. For ikke engang at blive verificeret har det sine fordele. Jeg spekulerer på, om dette er en forkyndelse af, at Bitcoin selv bliver hacket? Bedre at spille det sikkert og bare købe #gold. ”

Peter Schiff, kryptoskeptiker

Jack Dorsey

”Vores brugere i dag ved ikke nogensinde, at vi bruger Bitcoin, når de bruger dollars. Det er bare som om vi har smeltet det i baggrunden. Jeg tror, ​​at snesevis af millioner af mennesker vil bruge disse ting i de næste par år, og det tager bare en lille smule kapital. ”

Jack Mallers, Zap CEO

”Vi har set en enorm ændring i tonen mod blockchain-teknologi på kongres lige siden pandemien. Vi har set næsten 180 i den samtale. Pandemien har tvunget kongressen til at blive digital. ”

Perianne Boring, grundlægger af Chamber of Digital Commerce

“BTC-tyre har brug for at genvinde $ 9.400 hurtigt skarpt.”

filbfilb, Cointelegraph Markets analytiker

Ugens forudsigelse

“Værdiløs mønt” – McAfee siger, at han aldrig troede, at Bitcoin ville ramme 1 million dollars

I juli 2017 forudsagde John McAfee dristigt, at Bitcoin ville ramme $ 500.000 inden for tre år – proklamerede, at han ville “spise sin egen pik” på nationalt tv, hvis han tog fejl. Sidste år fordoblede han det væddemål – og sagde, at han var overbevist om, at BTC ville ramme $ 1 million. Nu, i et tegn på, at sådanne vilde forudsigelser ikke er tillid til, har McAfee sagt, at han aldrig troede, at Bitcoin ville nå syv tal, der beskriver det som en “gammel, træt værdiløs mønt.” (Bemærk: Han har tidligere sagt, at hans forudsigelser var en vittighed designet til at tilskynde nyankomne til at købe BTC.) Bitcoin-investor og tv-vært Max Keizer sagde sarkastisk, at McAfee skal komme sig på hospitalet efter at have fulgt sit løfte. ”John McAfee hævdede sit væddemål, der blev foretaget for tre år siden, for at bide af sin pik, hvis Bitcoin ikke var på $ 500.000. GODE NYHEDER: Han har det godt på hospitalet og forventes at få fuld restitution, ”sagde han.

Uges FUD

Den brasilianske Jiu-Jitsu-mester siger, at han mistede Bitcoin købt i 2015

En brasiliansk Jiu-Jitsu-fighter har afsløret, at han var en af ​​de stakkels sjæle, der gik glip af Bitcoins all-time high i 2017 efter at have forlagt sine mønter. Craig Jones, der er baseret i Australien, havde købt kryptoen i 2015, da prisen var ca. $ 200 – $ 400. Desværre for ham kunne den 29-årige mester ikke tjene penge, da prisen toppede $ 20.000. Han sagde: ”Mig og et par kammerater købte noget bitcoin til s —- s og fniser og glemte det næsten med det samme. Derefter, da tingene blev vanvittige et par år senere, prøvede vi alle vildt at finde ud af, hvem der havde adgangskoden, men ingen kunne huske, hvordan vi skulle få vores konto tilbage. ” Nu er det et kropsslag.

Texas-mand brugte angiveligt 1,1 millioner dollars i COVID-19 nødhjælpsfonde til at købe krypto

En bosiddende i Texas er blevet beskyldt for bedragerisk indgivelse af låneansøgninger for 1,1 millioner dollars gennem Paycheck Protection Program. Selvom han hævdede, at han søgte COVID-19-lettelse, hævdes det, at han faktisk brugte midlerne til at købe kryptovaluta. Joshua Thomas Argires indgav ansøgninger på vegne af to virksomheder ved navn “Texas Barbecue” og “Houston Landscaping” og hævdede fejlagtigt, at begge virksomheder havde mange ansatte og hundreder af tusinder af dollars i lønudgifter.. Ifølge en føderal kriminel klage begyndte han derefter en række transaktioner, der i sidste ende resulterede i, at $ 956.250 blev overført til en Coinbase-konto. Tjenestemænd hævder, at den 29-årige begik trådsvindel, og han er blevet anklaget af den amerikanske advokat for det sydlige distrikt i Texas.

To teenagere arresteret efter at have betalt Bitcoin for at se livestream-mord på mørkt web

To italienske 17-årige er arresteret for at betale Bitcoin for at se børn seksuelt misbrugt, tortureret og myrdet i live streams. Det dybe websted, der blev brugt af teenagere, tillod også brugerne at betale ekstra for at beslutte, hvilken tortur børnene skulle blive udsat for næste gang. Ifølge lokale medier kunne seerne anmode om, at der hældes varm olie over et offer, eller at deres arm amputeres. De to blev ransaget som en del af en igangværende undersøgelse, der indtil videre har involveret 25 mennesker – 19 mindreårige og seks over 18 – bosiddende i 13 italienske provinser. Det er uklart, om webstedet, der tilbyder tjenesterne, blev lukket ned, men formodentlig blev kun nogle af dets seere fanget.

Bedste Cointelegraph-funktioner

Twitter ville ikke blive hacket, hvis det blev bakket op af blockchain-teknologi

Det nylige Twitter-hack viser os, at centraliseret infrastruktur stadig er sårbar – men Oleksii Konashevych hævder, at blockchain kan ændre paradigmet.

Peckshield

Bitcoin kan være den næste store inflationsafdækning

Højprofilerede investorer er bekymrede over muligheden for stigende inflation – og de henvender sig til kryptokurrency for at sikre sig mod den. Mark Hipperson har mere.

Cashaa-hacket: Efterforskerne forbliver tavse, når der kommer indvendige jobrygter

Da 336 BTC bliver stjålet fra den kryptovennlige bank Cashaa, er der stadig ingen klar forklaring på, hvad der skete. Anirudh Tiwari har det nyeste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map