BitShares 101: Grundlæggende om verdens 4. mest populære kryptovaluta

Det er mit job at give et fedt overblik over BitShares inden du går til interviewdelen af ​​denne artikel.

Men den enkle kendsgerning er, at BitShares er mere end en kryptokurrency. Det bruger finansielle værktøjer og kontrakttyper, som jeg ikke er ekspert på. Den slags Wall Street-katte skal specialisere sig i. Og så forstår jeg det ikke helt, hvilket gør mig lige så mistænksom og ophidset.

Derfor nåede jeg ud til Ken-kode, BitShares ‘PR-manager. Jeg stillede ham mine n00bie-spørgsmål.

Så i stedet for den smarte oversigt, som jeg skulle give dig, her er en lige fra BitShares websted:

”BitAssets, BitShares-valuta, er digitale aktiv-tokens, der har elimineret byrden ved prisudsving. Dette betyder, at bitUSD, bitEuro, bitCNY og bitGold altid vil handle nær pålydende værdi for dollar, euro, yuan og guld på kryptovaluta-børser over hele verden. ”

Cointelegraph: Hvorfor har verden brug for BitShares?

Ken-kode: Der er mange grunde, men her er et par:

BitAssets – disse markedsbundne aktiver bliver “smarte valutaer”, der er knyttet af markedskræfterne til underliggende fiat-valutaer (USD, EUR, CNY) eller råvarer som guld og sølv. Dette giver stabilitet, hvilket gør det muligt for handlende at have valutaen i stedet for at sælge den hurtigt for at undgå volatilitet i første generations kryptovalutaer som bitcoin.

Evnen til at holde mellem transaktionerne minimerer de skatter, afgifter og modpartsrisici, der påløber ved at gå ind og ud af fiat på jagt efter stabilitet.

“[Bitshares ‘] sikkerhedsomkostninger er en lille brøkdel af [Bitcoin], og transaktioner bekræftes i gennemsnit på fem sekunder.”

Industriel styrke – Jeg elsker Bitcoin, men det spilder hundreder af millioner af dollars om året på minearbejdere, det betaler sig at sikre netværket og tager ofte mere end en time at bekræfte en transaktion. Dette er ikke en meget praktisk løsning til aktivhandel i den virkelige verden. BitShares er en platform til implementering af rentable virksomheder med lav overhead. Dets sikkerhedsomkostninger er en lille brøkdel af dette, og transaktioner bekræftes på gennemsnitligt fem sekunder.

Funktionalitet – nøglefunktionaliteten i Bitcoin og de fleste af dens kloner er i det væsentlige en ny form for kontrolkonto, der ikke har nogen modpartsrisiko. BitShares går ud over den basale service for at levere en bred vifte af andre modpartsfrie finansielle tjenester. BitShares tager Bitcoins koncept om en uforgængelig offentlig hovedbog og anvender den på mange rentable forretningsmodeller.

CT: Tilbyder BitShares en oprindelig valuta eller bare futureskontrakter?

KC: Ja, den oprindelige valuta kaldes bitshares (BTS). Set som en simpel valuta er den lige så volatil som første generations valutaer som bitcoin. Men betragtet som egenkapital i Bitmann, det ubemandede selskab, stammer BTS-værdien fra efterspørgslen efter virksomhedens uforgængelige produkter og tjenester.

Så BTS udgør en fremragende form for sikkerhed, hvormed man kan understøtte stabile smarte valutaderivater og andre finansielle produkter.

“BitShares-derivater har nul modpartsrisiko, og det gør hele forskellen.”

CT: Derivathandel har et dårligt navn efter de 2008 skattebaserede redninger fra dårlige finansielle aktører. Hvorfor er derivathandel med BitShares anderledes?

KC: Derivater har fået et dårligt ry på grund af de korrupte måder, hvorpå verdens finansielle institutioner har implementeret dem. Mange bakkes op af lidt – hvis nogen – sikkerhedsstillelse, og der er ingen gennemsigtighed om, hvor al modpartsrisiko kan ligge.

Blockchain eliminerer disse muligheder for misbrug gennem gennemsigtig opbakning med 200% eller mere sikkerhed, der håndhæves af uforgængelig open source-software. BitShares-derivater har nul modpartsrisiko, og det gør hele forskellen.

CT: Accepterer nogen handlende bitshares til betaling?

KC: Et par begynder, men vi ser dette som fase to af udviklingen af ​​BitShares. Lige nu positionerer vi BitShares som en decentral børs fri for modpartsrisici og omkostningerne ved handel ind og ud af fiat hele tiden.

Det starter ikke med at konkurrere med Bitcoin; det tilbyder handlende og alle centraliserede børser en måde at beskytte sig mod at blive kompromitteret af hackere, dårlige medarbejdere og korrupte regeringer som vi har set med Mt Gox, BitStamp og BTER.

Over tid forventer vi, at mange børser aflaster deres back-end-handelsmotorer til BitShares-blockchain, hvor de kan nyde meget dybere markeder og bedre sikkerhed, mens de fortsætter med at konkurrere via deres front-end-brugeroplevelser og kundeservice..

Efterhånden som dette sker, vil handlernes anvendelse udvides naturligt. Der er allerede et dusin almindelige indkøbsvogne, som vi har leveret med muligheden for at acceptere BitShares smarte valutaer.

