Mitkä haasteet vaikuttavat kryptovaluutanvaihdon ylläpitokustannuksiin

Salausvaluutanvaihdon suorittamiseen liittyy paljon näkökohtia. Mitkä ovat maassa voimassa olevat säännökset? Onko sinulla riittävästi likviditeettiä? Kuinka hoidat turvallisuuden? Kaikkien näiden vaatimusten noudattaminen johtaa näiden alustojen perustamiseen ja käyttämiseen liittyviin kohtuuttomiin kustannuksiin, mikä tarkoittaa, että kolikoiden listalle ottaminen edellyttää usein korkeaa hintaa. Tämä vain vaikeuttaa uusien omaisuuserien löytämistä markkinoilta.

Säännökset ovat edelleen epävarmoja ja vaihtelevat sijainnin mukaan

Riippuen sijainnistasi maailmassa, kryptovaluuttaa koskevat säännökset voivat olla missä tahansa tiukasta kokonaan poissa, ja muutokset tulevat usein nopeasti pitkien hiljaisten jaksojen jälkeen. Vaikka paikalliset säännöt voivat vaihdella suuresti, monet hallitukset ovat siirtyneet kohti vahvempia rahanpesun vastaisia ​​lakeja, kuten Euroopan unionin viides rahanpesudirektiivi, joka pakottaa tällä hetkellä joitain yrityksiä EU: ssa miettimään uudelleen sijaintinsa.

Yhdysvalloissa edustaja Paul Gosar, republikaanien edustaja Arizonasta, esitteli vuoden 2020 salausvaluuttalain, joka näyttäisi ainutlaatuiset määritelmät ja valvonnan salaustuotteista, kryptovaluutoista ja salausarvopapereista. Lisäksi Etelä-Korea hyväksyi juuri lain, jossa vaaditaan kryptovaluutan vaihtoa kumppaneiden kanssa pankkien kanssa AML-politiikkojen täytäntöönpanemiseksi. Samaan aikaan Intian keskuspankki kumosi äskettäin kryptovaluuttakiellon, joka oli tullut voimaan vasta huhtikuussa 2018.

Tässä on se, että säännöksiä voidaan muuttaa geopoliittisen sijainnin perusteella ja ne voivat myös nopeasti kehittyä vain yhden lainkäyttöalueen sisällä. Vaihdon lieventäminen voi olla kallista. Ammattimaisen avun maksaminen vain viimeisimpien lakien ymmärtämiseksi voi lisätä, samoin kuin joukkojen palkkaaminen, jotka ovat välttämättömiä AML-asiakirjojen keräämiseksi ja tarkistamiseksi asiakkailta. Jos näin ei tehdä, seurauksena voi olla kalliita sakkoja tai jopa alustan sulkeminen. Valitettavasti näitä säännöksiä pidetään harvoin valinnaisina, kun niistä on päätetty.

Muiden komplikaatioiden hallinta

Säännökset eivät ole ainoat esteet uusille vaihdoille. Ongelmia voi syntyä vain vaihdon perustamisen yhteydessä. Ajattelemattomia puolia on, ja ne kaikki voivat olla monimutkaisia ​​ja kalliita. Käyttöliittymän suunnittelu, vastaavan moottorin ohjelmointi, AML-käytäntöjen integrointi ja yhteistyö paikallisten pankkien kanssa ovat vain muutamia huolenaiheita, joita uuden pörssin perustavan tiimin olisi käsiteltävä. Kaikki nämä tarvitsevat myös kohtuullisen määrän aikaa vain toteuttamiseen. Sitten on vuorovaikutuksessa useiden lohkoketjujen kanssa reaaliajassa, turvajärjestelmät ja palvelinten varastoinnin ja ylläpidon kustannukset. Aika, joka tarvitaan vain laadukkaiden ohjelmoijien löytämiseen, koodipohjan rakentamiseen ja virheenkorjaukseen, voi viedä helposti vuoden tai pidempään, jos joukkue aloittaa tyhjästä.

