Crypto Exchange-hacks i gennemgang: Proaktive trin og ekspertrådgivning

Er den kryptovalutaudveksling, som du typisk handler på, allerede blevet hacket? Hvis ikke endnu, er dette meget muligt. Centraliserede udvekslinger, som Vitalik Buterin ønskede, ville ”brænde i helvede”, kan manipulere brugernes midler og står over for regelmæssige angreb, mens decentraliserede tilsyneladende endnu ikke har fundet et afbalanceret kompromis mellem sikkerhed og brugervenlighed. Samtidig er traditionelle bankers erfaring med at sikre cybersikkerhed stadig ikke efterspurgt inden for kryptoindustrien, hvilket fører til brugernes millioner af dollars tyveri eller databrud, som i en hændelse, der skete med Atlas Quantum-kontoejere den 25. august.

De fem bedste angreb på kryptobørs er velkendte for handlende og undersøgt af cybersikkerhedsspecialister over hele verden. Listen ledes af Mt. Gox, som for nylig er begyndt at acceptere tilbagebetalingskrav fra de handlende, der er berørt af hacket.

Mt. Gox

Land: USA

Grundlæggere: Jed McCaleb, Mark Karpeles

Midler stjålet: 1,35 millioner BTC

Mt. Gox blev først hacket ind 2011, og derefter i 2014. Hackerne kompromitteret den konto, der tilhører en revisor af børsen. I det første tilfælde 500.000 BTC – svarende til 8,75 millioner dollars – blev stjålet fra kontiene og fra depotet som et resultat af børsens database blev hacket. I det andet tilfælde lykkedes det angribere at trække sig meget mere tilbage – 850.000 BTC.

Civile efterforskere, der ikke var fortrolige med finesser i kryptovalutaindustrien, var i stand til at bekræfte bevægelsen på kun 200.000 BTC, som hackere overførte til deres tegnebog ved at ændre en nominel værdi på en Bitcoin til en cent. Hvad der skete med resten af ​​aktiverne er stadig ukendt. Udvekslingen afsluttet dets drift i februar 2014, hvilket resulterede i tre kraftige slag mod Bitcoin-valutakursen. Således faldt kryptokurrencyprisen i 2011 fra $ 32 til flere cent; i 2014 fra $ 720 til $ 550; og i 2018, Mt. Gox voldgiftsleder Nobuaki Kobayashi solgte i alt 35.841 BTC på det faldende marked og fremskyndede dets yderligere fald. Seneste aktiviteter i Mt. Gox-administrationen rasede de vildledte brugere, der krævede til "bare giv folket deres penge i BTC!"

Råd om beskyttelse

Råd om beskyttelse

Nogle cryptocurrency-udvekslinger styrker deres forsvar ved at arbejde med pålidelige sikkerhedsrevisorer, der har dokumenteret hack-proofing-ekspertise og white hat-færdigheder. De foretrækker at arbejde med en entreprenør i forhold til audits, DDoS-afbødning, scanninger og siteopdateringer.

Dette minimerer risikoen for, at revisionsrelateret sårbarhed og adgang til lagrede midler falder i de forkerte hænder. For højere beskyttelse anvendes yderligere bankværktøjer – såsom adskilte master-tegnebøger, køleopbevaring, lag af tilbagetrækningsgodkendelse, IP-adressebekræftelse og e-mail-bekræftelse, tofaktorautentificering (2FA) login og et krypto-debetkort, som alle kan bruges til at kontrollere betalinger og brugerlogins til børsen.

iBitt COO Chris Schwarzenbach delte med Cointelegraph, at det højeste niveau af cybersikkerhed kun er muligt med en central udvekslingstjeneste, der har udviklingsressourcer, sikkerhedsteam, skjulte servere og responsiv kontrol, der er nødvendig for at køre militær sikkerhed for en kryptobørs.

BitFloor

Land: USA

Grundlægger: Roman Shtylman

Midler stjålet: 24.000 BTC

BitFloor led af det næststørste hack i kryptohistorien tilbage i september 2012. Det hele startede, da børsens server styrtede ned, enten under indflydelse af et DDoS-angreb eller på grund af strømafbrydelse i datacentret – som det var hævdede af ejeren Roman Shtylman.

