Under Justin Sun: Et nærmere kig på Tron Empire

Født i Kinas Qinghai-provins er den 29-årige Justin Sun grundlægger og administrerende direktør for Tron, et af de største blockchain-netværk i verden.

Sun, der har en kandidatgrad i østasiatiske studier fra University of Pennsylvania og en bachelor i kunst i historie fra Peking University, lancerede Tron Foundation i Singapore i september 2017. Senere samme år udgav Tron sin open source-protokol, fulgte ved lanceringen af ​​mainnet i maj 2018.

Trons kryptokurrency, Tronix (TRX), i øjeblikket rækker som den 14. mest effektive kryptovaluta i verden. Ifølge Tron-webstedet er TRX i stand til at håndtere 2.000 transaktioner pr. Sekund. Tron erhvervede peer-to-peer fildelingsgigant BitTorrent i juni 2018 for at køre BitTorrent-token, BTT.

Justin Suns kontroverser mødtes med succes

Siden grundlæggelsen af ​​Tron i 2017 er Sun blevet en af ​​de mest kontroversielle figurer i blockchain-rummet. I marts 2019, søn annoncerede en konkurrence på Twitter for at give væk en Tesla. Dette skabte oprør, da Sun skiftede frem og tilbage mellem vinderne flere gange. Sun skabte også overskrifter for planlægning, aflysning og endelig organisering af et frokostmøde med den berømte milliardær Warren Buffet.

Selvom han måske polariserer, er Sun ansvarlig for meget af succesen bag Tron-økosystemet. Ifølge Sun var Trons største bedrift i 2019 partnerskabet, som virksomheden dannede med Samsung, som blev annonceret i oktober sidste år. Sun fortalte Cointelegraph:

”En stor hindring for adoption af blockchain har fået telefonproducenter til at acceptere cryptocurrency og blockchain-baserede apps. For eksempel er mange kryptoporte ikke i stand til at gøre det på Apple Store og Google Play. Dannelse af partnerskabet med Samsung viser, at Samsung Galaxy-butikken understøtter kryptokurrency og DApps. Samsung er nøglen til at bygge videre på Galaxy. Vi har også planer om at arbejde sammen med andre førende telefonproducenter fremad. ”

Sun nævnte, at der er næsten 700 decentrale applikationer, eller DApps, der kører på Tron-platformen. Dette demonstrerer Trons succes på kort tid, i betragtning af at der kun var 70 DApps i starten af ​​2019. Sun bemærkede, at to DApp’er udvikler sig på platformen dagligt, hvilket gør netværket til den førende DApp-udbyder i branchen.

Hvad der kommer i 2020?

Tron introducerede for nylig sin anden løsning, Sun Network, som er en sidekæde-skaleringsplatform designet til at levere ubegrænset skaleringskapacitet til Tron-netværket.

Løsningen giver angiveligt DApps mulighed for at forbruge mindre energi og samtidig sikre højere sikkerhed og effektivitet. Sun forklarede, at mange DApps på Tron vil migrere til Sun Network i år for at give yderligere skalerbarhed.

Sun bemærkede også, at et task-team i mørk tilstand arbejder på at løse skalerbarhedsproblemer mellem Tron og BitTorrent, hvilket er en vigtig opgave, da Tron planlægger at introducere 100 millioner brugere fra BitTorrent til sin blockchain inden udgangen af ​​februar 2020..

Der blev påvist problemer med skalerbarhed under BTT-token-salget, som tog cirka 15 minutter, men alligevel kunne have varet kun få sekunder, hvis ikke for tekniske problemer.

Planer for BTFS og en DeFi-overtagelse


Efter YouTubes forbud mod kryptorelateret indhold nævnte Sun også, at det nyligt lancerede BitTorrent File System vil tjene som en af ​​de største decentraliserede lagerprotokoller i verden. Han forklarede:

”Når vi har introduceret BTFS, vil det være umuligt for nogen at slette oplysninger på internettet. Indhold distribueres på BitTorrent-brugeres computere over hele kloden, hvilket gør det umuligt at slette oplysninger. ”

Sun fortalte Cointelegraph, at netværket vil starte en gang i marts i år.

Derudover nævnte Sun planer om at bringe en decentral finansierings- eller DeFi-løsning til Tron-økosystemet. Ifølge Sun er der allerede bygget 900 millioner stablecoins oven på Tron. Sun bemærkede, at den samlede markedsværdi for disse stablecoins kunne overstige 2 milliarder dollars næste år, hvilket giver ham tillid til, at Tron vil indhente den førende DeFi-spiller, MakerDAO.

Ifølge nylig resultater fra Dune Analytics, MakerDAO’s stablecoin, DAI, oplevede store transaktionsvolumener i løbet af de sidste par måneder. Data viser, at den månedlige DAI-transaktionsvolumen nåede $ 2,5 mia. I november 2019 og over $ 1 mia. I december 2019.

Justin Sun er rangeret som nr. 10 i den første Cointelegraph Top 100 nogensinde inden for krypto og blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map