Jopa sen jälkeen, kun kaikki on navigoitu ja vaihto on käynnissä, on edelleen käynnissä ja kalliita asioita, joihin on taisteltava. Otetaan esimerkiksi likviditeetti, joka voi olla suuri ongelma sekä pienemmille pörsseille että pienemmille markkinoille. Tämä viittaa pieneen määrään ostajia ja myyjiä, jotka antavat kauppiaille luottamuksen siihen, että he voivat tehdä haluamiaan kauppoja milloin haluavat. Ilman tätä kauppiaat menettävät usein mahdollisuuksia, koska he eivät voi astua tai poistua paikasta ajoissa, mikä on turhauttavaa ja vahingoittaa liiketoimintaa.

Toisin sanoen vaihdot haluavat tuoda mahdollisimman paljon liikennettä ja kuratoida kaikille miellyttävän käyttökokemuksen. Tässä tietoturva ja asiakaspalvelu ovat etusijalla. Asiakkaat haluavat tietää, että vaihto on turvallista sekä hakkereiden että operaattoreiden ulkopuolelta ja että varoja on aina saatavilla siellä missä pörssi sanoo olevansa. On väistämättä virheitä tai teknisiä ongelmia. Siksi on tärkeää, että tukitiimit käyttävät järkyttyneitä asiakkaita, samoin kuin muut korjaavat alustan ongelmat. Mahdollisuus vastata kaikkiin näihin asioihin ei ole halpaa, mutta ilman tätä uusi alusta epäonnistuu varmasti.

Kuinka tämä vaikuttaa koko markkinoihin

Edellä mainittujen asioiden lisäksi kryptovaluutanvaihdon avaaminen ja hoitaminen voi viedä huomattavan määrän pääomaa. Tämä voi johtaa siihen, että alustoilla on suuria maksuja uusien omaisuuserien listaamisesta, mikä vahingoittaa uusia kehitystiimejä. Se saa myös suuren osan markkinoista kanavoimaan kourallisen “portinvartijoiden” kautta, nimittäin suurimpiin pörsseihin, jotka ovat jo vakiinnuttaneet asemansa..

Tämä on selvästi ongelmallista pienemmille hankkeille, joita ei ole vielä saatavana useissa pörsseissä. Jos he eivät pysty keräämään pääomaa, joka on lisättävä listalle suuremmille alustoille, jotka voivat usein olla 100 000 dollaria tai korkeammat, kukaan ei voi ostaa niitä. Tietysti siinä tapauksessa ne eivät kasva, ja mahdollisesti hyvät ideat voidaan hävittää likviditeetin ja vastuiden puutteen vuoksi. Projektit tarvitsevat keinon tietää, että ne voivat luoda omia markkinoitaan tarvittaessa, mutta suurimmaksi osaksi kustannukset voivat olla liian jyrkät vaihtoalustan käynnistämiseksi.

Onko käytettävissä mitään ratkaisuja?

Täällä valkoiset tarrat vaihtavat kuvan. Valkomerkkipörssi käyttää erityisesti suunniteltuja ohjelmistoja uuden alustan käynnistämiseen nopeasti ja edullisesti. Esimerkiksi joukkue voisi saada vaihdon käyntiin päivissä kuukausien sijasta ja tuhansilla dollareilla miljoonien sijaan. Nämä vaihdot seuraavat yleensä malleja, mutta ovat erittäin muokattavissa ja voivat kumota yrityksen tarpeen kehittää omia ohjelmistojaan. Yleensä ohjelmiston on tarjottava kaikki tarvittava pääsyn aloittamiseen ja noudattamiseen, vaikka kaikki vaihdot eivät olisikaan samanlaisia. On tärkeää tietää muutamista käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Yleensä vaihto voi olla keskitettyä tai hajautettua, ja pilvipohjaista tai tee-se-itse. Keskitetty vaihto tarkoittaa, että sinua isännöidään toisen yrityksen palvelimilla, jotka yleensä yhdistetään pilvipohjaisiin malleihin. Sitä voidaan isännöidä myös omilla palvelimillasi, mutta tämä on myös kustannuksiltaan kohtuutonta useimmille. Vaikka sinulla ei ole niin paljon valvontaa, yleensä tätä tarjoava yritys hoitaa suuren osan kulissien takana olevista toimista ja hoitaa teknisiä asioita. Vaikka ne kompensoivat joitain kustannuksia, liittymämaksut auttavat pitämään alustan toiminnassa, mutta aloittamisen alkukustannusten pitäisi olla suhteellisen halvempia.