Fire dage efter brugte hackerne en sikkerhedskopi af nøglen fra børsens varme tegnebog, hvor handlernes midler blev opbevaret og trak sig tilbage 24.000 BTC. Shtilman gjorde et mislykket forsøg på at kompensere ofrene ved at sælge en andel i BitFloors ejendom, men kunne ikke finde en interesseret part. I 2013 lukkede børsen og efterlod de berørte investorer intet.

Råd om beskyttelse

Ifølge sikkerhedseksperter, Bitfloor lavede to fejl på én gang, der førte til et så alvorligt økonomisk tab. Den første lagrede data på en ukrypteret måde – hvilket Shtylman ærligt indrømmede – og den anden, som kun forværrede situationen, efterlod store summer i en online-tilgængelig hot wallet.

Den enkleste handling, der skal udføres af enhver udveksling for at forhindre tyveri af mønter, er at holde størstedelen af ​​dets midler i “kølerum”, hvilket sikrer, at private nøgler aldrig rører ved enhver computer, der er tilgængelig fra internettet. ThomasV, den ledende udvikler af Electrum-klienten, stillet til rådighed syv vigtige anbefalinger til udveksling af kryptokurrency:

 • Opbevar ikke mere Bitcoin uden for kølerum, end du har råd til at tabe og forblive opløsningsmiddel
 • Indskud skal sendes direkte til kolde opbevaringsadresser
 • Overførsel fra køleopbevaring til varm opbevaring bør kun være manuel
 • En angriber bør ikke være i stand til at skjule tyveri som en række tilbagetrækninger fra kunder
 • Hvis en anmodning om tilbagetrækning overstiger det tilgængelige beløb i den varme tegnebog, skal kunden vente. At modtage mønter 24 timer senere er bedre end aldrig
 • Klon din database til et sted, hvor en angriber ikke irreversibelt kan ændre eller slette den fra serveren
 • Send regelmæssigt signerede kontoudtog til kunder ved hjælp af en nøgle, der ikke er på den offentlige server

Poloniex

Land: USA

Grundlægger: Tristan D’Agosta

Midler stjålet: 97 BTC

Poloniex tager 3. pladsen på den lange liste over ofre. I maj 2017 opdagede hackere en kritisk sårbarhed i børsens software – alle tilbagetrækningsanmodninger, der blev sendt samtidigt, blev automatisk behandlet uanset kontosaldo. Ejeren af ​​Poloniex, Tristan D’Agosta, nævnte ikke den nøjagtige mængde af stjålne varer, men annonceret at de samlede brugeres midler blev reduceret på tidspunktet for hackækvivalenter med 12,3 procent eller 97 BTC.

For at dække tabet var Poloniex nødt til at reducere alle brugeres saldi med dette beløb. Disse midler blev midlertidigt frosset og derefter returneret til brugerne fra personlige midler, med en stigning i børsens gebyrer steget 1,5 procent. Brugere fandt denne beslutning acceptabel, og Poloniex reddede sit omdømme og fortsatte med at arbejde – med jævne mellemrum mindre angreb. Nu hører børsen til det amerikanske betalingssystem Circle.

Råd om beskyttelse

Tristan D’Agosta afsløret offentligt i sin BitcoinTalk-indlæg hvilke vigtige fejl der var blevet gjort af administrationen:

”Det største problem her var, at tilbagetrækninger skulle have været i kø i hvert trin på vejen. Dette kunne ikke være sket, hvis anmodninger om tilbagetrækning blev behandlet sekventielt i stedet for samtidigt. Derudover ledte revisions- og sikkerhedsfunktioner ikke udtrykkeligt efter negative saldi. De tilføjer indskud og udbetalinger og kontrollerer, at konti er i balance. Hvis du har 2 BTC, trækker 10 BTC tilbage og er tilbage med -8 BTC, ser softwaren, at du har deponeret 2, trukket 10 og har nøjagtigt, hvad du skal: -8. ”

