CipherTrace opfordrer Crypto-virksomheder til at forberede sig på overholdelse af hvidvaskning af penge

På godt og ondt er kryptokurrencyrummet ved at blive voksen. Siden Bitcoins stigning til mainstream-fremtrædende plads i 2015 har der været stigende anerkendelse af digitale aktiver fra regeringsorganer rundt omkring i verden. Til gengæld pålægges nye regler for at kontrollere den måde, hvorpå kryptokurrencyvirksomheder opererer og driver forretning globalt.

For nylig udstedte Financial Action Task Force nye retningslinjer for, hvordan digitale aktiver skal reguleres. For at øge bevidstheden omkring disse krav var blockchain-sikkerhedsselskabet CipherTrace vært for en konference og hackathon i denne uge i San Francisco dedikeret udelukkende til diskussioner om FATF-retningslinjerne, også kendt som “rejsestyret.”

Rejsereglen kræver, at tilsynsmyndigheder og virtuelle aktivtjenesteudbydere, såsom udvekslinger fra forskellige lande overalt i verden, indsamler og deler personlige data under transaktioner. I lighed med de retningslinjer, der følges af traditionelle banker i henhold til United States Bank Secrecy Act, følger rejsebestemmelsen for kryptofirmaer de samme krav, som pengesendere gør for at registrere identificerende oplysninger om alle parter i pengeoverførsler foretaget mellem finansielle institutioner.

Men i modsætning til traditionelle finansielle virksomheder fanger mange kryptokursudvekslinger ikke personligt identificerbare oplysninger som standard. Overholdelse af rejsereglen vil derfor kræve betydelige skift for virksomheder, der opererer i kryptorummet.

“De nye regler, der kommer fra FATF, vil i sidste ende ændre den måde, kryptoselskaber fungerer på, og kræver, at de ikke kun sporer deres egne kunders transaktioner, men også hvor deres kunder sender penge til,” sagde Dave Jevans, administrerende direktør for CipherTrace, til Cointelegraph..

Et af hovedmålene med CipherTrace-konferencen var at samle regulatorer, banker, kryptoselskaber og programmører for at give mening om de nye retningslinjer og derefter opbygge en løsning, der gør det muligt for organisationer let at overholde FATF-reglerne.

“Der er brede implikationer omkring privatlivets fred, identifikation af kunder, hvordan data fungerer på tværs af forskellige blokkæder og privatlivsmønter,” sagde Jevans. “Vi er nødt til at komme med løsninger for at sikre, at virksomheder nemt kan overholde disse regler, hvilket er det, vi sigter mod at opnå her.”

Virksomheder skal handle nu

Inden man arbejdede på en compliance-løsning på hackathon, fremhævede en række paneler temaerne og de største udfordringer omkring FATF-reglerne. Mens disse regler endnu ikke er juridisk bindende – som FATF sagde i en offentlig erklæring i juni, at lande har indtil juni 2020 til at vedtage retningslinjerne – et bredt tema på CipherTrace-konferencen var, at der straks skal træffes handling. G-20 erklærede, at den allerede bruger anbefalingerne til bekæmpelse af hvidvaskning af penge af kryptokurver, så kryptovirksomheder, der ikke overholder de nye regler, sandsynligvis vil blive straffet.

“Konsekvenserne for manglende overholdelse kan variere fra et slag i håndleddet til at gå i fængsel, hvis et firma overtræder bankhemmeligholdelsesloven,” advarede Carol Van Cleef, administrerende direktør for blockchain-konsulentfirmaet Luminous Group, på scenen under panelet med juridiske krav . “Uanset hvor stor eller lille en virksomhed er, har hver forpligtelse til at opfylde i henhold til loven.”

Selvom dette kan være tilfældet, påpegede John Jefferies, CipherTraces økonomianalytiker, at mange virksomheder, der opererer inden for kryptovaluta, endnu ikke har overholdt de nye regler.

“Mange amerikanske børser er muligvis endnu ikke kompatible, men de burde være på dette tidspunkt,” sagde Jefferies. ”Når vi går fremad, når Binance eller Coinbase f.eks. Gennemfører en transaktion, skal de sende afsenderens modtagerdata samtidig med den transaktion. Ellers overholder de ikke. ”

Mens de fleste kryptovirksomheder endnu ikke overholder FATF-reglerne, understregede Jevans, administrerende direktør for CipherTrace, vigtigheden af ​​at få alle på samme side.

”Uddannelse er den største udfordring, vi skal tackle først,” sagde han. “Vi er nødt til at vide, hvad FATF-lovene er, hvorfor vi skal være interesserede, og hvad der kan ske, hvis virksomheder ikke overholder dem.”


