Kuinka kryptovaluutta rahastot toimivat

Tokenbox

Kryptovaluuttarahastot ovat uudentyyppisiä sijoitusvälineitä, jotka rinnastavat perinteisiä salkunsijoituksia, kuten hedge-rahastot, mutta koostuvat kokonaan digitaalisista varoista. Tämän vuoksi he pelaavat hieman erilaisilla säännöillä kuin vanhat kollegansa. Tieto siitä, miten ne eroavat ja mihin osallistua, on avain niille, jotka haluavat hypätä tähän kiehtovaan uuteen maailmaan, joten olemme hahmottaneet tämän hyödyllisen oppaan pääkohdat.

Mitä ovat kryptovaluutta-varat?

Termi “kryptovaluuttarahasto” viittaa salkkuun, joka sisältää erilaisia ​​digitaalisia varoja ja jota yleensä hoitaa yksi tai muutama henkilö. Sijoittajat voivat sitten ostaa näihin rahastoihin voidakseen jakaa voittoja rahaston arvon kasvaessa. – tietojen mukaan Salausrahastojen tutkimus, Hieman yli puolet näistä toimii riskipääomarahastoina, kun taas loput ovat pääosin hedge-rahastoja.

Riskipääomarahastoissa useat sijoittajat yhdistävät rahansa ostamaan pieniin yrityksiin, joilla on suuri kasvupotentiaali. Tietenkin kryptovaluuttarahastoissa nämä yritykset ovat uusia projekteja ja altcoineja. Kun omaisuus tai varat ovat kasvaneet riittävällä määrällä, ne myydään yleensä pois ja sijoittajat vähentävät voittoja.

Hedge-rahastot toimivat salkkuina, joita hoidetaan aktiivisesti ja jotka pyrkivät minimoimaan markkinoiden riskit. Tästä syystä nimi on “suojaus”. Ne voivat koostua mistä tahansa omaisuuserästä, mutta tyypillisesti erilaisia ​​varoja käytetään sekä pitkissä että lyhyissä strategioissa hajauttaen salkkua, jotta rahasto olisi vastustuskykyinen tai jopa kannattava korkean volatiliteetin aikana. Jälleen näitä varoja hoitavat yleensä pienet ryhmät, ja ne ovat usein vain huippuluokan sijoittajien saatavilla, ja vähimmäissijoitukset vaihtelevat kymmenistä satoihin tuhansiin dollareihin.

Perinteisissä hedge-rahastoissa on yleensä myös vähimmäisaikarajat, joten sijoittajat olisivat sitoutuneet pitämään rahansa esimerkiksi vähintään vuoden ajan rahastossa. Heillä on myös melko korkeat palkkiot, noin 20% voitosta, kannustimena johtajia tarjoamaan vankkaa suorituskykyä. Tässä yhteydessä tämä tarkoittaa luottamuksen lisäämistä strategioita hallinnoivaan tiimiin, eikä ole mitään takeita siitä, että rahasto näkisi lopulta tuottoa. Jos markkinoita hallitaan huonosti, markkinoiden volatiliteetti, jota näiden rahastojen on tarkoitus suojata, voi myös pyyhkiä ne pois. Tämä nähtiin maaliskuussa terävällä pudota joka tuli keskellä koronavirusmarkkinoiden paniikkia. Jotkut kryptovaluuttarahastot eivät olleet varautuneet niin äkilliseen pudotukseen ja romahtivat seurauksena.

Kryptovaluutta-rahastojen hoitajien käyttämät yleiset strategiat

Tässä vaiheessa meidän tulisi tutkia strategioita, joita rahastonhoitajat käyttävät sijoitustensa kasvattamiseen. Yksi usein käytetty taktiikka on nimeltään “pitkä / lyhyt pääoma”. Tässä skenaariossa rahastonhoitajat tarkastelevat varoja, jotka heidän mielestään ovat aliarvostettuja ja yliarvostettuja, ja sijoittavat sitten pitkät ja lyhyet positiot vastaavasti. Jos heidän analyysinsä on oikea, heidän salkunsa pitäisi nähdä voittoja siitä, nousevatko vai laskevatko markkinat.

Samanlainen strategia tunnetaan nimellä “markkinaneutraali”. Tässä tavoitteena on, että pitkät ja lyhyet positiot tasapainotetaan siten, että markkina-altistuminen nollataan. Siksi johtaja voi ottaa 50% pitkä ja 50% lyhyt samalla toimialalla tai omaisuuserässä toivoen vähentävän volatiliteettiriskiä. On huomattava, että riskin vähentäminen tarkoittaa yleensä myös alhaisempaa tuottoa, mikä on joillekin hyväksyttävä kompromissi.

Toinen käytetty strategia on arbitraasi. Välimiesmenettelyjä on monenlaisia, mutta yleisenä ajatuksena on ostaa omaisuuseriä yhdestä pörssistä ja myydä ne sitten toisella, joka tarjoaa paremman hinnan. Tämä on yleistä perinteisissä hedge-rahastoissa, mutta kryptovaluuttamarkkinat tarjoavat usein tuottoisampia mahdollisuuksia nuoren ja epävakaan luonteensa vuoksi. Eri käyttöympäristöt tarjoavat tavallisesti hieman erilaisia ​​hintoja eri omaisuuserille, ja jos siirto onnistuu riittävän nopeasti, voiton tuottaminen voi olla suhteellisen helppoa. Siitä huolimatta nopeus on avain, mikä tekee tästä strategiasta yleisen suosikin korkean taajuuden kauppiaiden keskuudessa.