Agosta har også rådgivet om forsigtighedsforanstaltninger, der skal udføres for at forhindre sådanne uoprettelige skader og delte nye ændringer i børsens sikkerhedssystem:

”Tilbagetrækninger og ordreafgivelse er skiftet til en metode i kø, hvor det første trin er at føje opgaven til en global udførelseskø, der behandles sekventielt. Hvert trin i kritiske databaseoperationer verificeres, inden de fortsætter, og sådanne operationer er ved at blive konverteret til transaktioner. Jeg har hyret yderligere udviklere til at hjælpe med at stramme sikkerheden hos Poloniex samt skabe en bugpræmie. ”

Bitstempel

Bitstempel

Land: Slovenien

Grundlæggere: Merlak-brødre

Midler stjålet: 19.000 BTC

I 2015 tabte Bitstamp 19.000 BTC, som blev stjålet af hackere fra børsens varme tegnebog. På det tidspunkt svarede tabene til 5 millioner dollars. Overraskende nok blev et banalt phishing-angreb brugt af hackere – udvekslingsmedarbejderne modtog personlige e-mails og beskeder i Skype fra tilsyneladende venlige kilder.

Hvad der måske er endnu mere overraskende er, at den person, der er ansvarlig for sikkerhed, Bitstamp-systemadministrator Luka Kodrich, klikkede på linket og downloadede malware på den fungerende computer, hvorefter udvekslingen blev hacket. Bitstamp skyndte sig at underrette handlende om, hvad der skete, men angriberne havde allerede stjålet pengene. Kompensation fulgte ikke, men sikkerhedsregimet blev hærdet, der hjalp udvekslingen hurtigt. Med henblik på udvikling af multisignaturbeskyttelse har Bitstamp indgået et samarbejde med BitGo.

BRUGE. @Bitstamp partnere med @BitGo til multi-sig #bitcoin udveksling af sikkerhed og relanceringer https://t.co/Yg8FMQo2iB

– BitGo (@BitGo) 9. januar 2015

Nu kræver udførelse af transaktioner på Bitstamp brug af multisignatur, og 98 procent af kryptokurrency opbevares i en kold tegnebog.

Bitfinex

Bitfinex

Land: Britiske Jomfruøer

Grundlægger: Rafael Nicole

Midler stjålet: 120.000 BTC

Bitfinex blev offer for hackere i august 2016. Ukendte mennesker brugte en fejl i multisignatur-systemet, som blev understøttet af BitGos partnerfirma. Hackerne vildledte BitGo-algoritmerne på en ukendt måde og tvang dem til at godkende transaktioner og trak sig tilbage 120.000 BTC fra den varme tegnebog, der svarer til 72 millioner dollars i den danske valutakurs.

Bitfinex-grundlæggerne konfronterede brugerne med det faktum, at økonomiske tab ville blive fordelt på alle brugerne, 36,067 procent af hvis mønter ville blive frosset. Disse midler blev senere kompenseret af BFX-tokens, som kunne konverteres til amerikanske dollars til valutakursen eller til aktier i iFinex Inc., som tilhører Bitfinex-grundlæggeren. Denne valgte – og tilsyneladende rette – politik hjalp udvekslingen med at forblive i toppen indtil i dag.

Råd om beskyttelse

Emin Gün Sirer, en berømt computerforsker, specialist i hackingforskning og professor ved Cornell University, foreslået en løsning, der ikke bryder Bitcoins alt for kritiske irreversibilitet, når man beskæftiger sig med fremmede, men tillader nogen at tage sine midler tilbage i tilfælde af et hack:

”Det specielle ved hvælvinger er, at de kommer med to nøgler. Én nøgle bruges til at låse hvælvet op og flytte dine midler til en almindelig tegnebog. Den anden, kaldet en gendannelsesnøgle, bruges når du bemærker, at dine midler blev hacket og flyttet ud af hvælvet af en hacker. Du kan derefter bruge din gendannelsesnøgle til at fortryde hacket – du har 24 timer til at bemærke og starte gendannelsen og få alle pengene tilbage. Bemærk, at du ikke kan narre en købmand med dette trick og tilbageføre en reel transaktion. Alt hvad du kan gøre er at tage dine egne penge tilbage fra en person, der prøver at stjæle dem. Hvis jeg selv kan sige det, er det et ret genialt skema. Det er næsten som om nogen burde arbejde på det. ”

Krønike fra 2018

På trods af alt kryptosamfundets håb har året ikke bragt noget nyt til den etablerede praksis med at sikre udvekslingswebstederne, og 2018 er præget af adskillige angreb foretaget ved hjælp af nye sofistikerede hacking-tricks. Ifølge Wall Street Journal har hackere siden begyndelsen af ​​året formået at stjæle mere end 800 millioner dollars og vil ikke stoppe der.