CT: Har en person brug for futureshandel for at tjene på det BitShares, eller kan det også være en buy-and-hold-ting?

KC: Der er mange måder at tjene penge på BitShares på. Bare at holde det centrale BTS-aktiv udsætter dig for vækstpotentialet i en helt ny finansserviceindustri.

At holde en af ​​sine stabiliserede smarte valutaer (BitUSD, BitCNY, BitEUR, BitGold, BitSilver og endda BitBTC) udsætter dig for prisbevægelsen for det underliggende aktiv, som det er knyttet til. Disse aktiver betaler også et udbytte baseret på hvor længe du har dem.

“Forhandlere vil i sidste ende drage fordel af dets meget lavere gebyrer, øjeblikkelige bekræftelser og stabilitet, der giver dem mulighed for at forblive på en sikker digital konto uden at betale for at indbetale og ud med hvert salg.”

Dette giver dig mulighed for at konstruere din egen vægtede kurv af valutaer som en opsparingskonto, der er afdækket mod risikoen ved at have en hvilken som helst fiat-valuta. Og du kan ændre kurvens vægtede blanding på ti sekunder.

Handlende vil i sidste ende drage fordel af dets meget lavere gebyrer, øjeblikkelige bekræftelser og stabilitet, der giver dem mulighed for at forblive på en sikker digital konto uden at betale for at indløse og ud med hvert salg. I sidste ende vil de fleste hverdagsbrugere nyde produkterne og tjenesterne via tredjeparter uden at vide, at de bruger BitShares. Således markedsfører vi BitShares først og fremmest som et sæt værktøjer, der gør det muligt for tredjeparter at betjene deres kunder bedre og mere rentabelt.

CT: Forklar systemet med 101 delegerede.

KC: BitShares-delegerede træder i stedet for Bitcoin-minearbejdere med certificering af gyldigheden af ​​ændringer i den globale offentlige hovedbog. Enhver med en BitShares-konto kan søge valg som delegeret.

BitShares-indehavere får en stemme pr. BTS-token, de ejer, og kan bruge deres tegnebogsgrænseflader til at fortælle blockchain, hvilke delegater de stoler på. De 101 bedste delegerede med mest ejertilladelse er autoriserede til at skifte til at tilføje en blok af transaktioner til hovedbogen. Så dette er en mekanisme til eksplicit at bestemme, hvem ejerne har mest tillid til at underskrive blokerne.

Bitcoin minearbejdere udnævner sig til at udøve denne autoritet, og bitcoin-indehavere har slet ikke noget at sige om, hvor længe de kan tjene.

Delegater kan kun omfatte gyldige transaktioner, ellers vil resten af ​​netværket afvise deres blokering. Så det er svært at optjene tillid nok til at blive valgt og meget let at miste det under sikkerhed for at blive fanget forkert opførsel.

CT: Hvorfor skal der være en central gruppe delegerede? Kunne BitShares fungerer uden det?

KC: Delegerede er distribueret over hele verden og er langt mere decentrale end Bitcoin. BitShares har en måde at holde blokproducenter ansvarlige, mens ejere af bitcoin og dets kloner ikke gør det.

Med Bitcoin er over halvdelen af ​​blokke underskrevet af to eller tre personer (ejer / operatører af store minearrays eller pools). Disse to eller tre personer styrer, hvilken version af softwaren der er officiel og offentlig samarbejder om at implementere hårde gafler.

Med BitShares har ingen delegeret tilladelse til at underskrive selv 1% af blokkene, og hver skal have et ry, der er blandt de mest godkendte af BTS-ejere.

Med Bitcoin udpeger minenheder sig selv, og der er intet, som faktiske bitcoinholdere kan gøre for at slippe af med en dårlig skuespiller, der styrer en masse hashkraft. BitShares-ejere kan fyre delegerede, der mister deres tillid på ti sekunder.

“[Destilleret tillid] muliggør produkter og tjenester, der ligger uden for rækkevidde af første generations systemer, uanset hvor” tillidsløse “de måtte hævde at være.”

For at genvinde en sådan tillid skal en vanæret delegeret begynde forfra at opbygge et nyt omdømme, der kan vælges.

Endelig producerer BitShares delegerede arkitektur et nyttigt biprodukt, som vi kalder “destilleret tillid”. Sådan tillid er en nyttig vare i sig selv. For eksempel er valg af softwareversioner, offentliggørelse af informationsfeeds og valg af systemparametre funktioner, der drager fordel af at have tillid til mennesker i sløjfen.

Dette muliggør produkter og tjenester, der er uden for rækkevidde af første generations systemer, uanset hvor “tillidsløse” de måtte hævde at være. Bitcoin stoler iboende på, at de flere store pooloperatører trofast kører softwaren, der er specificeret af dets kerneudviklere, der selv er i tillidsstillinger. Bitshares gør bare denne tillid eksplicit, ansvarlig og hurtigt tilbagekaldelig af BTS-ejere.

Hvad vil du ellers vide om BitShares? Send dine spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor.

Nød du denne artikel? Du kan også være interesseret i at læse disse:

  • NeuCoin annoncerer præ-salg på 100 millioner NEU
  • Nyligt inkorporeret nonprofit NXT Foundation til at være et ‘kontaktpunkt’
  • Bitcoin overtræder princippet om svampbarhed (Op-Ed)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map