Det amerikanske finansministeriums nye teknologipolitiske netværk for håndhævelse af økonomiske forbrydelser, Carole House, forklarede FATF-retningslinjerne under sin hovedtale. Hun fremhævede, at retningslinjerne er designet til at begrænse brugen af ​​kryptokurver til finansielle forbrydelser ved at gøre kryptotransaktioner mere sporbare, hvilket giver tilsynsmyndigheder øget synlighed i både grænseoverskridende og indenlandsk valutaoverførsler..

“Kryptofirmaer skal overholde anbefalingerne om virtuel valuta inden udgangen af ​​juni 2020. Vi har allerede været involveret med et antal mennesker fra Digital Commerce Association for at give kommentarer om dette,” sagde House.

Reglerne er klare – hvad nu?

Da FATF-reglerne blev bragt i lyset, fulgte en række udfordringer omkring at sikre overholdelse.

For eksempel var spørgsmålet om, hvordan FATF-retningslinjerne vedrører privatlivsmønter, et presserende spørgsmål. Et af de angivne mål for privatlivsmønter som Monero og Zcash er at sikre, at brugerne har anonymiserede transaktioner, så det er tvivlsomt, hvordan disse kan være i overensstemmelse med de nye regler.

Under privatlivsmønterpanelet spurgte Jack Gavigan, leder af produkt- og reguleringsanliggender hos Zcash, “Er overholdelse mulig i forbindelse med privatlivsmønter?”

Som svar på sit eget spørgsmål erklærede Gavigan sin overbevisning om, at overholdelse faktisk er mulig, da et antal privatlivsmønter allerede er opført på amerikanske børser reguleret af Financial Crimes Enforcement Network.

Selvom dette kan være tilfældet, er det fortsat en udfordring at forstå, hvordan man overholder FATF-reglerne på en måde, der fokuserer på privatlivets fred, samtidig med at den decentraliserede etos af kryptokurrency og blockchain opretholdes..

Jake Tarnow, en sikkerhedssoftwareudvikler hos CipherTrace, havde til formål at løse dette problem under hackathon. Hans team kom med en imponerende løsning, der sigter mod at holde data anonyme, når oplysninger udveksles mellem Virtual Asset Service Providers.

“Hvis VASP A forsøger at sende data til VASP B, er vi nødt til at vide, hvordan dette kan gøres på en måde, som ingen af ​​oplysningerne er i det klare,” sagde Tarnow til Cointelegraph.

Hans løsning medførte at bruge en zk-SNARK – en forkortelse for et “nul-viden kortfattet ikke-interaktivt argument af viden” – en form for kryptografi, der gør det muligt for en part at afsløre, at den besidder et stykke information uden faktisk at udsætte selve informationen..

“Ved at bruge zk-SNARKs kan VASPs sende disse oplysninger på en skudsikker måde, hvor ingen andre kan hente det og trække deres proprietære information ud,” forklarede Tarnow.

Under hackathon arbejdede udviklere også tæt med sikkerhedssoftwareguruer for at integrere Travel Rule Information Sharing Architecture i deres systemer. CipherTrace annoncerede frigivelsen af TRISA i september som et open-source, peer-to-peer-design for kryptokurrencyvirksomheder og blockchain-projekter for at overholde FATF-reglerne.

TRISA er beregnet til at levere sikker, pålidelig levering af personligt identificerbare oplysninger eller PII til den korrekte VASP, hvilket eliminerer en enorm risiko for udveksling. Deling af PII er imidlertid tilbøjelig til spamming, et problem som udviklere på CipherTrace hackathon havde til formål at løse.

“Forskellige backend-systemer, der administrerer PII, er sårbare over for spamming, da spammere kan komme ind i disse systemer og begynde at bede folk om at sende PII,” forklarede Jefferies.

Uafhængig konsulent Kenneth Kron og hans team vandt førstepladsen i hackathon for at komme med en løsning, der introducerer PII-tokens for at forhindre spamming i TRISA.

“Vi ønsker at løse problemet med PII-spamming i TRISA ved at introducere PII-tokens og KYC-udbydere, der kan generere forbedrede KYC-tokens. Hvis spammere forsøger at fange personlige oplysninger og få et hit, er alt, hvad de får tilbage, et symbol i dette tilfælde, ”sagde Kron til Cointelegraph.

Alle ingredienserne til en overholdelsesopskrift

Samlet set samlet CipherTrace-konferencen og hackathon en unik blanding af enkeltpersoner for at diskutere fremtiden for kryptokurrencyregler. Diskussionerne under hele begivenheden viste, at der skal tages skridt nu for at sikre, at kryptovirksomheder overholder FATF-reglerne inden juni 2020.

”Vi samlede mange stammer, der ikke typisk interagerer, hvilket gør det muligt for eksperter fra regeringen, udvekslinger og privatlivsgrupper at forstå hinandens forskellige perspektiver,” fortalte Jefferies Cointelegraph efter konferencen. “Samtalerne indpodede en følelse af haster i samfundet og TRISA, samtidig med at de skabte en open source-vej til at overholde disse stramme lovgivningsfrister og forsvare privatlivets fred på samme tid.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map