Coincheck

Land: Japan

Grundlæggere: Koichiro Wada, Yusuke Otsuka

Midler stjålet: 523 millioner NEM

Coincheck blev angrebet af hackere i de sidste dage af januar 2018. Målet var som i de fleste tilfælde den varme tegnebog for børsen, hvorfra 523 millioner NEM-tokens blev stjålet. På trods af alle de tidligere eksempler fortsatte udvekslingen med at holde brugernes midler og endda deres egne midler i den varme tegnebog og brugte ikke multisignaturen til beskyttelse.

Vil hackerne udbetale de stjålne varer? Næsten. Kryptosamfundet forenede sig efter dette tyveri og begyndte endelig aktivt at udveksle information for at forhindre yderligere bevægelser af stjålne midler. Især ShapeShift-udvekslingstjenesten har forbudt udveksling af NEM-mønter. Dette eksempel blev fulgt af andre tjenester, da 11 anonyme adresser, som de stjålne tokens var blevet overført til, er blevet mærket med et tegn "coincheck_stolen_funds_do_not_accept_trades: owner_of_this_account_is_hacker," så det er ikke svært at spore transaktioner foretaget af hackere. Undersøgelsen af ​​hændelsen og udviklingen af ​​kompensationsmuligheder for brugere fortsætter.

Råd om beskyttelse

Coinchecks eksempel understregede vigtigheden af ​​korrekt organiseret opbevaring af brugernes midler på børsen. Sikkerhedslag og advarselsudløsere er et must for enhver udvekslingstjeneste, siger Nick Moore, administrerende direktør hos Investa, en britisk kryptobørs, der også driver debetkort og pengeautomater:

”Vi har minimale mønter i vores varme tegnebøger og har en tidsforsinkelse ved udbetalinger med manuel gennemgangsproces, så muligheden for at hacke konto og mængden af ​​mønter, der tilbageholdes ved udveksling, er lav. Risikoen for tab minimeres gennem de manuelle procedurer til at flytte mønter til kølerum, når vi identificerer, at overskydende midler er akkumuleret og ikke er nødvendige for øjeblikkelig likviditet. Opbevaring af midlerne på kolde tegnebøger sikrer, at de ikke kan hackes, og at holde en minimal svømning i varme tegnebøger hjælper med at spare likviditeten.

“Jeg er sikker på, at brugerne ikke har noget imod at vente lidt længere på deres udbetalinger, når de er klar over, at dette er en af ​​de bedste måder at bekæmpe hackerne på.”

BitGrail

Land: Italien

Grundlægger: Francesco Firano

Midler stjålet: 170 millioner dollars

Den 13. februar tabte BitGrail $ 170 millioner i Nano (XRB) som et resultat af hackingangreb. Samtidig startede grundlæggerne af børsen en offentlig diskussion med udviklere af Nano’s blockchain for at definere, hvilken side der var ansvarlig for den fejl, der førte til hacket..

Udviklerne af kryptokurrency beskyldte BitGrail for ikke at have tilstrækkelig opmærksomhed på at sikre sikkerhed – især i fravær af godkendelsesproceduren for brugerne. Senere stoppede udvekslingen med at arbejde og overgav efterforskningen til politiet.

Myndighederne i Firenze konfiskerede al kryptovaluta fra BitGrail-depositum for at sikre de berørte brugeres krav, og Nano Foundation lovede at deltage i beskyttelsen af ​​deres interesser og kompensation for tab.