On myös muita strategioita, kuten “globaali makro”, joka näyttää ottavan positioita markkinoiden suurempien suuntausten perusteella, ja “vain lyhyt”, joka keskittyy periaatteessa nimenomaisesti oikosulkeviin varoihin, jotka johtajat kokevat yliarvostetuiksi. Lopuksi on olemassa “kvantitatiivinen”, joka keskittyy yksinomaan malleihin, tietoihin ja tutkimukseen salkun luomiseksi. Realistisesti ei ole harvinaista, että käytetään useita erilaisia ​​strategioita, mutta on välttämätöntä, että rahastonhoitajat ymmärtävät mitä he tekevät toteuttaessaan kumpaakin ja ovat avoimia siitä sijoittajien kanssa.

Erilaisia ​​tapoja sijoittaa

Tämä on yleensä suurin riski kryptosijoitusrahastoon sijoittamiseen: asiakkaiden on luotettava luottamuksensa sen takana oleviin henkilöihin, minkä vuoksi on tärkeää tehdä tutkimusta. Enemmän tietoa, jonka johtajat ovat halukkaita jakamaan kuka he ovat, miten he hoitavat ja mikä heidän kokemuksensa on, voivat auttaa selvittämään, ovatko he oikeat sijoittajalle. Siksi kumppanuus hyvämaineisen yrityksen kanssa on monille olennainen osa luottamusta siihen, että he näkevät tuoton sijoitukselle. Jotkut salausvaluuttarahastojen suurimmista nimistä sisältävät Digitaalinen valuuttaryhmä, Galaxy Digital ja Pantera Capital, monien muiden joukossa. Kaikki keskittyvät erityisesti kryptovaluuttoihin ja muihin digitaalisiin hyödykkeisiin.

Tietenkin nämä edellyttävät silti yleensä suuria, ennakkoon tehtäviä investointeja päteviltä henkilöiltä. Kuitenkin yksityissijoittajat, jotka haluavat osallistua tällaiseen toimintaan, saattavat haluta tarkastella sellaisia ​​projekteja Tokenbox. Sen lisäksi, että se toimii yleisenä lompakkona ja valuutanvaihtona, Tokenbox antaa käyttäjille mahdollisuuden “tokenisoida” salkunsa ja sijoittaa muiden salkkuihin liitettyihin rahakkeisiin. Tämä toimii virtaviivaisena tapana joko aloittaa uusi kryptovaluuttarahasto tai osallistua olemassa olevaan rahastoon. Voittosalkkuihin sidotut rahakkeet voidaan itse ostaa ja myydä, ja niiden arvo on nimenomaisesti sidottu rahaston tuottoon. Johtajat voivat sitten esitellä menestystään houkutellakseen lisää tukijoita. Kaikki tämä on mahdollista ilman suuria alkuinvestointeja, vaan toimii pikemminkin kuin minkä tahansa yksittäisen kryptovaluutan ostaminen pörssistä.

Mitä nämä markkinat voivat odottaa?

Kryptovaluuttarahaston näkymät ovat nykyään melko kirkkaat. Mukaan a raportti PricewaterhouseCoopersin ja Elwood Asset Management Services Ltd: n hallinnoimien varojen kokonaisarvo näissä rahastoissa kasvoi miljardista dollarista vuonna 2018 vaikuttavaan 2 miljardiin dollariin vuonna 2019 – kaksinkertaistamalla markkinoiden koon yhden vuoden aikana. Tämän lisäksi näiden sijoitusten mediaanituotto vuonna 2019 oli 30%, mikä on hieman vähemmän kuin vuonna 2018, mutta silti selvästi yli perinteisten hedge-rahastojen. Tämä johtuu tietysti markkinoiden saatavilla olevasta tilasta ylösalaisin. Vaikka erilaisista tarjouksista löytyy laaja valikoima kryptovaluuttoja, tutkimuksessa todettiin, että 97% tarjosi Bitcoinia (BTC), jota seurasi Ether 67%: lla (ETH) ja muut, kuten XRP (XRP), Bitcoin Cash (BCH) ja Litecoin (LTC), joita kaikkia tarjoaa noin kolmasosa käytettävissä olevista varoista.

Tämä kaikki viittaa markkinoihin, joita on vasta vasta tutkittu. Kun kryptovaluutta kasvaa massaan, on vain loogista olettaa, että näiden sijoitusvälineiden määrä ja arvo kasvavat edelleen. Riskit ovat aina läsnä, minkä vuoksi sijoittajien on aina tehtävä kotitehtävänsä, mutta digitaalisen omaisuuden hyödyntämätön potentiaali näyttää lupaavalta. Jos tähän alueeseen voidaan tuoda myös enemmän yksityissijoittajia, niin kryptovaluuttarahastojen tarina voi olla vasta alkamassa.

Lisätietoja Tokenbox

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotetta. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaiken tärkeän tiedon, jonka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä omat tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät mihinkään yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map