Hvorfor arbejdsgivere ikke kan betale dig i kryptovaluta

Med hjælp fra de seneste nyhedsoverskrifter, der fortæller om den betydelige stigning i nogle kryptovalutaer, opdager flere borgere, hvad folk allerede har kendskab til digitale valutaer som Bitcoin. Selvom volatiliteten er konstant, er det muligt at blive rig på Bitcoin og lignende ikke-fysiske former for penge.

Så du undrer dig måske over, hvorfor er det ikke muligt for din arbejdsplads at betale din løn i kryptokurrency? Nogle arbejdsgivere gør det faktisk – vi vil dække dem senere. Men lad os først diskutere fire barrierer, der vanskeliggør en udbredt anvendelse af denne betalingsmetode.

1. Nogle love specificerer kun kontant eller checkbetalinger

En af de vigtigste føderale regler, der dækker medarbejderlønninger i USA, er Fair Labor Standards Act (FLSA). Det fastsætter, at arbejdsgivere skal opfylde mindst nogle af deres mindstelønskrav inden betaler arbejdere med kontanter eller checks – Fra nu af gælder ikke Bitcoin-betalinger, og det samme gælder for kompensation for overarbejde.

Uden for disse føderale krav til mindsteløn og overarbejde kan arbejdsgivere og arbejdstagere imidlertid blive enige om andre former for betaling, hvis det ønskes. Arbejdsgivere kunne teoretisk betale medarbejderne delvist med kontanter eller checks og derefter give dem supplerende beløb, der består af kryptovalutaer.

Systemet er dog ikke så ligetil i visse stater. For eksempel er Delaware og Texas to af flere stater, hvor lønninger kun kan bestå af amerikansk valuta.

2. Kryptovalutaer kan betragtes som værdipapirer

Securities and Exchange Commission (SEC) udsendte en erklæring om kryptokurver for at minde folk om, at investeringer, der er knyttet til dem, hurtigt kan krydse andre geografiske grænser uden ejernes viden, hvilket øger den mulige risiko.

SEC kan også i sidste ende beslutte, at nogle kryptokurver er udpeget som værdipapirer. I så fald skulle arbejdsgivere gøre det overholde yderligere love for værdipapirer ud over de ovennævnte lønrelaterede regler.

3. Arbejdsgivere kunne føle sig forsigtige

De hurtige udsving i værdi forbundet med Bitcoins og andre kryptokurver kan få arbejdsgivere til at tænke på tanken om at betale deres arbejdere på disse ikke-traditionelle måder. På samme måde føler de måske, at der ikke nok købmænd accepterer kryptokurver som betaling endnu, selv når antallet vokser.

Imidlertid giver et BitPay-betalingskort folk mulighed for at konvertere beløb fra deres kryptovaluta-tegnebøger i dollars på få minutter. Folk kan derefter bruge den bredere accepterede valuta hvor som helst, der accepterer Visa. Denne kapacitet tager sig af det potentielle problem med, at nogen har kryptokurrency, men ikke kan bruge den.

Kortet giver også en beskyttelse, hvis kryptovalutaholdere lærer om markedsforhold, der signalerer et sandsynligt, pludseligt fald i værdi. I et sådant scenario kunne folk hurtigt foretage konverteringer ved hjælp af kortet for at undgå at holde fast i store mængder kryptokurrency, der kunne miste en betydelig værdi i løbet af få dage eller mindre.

4. Skatteimplikationerne varierer fra land til land

Hvis en arbejdsgiver regelmæssigt ansætter fjernarbejdere, der er lovligt bosiddende i et land og betaler skat i et andet, kan de forskellige måder, som lande ser på kryptokurver i skattemæssigt øjemed, også være en barriere for vedtagelse..

I Canada ser for eksempel landet kryptovalutaindtjening som byttehandel. Virksomheder med base i USA skal konvertere kryptovaluta værdier til dollarbeløb for IRS på de datoer betalinger finder sted. Tilsvarende skal medarbejdere rapportere al indtjening i dollars, selv når de optjenes som Bitcoins eller en anden valuta.

Afhængig af de respektive lande kan rapportering af cryptocurrency-indtjening til skatteformål være en ligetil proces. Imidlertid kan virksomheder med store procentdele af internationale arbejdstagere beslutte, at det at beregne logistikken kræver for meget tidskrævende forskning. Hvis det sker, kan arbejdere, der stærkt ønsker kryptovaluta-betalinger, tilbyde at finde ud af detaljerne og rapportere tilbage til deres arbejdsgivere.

Nogle virksomheder betaler medarbejdere med kryptokurrency

På trods af de udfordringer, vi har præsenteret, findes der pionerfirmaer, der betaler deres medarbejdere i kryptokurver. Især er ingen af ​​virksomhederne i USA, så nogle af de spørgsmål, du har lært om ovenfor, gælder muligvis ikke for dem. Geografiske forskelle til side, hvis et voksende antal virksomheder rundt om i verden konkluderer, at cryptocurrency-betalinger til medarbejdere giver mening, kan det tilskynde andre enheder til at følge trop.

Fra februar vil GMO Internet, et japansk firma, give dele af medarbejderlønninger i Bitcoin. Medarbejdere kan modtage svarende til $ 890 pr. måned i Bitcoins. En repræsentant for virksomheden sagde, at overgangen til at tilbyde Bitcoins som løn var beregnet til at gøre virksomheden generelt mere læsefærdig om, hvordan kryptokurver fungerer.

En anden forretning, der skal overvejes, er Buffer, et firma tilknyttet sociale medieværktøjer, der sparer tid og øger trafikken. Det betaler en af ​​dets udviklere, der er bosiddende i Sydafrika, en del af hans løn i Bitcoins. I dette tilfælde er medarbejderen en stor tro på Bitcoins potentiale. Som sådan ønskede han at modtage fem procent af sin løn i valutaen.

Manden henvendte sig til en betalingsassistent, der arbejder med Buffer, og indledte en dialog og afsluttede senere forskning for at finde et firma, der har specialiseret sig i lønningstjenester relateret til kryptokurver. Han er et godt eksempel på en medarbejder, der var proaktiv og fik positive resultater, selvom virksomheden ikke tilbød udbredte kryptokurrencybetalinger.

Hvis en virksomhed allerede er på kryptokurrencymarkedet, kan de endda spørge medarbejderne under ansættelsesprocessen, om de accepterer ikke-fysiske betalinger. Denne situation skete i Bitedge, en sportsbettingvirksomhed med base i Australien. Virksomhedens webudviklere modtager 100 procent af deres indkomst i Bitcoins.

Fremtiden er lys

Hvis du er ivrig efter at undersøge muligheden for at blive betalt i kryptokurrency, er det afgørende at være opmærksom på den volatilitet, der er forbundet med kryptokurrencyværdier, samt muligheden for, at arbejdsgivere måske ikke er hurtige til digitale betalingsformer. De kan kræve, at du undersøger detaljerne og giver vejledning.

Efterhånden som kryptokurver bliver mere fremtrædende, bliver det lettere at finde måder at overvinde disse og andre udfordringer på. Du kan styrke din holdning som en tidlig, in-the-know adopter og blive involveret i, hvad der i sidste ende kan revolutionere den måde, som arbejdsgivere giver kompensation på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map