Coinrail

Land: Sydkorea

Grundlægger: Lee Nuss

Midler stjålet: $ 40 millioner

Coinrail blev offer for et hackeangreb den 10. juni 2018 og mistede i alt 40 millioner dollars i 11 kryptokurver. Umiddelbart efter angrebet var repræsentanterne for udvekslingen ikke klar til at give nogen forståelig information, så detaljerne om tyveriet var afsløret af deltagerne i Pundi X-projektet, hvis poletter også var blandt de kidnappede.

En måned senere, den 15. juli, udvekslingen genoptaget handel og tilbød ofrene to kompensationsordninger: en gradvis tilbagebetaling gennem køb af stjålet kryptovaluta og kompensation med Coinrail RAIL-tokens, som derefter kan konverteres til en kryptokurrency til den indre kurs.

Råd om beskyttelse

Rik Ferguson, analytiker hos cybersikkerhedsfirmaet Trend Micro, mener problemet ligger i udviklingsholdets svaghed, utilstrækkelig uddannelse af personalets cybersikkerhed og dårlige investeringer i svindelanalyse:

”I det store og hele er disse børser små virksomheder, og de er oftest i permanent opstartstilstand, hvilket letter transaktioner. Disse organisationer har små sikkerhedsteam, hvis de overhovedet har en sådan, lidt eller ingen erfaring med at sikre en finansiel institution og generelt en meget stor, attraktiv bunke penge. ”

Bithumb

Bithumb

Land: Sydkorea

Grundlægger: Kim De Shi

Midler stjålet: $ 30 millioner

Bithumb blev hacket den 19. juni, blot et par dage efter det opdateret dets sikkerhedssystemer. $ 30 millioner, hvilket var 10 procent af den samlede handelsvolumen, blev stjålet af angriberne. Dette er den anden hændelse i Bithumb-kronikken. Den første fandt sted den 29. juni 2017, da de personlige data fra 30.000 brugere – svarende til tre procent af alle brugere på det tidspunkt – var kompromitteret. Hackere forsøgte at få adgang til brugernes engangsadgangskoder, men børsen frøs handler og foretog ændringer i sikkerhedssystemet.

Samtidig bruger Bithumb otte procent af overskuddet på sikkerhed følger nøje reglen "5.5.7" når fem procent af medarbejderne er it-specialister, der har den bekræftede ekspertise, har fem procent færdighederne til at sikre cybersikkerhed, og mindst syv procent af virksomhedens overskud bruges på dets pengebeskyttelse.

På tidspunktet for hacket opdagede udvekslingen en potentiel trussel og trak allerede brugernes midler tilbage til en kold tegnebog. Berørte erhvervsdrivende blev lovet at blive kompenseret fra de personlige midler fra Bithumb-administrationen.

Råd om beskyttelse

Charlie Lee i en tweet udtrykte håb om gendannelse af udvekslingen og gav brugerne kortfattet råd og advarede mod sådanne situationer:

”Som jeg har sagt mange gange, skal du være smart og kun veksle mønter, som du aktivt handler. Det er bedst at trække sig ud lige efter handel. ”

Bancor

Land: Schweiz

Grundlæggere: Guy Benartzi, Galia Benartzi, Eyal Hertzog, Yudi Levi

Stjålne midler: $ 23 millioner ($ 10 millioner i BNT)

Bancor, en decentral, selvudråbt ikke-frihedsberøvende udveksling skabt i opposition til centraliserede (dem, som Vitalik Buterin for nylig har adresseret sin vrede "brænd i helvede" erklæring) blev angrebet af hackere den 9. juli 2018. Det er bemærkelsesværdigt, at dette skete en dag efter, at udvekslingen udtrykte fuld enighed med Buterin i et officielt Twitter-indlæg om centraliserede beslutninger og erklærede, at decentraliserede udvekslinger er fremtiden..

