Kuinka DeFi-kauppa kehittyy pyörremyrskyn jälkeen 2020

Kun historiakirjoja kirjoitetaan kryptovaluutasta, vuosi 2020 muistetaan hajautetun rahoituksen räjähdysvuonna.

Tulee voimakas esimerkki siitä, kuinka tämä nuori, usein väärinymmärretty tila on kasvanut DeFi Pulse. Tammikuun alussa DeFi-protokolliin lukittu kokonaisarvo oli 675 miljoonaa dollaria. Siitä lähtien ennätyksiä on edelleen murskattu – ja yhdessä vaiheessa joulukuussa tämä luku saavutti huikeat 15 miljardia dollaria. Se on 2100 prosentin aalto alle 12 kuukaudessa.

Vaikka on ollut merkkejä kuplasta, krypto-painot, kuten Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao, ovat sanoneet odottavansa, että DeFi on täällä pysymässä – ja että tässä kasvavassa tilassa on “paljon kasvupotentiaalia”.

Kriitikot väittävät kuitenkin, että DeFi: n on kehittyttävä ja kypsyttävä, kun siirrymme vuoteen 2021. Tänä vuonna hallitsevat myös loputtomat haarukat – ja joukko projekteja, jotka ovat syntyneet lähes identtisillä (ja usein ruokaan liittyvillä) nimillä. Kestävyydestä on ollut puutetta, kun kauppiaat parveilevat protokollasta toiseen etsimään terveellisimpiä tuottoja, ja opportunististen kehittäjien äkillinen uusien alustojen luominen on johtanut tuhoisiin tietoturva-aukkoihin, jotka ovat joskus aiheuttaneet kymmenien miljoonien dollarien häviämisen ohuiksi ilmaa.

Itse asiassa Cointelegraph kertoi äskettäin datayhtiö BraveNewCoinin uudesta tutkimuksesta, joka varoitti DeFi-sektorilla olevan 18 vakavaa “muuta kuin taloudellista” riskiä. Skaalautuvuus hallitsi tätä luetteloa – verkon ruuhkautuminen johti korkeisiin kaasumaksuihin ja epäonnistuneisiin tapahtumiin, mikä aiheutti protokollien toimintahäiriön.

Vaarat eivät pääty tähän. Älykkäitä sopimusten haavoittuvuuksia voidaan hyödyntää pikalainoilla, oraakelit voivat saada protokollat ​​vastaanottamaan epätarkkoja hintatietoja, toisiinsa kytkeytyminen voi tarkoittaa sitä, että monien protokollien on luotettava toisiinsa toimiakseen, ja on olemassa vaara, että keskus keskittyy myös alaan.

Pitkän aikavälin hyötyjen toteuttaminen

On syytä huomata, että monet kriitikot ovat innostuneita siitä, kuinka DeFi voi tarjota turvallisia, vankkoja ja luvattomia tapahtumia tavalla, jota keskitetyt alustat eivät yksinkertaisesti sovi yhteen. Heidän väitteensä mukaan DeFi on kuitenkin nykyisessä muodossaan alikehittynyt – mikä tarkoittaa, että todellisen muutoksen aikaansaamiseksi tarvittava infrastruktuuri ei ole vielä valmis.

Osakemarkkinoiden kanssa on vedetty yhtäläisyyksiä 1980- ja 1990-luvuilla, jolloin tilaukset soitettiin puhelimitse ja elinkeinonharjoittajat jäivät epävarmoiksi niiden täsmällisestä ajasta – ja kuinka paljon se lopulta maksaisi.

Joissakin tapauksissa DeFi-protokollia on verrattu huippuluokan sähköajoneuvojen valmistajaan, joka ylpeilee akkuteknologiansa hienostuneisuudesta … kiinnittämättä huomiota renkaisiin.

Teollisuuden kehittymiseksi kannattajat sanovat, että tarvitaan kiinteä silta yhdistää DeFi perinteiseen rahoitusmaailmaan – mikä auttaa sitä kehittymään kokeellisen leikkikentän ulkopuolella. Tämä antaisi teknisen kestävyyden, jota tarvitaan tuhoavien hyödyntämisten välttämiseksi, kannustettaisiin enemmän osallistumaan avaruuteen ja tuloksena infrastruktuuri, jota tarvitaan suurten tapahtumien turvalliseen, edulliseen ja välittömään tapahtumiseen, jossa ei ole mitään liukastumista..

Siirtyminen maataloudesta ja kaivostoiminnasta

Uusia markkinoille tulijoita, kuten iob.fi DAO uskoo, että lähitulevaisuudessa DeFiä ympäröivä keskustelu siirtyy kaivostoiminnasta, maataloudesta ja pikalainoista “todelliseen, kestävään ja johdonmukaiseen tuottoon”.

Alusta kuvaa itseään ensimmäisiksi tokenisoiduiksi, aktiivisesti hallinnoiduiksi DeFi-suojatuiksi pooleiksi – ympäristöksi, jossa kauppiaat voivat altistaa salausvaluutoille, osakkeille, hyödykkeille ja indekseille yhdessä paikassa… kaikki Web3-lompakosta.

Iob.fi DAO: n mukaan tämä voi tuottaa etuja, koska useimmilla omaisuusluokilla on erilaiset hintajaksot. Vaikka Bitcoin voi olla nousussa yhden viikon, se voi käydä kauppaa sivuttain seuraavalla viikolla, kun Wall Street lähtee härkäajoonsa.

Iob.fi DAO kertoo rakentavansa siltaa ammattimaisten Wall Street -yritysten ja salauksen välille Prodefyn kautta – joukko työkaluja, jotka on asetettu yhdistämään perinteiset korkean suorituskyvyn kaupankäyntijärjestelmät Web3-yhteensopivien DeFi-alustojen kanssa vuonna 2021. Web3: n käyttöä kuvataan ratkaisevaa sen takia, että se on tulevaisuuden todiste ja jota voidaan helposti päivittää parempien tekniikoiden tullessa saataville.

Iob.fi DAO sanoo, että Prodefy on ratkaiseva tekijä adoptioon pääsemisessä, koska kaupungin kauppiaiden ei tarvitse muuttaa merkittävästi kauppajärjestelmiään tai luoda uutta. Tämä hajottaa esteet kahden markkinan välillä – aikana, jolloin institutionaalinen kiinnostus kryptovaluuttoihin kasvaa edelleen, ja monet yritykset ostavat kymmeniä tuhansia Bitcoinia varaukseen.

Lisäksi on kehitetty edistyksellinen automatisoitu kaupankäyntijärjestelmä nimeltä ioBots – kokoelma työkaluja, joissa omaksutaan erilainen lähestymistapa varainhoitoon, kaupankäynnin päätöksiin ja riskienhallintaan salauksen ketjun luonteen valossa.

Kaiken kaikkiaan iob.fi DAO sanoo, että sen tavoitteena on johdonmukaisuus – kuvaamalla sitä tärkeimmäksi ainesosaksi onnistuneessa kaupankäynnissä.

Lisätietoja iob.fi

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotteita. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki tärkeät tiedot, jotka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map