4. AUGUG DIGEST: Mt. Gox ‘løb tør for midler 6 måneder før den gik i buste’; Australien varmer mod Bitcoin som valuta

Defunct Bitcoin exchange Mt. Gox siges at have løbet tør for penge seks måneder før den indgav konkurs; en australsk regeringsundersøgelse har sat scenen for, at Bitcoin skal behandles som en national eller udenlandsk valuta, og flere tophistorier til 4. august.

Mt. Gox løb tør for midler seks måneder før han gik i buste

Defunct Bitcoin exchange MtGox er sagde at være løbet tør for midler seks måneder før den indgav konkurs i februar 2014, efter at titusindvis af dollars bitcoins og fiat var forsvundet. Det Tokyo-baserede udstyr havde angiveligt kørt et underskud på balancen, efter at det amerikanske Department of Homeland Security beslaglagde aktiver på omkring 5 millioner dollars, der blev opbevaret på amerikanske bankkonti omkring maj 2013..

Australien tager første skridt mod Bitcoin som valuta

En australsk regering forespørgsel har sat scenen for, at Bitcoin skal behandles som en “national eller udenlandsk valuta”. En gennemgang af senatsøkonomiske referencekomités undersøgelse af digitale valutaer i Australien har fundet ud af, at de skal behandles som enhver anden valuta med henblik på skatten på varer og tjenester (GST).

Labour Senator Sam Dastyari, der var formand for udvalget, sagde:

”Uden tvivl vil den største fordel være den tillid og sikkerhed, at fjernelse af en GST vil give vores egne digitale iværksættere og de udenlandske virksomheder, der ønsker at etablere sig her […] Vigtigst af alt vil det sende beskeden til lokal teknologi iværksættere, at deres regering lytter til dem, og at det i sig selv er et stort skridt fremad. ”

Bitcoin Core Developer foreslår 17,7% årlig vækst i blokstørrelse; Stadig ingen hvid røg

I den igangværende debat om Bitcoins blokstørrelsesgrænse har Bitcoin Core-udvikler Pieter “Sipa” Wuille offentliggjort et Bitcoin Improvement Proposal (BIP) for at øge den maksimale blokstørrelse med 17,7% om året, startende i januar 2017. I forslaget kaldes “Block størrelse efter teknologisk vækst, ”hævder Wuille, at hans foreslåede maksimale blokstørrelsesgrænse er skræddersyet til at holde styr på hardware og andre teknologiske forbedringer. Men som tidligere forslag synes det usandsynligt, at Wuilles BIP 103 når konsensus inden for Bitcoins udviklingssamfund.

Bitcoin Core Developer foreslår 17,7% årlig vækst i blokstørrelse; Stadig ingen hvid røg

Undersøgelse konkluderer ‘Alle Bitcoin-brugere er tech-entusiaster eller kriminelle’

En ny undersøgelse har forsøgte for at kaste lys over Bitcoin-brugere. Nøgledata baseret på forskellige søgeudtryk relateret til Bitcoin returnerede bevis for en tydelig sammenhæng mellem computerprogrammerere og Bitcoin og ulovlig aktivitet og Bitcoin.

Ifølge forfatterne:

”Selvom mange kommentatorer har spekuleret i motiver til brug af Bitcoin, er vores undersøgelse den første til systematisk at analysere Bitcoin-interesse, herunder interessen for en svær at observere klientel. […] Vi finder robuste beviser for, at computerprogrammeringsentusiaster og ulovlig aktivitet driver interesse i Bitcoin og finder begrænset eller ingen støtte til politiske og investeringsmotiver. ”

Tidligere Visa Senior VP: Et uroligt land kan vælge Bitcoin frem for centralbanker

I et nylig interview på Epicenter Bitcoin podcast, Bitnet medstifter og administrerende direktør John McDonnell, der tidligere arbejdede hos Visa og CyberSource, sagde at Bitcoin måske allerede ser mere attraktivt ud end lokale valutaer i nogle økonomisk urolige lande rundt omkring i verden.

McDonnell:

”I nogle tilfælde stoler de ikke på deres egen, suveræne valuta, så det er et værdibud. Volatiliteten i bitcoin kan være mere attraktiv end deres centralbankudstedte suveræne valuta. ”

BitDefender hacket; Adgangskoder, der ikke er krypteret, og hackere, der skal betales i BTC

BitDefender, et prisbelønnet internetsikkerhedssoftwarefirma med base i Rumænien, er blevet offer for et databrud, der lækkede virksomhedens kundedata inklusive brugernavne og adgangskoder til en anonym hacker. Kundedataene blev stjålet af en hacker med et online alias “DetoxRansome”. Han hævder desuden, at al information inklusive adgangskoder og brugernavne var ukrypteret og derfor tilgængelig i almindelig tekst. Hackeren kræver 15.000 dollars i bytte for dataene.

BitDefender hacket; Adgangskoder, der ikke er krypteret, og hackere, der skal betales i BTC

Robocoin står over for retssag over Bitcoin ATM-refusion

Bitcoin Solutions, et canadisk tøj, der driver tre Bitcoin-pengeautomater i Alberta og Saskatchewan, har annonceret at det vil sagsøge pengeautomatproducenten Robocoin. Bitcoin Solutions-præsident Adam O’Brien søger at få en del af de 25.000 US $ tilbage, som han betalte for en kiosk i januar 2014.

Ifølge Bitcoin Solutions blev maskinen aldrig leveret:

”Hvis du har brug for en opfriskning, betalte vi for en pengeautomat for 19 måneder siden og har stadig ikke den. [Robocoin CEO Jordan Kelly] tager ikke længere vores opkald eller besvarer vores tekster / e-mails. Desværre skal dette gå til retten. ”

Bitcoin Firm Elliptic vinder ‘Årets sikkerhedsprojekt’

London-baserede Bitcoin-firma Elliptic har været tildelt ”Årets sikkerhedsprojekt” af magasinet The Banker. Elliptic CTO og medstifter Adam Joyce sagde i et firmaindlæg, at prisen reflekterede den stigende legitimering af blockchain-teknologier og Elliptics succes med at opbygge tillid og tillid til Bitcoin-markedet.

Bankmandens tildelingsdommere forklarede:

“Projekter som Elliptic Vault kan hjælpe med at gøre Bitcoin mere attraktivt for relativt konventionelle eller konservative finansielle institutioner, der stadig viger væk fra denne nye teknologi og dens sikkerhedsproblemer.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map