"Brænder i helvede" er lidt ekstrem, men vi er enige med @VitalikButerin at #decentraliseret løsninger – såsom Bancor – er fremtiden for #blockchain og værdiudveksling. https://t.co/XLqtc82H19 pic.twitter.com/ZuKKbKFwmM

– Bancor (@Bancor) 8. juli 2018

Hackere trak i alt 23,5 millioner dollars, der tilhører Bancor Foundation, og likviditetsudbydere, der indsætter midler på Bancor Network – dvs. ingen brugerfonde blev påvirket. Næsten halvdelen af ​​de stjålne midler bestod af børsens oprindelige BNT-tokens ($ 10 millioner), hvor yderligere Ether ($ 12,5 millioner) og Pundi X ($ 1 million) forsvandt. Dens oprindelige tokens blev straks frosset, hvilket forårsagede en strøm af kritik fra kryptokurrency-samfundet, fordi sådanne handlinger direkte modsiger princippet om decentralisering. Charlie Lee opsummerede den overordnede opfattelse i sin Twitter og meddelte, at Bancor kan manipulere brugernes midler.

En Bancor-tegnebog blev hacket, og den tegnebog har evnen til at stjæle mønter ud af deres egne smarte kontrakter. &# 129318;‍♂️

En børs er ikke decentraliseret, hvis den kan miste kundemidler ELLER hvis den kan fryse kundemidler. Bancor kan gøre BEGGE. Det er en falsk følelse af decentralisering. https://t.co/22UYygIhEF

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 10. juli 2018

Med hensyn til brugernes tokens, Bancor straks oprettet en koalition med den øjeblikkelige udvekslingstjeneste Changelly, hvorigennem hackerne forsøgte at trække midler ud. Transaktioner blev også frosset der.

Hvordan håndterer banker dette?

Klassiske banker og banktjenester har været udsat for forskellige angreb siden deres fremkomst – det vil sige i flere århundreder. Og i løbet af denne tid har de lært at modstå sådanne trusler. Den eneste forskel er, at banker blev angrebet af kriminelle som Bonnie og Clyde for 50 år siden, og nu bliver de angrebet af hackere og internetsvindlere.

Klassiske banker følger "5.5.7" formel og har internationale informationssikkerhedsstandarder – for eksempel CobiT, hvilket er taget i betragtning entry level og suppleres derefter af adskillige interne regler og scenarier for at reagere på interventionsforsøg.

Direktør for specielle projekter hos Group-IB Ruslan Yusufov er jo da at reaktionen på hændelser skal omfatte begge systemer og en plan for tidlig varsling og reaktion, der giver alle medarbejdere mulighed for at handle i overensstemmelse med reglerne i tilfælde af en hændelse. Alt er sådan i banksektoren. En lignende ordning blev brugt af Bancor-børsen, som øjeblikkeligt frøs sine egne poletter, beregnede de tjenester, gennem hvilke tilbagetrækningen var planlagt, og indgik en koalition med dem for at fryse de stjålne aktiver.

Kritik fra kryptosamfundets side er i dette tilfælde mindre vigtig end bestræbelser på at bevare investorernes midler.

Ifølge statistikker bruger hackere værktøjer, der gentagne gange er blevet testet på fiat-banker, når de angriber kryptobørs. En undersøgelse af 400 vellykkede hackingangreb på blockchain-systemerne viste at populære banktjenester som TrickBot trojan, Vawtrak, Qadars, Triba og Marcher blev let modificeret til krypto-udveksling og også medført succes for hackere på denne måde.

Ikke desto mindre modstår klassiske bankers sikkerhedssystemer succesfuldt hackere, og den etablerede praksis med at spore transaktioner giver kunderne mulighed for at returnere de stjålne midler. Hvorfor ikke låne denne oplevelse? Desværre er der i ICO-hold – herunder dem, der opretter kryptovaluta-udvekslinger – ikke en enkelt IT-specialist med erfaring inden for informationssikkerhed i banker..

Er det muligt at returnere pengene?

Som praksis viser, bruger krypto-udvekslinger oftest tre måder til at kompensere de berørte brugere efter kraftige hackingangreb:

1. Tilbagevenden til en tidligere tilstand eller fryse transaktioner (Bitstamp, Ethereum og Bancor gjorde dette, men dette modsiger princippet om blockchains irreversibilitet).