Tee-se-itse -vaihto voi olla joko keskitetty tai hajautettu, mutta hajautettuna se kulkee monien palvelimien kautta eikä vain yhden kolmannen osapuolen yksikön toimesta. DIY-osa tarkoittaa, että vaikka ohjelmisto voidaan perustaa auttamaan sinua, yleensä kukaan muu ei käytä keskustelua kulissien takana. Näihin paketteihin voi myös liittyä tilauksia, joiden avulla saat apua asiantuntijaryhmältä, mutta teet lopulliset päätökset. Tällaiset tarjoukset voivat olla halvempia kuukausittain, mutta niillä voi silti olla suurempia kertaluonteisia maksuja, jotka liittyvät ohjelmiston käyttölupaan.

Yksi ratkaisu, joka ratkaisee monet ongelmista, joita tiimit haluavat luoda uuden vaihtoon, on HollaEx-paketti, tarjoaja bitHolla. Paketti on avoimen lähdekoodin, ilmainen asennettavaksi ja tarjoaa kattavimman työkalusarjan kaikille uuden kryptovaluutanvaihdon luomiseen muutamassa minuutissa. Se sisältää työpöydän ja mobiilikäyttöliittymän, kaupan vastaavan moottorin ja hallinnollisen ohjauspaneelin. Voit lisätä valitsemasi kaupankäyntiparit, mukaan lukien omat uudet kolikkosi tai rahakkeesi. Se on myös suunniteltu pitämään sinut ajan tasalla nykyaikaisimmista säännöksistä tarjoamalla järjestelmä, joka kerää asiaankuuluvia AML-tietoja asiakkailtasi.

Uuden alustan perustamisprosessia virtaviivaistetaan, ja bitHollan asiantuntijaryhmältä on olemassa vaihtoehtoja edistyneen avun saamiseksi. Tämä tekee HollaEx Kitistä houkuttelevimman vaihtoehdon kehitystiimeille, joiden on luotava kolikoilleen uudet markkinat, mutta joilla ei ole varaa maksaa kohtuuttomia maksuja, jotka tulevat useimpien pörssien aikana. BitHolla-tiimi on luonut tuotteen, joka pyrkii olemaan pörssien rakentamisen “WordPress”. Ajan myötä DIY-ohjelmistosta tulee todennäköisesti kultastandardi ja se integroidaan yhä useammalle verkkosivustolle, mikä saattaa heikentää keskitettyjen palvelujen houkuttelevuutta. Tämä on mitä bitHollan HollaEx Kit yrittää saavuttaa tällä ohjelmistopaketilla, mikä toivottavasti helpottaa pääsyä salausmarkkinoiden rakentamiseen jokaiselle hieman.

Lisätietoja bitHolla

Vastuuvapauslauseke. Cointelegraph ei tue mitään tämän sivun sisältöä tai tuotteita. Vaikka pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki tärkeät tiedot, jotka saisimme, lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimuksensa ennen kuin ryhtyvät yritykseen liittyviin toimiin ja kantaa täysi vastuu päätöksistään, eikä tätä artikkelia voida pitää sijoitusneuvona.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map