2. Kompensation på bekostning af andre brugere (denne måde blev valgt af Poloniex).

3. Returner udvekslingens midler fra egen fortjeneste eller ved at udstede udvekslingstokener (Bitfinex og Coinrail).

Således vil stabile, store børser, der er interesseret i at fortsætte driften, tilbyde nyere og nyere måder at kompensere for tabte midler. Og dette er gode nyheder for kryptovalutaindustrien. Det er klart, at den praksis, da børsejerne forsøgte at skjule information fra samfundet om tyveriets detaljer og forsvinde selv, bliver langsomt opgivet.

Vil kryptovalutaudvekslinger klare problemet med hackeangreb engang snart? Absolut ikke. Der er to hovedmetoder til hacking-udvekslinger. Den første er at få adgang til konti og lukket funktionalitet gennem hacking af grundlæggernes konti og derefter bruge ondsindede programmer fra arsenal af bankangreb. Det andet er et angreb på selve børsens infrastruktur gennem hacking af en webapplikation, der forbinder klienten med sine penge på børsserverne eller et angreb på såkaldte hot wallets.

Derfor kan beskyttelsen af ​​digitale aktiver opnås ved den fælles indsats fra brugere og kryptobanker, der betjener omsætningen af ​​kryptovalutaer. Bancors leder af PR, Nate Hindman, afgav en erklæring efter hacket:

”Disse mekanismer inkluderer en sortliste i realtid, der sporer krænkende adresser og stjålne aktiver, samt en nødfond, der kompenserer for projekter, når tyverier opstår. Der er meget mere at gøre her, og vi ser frem til at arbejde med vores jævnaldrende overalt i branchen for at gøre alle [stærkere og smartere, når vi bevæger os fremad sammen. Samarbejde er ikke kun et koncept, det er en praksis – og vi er taknemmelige for støtten og bistanden. “

Samtidig mener Hindman, at det er umuligt at fjerne muligheden for hackingangreb fuldstændigt, da angribere udvikler deres egne strategier sammen med kryptoindustrien, men disse angreb kan modstås, hvis markedsdeltagere forenes om fælles handlinger og udveksling af information..

Hvad angår almindelige brugere, er tipene til at bevare digitale aktiver fra hackere velkendte:

 • Opbevar ikke penge i varme tegnebøger.
 • Vælg kendte børser, der afslører sikkerhedspolitikker.
 • Brug maksimal funktionalitet fra børsen, inklusive 2FA.
 • Fordel midler mellem flere tegnebøger og børser.

Sandsynligvis hackes kryptokursudvekslinger så ofte, fordi det er let at gøre – og straf for dette er endnu ikke reguleret. Flere udvekslinger bliver angrebet, flere mennesker er tilbage uden penge, og nogen slipper væk med dem. Men i år kan tingene ændre sig, da alt dette alvorligt er begyndt at berøre regulatorer på statslig og endda verdensplan.

Sammen med G20 afholdes et helt konsortium af topmøder, der er afsat til spørgsmålet om regulering af aktiviteten af ​​krypto-udvekslinger. For eksempel rapporterede en af ​​Futurama Blockchain Innovators Summit konceptforfatterne Joshua Hong til Cointelegraph:

”Der er mange hændelser, der ikke er rapporteret om store udvekslinger. Så set ud fra en almindelig brugers perspektiv ved vi ikke, hvor alvorligt niveauet af hacking [er] for de fleste udvekslinger. For eksempel blev Bithumb for nylig hacket, men dets handelsvolumen eller kommission indtægter syntes ikke at blive påvirket overhovedet. På den anden side måtte andre børser lukke deres drift efter et enkelt slag af hacking. ”

Udvekslingslederne reagerer positivt på et sådant initiativ. En af dem, investeringsstrateg hos Bithumb Alex Lee, udtrykte sin personlige interesse i at deltage i sådanne diskussioner:

“[De] bedste svar på problemerne i vores branche kan findes gennem proaktiv deling af hinandens historier på meget personlige måder. Så uanset hvad problemerne er, hvad enten det er krypto-udvekslinger, der bliver hacket, eller regulatorer, der føler presset fra utilfredse tokeninvestorer, der har mistet penge, kan løsningen findes gennem samfundsinteraktioner og ærlige, åbne samtaler. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map